• header

En liten godnatt-hälsning

Osminkad i äckliga gamla mjukisbrallor, halvt död i soffan en torsdagskväll…. En mer personlig videoblogg än det här kan ni inte få, haha!

Godnatt fina läsare ♥

200 Comments

Saga =D

Du är faktiskt vackrare UTAN smink, det har jag alltid tyckt =D

Sagasmycken@bdb – egengjorda smycken säljes!

Mariah

Gud vilken skön människa du e, down to earth.. lycka till imorgon kommer gå excelent!:)

alexandra

Hahaha tittade om och om igen på slutet, det vart lite roligt :)

cady

Men vad söt du är.
SOV SÖTT!

http://CADY.BLOGG.SE

Kenzis, jag gjorde nyss en ny tatuering, jag vet att du också har lite LOVE för tattoos, kan du inte säga vad du tycker? (du kan se den på min blogg).

STOR KRAM.

Laura

Hahah du är bäst! :D Började skratta då du vinkade i slutet o gjorde sen något "wääää" ljud. :D Mera videobloggar! :)

Ida

Fy fan vilken underbar video, det är sånt som får en att älska dig tusen gånger mer! <3

sofia

haha jag älskar att du inte gör till dig såhär "fint" med rösten som t.ex dessie och dom på dina videoinlägg! du verkar vara en sån skön person! ha så kul på blogawards också=D

Anonymous

Hej! Jag och tre tjejkompisar driver ett UF-företag som tillverkar och säljer armband. Är du sugen på ett nytt armband kanske? Kika in här då: http://pascaluf.blogg.se MVH Páscal UF.

em

satan vad du läspar. inget fel det, har bara inte lagt märke till det förut

Sara

Ser ut som en riktigt skön kväll :)
Lycka till med intervjun imorgon, den kommer gå kanon! Kram

isabella

hahah, fan va skön duär! du är den första storbloggaren som vågar bjuda på sig själv ist för att stå och pilla på sitt blonda hår och snacka massa skitsnack om hur rik du är osv.. keep up the good work och har det bäst på blogawards! och jag hoppas att du vinner!
själv så har jag röstat på dig flera gånger! :)

Amanda

Skrivet av dig Kenza 28/8 2007 – haha personlighetsförändring eller vad?

Juste, det är många som undrar hur jag lyckas vara så "smal & fin". Grejen är att jag promenerar mycket, tränar så fort jag har tid (springer, joggar, simmar, men tyvärr så har jag inte alltid så mycket tid för sånt), och har en dag i veckan ( Fredagar eller Lördagar) då jag äter godis och sånt. Min svullodag. :) Och så har jag väldigt bra ämnesomsättning. Men jag tänker på vad jag stoppar i mig, så att det inte blir för mycket eller för lite på en dag. Vill Anthony ha pizza så går jag och köper en fullkornspaj till mig. Havregrynsgröt till frukost, varenda dag (förutom Lördagar;)), och blir jag vääääldigt godissugen på en vardag så tar jag antingen en isglass eller en riskaka. ;P Dricker mycket vatten, försöker att komma upp till minst 3 liter vatten om dagen. Har alltid en vattenflaska i väskan. Och juste, frukt försöker jag stoppa i mig varje dag också. =) Oftast så går jag av en station tidigare när jag är på väg hem till mig, så jag får gå upp för hela uppförsbacken. Och på idrotten i skolan så ger jag alltid allt. =) Brukar även slå och sparka lite på Anthonys boxningssäck hemma. ;P Snart ska jag köpa kort hos Friskis & Svettis också, måste bara få tid för det. =P Men nu vet ni iallafall. För det mesta är allt detta sånt som jag inte medvetet gör. Det är inte så att jag sitter och tänker "måste äta nyttigt, måste dricka mycket vatten annars blir jag tjock" precis, hehe. :P Utan det är en vana, en god vana. ;) Jag vet att även om jag inte gör allt detta så går jag inte upp ett gram ändå, men bara för att man inte är fet på utsidan kan man ju vara det på insidan. Och det vill jag inte vara, därför jag gör allt detta. =)

malin

Hur gör du för att älska någon när du har blivit sårad tidigare och är rädd för att det ska hända igen? Anledning till att jag frågar är att jag själv har blivit sårad av killar och nu skulle jag inte få för mig att bli kär igen ens! Jag vet att det kommer att ändras med tiden men just nu känns kärlek som ett stort jävla skämt! Pusskram Malin (Ps svara helst inte att "försök, våga bli kär igen" för jag tycker det bara känns fake på något sätt.)

Emma

haha du är så söt.

Jag såg inlägget innan om ARgentina och Wipeout. Jag förstår hur läskigt det måste vara, men Argentina – Buenos Aires är det COOLASTE man kan se. Jag var där för snart två år sedan med skolan och jag SKA tillbaka dit ngn dag. En helt fantastisk stad på alla vis.

Viktoria

Du är så skön Kenza! :D Diggar dina videobloggar starkt (y) Det är så tråkigt att sitta och lyssna på nån som snackar om vad de ätit till fruskost i typ 10min. Vi ser gärna mer av dina små snuttar!

Simone

Precis SÅ älskar jag dig va. Going Kenza i mjukisbyxor, som man kan dra ett skämt med, prata snusk eller blommor och ha det gott. Du är häärlig!

christine

hahhaha din min i slutet !! ! ! ! ! så jävla skööööööön <3

äwiiiis

antingen äre du som är jävligt rolig eller jag som är jävligt trött, fick mig ett gott skratt där på slutet iallafall. va inte riktigt beredd på den där minen :D haha. Bra och roligt slut, fortsätt så:P förresten, du borde typ bli en skådespelare, sverige behöver fler vackra o ambitiösa skådespelare : )

kram

Amanda

mmm, tackar kenza. den där minen på slutet fick mig att garva till ganska rejält!HAHA! Precis vad jag behövde efter min urkassa dag.
hihi
natti!

therese

skulle inte du kunna ha en liten tävling för att få bli länkad en liten stund på din blogg?:D Försöker som bara den att få fler läsare men det funkar liksom inte. tack på förhand /Therese

Anonymous

Jisses! Om sista minen är bland det roligaste många har sett så kan dem ju inte ha upplevt mkt i sina dagar :P Kändes mer bara naturligt enligt mig! Tycker dock att du, Kenza, har en sjukt härlig inställningen till livet och att du är så snygg gör mig till en sådan som älskar att hata dig! …Ta det som en komplimang ;P GÖÖÖÖRSNYGG!!

naz

Hörru du måste svara på min mejl sen om det är sannt eller inte. Det har nämligen pratats mycket i sveriges inre skogar dvs SMÅLAND att du har konverterat till judendoman?!

Olivia

Du är så jäkla söt och Armani också! Ta hand om dig och hoppas att intervjun går superbra imorgon!

/Olivia

Estelle

Du är bäst Kenza, låt ingen få dig till att tro något annat =)

Therese

Så skönt med en storbloggare som är normal i huvudet också och vågar va "mänsklig"
Kram

Anonymous

men tja.. jag vet om man har känslor för någon så är
det svårt att gömma.. även hur mkt än man låtsas..
man ge inte bara 14 kepsar till någons kompis brorsa..!

Lalina

hahaha du e sjuk i huvudet kenza!! lööövv it!

har slängt iväg säkert femtiotal röster på dig på veckorevyns blogawards! följer egentligen inga bloggar, men jag följer din. alla andras känns bara så krystat och tillgjort.

håller tummarna för dig!

kenza kenza kenza yuppiejayyy!!

issa

Håller med alla andra! du är STÖRTSKÖN! försättsåhär, bara vara dig själv.. det är det du kommer längst på.

belle

haha, alltså, vettefan hur många gånger jag sagt detta; men fan vad härlig du är :D
Exceeleeent! Gaaah! HEHEHE :D Puss på röven på det ^^

caroline

hahah så jävla skön Kenza! skönaste bruden ever! XD <3333

hannah

HHAHAHHAHA ÅÅÅ ÄLSKAR DIG DU ÄR SÅ SJUKT HÄRLIG.
GÖR FLER VIDEOINLÄGG. PUUUUSS

Annika

haha, du verkar verkligen vara en härlig tjej, dig själv liksom! :)

viola

hej kenza! först och främst måste jag säga att din blogg är bäst! :)
vilken linje på gymnasiet gick du och varför? Jag har ångest inför gymnasievalet, vad tycker du man ska tänka på? :S
kram<3

johanna

hahha åå ja smäller av vad roligt slutet var. det gjorde min morgon :)

Nat

Du är så skön människa!Det är så härligt att se en ung människa i Sverige som tar för sig och kommer någon vart i livet och som vågar satsa!Kram

Michelle

Jäklar det har börjat snöa här ser jag nu! Men tänkte bara tipsa om min blogg där jag säljer allt från 50lappen. Checka in!

Fellan

Hur har du fått upp en till TH målning på din vägg? Hade du inte flyttat hemifrån eller var det bara en lögn för att få folk avundsuka? Gillar inte folk som ljuger..

Emma

Haha ;>
Mjukisbyxor är ju sköna :D
Hm..säger väl godmorgon nu i stället…:)

Madde

hehe du är så skön. Lite skillnad på dina videoinlägg och vissa andra bloggare. Keep up the good work och lycka till med intervjun!

Michi

du MÅSTE göra det! Argentina är det mest fantastiska landet i världen. ÅK ÅK ÅK! Allt finns där, det är trevliga människor, bra shopping, SÅÅÅ god mat (bästa köttet), och allt är superbilligt. DO IT!

mixoe

Jag tycker mycket om den här bloggen, men förstår inte varför alla gillar videoinläggen så mycket. Tycker att de känns ganska krystade måste jag säga. Kenza gör sig bäst i textform! =) <3

Anonymous

Gå gärna in på våran finfina blogg och läs! Den är mycket trevlig. Det kan jag lova :D
fourwords.blogg.sefourwords.blogg.sefourwords.blogg.sefourwords.blogg.sefourwords.blogg.sefourwords.blogg.sefourwords.blogg.sefourwords.blogg.se

Carolina

Godmorgon! Idag öppnade jag min biktstol, så om du vill dela med dig av pinsamheter, synder eller hemska tankar så skriv en rad eller tio ♥

Amanda

Jag tänkte bara berätta en sak..
fö några dagar sen så hade jag en urkonstig dröm och massa saker, och du var med i den! Jag såg dig med dina kompisar, sen så gick jag fram och frågade om autograf och tog kort och sånt, sen så var det en kille eller gammal gubbe som tafsade på mig (skitläskigt) och då sa jag det till dig för jag stog bredvid dig, och då svarade du inte.. sen forsatte han och jag sa det till dig, och då vände du blicken mot mig och sa typ: du, om du inte skärper dig och slutar prata med mig då ska du fan få! så då slutade jag, men gubben fortsatte och då sa jag det till en annan person men du trodde att jag sa det till mig, så du lyfte upp mig med din hand runt min mun och typ skrek åt mig och typ fräste! Sen gick jag… Hahahha, lite sjuk dröm va? :) kramar, älskar din blogg förresten!

fanny

for real kenza! du är grym, keep up the good work! kom ihåg! keep it real and stay black!

bambi

så härligt att du bjuder på dig själv tycker jag! tummen upp för videobloggarna kenza, fortsätt med det!

AnnaPanna

Hahahahaha skrattar fortfarande åt Wäääää;et i slute :P hahaha

josefine

du är så himla cool!
du är inte som dom andra , kissie , eller amandavardet , som gör sig till i videoinlägg
du är dig själv , kanske därför alla tycker om dig :)
lycka till på intervjun imorn
P.S älslar din blogg <3 D.S

Enya

Haha så jävla skön du är! :)
Var inte beredd på minen i slutet! Haha, bäst assåe! ;)
DIN BLOGG ÄGER!

STOR KRAM.

Nadija

Kenza jag vet att du kanske inte ens kommer läsa det här, för du får ju hur många kommentarer som helst på din blogg, men iaf
DU ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST :)
din blogg är kull att läsa när man har tråkigt(annars också) :)

elin

haha kul att du kan bjuda lite på dig själv, som vågar visa dig ofixad och göra miner och sånt, inte alla storbloggare som vågar det!:)

speciellt inte kissie som måste redigera bilder hit och dit och måste ha fem miljoner lager smink på varenda bild och videoblogg.
fast vad vet jag? slutat läsa hennes blogg sen ett tag tillbaka då hon bara skryter om hur många läser hon har och blablabla, så hon kanske har ändrat sig? knappast va!:)

iaf, all cred till dig, kenza!:)

karolina

hej kenza, villa bara säga att du är i smålandsposten idag (fredag) :) det är alltså smålands största dagstidning. du är med i en del som heter galej som är mer riktat mot ungdomar och som skriver om mode och musik m.m. i alla fall, dom har varje fredag en "puss" och en "fis". du är såklart puss och det står följande: "BALL. Modebloggaren Kenza Zouiten är ball och självständig och visar var skåpet ska stå när hon säger nej tack till att fota i string för Slitz. Mera sånt."

tänkte bara att det var lite roligt att det står om dig även i småländska tidningar så att även småländska läsare som mej kan läsa om dig i tidningar!

det var även en bild på dej. från när du var 16 tror jag :p men den var gullig

aja, nu vet du. puss o kram och fortsätt blogga som du gör och var dej själv:)

Wilma

Jag tycker du är SÅ bäst!
Du är dig själv och bättre än så kan man inte bli!

YOU ROCK !<<33

Frida

haha, jag har själv hund så jag vet hur det är.. men kan inte sluta skratta över att du försöker söga nå vettigt och mitt i bara "hejsan på dejsan". haha. kanske trött idag, men kul äre :) trevlig helg!

Isabella

HAHA! minen i slutet! :D du e fan så jävla skön ju! :D

Anonymous

Vet vem din kille är. Aleksandras (sascha). Lek inte hemlig. flera vet vem han är

pauline

Någon som vågar varea sig själv, YES! Älskade ditt "EEXCEELLEENNNTTT".
Go Kenza!

monokini bathing suits

Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I’m gonna watch out for brussels.
I will be grateful if you continue this in future.

Lots of people will be benefited from your writing.
Cheers!

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

212.16.185.15