• header

Monthly Archives: March 2010


CHANEL

Då och då får jag små presenter från Chanels kontor i Paris. Senaste kajalpennan, senaste läppennan, senaste läppstiftet osv. Det som är så gulligt är att det alltid kommer ett stort vadderat kuvert som gått igenom röntgen och jag vet inte vad. Så öppnar jag paketet och i det ligger en liten liten påse med en liten liten produkt i.

Även den här gången kom det ett stort paket med en liten present i. Två läppstift! Det ena fick mami och det röda behöll jag själv. Riktigt läckert.

Jag vet inte vem det är där nere på kontoret i Paris som skickar dessa små presenter till mig eftersom att de inte kontaktat mig som företagen brukar göra (presenterna började helt plötsligt dyka upp till min mammas adress, alltså min gamla adress) men tack så hemskt mycket! Jag gillar små Chanel-presenter ;-)

1

The Garden Collection by H&M

Jag är helt kär i the Garden Collection by H&M. Så vårig, så söt, så romantisk. Mina favoriter är plaggen ovan, den lilla röda är ju helt fantastisk!

Jag har inte hunnit kika efter dessa plagg i butik ännu men på hemsidan är allt slutsålt.

1

NRJ EASTER PARTY

Påsken är här och så är även våren. Imorgon är det Skärtorsdag och vi på Collage bjuder in er till NRJ EASTER PARTY där vi inviger Collages magiska innergård!

Djs på stora golvet – Anton D’niice (NRJ), Knappen & Hakim (NRJ) & DJ Mansion (Collage)
I VIP-rummet hittar vi som vanligt Dj Baby J och även Benji of Sweden (NRJ)

Osa HÄR för fri entré innan 23.30 och för bordsbokning ring  08- 611 68 11 eller maila [email protected]

Det kommer bli en grym kväll och jag hoppas att ni partypinglor vill komma!

1