• header

Ska jag få långa & fina naglar nu?

Ni som har följt min blogg ett bra tag vet att jag för länge sedan testade Depend´s "Sesamolja". En nagelolja för torra & flisiga naglar som lätt går av. Precis som mina då. När hela flaskan (den pyttepyttelilla) var slut så märkte jag ingen skillnad, så jag köpte inte en ny med tanke på priset. Jag var ju lite knäpp, för att man måste ju (enligt Depend själva) köra hela nagelvårdsserien. Dvs nagelbandspeeling, nagelolja, stärkning och sedan nagelbandsgel. Men det blir ju över 500 spänn. Något jag inte orkar lägga ut, och nagelolja var ganska jobbigt. Kladdigt, & jobbigt att upprepa varje kväll.

Men hur som helst, det jag vill komma till är att jag har fattat nu att det är mina nagelband det är fel på. Har man torra/spruckna nagelband så blir naglarna likadana. Så idag köpte jag Depend´s Nagelbandsgel som ska göra nagelbanden mjuka. Köpte även deras Kalciumstärkare, ett slags lack för mjuka naglar som lätt går sönder. Detta är bara 2 steg av de 4 man "måste" göra för att få vackra naglar. Men skitsamma, vi får se om detta funkar. Annars köper jag nagelbandspeelingen också. Den ska man bara använda var 14e dag, tar bort döda hudceller och påskyndar nagelväxten. Men jag ville inte köpa det idag, testar de här först.

Kalciumstärkaren kostade 150 :- & nagelbandsgelen kostade 100. Väldigt dyrt med tänke på hur små flaskan/tuben är. Och så är dom inte ens helt fyllda! Stärkaren ska man använda varannan dag, och gelen varje dag.

Jaja, jag provade detta för några timmar sedan. Först rengjorde jag naglarna & nagelbanden, sedan applicerade jag kalciumstärkaren. När det hade torkat smorde jag in nagelbanden med gelen. Allt i den ordningen brukanvisningen säger. Och jag måste bara säga.. Mina naglar kändes direkt starkare! Och när jag hade smort in nagelbanden med gelen så blev dom direkt jättemjuka. Så jag hoppas detta funkar nu. Mina naglar går alltid av när dom blivit några millimeter långa. Mest för att dom skivar sig, men nu på sistonde så är det för att dom är mjuka.

Men nu hoppas jag att detta funkar. Jag vill också få lagom långa & fina naglar. =)

Nu ska vi se på film, "Parfymen". Puss! ♥

66 Comments

Pani

berätta gärna om filmen sen…har hört att den e lite creepy..liksom slutar konstigt..vore kul o höra vad du tyckte :)

Angie

ååh fungerar dom där två ? :) de skulle va skitbra för ja har haft problem i flera år med nagelband som spricker :P värst är de när man drar på sig tighta jeans o nagelbanden bara spricker o börjar blöda, skitäckligt :S jaja, de där får ja allt köpa ! Ha det bra o trevlig kväll! :D

Malin

Hej. Kul att du gör sådana saker för att verkligen få långa naglar. Ett jättebra tips om du inte vill att naglarna ska skiva sig är att alltid ha minst ett lager nagellack på. Det hindrar faktiskt, och naglarna känns alltid lite hårdare och starkare än vad de gör utan lack. Det funkar alldeles utmärkt på mig och på de jag rekomenderat att göra det. Hoppas det funkar på dig med! Kram!

jenny

Precis så är mina naglar med! Så fort de blivit lite långa så skivar de sig =( Lite jobbigt. Och de där nagelprodukterna kostar tyvärr så mycket och hjälper inte så mkt för mig heller =(

Anneli

Du har inte testat olika typer av kosttillskott, typ silica som ska vara bra för hår, hud o naglar?

Anna

Nagelbands gelen är jätte bra! Och räcker super länge! Så du vet! :)

Hanna

skulle också vilja testa allt sånntdär, men jag har verkligen inte råd att lägga ut 150 kr på en liten flaska.. :/

Angelica

Åh,mina naglar skivar sig också alltid. Blir jätte glad när dom har växt en liten bit och så går dom alltid sönder. Det jag tänker på att använda är att alltid, varje kväll sätta på “nagelförstärkare”. Men naglar är svårt,och hoppas att dina blir långa och fina som du vill ha dem!:) kram

Emelie

jag köpte hela den serien i ett paket. jag kommer inte ihåg hur mycket det kostade men jag är säker på att det kostade under 500. så det kanske kan vara värt att kolla upp det? vad jag kommer ihåg var att det inte alls var dyrt.

Anna

Tack gud för rea i småstäder som Boden. Köpte hela bunten på rea för 25 kr styck. Fynd! Myrraoljan är skitbra för mina naglar!

Cassie

Åhh, kuul! Hoppas det funkar. Har själv haft en väldig tur med
naglarna. Dem blir långa o spricker inte förren den blivit kanske över en halvcentimeter!
kraam!

Linnea

Tror jag ska prova Kalciumstärkaren,då mina naglar skivar sig direkt då dom blivit någorlunda långa! Tack för tipset :)

Mummeldjuret

Mina naglar blir långa och starka av sig själva, så jag behöver inte köpa några medel som tur är. Jobbigt när naglarna flisar sig och går av! Tur att det nya medlet verkar funka på dina naglar!

krissi

på dagens outfit den 23 augusti så undrar jag, vart har du köpt den där jättesnygga svarta skinnjackan?!
har letat överallt utan resultat…

Emma Journalen

Nja, dyrt vet jag inte om jag kan hålla med om att det är.. för de räcker väl rätt länge ändå? Fast jag lägger ju ner ganska mycket i månaden på att hålla mina naglar fina och fräscha iofs. Du tjejen, när jag ändå skriver måste jag bara säga att du är så himla söt, och jag önskar dig all lycka som modell och allt annat. Jag håller på dig ;)

kattis

jag har också väldigt torra nagelband & mina naglar går jämt av. Du får skirva hur dom känns efter en vecka:)

Fanny

Jag kan komma med ett litet tips bara :). Klipp aldrig naglarna! Fila fila fila istället! För när man filar så stimulerar man det som får naglarna att växa, och då växer dem mer :).
Lycka till!

donnasandra

Ser fram emot att höra vad du tycker om produkterna efter ett tag (har samma nagelproblem) och hur filmen var! :-D

vicky

jag tror jag också borde satsa på att köpa en nagelförstärkare, för mina är helt hoplösa går bara av o har sig ^^

Jane

Oh, kanske värt att testa, mina naglar är också dåliga..
Parfymen var enligt min kompis skitbra! Vill också se den :)

Rory.

Du borde vara forsiktig med dem, helst ska man inte anvanda sant for det leder till att naglarna blir for starka for huden att dem ramlar av…Sa anvand dem mindre an de rekomenderar :)
http://www.rory.blogg.se

Emelie

Tack för tipset, får se om jag orkar lägga ner så pass mycket pengar för så små tuber/flaskor. För mina naglar lyckas också alltid gå av när de har blivit bara någon millimeter längre. ;P

Sophie

Du borde testa Trinds produkter. Handkräm, nailbalsam och nailrepair. Om du inte vill lägga ut såmycket brukar nail repair funka bra själv. Finns på Kicks, Åhlens osv. Jag tycker de har fungerat mycket bättre än Depend.

Sofie

Har ett litet tips.. Mina naglar skivade sig och gick sönder väldigt lätt innan.. Då köpte jag Miracle Nails Super nail hardener(finns tex på Kicks) Det är ett nagellack som man använder flitigt i några veckor..Målar ett lager.. målar på ett nytt dagen efter.. och tar bort lacket den tredje dagen, sen håller man på så.. Naglarna bli absolut hårdare och skivar sig inte.. Jag använder fortfarande det, fast bara som underlack.

Johanna

Hoppas det funkar!
Jag har exakt samma problem. speciellt med nagelbanden men även jättemjuka naglar.
Om det inte funkar med dina produkter du har nu kan du alltid testa en nagelolja jag köpt nyss, Mandelolja heter den, från apoteket, kan ha både på nagelbanden och själva naglarna, har precis börjat använda den, men tror det verkar funka, den hade vunnit nått test förut, är oxå ett billigt allternativ 40 spänn typ :)
Lycka till!

Amanda

Åh mina naglar är exakt likadana, borde oxå prova det där, men som du säger, det känns rätt onödigt att lägga ut så mycket pengar på så lite innehåll. Men det kanske är värt det? Ha en bra kväll!

Isabelle

Jag har samma problem.
Käkar b-vitamin nu från apoteket, naglarna blir starka, även nagelbanden och de går inte ens av.! Prova får du se. Men det ta ca 1 vecka innan man märker av.

lia

wow..thar is a lot of crap kenza..näej men de blir nog så bra så…haha skrattade bara lite när jag läste om alla nagelbandpeeling å olja å skit..hoppas de funkar

kulturella anton

hej. om du blir dålig i magen av chipsen så har vi lösningen. får du syrebrist? eller har du helt enkelt bara ont i brösten? jag har botemedlet, byt chips. fort! puss anton

hannah

jag har hela serien, men jag har varit för lat för att använda den så ofta som man egentligen ska..
berätta om filmen var bra sen =)

Nina

Om det där fungerar ska jag nog testa. Mina naglar har blivit jätteveka på sista tiden.

Anonymous

om det inte funkar så använd idominslava på nagelbanden. det funkar! och så är det mycket billigare

Sanna

Om du vill få starka naglar rekommenderar jag
verkligen TRINDs Nagelförstärkare!!
Den har hjälpt mej jättemycket och får alltid långa starka naglar av den!
TESTA!! :D
Finns på KICKS

Michelle

gillade du “Parfymen” ? För jag tyckte den var så långtråkig att jag somnade:) ahha, ha en bra dag:D

Josefine

Jag har nagelbandspeeling, nagel olja och nagelbandscreme. Och använder man allt detta regelbundet så funkar det. Det finns små “paket” som innehåller allt man behöver för ungefär en hundring. :) lite tips bara.

amanda

att dina naglar går sönder kan bero på b-vitamin brist, jag hade själv liknande problem med mina naglar men sedan jag börjat knapra bvitamintabletter är problemen som bortblåsta och min hud och mitt hår har även blivit mycket bättre. tabletterna finns i vanliga mataffärer ett klart +.

K

Köp myrrolja. Märket heter scratch, jätte bra och det funkar. En liten flaska kostar kanske 180 kronor och det är inte så mycket, värt varenda öre ;)

Becci

Hahha fan vad du kollar mkt på film&tv program ;D;D hur hinner du dt när du inte ens hinner köpa träningskort?

Kenza

Becci: Jadu, jag tittar på filmer på kvällarna, runt 9-tiden. Är det en lämplig tid att gå och köpa träningskort på friskis & svettis?;)
*
Michelle: HAHAHAH, jag somnade också^^
*
Tack för alla tipsen! Funkar inte detta så ska jag definitivt prova något av era. =)

Alexandra

Vill bara ge ett enda tips för att få långa naglar. Mina naglar är över en centimeter och folk tror att jag har lösnaglar :) och det enda jag gör för att naglarna ska få vara, är att applicera “MIracle nails” som kostar 100:- på kiks. Och alltid ha nagellack på naglen, det gör ganska mkt. lycka till :)

L I S A

Visst! :]
Jag är 1.60 lång och född 94:a som sagt. Blir väl runt 1.70 kanske ;]
Ha en fin dag, kram.

Malin

Hoppas det funkar. Annar så har depend ett “kit2 med alla 4 stegen för 150 kr. Flaskorna är mindre men du får ju allt och det är mycket billigare. :) Jag köpte mitt på Kicks.

clara

gud vda jag känner igen mej! precis så är det för mej med! då får jag väl ta o köpa den då!

Ida

Kanske också ska prova det, mina naglar bara delar sig och går av när dom blir långa, jätte jobbigt

Elin

Depend har ett Stärkande vård kit, i en liten förpackning, där man få med nagelbandspeeling, nagelbandscreme, nagelolja, handcreme, nagelfil och nagelborste. Kostar endast 149 kr! Jag har testat det och mina naglar har verkligen blivit bättre!

Anonymous

hej kenza ett tips, dependent suger. Det du ska testa är trinds nagelvård + ät mycket b vitamin. Jag äter mycket b vitaminer genom maten typ bönor, broccoli mm. sedan så är jag noga med att fila naglarna samt måla förstärkande underlack.
Jag brukar köpa ett litet opaket som finns på kicks där det ingår nagelackborttagningsmedel som är jätte bra, nagelacksförstärkning, en jätte bra handkrän och nagelfil för 250kr.

Johanna

Hej! Jag jobbar med naglar och om du vill ha långa och fina naglar så smörjer du in på skinnet precis innan nageln eftersom det är där naglarna blir torra och flisiga. när naglarna väl växt ut kan du inte göra något åt det, då är dom som dom är liksom.så det lär ju ta ett bra tag innan man får fina naglar. lycka till:)

Elenore

Såg att nån annan tipsat om det jag tänkte tipsa dig; Trind. Det är grymt bra. Stärkte mina naglar så de höll, och när jag började hade jag haft byggda o förstärkta naglar i över 10 år! Så det funkar! :-)

Linnean

Hej! Jag vet inte om någon tipsat dig om detta, för jag brydde mig inte om att läsa igenom alla kommentarer :) Men jag tror att det är Nivea som har en Hand & Nail kräm i en rosa flaska, den luktar jättegott, är dryg och funkar bra enligt mig, tror den skulle kunna vara ett bra komplement till det du kör med nu! Billig är den också :) Ha en bra dag! Mvh Linnean

Ida

Vad gör man inte för skönheten? ;) Jag har tack och lov ganska starka naglar men annars är mitt enda tips att käka vitaminer och måla med genomskinligt lack för att göra dom hårdare. Annars vet jag faktiskt inte, hoppas det löser sig!

Adrie

Jag använder Trind och det fungerar superbra! Jag har aldrig haft så långa och snygga naglar som nu. Det är dock också rätt så dyrt och kan göra nagelbanden rätt risiga om man inte är försiktig. Men om det du köpt nu inte fungerar tycker jag att du ska testa Trind! Lycka till!

rhebb.blogg.se

Heej!:)Ville bara först säga att jag älskar dig blogg!:D Jätte rolig att läsa och allt sånt där;)
Du skrev att dina naglar gick ofta sönder o.s.v. och jag vet inte riktigt vart du bor med om jag har hört rätt så tycker jag iallafall att du ska åka till Nacka Forum (om du nu känner till de…), för just nu där står det en kille där, utan för H&M och säljer en speciell nagelfil!! Låter kanske heeeel skumt men jag köpte ett kit här om dagen och det är typ som magi:D Naglarna blir helt perfekta efter lite filande. Ja, svårt att förklara, med åk verkligen dit och testa:)Kostar 300 kr, men filen ska räcka ett år plus att om det skulle hända något har du bytes rätt! :) Verkligen värt ett försök:)

Anonymous

du e en snobb! ja tycker inte omk dej! så e det! tack för mej ! heej!

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

212.16.185.15