• header

Fransar

Snygga fransar på skor och väskor är något jag kommer köra på rätt stort nu i vår. Tycker det är himla fint! Tänk till ljusa slitna jeansshorts (+bruna ben!), vit tunika och en söt fläta i det vågiga håret. Tyvärr får det vänta lite då vintern får för sig att göra comeback lite titt som tätt, men snart är våren här.

Väskan ovan kommer iallafall från Bianco och sandalerna från H&M.

(Ps! Kikade i Sofis Mode och såg min jacka jag designat för Jofama! Nu till våren finns den även i turkost (mocka) och det är den som finns med i Sofis Mode. Dock glömde de att skriva Jofama by Kenza *fypåer*)

188 Comments

lilla me

Vad hände med din diplombild??? du såg så söt ut på den!

Kenza

lilla me: Varje gång Nelly kör en "home page take over" så kommer min gamla header tillbaka där bild nr 2 är utbytt. Ingen aning om varför, men så fort Nelly är borta så kommer min nuvarande header tillbaka som vanligt.

sandra

Så du har designat den jackan oxå? såg den i tidningen oxå nämligen=) Häftig va den!

emily

Hej Kenza!

Jag undrade bara hur mycket din skinnjacka kostar? Jag är jättesugen på att köpa den!

Tack på förhand / emily

Emma

Kolla även secondhand för fransväskor. Har en bunt hemma a la 70´s. Fyndade tex en Dolce & Gabbana för 400 riksdaler förra våren. Hur härligt är inte det?

Ciao!

Lotus

Sådana saker kan göra mig väldigt irriterad, när dem glömmer en viss detalj i något, som betyder mycket..

Har hänt mig också.. Störigt

elin

vart köper man din nya jacka och vad kostar den?

(finns det någon bild så man kan se den i mocka?

och finns din bruna jacka att köpa? vart?

vilken affär?

wendela

snygg väska! :)

JAG OCH MIN KOMPIS HAR FRÅGESTUND JUST NU I VÅRAN BLOGG!

VI ÄR TVÅ TÖNTIGA STOCKHOLMSTJEJER SOM SKRIVER OM GRYMT INTESSANTA SAKER! CHECK THIS OUT! :D

Anonymous

JAG OCH MIN KOMPIS HAR FRÅGESTUND JUST NU I VÅRAN BLOGG!

VI ÄR TVÅ TÖNTIGA STOCKHOLMSTJEJER SOM SKRIVER OM GRYMT INTESSANTA SAKER! CHECK THIS OUT! :D

linda

tycker fransar är mkt läckert. på vad som helst.

på byxor, jajajmen

tycker om din blogg. du verkar vara ärlig o rak

unzip.se

unzip.se

unzip.se

billigast snyggast underkläder

Klara

du måste ju ha typ en miljon skor kan du inte fota hela samlingen och visa för oss läsare ;)

Madeleine

Ja det är riktigt snyggt! Måste bara fråga vart ni köpte erat material till armbanden för erat UF företag… blev så inspirerad att göra egna!! tacksam för svar :)

Smultron

Mmmmm fransar fint!

Om du vill ha tips på gulliga spel titta gärna in på min blogg

Kram

Smultron

Sofie

snygga skor! skulle så gärna velja vinna den där jofama jackan, kan inte du ha en tävling så man kan vinna den?

emmy

Av nån anledning gillar jag inte bruna väskor med fransar, men svarta är snygga! :D

Anna

ÅH älskar dom skorna, har också kollat på dom! (:

Får se om mitt barnbidrag räcker , hah !

KRAM

malin

oh, va fiiiin<333 vart köpte´? eller äre på typ Jofama BY KENZA ;)? ohja,( fy på dom )

Elin Johansson

Jag älskar också fransar och den här lilla "hippie-stilen". Det är så himla sött och snyggt och speciellt nu till våren och sommaren!

vlora

Hoppas du kan svara, men vad kostade skorna från hm skulle vilja köpa dem, de är skitsnygga!

Fanny

Åh, jag har blivit helt tokig i fransar jag med! Det måste jag införsskaffa snart! :) Hoppas att du har haft en bra tisdag i det kalla och snöiga ovädret! ;) Kram!

klara

du är så duktig, du kan liksom "se ut lite kläder i huvet" och sedan blir det skit snyggt på!!

ta det som en stor komplimang! :D

kram klara

tiniii

fina!

när vi handlar kläder så har vi omedvetet en bild i huvudet av hur vi vill se ut i plaggen..

klara

hej kenza. du är grym tycker jag :) men en fråga som jag funderat över. vilket hm tyker du är det bästa i stan och på vilket hm köpte du dessa skor? kram

Bea

Hej kenza ! (:

shit , jag är helt mål lös hur bra du skriver din blogg! det är ju helt suverän. Jag har tänkt att försöka ge mig in i bloggens värld. Skulle du kunna ge lite tips om hur man fixar bloggen snygg , gör reklam osv. Du är grym !

Anonymous

Gud , vilka häftiga sandaler, kikade in på h&m's hemsida, men hittade de inte, hur längesedan är dt du köpte dom? <3

sandra

Kenza, är svart väskan från nuknuk.se fortfarande din favorit? ja tkr den är skit snygg. finns det i affärerna tror du eller är det bara på hemsidan?

natali

eftersom min data är lite konstig och ja inte kan komentera på skinjaackan så kan jag väl göra det här ? =)

Jag vill verkligen ha skinnjackan för att jag aldirg har haft en förut. Så jag tycker att ha din jacka som är så jävla fin är en bra början, jag kommer använda den tills den slits ! Jag har aldrig haft nog med pengar för att köpa en :(

Så hoppas hoppas hoppas !

annars så är det stl XS =) I svart eller färgen som du har (L)

carrro

jag försökte vara med och tävla i inlägget ovan, med skinnjackan. men rutan där man skriver kommentaren fanns inte där så det gick inte att skriva nåt. jag hoppas att du läser det här och ser om det kan fixas tills på fredag för jag vill väldigt gärna vara med och tävla.

Linnea

I vilken jävla (ursäkta) H&M-butik hittar du skorna? ;)

Kram Linnéa

Sofie.

Hej, kunde inte kommentera i inlägget över med tävlingen vet inte varför. kanske att det var för många kommentarer? haha. Iallafall, men skulle inte vilja vinna jackan? Det vill nog dem flesta som har det ganska tomt i plånboken. Jag är egentligen inte så mycket för varken skinnjackor eller tävlingar såhär i bloggar. Men din skinnjacka är värd ett försök, den är grym! Bland de få jag verkligen tyckt om.

Om jag mot förmådan skulle vinna spelar färgen ingen roll! Dock storleken. Den skulle behöva var S.

Mail: [email protected]

ha det bra!

moonzanna

Hej !

tänkte bara tipsa om att du nu kan vinna ett HELT VALFRITT plagg ifrån Paprikastore.se på min blogg.

På sajten finns det märken som Fornarina,Ed Hardy, Koola Anna, De Palma och både tjej o killkläder att välja på.

Titta in och önska dig ett plagg du oxå !

Vänliga hälsningar

MZ

http://moonzanna.blogg.se

yasi

dom där skorna kostar 98 kr nåt..:P skulle köpa dom.. men min 8 åriga kusin sa att dom var fula hehe ,

konstantina

jag gillar inte fransar så mycket, men när du beskrev hur man kan ha dem med, WOW! Låter sjuukt snyggt alltså :D och du är riktigt söt!

Nancy T

dålig stil att dom inte skrev BY Kenza! hihi men men och andra sidan så vet du ju själv att du har designat den, du är jätte duktig kenza!

Anonymous

Hej Kenza! Du vet den gräddvita klänningen med svart band runt som man kunde knyta både fram och bak, den som du hade när du fick priset för "Årets blogg"? Vet du om den finns kvar på Forever21?

Har letat flera dagar nu, vore verkligen sååååååååååtacksam för svar!!

Jessica

Det var skit snygga skor, vart hittade du dom? Kan du inte ta en bild när du har skorna på dig och lägga in den på bloggen, skulle vara kul att se hur dom sitter på :)

Malle

Jättesnygga båda två. Fransar har jag alltid tyckt om. Minns mina gamla jeansshorts med slitfransar på, ååå vad jag älskade dom. Synd att man blir äldre och växer ur sina kläder :-) Men skorna var otroligt snygga, väskan också. Kikade på H&M men fann inga, så jag antar att dom kommer ut inom kort? :-)

Ha det bäst,

Kram Malle

Kajsa

Fan vilka snygga skor och vilken snygg väska! Jag har letat hur mycket som helst efter en snygg fransväska men hittar aldrig någon. Det verkar som att det är du som gör det istället ;)

Anonymous

hej kenza, jag vet att detta har inget med ditt inlägg att göra.

men hur lång är du ? undrar bara (:

Elin

Angående tävlingen om skinnjackan så gick det inte att kommentera just det inlägget, hela datorn lagga då. Så jag kommenterar här istället och hoppas att jag har tur: Varför just jag vill ha den jackan är för att min stora syster verkligen har allt. Det känns som att hela mitt liv har jag ägnat åt att försöka vara lika bra som hon. Jag känner mig alltid så ful och värdelös brevid henne. Och hon har en super snygg skinnjacka, men jag har ingen. Därför vore det väldigt roligt att ha en svart skinjacka att skryta med, som du designat. Min mailadress har jag skrivit och som sagt vill jag ha en svart. Tack & puss! :)

maegy

Först vill jag bara säga att jag läser din blogg every day, dock kommenterar jag aldrig.. Kan vara för att jag så sällan vet vad jag ska skriva – dålig fantasi. Och jag ville mest bara berömma dig för jackan du designat, den är skit snygg! Köpte mig en idag faktiskt :)

You rock!

sofie

nu har jag försökt säkert etthundra gånger att skriva en komentar om ditt första inlägg om jackan men eftersom du fått så många komentarer så blir min data så seg så det är omöjligt för mej att komma in där och skriva en komentar! så jag hoppas verkligen inte att det gör något att jag skriver här istället. jag vill ha en av jackorna för dom är så otroligt snygga och jag har letat i affärer efter en men dom är ganska dyra så det har inte blivigt av. så SNÄLLA jag vill ha en! (svart om det finns eller den som du har) [email protected]

Julia

Det är för många kommentarer och internet stängs därför ner för att datorn laggar i inlägget om skinnjackan. Jag hann iaf skriva skriva en kommentar men klumpig som jag är glömde jag skriva storlek tror jag, jag skulle i alla fall vilja ha storlek S, tanfärgad! Kram <3 :-)

caroline

Jag har letat efter det där skorna hur länge som helst , men finns inte i någon närliggande HM butik och inte heller på nätet . Blir så besviken . . .

sophie

Hej Kenza! Jag vill jätte gärna tävla om din jacka i tan färg eftersom den skulle passa jätte bra tills i sommar och den är bara så snygg! Jag skulle gärna vinna den eftersom jag inte har någon jacka inför i sommar och jag har gått och velat ha din jacka länge men allt som hindrar mig är ju såklart pengar. (Jag försökte skriva kommentaren i det inlägget men kommentar "fältet" eller vad man ska säga kom aldrig fram eller så stog det att sidan inte kunde visas) Men jag hoppas att du ser min kommentar och så får jag hoppas på vinst:)

Minns inte om man skulle skriva e-postadressen men jag skriver den för säkerhets skull.

[email protected]“>Soff[email protected]

Elin

Hej Kenza! Jag kan inte komma in på kommentarsidan till tävlingen. Eftersom det är så många kommentarer så blir det att internetexplorer inte svarar .. Så jag hoppas att det går bra att jag skriver här, :) !

Jag älskar din skinnjacka, tycker den är helt underbar. och det skulle passa perfekt i min garderob bland vårkläderna! Jag tycker den Tanfärgade är absolut snyggast (det är väl den du har?) Dock vet jag inte riktigt vilken storlek, men jag tror jag är lika stor som du, så samma som dig skulle nog bli bra :)

Jag tycker du är jätte duktig som designat sån fin skinjacka :) ! KramKram ([email protected])

Elli

Det kommer verkligen bli jättefint till sommaren med det där ;) .. Jag gillar verkligen din stil Kenza, den ser inte 'övertänkt' ut . Du har jätte fin hy, solar du solarium?

t

Säljer de där skorna på Tradera, splitternya! Sök på 88084793 i sökrutan. :)

Ellen

Hej!

kan inte kommentera i tävlingen där uppe så jag får göra det här istället och jag hoppas de går hem.

Jag skulle vilja vinna en av dina jackor för att jag har alltid ritat kläder själv men jag kommer aldrig bli så framgångsrik som du så det skulle vara riktigt coolt att bära en sv dina skinnjackor.

Sen så har jag aldrig har vunnit något, inte ens på tivoli. Jag har riktig tur i kärlek men väligt otur inte i spel.

jag älskar också mode, och nu främst så kollar jag in din stil, fruktansvärt avundsjuk på dig!

skulle verkligen vilja vinna en av dina jackor, hade varit så stolt att få gå omkring med den.

[email protected]“>ellen[email protected]

gillar båda färgerna och har storlek S

kramar (:

Elinpelinpäron

Jag blir så ledsen! Det är nämligen så att hela datorn laggar när jag försöker vara med och tävla om skinnjackan! Det är väl för många kommentarer antar jag .

Hur som helst så kanske det fungerar att skriva en komentar här istället.

Jag vill ha din skinnjacka, för att jag älskar skinnjackor och tyclker att din är skitsnygg. (som säkert alla har skrivit)

Jag vill ha en i tan. Kan egentligen inte bestämma mig vilken färg medn det får bli den! :)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamar.

[email protected]

nadja

åh min dator stannar om och om igen varje gång jag går in på inlägget där uppe om tävling. så jag skriver här om det är okej? men det skulle vara jätte kul och vinna en svart skinnjacka designad av dig. lite mallig borde man få vara då :D haha. anledningen till att jag skulle vilja ha den är för att jag knappt har använt mig av skinnjackor pågrund av priset, så dyrt överallt :s

så jag hoppas att jag får turen den här gången :)

Linnéa

Vart lite sur nu :/ Kan inte kommentera i Jomfama by Kenza inlägget.. Men har kommer min lilla ja.. Kommentar kanske man kallar det xD

Älskar jackan såklart <3 Men hittar den inte i en enda affär! Så jobbigt.. Du passar verkligen i den ^^ Den svarta skulle nog ja välja , bara för att tan färgade saker passar inte mig även fast det är så snyggt! Älskar den. Skulle använda den dag in & dag ut. Måste leta vidare efter en. Söker även en bra jacka att ha på våren men hittar ej en.. Vilket är lite tråkigt. Din finns ju ingenstarns.. (Där jag bor)

Det var min lilla kommentar :)

Michelle

Det fungerade inte att kommentera på det tidigre inlägget längre men jag skulle jättegärna vilja ha en svart skinnjacka. Jag skulle ha köpt en om jag hade råd men eftersom att jag strax ska ta studenten så är det redan många utgifter för både studenten och vår studentbal :) Skinnjackan känns som ett säkert kort men jag har ingen överhuvudtaget än så det vore jättekul med en som dessutom är så speciell som den du har designat :)

MISS M

KENZAAA FRANSKORNA DU VILLE HA FINNS NU PÅ ASOS.COM, DE ÄR NYINKOMNA SÅ CHECK IT OUT GIRL ;)

KISSES 2 U GUAPA

//MICAELA

Cicci

Vad i hela friden, vilket H&M hittade du skorna på?! Inte ens på Hamngatan finns dom och det är ändå världens största H&M, där borde dom ha allt!

!!!!!!!!!!!!

Bea

hej! Går inte att komentera angående tävlingen med skinnjackan. Antagligen för att det är så många som komenterar! Tänkte att jag skriver här: Jag vill vinna din jacka för jag är stolt över att läsa din blogg och visar det gärna genom att bära jackan du designat :) Skulle vilja ha den tan färgade i storlek smal :)

Jenny

Kenza, jag kommer att börja gråta. Jag följer din blogg varje dag, och blev otroligt glad när jag läste om att du ska ha en täving till din skinnjacka! Det jag inte visste var att du skulle ha den idag, och självklart när jag loggar in är tävlingen avslutad! Jag uppskattar dig, din auktoritet! Jag älskar dina kläder och din blogg är otroligt bra! Om jag fick chansen att vinna den bruna jackan i storlek s skulle jag hoppa HÖGT!

Om så är min email, [email protected]

Tack på förhand!:)

Ellinor

Hej Kenza!

Du har en sjukt bra blogg och jättebra smak. Vill alltid ha dina kläder och skulle göra nästan vad som helst för att få din garderob! Har du något tips på en stor väska där man faktiskt kan få plats med saker? Även om dom snyggaste oftast är ganska små! Kram

mikaela

Jag undrar om man kan tävla genom att skicka till detta inlägg för det är så mycket kommentarer på den nadra så att det inte går att komma in på kommentarerna.

Ijalla skulle jag jätte gärna vilja vinna skinnjackan för det första för att jag aldrig vinner några tävlingar. För det andra för att den är så himmla snygg och skulle passa perfekt i min garderob till våren och sommaren :)

Skulle vilja ha en i svart i storlek s :)

Kram

sa'

Va det inte du som sa att du hade dåligt samvete för ditt dåliga bloggande igår och att du skulle blogga mycket idag. Jag kan ju upplysa dig om att det är lika dålig uppdatering idag.

Michaela

Hej Kenza!

Det verkar vara så många som vill ha din skinnjacka att det inte går att kommentera det inlägget :(

Men jag vill gärna vinna en svart och hoppas du ser den här kommentaren ändå.

Kort sagt för att det är du som designat den och den är så grymt snygg men att precis flyttat från förädrarna kostar en del så att unna sig det lilla extra finns det inte pengar till :(

Sköt om dig, kram!

mads

Jag skulle vilja ha just din fina skinnjacka för jag verkligen behöver en ny vårjacka och din skulle passa mig perfa. Tan färgad så passar den mina nya skor :) skrev här iställe för det inte gick på de inlägget man skulle kommentera

ninni

Sjukt fina skor & väskan passar så bra till, nä nu får jag faktiskt ta & köpa liknande sandaler har sagt det i någon månad!Snyggt Kenza ^^

Emma Guldbrand

Jag kunde inte skriva på de senaste inlägget om skinnjackan, så jag skriver här ist!

Jag har faktiskt inte råd att köpa en skinnjacka.. Jag lever på barnbidraget och kan verkligen inte köpa en hyffsad snygg jacka för de beloppet.. Jag måste ju leva på de hela månaden! =/

Jag är född med otur, så jag tror inte jag vinner, men de var ju värt ett försök!

Ha de jätte bra!

och jackan är vrålsnygg! jag skulle vilja ha den i svart om jag nu skulle vinna!

Anonymous

fransar e snyggt men nu känns det bara fruktansvärt uttjatat..sedan e d väl inte så kontigt, det är ju inte rikitgt din jacka..det e ju inte du som har suttit o skissat den för scratch utan bara suttit med begåvade människor o diskuterat o sett förslag för att få "din" jacka tillverkad. Snacka om discred av de FAKTISKA designern/designerna.

Emma

ANGÅENDE DIN TÄVLNING I INLÄGGET OVANFÖR!!!

Jag vill gärna delta men det går verkligen inte att komma in på den kommentar sidan, säkert pga att det är över 1000 kommentarer!

Men iaf, jag vill som sagt gärna delta och jag hoppas det går bra att jag skriver här istället!

Jag vill jätte gärna vinna din supersnygga designa jacka, mycket pga att jag har fått barn och de mesta av ekonomin går till lilla dottern. Så man unnar inte sig själv speciellt mycket. Men det är ju så, får man barn så går ju dom före och då har man inte råd att köpa till sig själv!

Om jag nu vinner så skulle jag vilja ha en svart jacka men storleken är jag osäker på, vet ju inte om dom är små eller stora i storleken, men antigen Medium eller Large!!!

Tack så mycket för en kul tävling, nu ska jag hålla tummarna för mig själv hehe!

http://www.emmamadelenemilia.blogg.se

http://[email protected]

-

Hej en liten fråga jag har bara, du har förmodligen fått den någon annan gång, men hur kan du vara så smal? är det för du tränar osv, eller är det för din ämnesomsättning är bra? :)

Anonymous
2009-03-25 @ 06:25:36

URL: http://ladreams.blogg.se/

Postat av: elinzollet

Du har så många kommentarer på tävlingsinlägget att man inte äns kan trycka på "kommentera", hahah. xD.

Jag vill iallafall vara med och tävla om din sjukt snygga jacka! Skulle vilja ha den i tan.

Anledningen till att jag vill ha den är för att den är så sjukt snyggt och det skulle vara jättekul att ha något som du har designat själv! Har följt din bloggen sedan starten och har aldrig vunnit, så hoppas på min tur nu! Hahahah. :) Kram på dig!

JULIA

jag kärade verkligen ner mig i skorna. Men det stora minuset är ju att man har storlek 41, och så stort tar de inte in. tyvärr..

NATASCHA

HAHAHA PROVADE SKORNA IGÅR ! SKRATTADE JÄTTE MYCKET ! DEM ÄR RIKTIGT FULA PÅ :O .. Trodde dem skulle vara jätte fina, men man ser ut som en vildmänniska från skogen med dem :D

MEN VÄSKAN VA SNYGG ;) !

PUSSS / N TASCHA

Issi

jag har länge letat efter en skinnjacka, har sett många tjejer ha fina skinjackor på stan men har själv aldrig hittat någon fin. sen såg jag din och jag avgudade den, skulle ha köpt den för längesen om jag hade haft råd :/ pluggar och har inget extra jobb. därför skulle jag tycka att det va roligt att vinna :) tack hur som helst.

Caty

Åh! Jag har hoppats att du skulle ha en sån här tävling ända sen jag först såg jackan :D.

Jag skulle vilja ha jackan för att den är så fiin. Älskar formen på den, jag som inte har världens tydligaste kurvor direkt skulle behöva en sån jacka för att iaf framhäva de små kurvorna jag har ^^.

Vanliga skinnjackor brukar få mig att se helt liten,tjock och kompakt ut :(. Denna är mycket mer feminin :]

Jag skulle i så fall vilja ha den Tanfärgade i stl L(40.

Ha de fint!

/Caty

Anonym

SNÄLLA KENZA SVARA PÅ DET INLÄGGET OM DEN GRÄDDVITA KLÄNNINGEN!!!!

alexandra

Jag såg fransskor, mocka, med highheel här i sundsvall änr jag var och kikade runt

Jenny

Internet krånglar, så skriver här.

Tråkigt att jag inte vann, men vad ska man göra?

Haha får hoppas på att du göra en tävling till, så kanske man har turen då.

Aja you go girl, du är grym.

Kram.

sara

Grrr vilka snygga skor! Köpte också med franssandaler häromdagen på Nelly.se :)

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

212.16.185.15