• header

Monthly Archives: February 2010


Färdigpackat

Nu har jag äntligen packat! Jag behövde bara spela lite Alfapet först med vännerna för att komma på vad jag ska ha med mig på resan. ;-) Imorgon ska jag kliva upp klockan sju för att hinna duscha, klä på mig och blogga innan taxin kommer klockan åtta. Planet går inte förrän klockan tio men det är så mycket trafik på morgonen så det är lika bra att vara i god tid. Hinner äta frukost på Arlanda också! Lite tråkigt att flyga själv bara men jag möter upp Mirre på flygplatsen i Köpenhamn.

Åh, jag kan inte förstå det. Imorgonkväll ser vi Tokio Hotel live igen. Längtar!!  ♥

Flyger i min nya snygga oversizade kofta från Nelly (Only)

Dagens lista

Dagens humör: Nervös och spänd

Dagens mående: Otroligt lycklig. Men samtidigt lite rädd… Får jag verkligen vara så här glad och lycklig? Får allt verkligen kännas såhär perfekt? Väntar bara på att något tråkigt ska hända.. Känner ni igen er?

Dagens borde: PACKA!! Vad fan. Åker tidigt imorgonbitti och jag har inte ens funderat ut vad jag ska ha på mig på konserterna.. Lyckat.

Dagens frisyr: Gick runt med mitt smutsiga hår med den lilla inbakade flätan (från i fredags) tidigare idag men nu har jag duschat och tävttat håret så nu är jag ren och fräsch.

Dagens smink: Inget smink

Dagens klädsel: Just nu, gamla mjukisbrallor

Dagens planer: Packa, haha! Och mysa med Nadia och Mika.. Lär väl bli Alfapet ;-)

Dagens materiella vill ha: Hmm.. Kommer inte på något!

Dagens fundering: Hur ska jag våga flyga själv imorgon? Jag som är flygrädd? Har gjort det flera gånger förut men ändå.. Scary.. (Kommer säkert försova mig också)

Dagens beroende: Melontuggummin

Dagens tråkigaste: Inget tråkigt idag. Idag är jag ju på toppenhumör!

Dagens längtan: Längtar såklart till imorgon då vi åker ut på Tokio Hotel tour!

Dagens superlängtan: Längtar ju såklart ännu mer till konserten i Stockholm på torsdag då jag, Mirre och två läsare får träffa killarna!

Dagens tidning: SOLO

Dagens låt: Sibels “Stop” har satt sig på hjärnan. Fan vad grym hon var igår! Synd att hon inte gick vidare.. Röstade som en galning.

Jag och en väldigt vacker läsare på Finest Awards 

Budget

Tänkte ge er ett litet tips ni som gillade mina brallor med skinndetaljer från Acne men som kanske tycker att 1449:- var lite för dyrt. Nelly har även en massa riktigt snygga leggings till ett lite billigare pris! Både med skinndetaljer eller med små stenar på. In och kika vettja! Mina nedan är därifrån men tyvärr slut ser jag nu, men liknande finns kvar.