• header

Lottar ut 2 par bamboo-örhängen

Jag använder de ju aldrig så jag lottar ut dem istället! Här har ni en gammal outfit där jag hade de silvriga, så ni kan se hur stora de är.

För att vara med och tävla behöver du bara skriva en kommentar till detta inlägg. Det spelar ingen roll vad du skriver, men skriv med din mailadress sist i kommentaren (ej i e-postfältet!). Svårare än så är det inte! =) Jag drar en vinnare imorgon kl 10.00 som får båda örhängena. Good luck babes!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnaren är dragen och kontaktad.

2,557 Comments

a R R a

Jag skulle jätte gärna vilja ha dom. Dom skulle passa så bra nu till hösten, & jag har letat efter ett par fina örhängen & dom här e ju perfekta. SÅ SNÄLLA KENZA PICK ME Haha, nu låter jag desperat men asså skulle verkligen vilja ha dom :)

Gillar din blogg :) Ha de nice

Reply
jennifer

jag är värd dom! / dessutom var jag först ut eftersom jag läsar din underbara blogg 24/7 ge ett par till mig nu söta kenz! :)

Reply
Amanda

Heeej Kenza=) Har aldrig kommenterat här förut men läser din blogg minst flera gånger om dagen :) haha..=) Nu när jag såg dessa sjukt underbara öronhängena tänkte jag skriva en liten kommentar för en gångs skull =D hihi. Hade så bra och lycka till med din Teo! hade också velat komma ifrån sverige ett tag.. men men! Hade så bra Kenza och ha en roligt helg förhoppningsvis fyllt med party och shopping=) Dock behöver du kanske vila upp dig så du blir riktigt frisk igen.. Krya på dej! puss Amanda

[email protected]“>amanda[email protected]

Reply
Mary

om blondinbella är en "oslipad diamant " som det stog i en tidning så måste ju du ändå vara en finslipad diamant ! och det här tog mej 10 minuter att skriva efter som att min hund valp har bitit bort och tuggat sönder mina knappar på datorn !

Reply
Josefin

Hej Kenza! Vet du något mer om den där festen som Tokio Hotel skulle ha med sina fans? jag skulle vilja veta när den va=)

Jag skulle tycka det va jätte roligt att få dina örhängen=)

jossan100@hotmail.com

Reply
Malin

Hej Kenza :) Jag älskar din blogg och har alltid velat ha dom örhängena, men har inte kommit iväg och letat så jag skulle gära vilja vinna dom :)

Hoppas du blir frisk snart och att du fortsätter blogga en låååååång tid framåt :D

puss<3

Lenman@hotmail.com“>MalinLenman@hotmail.com

Reply
anna

tänk att vakna upp på morgonen i sängen och sätta på sig kenzas stora bamboo-öronhängen!

haha

Reply

Erica

Hej! Jag skulle jäääätte gärna vilja vinna örhängerna! jag vinner aldrig något och jag har tänkt köpa sådana men har inte pengar och tid. ;( skulle verkligen bli jätte glad om jag vann! Hare bäst!

byd@hotmail.com“>ericabyd@hotmail.com

PUSS

Reply
Lina

kenza, måste bara säga att jag verkligen gillar din blogg! tycker du är på en väldigt lagom nivå och du verkar väldigt sund helt enkelt. tycker att det är viktigt i dagens bloggatmosfär då allt typ handlar om hur mycket pengar man drar in, vilka gucci-kläder man har och antal tandblekningar, solduschar etc man gjort senast. Kram!!!

twetyolofsson@hotmail.com

Reply
Hanna Nygren

Super snygga örhängen:D! Skulle verkligen inte ha något emot att vinna dom:)!

Reply
elise

hej älskar din blogg och hur du klär dig :)

men jag skulle vilja ha ett par silvriga sådana örhängen för de första passar jag inte i guld,och sen har jag alltid velat ha sånna men vet inte vart man köper dom :( , pusshej

Reply
Anna

En fin "dikt(?)".

Det här är vad en tjej önskar sig:

När hon går ifrån dig och är arg

– Gå efter henne.

När hon stirrar på dina läppar

– Kyss henne.

När hon puttar dig eller slår dig

-Ta tag i henne och släpp henne inte!

När hon börjar svära åt dig

– Kyss henne och säg att du älskar henne.

När hon är tyst

– Fråga vad som står på.

När hon ignorerar dig

– Ge henne din uppmärksamhet.

När hon drar sig ifrån dig

– Dra henne tillbaka.

När du ser att hon börjar gråta

– Håll om henne och säg ingenting.

När du ser henne gå

– Smyg upp bakifrån och krama om henne.

När hon är rädd

– Skydda henne.

När hon lutar sitt huvud mot din axel

– Lyft upp hennes huvud och kyss henne.

När hon tar ditt favoritplagg

– Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.

När hon retar dig

– Reta henne tillbaka och få henne att skratta.

När hon inte hör av sig på ett tag

– Försäkra dig om att allt är okej.

När hon tvivlar på dig

– Försvara dig med sanningen.

När hon säger att hon tycker om dig

– Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.

När hon tar tag i din hand

– Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.

När hon "bumps" in i dig

– "Bump" in i henne också och få henne att skratta.

När hon berättar en hemlighet

– Håll den hemlig.

När hon tittar dig i ögonen

-Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.

När du krossar hennes hjärta

– Försvinner aldrig smärtan.

När hon säger att det är över

-Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.

När hon laddar upp den här texten

– Vill hon att du ska läsa den.

norlin@hotmail.com“>forevernorlin@hotmail.com

Reply
Anonymous

Heeelt underbara!

Plockade igår fram mina gammla stora ringar men märkte att dom tappat färgen…skitsaker!:P osså lottar du ut dom där just nuu! jag måste bara vinna! haha ;)

superbra blogg tjejen! ha det fint! =)

camilla.brandstrom@gmail.com

Reply
Janina

Heej Kenza! vet fan inte vad jag ska skriva men funkar alltid bra med ett hej?

puss på dig

Reply
lopez

Hmm .. first of all hade jag ett par bamboo örhängen som jag köpte i danmark men som gick i sönder. nu hittar jag inte dom någonstans ! :( hihi , btw så gillar jag ingen annan bloggerska än dig. intressant och alltid uppdatering , we like that :D

miss.lopez@live.se

Reply
Veronica

Hej Kenza, din blogg är väldigt inspirerande måste jag säga, läser den varje dag =) Man får alltid bra tips från dig.

Jag skulle jättegärna vilja vinna dom där örhängena =)

Min mail: Vevve.87@hotmail.com

Reply
MATHILDA

Heej söta Kenza! Jag älskar din blogg och tycker verkligen du är en inspiration för unga tjejer, du har även JÄVLIGT bra klädstil och ja brukar köpa det du köpt (A) Tack för en underbar blogg och sluta aldrig vara så otroligt grym!

Thildaofsweden@hotmail.com

Reply
sophie

Otroligt härliga örhängen om jag får sätta mina ord i en mening på rätt plats.

Gillar att ha stora grejor i öronen,

även skulle som passa till vardags även till party.

Skulle vara tacksam om jag vann denna tävling :)

Jag blev helt SÅLD på dem!!

(eihposhdirts@hotmail.com)

Reply
Klubba :D

Jag vill ha !! Ohh älskar de örhängerna. Snälla Kenza. de är grymt snygga har alltid velat ha sånna ! <33

Reply
Saga

Åh dom vill jag vinna, mina guldiga har nämlien gått sönder och dom är ju så fina :)

Flickan_saga @hotmail.com

Reply
Anonymous

Sötegöte vad gullig du är. Fina örhängen också, skulle sitta fint på festen..=)

Reply

Anonymous

Fy vad härligt det måste vara att ha en kille som älskar en så mycket =)) hoppas du får kul på kreta om en månad.. :D läser din blogg varje dag och du e grym. ÄGER ut blondinbella STORT :D:D

u@hotmail.com“>lollou@hotmail.com

Reply
sandra

Ja, jag skulle jätte gärna vilja ha dom, köpte den där gråa koftan från monki som du har, den med den överdrivet stora luvan, som föresten ser helt dum ut på mig.

Oj, till saken, örhängena skulle passa jätte bra till den :D

lillasaltpinnen@hotmail.com, PEACE

Reply
ella

hej kenza! snällasnälla, jag vill verkligen ha örhängerna. vet att måååångla kommer/har komenterat. men jag lovar, jag absolut ÄLSKAR din blogg och hela din personlighet. när du köpt en tröja på h&m eller annat, så går jag direkt och köper en likadan. du är min största förebild, och jag skulle bli sååå glad att få örhängerna, mina kompisar läser också din blogg. men klagar mycket på den, och då försvarar jag dig… men dom gillar dig, men dom tycker du shoppar för mycket (haha), snälla, jag vill så gärna ha dom. hade tänkt att köpa nya örhängen , men då såg jag de här i din blogg, sååå fina! och jag skulle verkligen bära dom med STOLTHET, hihi. snälla kenza<3

skulle betyda väldigt, väldigt mycket för mig. jag har sparat ihop varända krona till att köpa en canada goose jacka, nu när jag såg att du hade köpt en. har även köpt en sån där svart bolero/kofta på h&m för 149 kr. och lika dana jeans du har i två färger från cubus. m.m..

snälla, snälla! förlåt om jag tjatar, men då kanske du fattar hur mycket jag gillar dig. jag är 14 år. puss och kram. tack så mycket! ifall jag skulle få dom, .. _94@hotmail.com“>hallon_94@hotmail.com

skicka ett mail till mig om jag skulle få dom) så kan jag skriva min postadress åt dig. <3333333

ps. läser din blogg ca 10 gånger om dagen.. <3

Reply
Julia

Hej Kenza! jag skulle gärna vilja vinna bambuärhängerna för att jag har sprungit runt i veckor och letat efter dom men dom är slut överrallt och dom vet inte när dom får in dom för att örhängerna är slut i fabriken. Jag har velat ha BAMBU örhängen i flera månadet nu. Ha det bäst nu kenza, hoppas du drar rätt vinnare. :)

juliahossain@hotmail.com

Reply
Ann-Marie

Ohh, herreguuud, min syster skulle bli så glaaad om hon fick ett par sådana. Hon har jagat dom som bara den!

Kan väl få se om jag vinner, och då kommer jag nog ge dom till henne.

Hehe syskonkärlek (kom det från mig :O) XD

Okej Kenza kör igång, hjälp mig fixa dessa till min syster. Du skulle göra både henne och mig glad!

HotChocolate-94@hotmail.com

Reply
Pauliina

Glöm inte rösta på Tokio Hotel i kategorierna Headliner och Best act ever till EMA 08!!!

Vi fixade TH till top på VMA 08 och vi ska fan ta och fixa dom till top fast dubbelt upp nu!

Så rösta mkt mkt mkt!!!!!

TOKIO HOTEL FÜR IMMER!

Ha de gött!

monday@hotmail.com“>cheapmonday@hotmail.com

Reply
lisa

visste du att det finns vissa sjukdomar som smittar om man använder andras använda örhängen? :P

Reply
Anonymous

Hejhej!

Jag vill jätte gärna vinna, gör aldrig det tyvärr. Det hade varit kul. Så hoppas, hoppas, hoppas (A)

Och du.. Krya på dig :D inte kul att vara sjuk ju

Reply
Josse

jag har en anledning till att jag vill vinna dessa. Det var så att jag gjorde sönder min kompis guldiga sånna här och vill gärna ge henne ett par nya. men min plånbok är lite tom just nu! så hon skulle nog bli superglad!

min mailadress är JosefinJohansson91@hotmail.com

Reply
ivana

snygga örhängen,skulle varit glad om dom blev mina,verkligen :) skulle passar perfekt till nästa veckas konsert dessutom.

dessutom har du en intressant blogg,fjäskar inte nu.menar det.

Reply
Michelle

heej

jag vill så gärna ha sånna har tänkt köpa sånna länge men jag hittade bara dom för två hundra=)

// Michelle

Reply
Anonymous
2008-09-25 @ 19:50:01

Postat av: sofia

hur kan ingen ha kommenterat än?:O DOM ÄR JU SKIT SNYGGA.. hihi

Reply

ellinor

hej Kenza!

läser din blogg varje dag och blev helt FÖRÄLSKAD i dessa örhängen.

går i din skola, men har aldrig riktigt vågat prata med dig.vi gick även samma högstadie i Ekliden :)

hoppas du blir frisk snart så man får se dina fina outfits live i skolan snart igen ;)

kram kram

Reply
Emmi

Jättefina örhängen verkligen! :)Älskar dina outfits ;) Du vet alltid hur man klär sig rätt, kan se modernt ut på dig även om du bara har mjukiskläder :) Lite aviis men det får jag leva med haha.. Kramar från mig, plus några till haha :)

mail: Reply

Almedina

Otroligt fina örhängen;) .. dom passar ju bra på dej:)

men jag vet inte vart man köper dom satt då är det ju bra å vara med i tävlingen :)<3

föressten hoppas du vinner tävlingen ''Årets blogg'' puss&kram :)<3

palme94@hotmail.com“>almepalme94@hotmail.com

Reply
Anonymous

Hej Kenza ! , jag skulle hemskt gjärna vilja ha dom supersnygga örhängerna , hoppas jag vinner =)

min msn : Reply

Foro

Hallå där Kenza :)

Hoppas du mår bra o hoppas du får mig o må bättre gnm örhängena haha :)

Reply

J

Vad snäll du e Kenza :) Onödigt o behålla grejer man inte använder ju, kul att du lottar ut dom.

Hade gärna vunnit! vinner typ aldrig, 25 kr på trisslott ibland kanske så hade vart kul o vinna lite mer nån gång :)

Lindh@hotmail.com“>JasmineLindh@hotmail.com

Reply
Anonymous

jaa, vad ska man säga om dessa skönheter? Tänk om alla hade haft råd med dem! suck..

Reply
Ellinor

Hej Kenza!

Jag gillar verkligen din blogg :)

Såg dig när du var på Backstreet Boyskonserten, men jag vågade inte gå fram och hälsa, och det ångrar jag lite nu. Du verkar ju så himla trevlig :)

Ha det bra!

Kram Ellinor

ellinor.olofson@hotmail.com

Reply
matilda lövgrenfrån tråkiga norrland

Hej,jag tycker du är världens vackraste och du skulle glädja upp hela min tråkiga tillvaro med ett par underbara örhängen från dig (jag har nämligen börjat först året pågymnasiet och har kommit i en jättedålig klass, så jag har ingenting att se framemot längre)och dom här örhängerna har jag försökt köpa men dom är för dyra och finns ingenstans i min norrländska stad!

//Matilda :)

matilda.lovgren@hotmail.com

Reply
Emma

Hej Kenza! Guuud så mycket jag vill ha dom örhängena!!! Du anar inte! Som jag har letat, tänkte beställa från internet för ett tag sen, Men då var det slut överallt!!! så nu hoppas jag verkligen på detta och håller tummarna! För med dom kan jag verkligen vara as ghettolicious and as flawless as I can be!!! ;)

Hadet gryymt bra!

Kram // Emma

mail: emmas502@hotmail.com

PEACE<3

Reply
Anonymous

Ja, jag skulle jätte gärna vilja ha dom, köpte den där gråa koftan från monki som du har, den med den överdrivet stora luvan, som föresten ser helt dum ut på mig.

Oj, till saken, örhängena skulle passa jätte bra till den :D

lillasaltpinnen@hotmail.com, PEACE

Reply
Emelie

Okej nu ska jag inte skriva, ååå jag älskar din blogg kenza!! jag läser den varje dag och blablabla…:P

(asså jag gör det men jag ska inte fjäska bara för att få smyckerna xP mena jag)

Men jag ville bara säga till dig!

Jag har alltid velat ha sånna!!

Men jag har aldrig haft råd, för jag har varit tvungen och lägga pengar på annat!

Det skulle fan vara en jäkla drömm att få dom dära örhängena! Inte bara det att jag vill ha dom för att dom e snygga och för det skulle vara en "dröm" som går i uppfyllelse:P

utan hallå du e kenza och hur coooolt e inte det att ha
KENZAS!! örhängen på sig haha xP

Men nu får jag bara hålla tummarna för att jag ska vinna!!:D:D *(å att kanske att en av mina drömmar bli sanna:D)

Puss och Kram kenza och hoppas du får en bra dag:D:D

<3333

Å juste emelie.95@hotmail.com:D

Puss!:)

Reply
Yasmin

Ohh såå gulliig du är:D..

men dem är ju urläcckra:)..

har alltid velaat haa:D<3

Have nice day beautylicios:D

Reply
Emma

Hej!

Jag skulle jättegärna vilja ha örhängena! :)

Och inte för att smöra, men din outfit du hade tagit bild på med de silvriga örhängena var jättefin :) Har letat efter en sån tröja! :D

Och sen en fråga bara, OM jag inte skulle vinna örhängena, vart kan man köpa sånna då? Vore supersnällt om du ville svara på detta via min mail eller blogg :)

Ha de bra! :)

emmsilooo@hotmail.com

Reply
Cecilia

Ååh jag vill jättegärna vinna! Bara för att det är min födelsedag idag :)

Reply
Malin

Jag vill jätte gärna ha de här öronhängerna för att jag tycker att de är grymmt coola. jag har nästan nyss tagit hål i mina öron och det vore ballt att få inviga de i så snygga örhängen. ;)<3 puss ( du har VÄRLDENS bästa blogg )

Min e-post adress är m-aaalin@live.com

Reply
vejjo

ÅH! jag har suktat efter de örhängerna hur länge som helst, och jag har aldrig råd :( vore typ görkul att vinna de, skulle passa finnemang på snygga mig, höhö.

Reply
Amanda

Hej Kenza! Hoppas du har det bättre än mig, just nu är jag sjuk i halsfluss för andra gången i rad… Jag slutade äta mitt penicillin i söndags, och igår kom halsflussen tillbaka IGEN! Usch, jättejobbigt är det, har känt mig helt off hela dagen och bara legat i sängen och känt mig allmänt trött & sliten med 38 graders feber.. Oj vad gnälligt inlägget blev, var inte riktigt meningen xD Men man fick ju skriva vad man ville? ;) Aja, jag vill väldigt gärna ha de där örhängena iaf, puss & kram!

amandaflygt@live.se

Reply
Johanna ♥

Hej jag skulle gärna vilja vara med & tävla i utlottningen! Har alltid tyckt att bamboo-örhängen är fina, men aldrig vågat mig på att köpa ett par.. Det här skulle bli den perfekta lösningen (:

Lram på dig, Kenza! Btw så vet jag hur det känns att ha en jäkla tandvärk pga. tandställning! Jag lider med dig! :/ <3

Reply
Angelina

Hej Kenza! Först vill jag tacka för en superbra blogg, som förgyller min 1 timmes långa väntetid innan skolstart på morgonen! :) Sen är jag ju såklart jätte intresserad av att vinna dess ûbersnygga örhängen! :)

godkväll

Kramar Angelina

Reply
Anonymous

jag älskar stora örhängen:) silver o guld passar typ allt o jag skulle nog behöva lite mer smycken i skrinet e lite tomt/du äger söt:)

Reply
Leila

Jag är gärna med i lottningen :D Skulle döda för de här örhängena (speciellt efter att du har haft dom :D) Köpte ett par förut men glömde påsen i bussen :(

Mail adress: Reply

Nadine

Åh! skulle passa perfekt till vårat spex-foto. Jag ska vara hip-hopare:P har inga riktigt stora örhängen å dom här är perfekt. Snygga som fan är dom också!!! Kramar

nadiine08@hotmail.com

Reply
Anonymous

grymt snygga har velat ha såna länge med eftersom jag bor i liten håla där det inte finns några affärer alls, så blir det ganska svårt. Har alltid otur när det gäller sånt här, men man kan ju alltid försöka =)

isabellsylvander@hotmail.com

Reply
maria

Snygga!! , har alltid velat ha såna men har inte vetat vart jag kunnat köpa dom ..

Reply