• header

Monthly Archives: January 2011


Top Model-kväll

Ikväll chillar vi framför Top Model! Är helt slut i kroppen efter dagens träningspass så vill bara ligga i soffan. Vi ska snart laga middag, det blir falafel igen! ;-)

Förresten, nu ska ni få en liten utskällning! Ni har blivit jättedåliga på att maila bilder ni tagit med mig. Har träffat massor med fina läsare i Thailand, ute på stan & ute på klubbarna på sistone men knappt fått en enda bild! Vill ju så gärna ha dem! Det är bara att säga till om ni inte vill att jag lägger upp dem här, men det är roligt att ha och spara.

Här kommer några gamla goa läsarbilder! :)


Online

Kan man köpa Jofama by Kenza på nätet?

Svar: Många frågade just denna fråga när jag la upp outfitbilderna där jag hade på de nya snygga skinnshortsen från Jofama by Kenza. Ni hittar som sagt alla återförsäljare HÄR men jag såg att flera av nätbutikerna inte fått in nya kollektionen än (inte så konstigt med tanke på att den kom ut typ idag) men www.shestore.se har fått in de nya plaggen!

Jag har storlek 32 i shortsen och på mig satt de rätt tight i midjan eftersom att jag har breda höftben men nu har de format sig lite bättre efter mina former. Är du en XS så passar 32orna och är du en S passar 34a osv… Bäst är ju såklart att prova först, då kan det ju inte bli fel! :)

Två bilder från plåtningen vi gjorde i maj! Med skinnshortsen och de andra plaggen. Stylade gjorde Jonas Hallberg. Har jag berättat för er att vi designar långt innan det kommer ut? Den här kollektionen designade jag förra vintern, för ett år sedan! Och de kommande höstjackorna är redan designade och färdigplåtade :)

Tränat

Kom precis hem från träningen! Körde ett pass med Humlan och vår PT Sadik. Idag fick vi slå på honom vilket var askul! Haha.. Nej men riktigt svårt när man är van vid att slå på mitsarna.. Men han fick sig ett par smällar iallafall! ;-) Resten av träningen var riktigt jobbig och nu är jag helt slut…

Mötte sedan upp bästis och nu ska vi sätta oss ner med alla mina kvitton och sortera dem, häfta fast på papper & in i pärmen m.m. innan det ska iväg till revisorn. Hon är så snäll som hjälper mig!

Sadik & Humlan idag