• header

Monthly Archives: June 2010


Mys med mamma

Jag och mamma har myskväll! Hon ska ju sova här hos mig ikväll. Så kul att ha mammsen på besök! :) Vi ligger i soffan, busar med Mani och slåss om ostbågarna. Nu ska vi titta på film.

Ha en fin kväll! ♥

Jag älskar min smilegrop! Tycker att det är så otroligt charmigt med smilegropar. Önskar att jag hade en på andra sidan också men får väl nöja mig med en, haha ;-)

The perfect vest

Jag har länge velat ha en jeansväst men har känt att det är en liten raggar-varning på det (typ “Ronny ringde och vill ha tillbaka sin väst”) men det gäller helt enkelt att matcha den rätt. Blir b.la. fint till en söt blommig klänning och vågigt hår.

Västen ovan kommer från Tiger of Sweden och var på rea, nypris 1999:- men jag fick den för 1200

Halloooooj!

Haha, “halloj” måste typ vara det absolut fulaste sättet att säga hej på. Var bara tvungen.

Har ni haft en fin dag? Min var bra ända tills jag och mamma för fem minuter sedan kom på att kvartsfinalerna inte startar förrän på fredag. Fan! Vi som hade tänkt ha fotbollskväll!

Jaja, det finns nog något annat att titta på, typ Knight rider (HAHAHA). Annars då… Har hängt på stan hela dagen med mamma och lillebror! De gjorde ett frisörbesök och sedan letade vi brallor till lillebror som han ska ha på bröllopet. Vi hittade ett par skitsnygga svarta chinos till honom! Det blev även lunch och jag hittade ett plagg från Tiger. Visar sen.

Nu är jag och mami här hemma hos mig. Hon ska sova här ikväll. GIIIRLS NIIIGHT!!! *OhMaJgAd* Vi ska fläta varandras murrhår och lägga ansiktsmasker. Haha, nejdå. Men mysigt ska det bli!

Vad tycker ni om min nya vovve? Söt va?!