• header

Angående min kropp

Jag brukar inte göra sånt här, men nu känner jag mig lite irriterad och vill få ur mig det här. Jag fattar väl själv att folk sitter och kommenterar min kropp och granskar den när jag lägger upp bilder på mig i bikini, men när jag får kommentarer som “Grattis till dina nya silikontuttar!” blir jag lite irriterad.

Jag har inte gjort något med mina bröst. Ni vet mycket väl att jag inte är en sån tuttfixerad människa. Bröst är ingenting jag bryr mig om direkt för jag tycker inte att bröst behöver vara stora för att vara fina. Bröst är vackra i alla storlekar.

Däremot har jag efter att ha varit missnöjd med min spinkiga kropp lyckats gå upp ett par kilo. Genom att verkligen ha tvingat i mig större portioner med mat har jag äntligen fått lite mer kött på benen och det har även visat sig på rumpa och på bröst (även om jag inte har gått upp någon storlek). Men sen beror det självklart också på vad för plagg jag har på mig, vinkel/ljus på bilden m.m. Allt påverkar ju hur saker och ting ser ut på bild!

Jag är väldigt nöjd med min kropp nu efter att ha lagt på mig lite och det finns ingenting jag skulle vilja ändra på mig själv. Varken läppar, bröst, eller tår (haha). Jag är jag och jag tänker inte spruta/lägga in något i min kropp för att andra tycker att man ska se ut på ett viss sätt. Så kommentarer som “vad tjock du har blivit” rör mig inte i ryggen, och det handlar inte om att jag mycket väl vet att jag inte är tjock någonstans, utan det handlar om att jag känner mig snyggare än någonsin.

Så, kan vi släppa det nu? Kan ni tuttfixerade människor sluta diskutera mina bröst? Jag menar absolut inget illa med detta nu utan är helt seriös – men gå in på www.kissies.se om ni vill läsa om silikontuttar (detta är ett helt seriöst råd) för sånt kommer aldrig i närheten av mig eller min blogg.

Och ni andra – tack för att ni är ni. Tack för att ni tycker om mig som jag är och för den jag är. ♥

1,256 Comments

julia

jag tycker synd om människor som känner att de måste trycka ner andra för att de inte ska känna sig lika misslyckade själva… för det är förmodligen därför de skriver såna onödiga och fullständigt korkade kommentarer!

du är fruktansvärt vacker Kenza, och jag tycker du verkar vara en otroligt stark och bra person!
kram från mig

Reply
sofia

kenza, du är perfekt som du är och det viktigaste utav allt är att du själv känner dig fin! du har perfekt kropp som många andra bara drömmer om att få. stå på dig! gillar din blogg enormt! härligt med någon bloggerska som inte behöver överdriva som typ dessie eller kissie!

Reply
Thérèse

You go girl!

Du är jättefin precis som du är och det enda jag känner när jag ser dig i dina fina bikinibilder är att många nog skulle ge sitt högra lillfinger för att se ut som du!

Jag tycker det är superhärligt att du tycker om dig själv. Fortsätt med det!

Kram T

Reply
Annica

Kenza <3

Asså jag beundrar dig verkligen för att du vågar vara dig själv och inte klankar på andra personer som tex kissie gör. Din blogg är helt fantastisk och jag tycker verkligen inte att du ska ändra någonting på dig. Man ska vara nöjd med sig själv. Jag är inte spec smal eller snygg, men jag kan inte säga att jag är tjock heller. Men iaf så är jag nöjd med mig själv och tar inte åt mig av andras kommentarer. Folk som är elaka är oftast bara avis på folk som kan vara sig själv.
Hugs !!! / annica

Reply
Ida Törnqvist

Din kropp är awesome! Jag hade varit värdens lyckligaste om jag hade haft en så fin kropp!!!!
Jag till och med hatar när du lägger upp bikinibilder för jag blir så avis på din kropp, haha!
Nej men du är superfin och ska verkligen vara nöjd!

Reply
Emma

jag önska alla bloggare kunde vara sina egna personligheter, men ändå VARA som dej. på det sättet du skrivr på och hur du lever ditt liv.. du tjänar ju rätt mkt pengar på din blogg och allt annat du gör, och du får det att framstå på ett så bra sätt! dom andra bloggarna, t.ex Kissies & dessie gör det bara till en tråkig grej, festar, bröstimpantat osv.. asso du är suverän & många tjejer ser upp till dej, jag vet det!
lova att blogga tills du är 100 år kvinna :D
love you big times!! <3

Reply
josefine

du är den vackraste tjejen som finns på jorden! Alla som skriver, antingen något elakt eller något som du tar illa vid dig av är avis, avis, avis, AVIS! Jag är också avis, men jag är inte så osäker på mig själv så att jag måste skriva något elakt som typ hälften av sveriges befolkning gör! Utan tycker jag att någon är fin, eller har gjort något bra så berättar jag det! Allt annat håller man käft om såvida det inte är någon närstående som håller på att göra ett stort misstag. då ska man absolut säga till, hur elakt det än kan låta. bara man är säker på att man kommer få ett tack för det i framtiden!

Det jag ville säga var bara att du är snygg. haha!
Lycka till med allt.

MVH Josefine

Reply
Gabriela

Du har en jättefin kropp Kenza och är både vacker på utsidan och insidan! <3

Reply
HanniiZ

jag håller verkligen med alla, du har en jättefin kropp! alla som skriver taskiga kommentarer e ju bara avundsjuka! btw, snygg bikini! ^_____________^

Reply
Hanna

Tack för att du inte bryr dig om utseendet som så många andra!

Du är SÅÅÅ vacker. Finns inget mer att säga.

Fortsätt att inspirera, tack!

Reply
Sarah

Som jag kommenterade tidigare, du har verkligen en jättefin kropp och jag är så himla avundsjuk på dig ska du veta! Bra att du inte bryr dig om de dära fula kommentarena, för de är absolut inte sant! =)

Reply
Ella

Bara för att man har stora bröst behöver man inte ha silikon. Och gör man silikon brukar de se för stora ut, men dina är inte försmå och inte förstora. Jag blir så arg på folk som tror att nästan alla som har större bröst har silikon, jag har själv varit rätt smal och när man går upp i vikt lite så blir bröster större, jag har själv gått upp i vikt och fått större bröst, sedan behöver inte bröst som ser stora ut vara stora utan det beror på vad man har för bh och sådär. Men vet du Kenza en sak jag tycker är underbart med dig är att du är en duktig bloggare, du bloggar mycke och har alltid något intressant och du får inte videobloggen att bli jobbig, många som videobloggar gör till sig så mycket, och visst du visar många bilder på dig men inga bilder ser överdrivna ut utan fina :)
Och du får verkligen din blogg att bli intressant :)
Älskar att vara inne och läsa på din blogg, för det finns alltid något intressant att läsa och du är en bra förebild för yngre tjejer, inte som de andra “fjortisbloggarna“ som jag ibland bara läser för att behöva skratta lite.

Du är den BÄSTA bloggaren =) (Du är så naturlig och fortsätt med det, oj denna kommentar blev lång =S)
KRAM!!

Reply
Sandra

jag måste bara säga dig att du har helt rätt i det du skriver!! Jag älskar din blogg och får tips och idér av dig. Du är toppen!

Reply
elin:)

du är sjukt fin och du blir tusen ggr finare när du är den som du är född som och inte sprutar in silikon överallt.
du ser ju bara hur lyckligt ditt liv är med din lilla hund och din kille.
medans man kollar på kissie som gör stoooora bröst och läppar men ändå inte lyckas få nån.

vill bara säga att du är underbart fin och din blogg är suuper bra(L) kraam kenza //elin

Reply
Lovisa

wow Kenza perfekt talat där! Och du har rätt du sk vara nöjd med dig själv, för du är perfekt :) hahaha kissie tipset var fan pricket över i:et hare bra :D

Reply
ida

skit i alla som skriver så! herregud, du har typ världens finaste kropp :) är sjukt avundsjuk! haha :)
go kenza säger jag bara.

Reply
Tara :)

vi älskar dig för den du är, vacker och en riktigt bra personlighet bästa förebilden! :)<3

Reply
mazi

kenza du är verkligen jätte jätte jätte vacker och du har en jätte snygg kropp, jag tycker inte att du ska bry dig om alla de idioter så kommenterar sådana kommentarere
luv ya <3

Reply
Valida

HAHAHAHAAH assa du är fortfarande skiiit smal, inget fel med de, folk passar i olika former. men du lägger verkligen ut väldigt nakna bilder på dig själv, då kan du faktiskt inte klaga när folk kommenterar din kropp. även om du inte vill de så, kan de lätt tolkas som att du vill visa upp dig. då blir de så att folk slänger kommentarer. Försök att slänga i dig ännu mer pizza =) pussar

Reply
N'

Hej Kenza ! :)
Jag skulle uppskatta om du svarade på min fråga.
Jag är en 12 årig tjej som är ca 153 cm lång och väger 35 kg. Jag skulle vilja gå upp typ 2 kg, så jag undrar om du kunde ge mig lite råd? :) Jag äter normalt, inte för mkt och inte för lite. Har du några förslag?

PS. alla som säger att du har ful kropp är bara avensjuka, din kropp är perkeft! <3

Reply
Lisa

jag älskar verkligen sättet du hanterar det här! du förklarar allt kort och gott, mycket mer moget än andra skulle ha gjort!

Du är snygg, cool och jag älskar helt enkelt att läsa din blogg!:]

Reply
matilda

skönt att höra att du faktiskt har velat gå upp några kg istället för att gå ner och operera dig! det är så man blir alldeles lycklig själv av att läsa det! :)

tycker nästan du ser ännu snyggare och friskare ut nu är du gjorde förut!
kram på dig! <3

Reply
jossan

Ett riktigt bra skrivet inlägg! Du är jätte vacker, och det gjorde nog bara gott att du gick upp lite. Men viktigast av allt är att man är nöjd med sin egen kropp. Grymt bra blogg :)

Reply
anonym

alltså du har verkligen en jättefin kropp, som nog dom allra flesta är väldigt avundsjuka på.
men asså jag blir ju svartis varje gång jag ser en bild på dig? jag har relativt bra självförtroende, men asså jag är mullig, stora bröst och du är fin, smal, normala bröst, superfint ansikte, jag har inget sånt? asså jag vene om du ens läser det här men ändå.
du har världens bästa blogg, men jag kan ju fan inte läsa den utan att typ jämföra mig, inget elakt menat!:D

Reply
jenny

seriöst Kenza alla som skriver dumma komentarer är bara avundjuka på dig du ska inte ta åt dig, det är nog fler som skulle stötta dig än att bara pressa dig och vara taskig:) du har en jätte fin kropp och ett underbart utseende är lite avis själv men bara för de vill jag inte vara taskig!=)<3

Reply
E L I N

Samma här, det med vikten! Mitt självförtroende ökade rejält när jag gått upp bara 4 kilo,och du har en jättefin kropp! :)

Reply
josefin

Kenza, du är grymm!

Det som du säger i detta inlägget,
de är helt rätt.
Du visar att man ska älska sin kropp hur man en ser ut.
Jag mår alltid så bra när jag läser din blogg.
Jag brukar inte kommentera bloggar, men detta var ett måste!

Hoppas du mår bra och att du har de bra!

Kramar Josefin!

Reply
AntoniaNatalie

Oj jävlar vad kommentarer! :O
Men hursom helst, tack för att du är en sån cool & rolig person! :D
Och en as bra förebild!! (:

Reply
nora

Hej Kenza!
När jag såg det här inlägget blev jag otroligt rörd.
Jag har en tjej i min klass som går runt hela tiden och säger att hon är så smal och hitan och ditan. Hon säger att hon ser ut som ett anorexiabarn, men det gör hon verkligen inte. Hon är inte i närheten av att vara ett anorexiabarn. Jag skulle kunna säga att hon har ungefär den kroppen som jag har, bara det att hon är 5 centimeter kortare och det kanske är därför hon tycker som hon tycker.

Jag tycker själv att jag har ganska fin kropp men någon annan har liksom aldrig sagt det till mig förutom en tjej i min klass som sa att hon ville ha den.
Så när jag läste om dig i det här inlägget och om alla kommentarer så blev jag liksom lycklig. Att det inte bara är jag som har tanken om att en själv har fin kropp.

Tack så jättemycket för en superduperbra blogg och just det här inlägget! Du är bäst :)

Kram

Reply
Madeleine

Du och din blogg är grym kenza, fortsätt vara som du är och skit i vad anonyma människor skriver bakom sina datorer!
Hare bäst Puss

Reply
johanna:D

om någon frågar mig vem jag skulle bytt utseende med om jag fick välja vem som helst på hela jorden… så skulle jag svarat kenza !

byta kropp ? (a) .D

Reply
Veronica

Tack och cred till dig för att du står för något som inte många andra unga kvinnor vågar göra idag, att man är fin precis som man är.

Du är väldigt vacker, men det som gör dig ännu vackrare tror jag är att du vågar bjuda på dig själv, fjanta dig lite då och då och även att du verkar vara trygg i dig själv. Det är bra att det är så seriösa och bra åsikter som kommer fram till alla yngre tjejer som läser din blogg :)

Reply
Linnea

Snacka om höjden på osäkerhet, att gå in på någons blogg och skriva något elakt. Dessutom så undrar jag vem fan som kallar dig fet, kanske inte så klyftigt eftersom många av dina läsare är i de yngre tonåren, som om de åren inte var tuffa nog… Du borde absolut vara nöjd med/i din kropp. Det vet jag att jag hade varit!

Reply
maria

jag älskar din blogg och är i princip beroende av den,haha:) jag blir alltid så glad när jag läser den! du verkar så äkta och gör dig inte till som en del andra bloggare!
nu till en fråga;
har du något tips som gör att man kan få bättre självkänsla? min självkänsla är på botten och har vart det hur länge som helst och jag är verkligen trött på att alltid skämmas över mig och inte vara nöjd..skulle va väldit snällt om du hade något tips om hur man kan börja gilla sin kropp och utseénde mer,tack på förhand!

Reply
Maria

men gud…
Människor är helt dumma i huvudet!
Du har en väldigt vacker kropp, de är säker bara avensjuka, folk dör för din kropp. I know i do!

(Har du hål i naveln?)

Reply
Pott

Herregud, folk måste ju typ va blinda eller nått, man ser ju förfan att du inte har sillikon.. -.-‘ menmen, vill folk kommentera så dumma kommentarer låt dom göra det.. Har man inget bättre för sig så, tyvärr.. Ni bloggare blir då utsatta.. I like you and your body! Du är nog den första bloggaren jag anser vara smart.. Kissie och dom andra går mig bara på nerverna.. Hur gamla e dom? Typ 15-17.. Och gör tuttar och botox i läppen.. Asso, överdrivet.. Stööööör mig! Aja hare bra, du ser bra ut, tveka aldrig på det! :)

Reply
Cornelia

Du har helt rätt. Du är jätte vacker som du är och du har en perfekt kropp och allt! De som skriver sånna idiotiska kommentarer vill bara jävlas med dig för att dom är avundsjuka!

Reply
malin

jag mår dåligt över att se din kropp. jag blir ledsen över min egna kropp.. =(( väldigt ledsen.

Reply
Emma

ur the biggest liar, seriously! going on about how ur breast are not touched when u have a cup D !!!! Its okay, to have surgery, ur a model, whatever, apparence is very important in what u do, but don’t try to coverup something so obvious. Everyone’s seen the scars, so its all good. You’re not this horrible, egocentrical maniac, Kenza.

Reply
Pernilla

Jag skulle göra vad som för att ha din kropp!!!! Du är vacker från insidan o ut och dessutom sjuk fit:) Du är grym! Stå på dig!!

Reply
Conna

Jag vet att inlägget e gammalt, men läste detta nyss och vill bara säga att du e så go. Du har helt rätt i allt du säger och alla ska ha din inställning, så jävla bra kenza!

Reply
Sadaf saboniah

Sånna människor är inget att bry sig om. Utan folk som klagar på dig, är bara för att dom gillar ditt utseende och kropp. & Tanken på att du är fet rör ingen ? du är som du är, och alla vi läsare gillar dig precis som du är. Vem skulle ens bry sig om hur du ser ut? vi kollar inte direkt på din kropp osv, vi läser din blogg* & Det är din blogg vi alla läsare beundrar. Så nästa gång du får nån sån kommentar.. Skratta bara, för sånna människor som klagar har bara lite självförtroende ;)

Reply
blondina

Men de jag avskyr mest det är att skriva en massa skit om vad ANDRA gör med sina jävla kroppar. Vill folk operera näsa, bröst, lår, mage ja men låt de. Vad fan rör de ryggen? Va?? Det är inte direkt ditt liv och deras val… sköt dit liv istället vet jag ja istället för att hacka på andra. Ett tecken på att man inte mår så bra själv?!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*