• header

Monthly Archives: February 2011


MYS

Gissa om jag saknat lillskrutten!! Han verkar ha saknat mig med för han vill bara ligga här och mysa och slicka i mina näsborrar, haha. Om ni undrar vad tusan kudden gör mellan soffan och väggen så är det Manis lilla trappa upp till fönsterbrädan. Där ligger även hans lilla filt, på den brukar han ligga och titta ut :)

Har hängt med tjejerna här idag, jag och Nadia har berättat om vår roliga helg. Mycket att ta igen! Snart blir det middag och mys med pojkvännen. Jag har verkligen saknat ordentlig mat. När man är borta i ett annat land (speciellt när man går på stan hela dagarna) blir det ju oftast så att man tar det första bästa när man är hungrig, vilket i vårt fall blev pizzahut eller roomservice pizza på rummet. Ser fram emot en riktig hemlagad middag ikväll! ♥

PS. Tänkte påminna er igen om att jag aldrig kommenterar andra bloggar utan det är folk som låtsas vara mig. Jag svarar bara på era kommentarer här i min blogg! Så ni vet!

Magic

Hur fan!!! Nog för att jag tror på magi men det måste ju finnas en förklaring. Det måste ju vara så att den mörka mannen inte har några ben, bara torso och så? Och att benen är typ….vettefan??

Flamingos

Idag skulle jag mer än gärna velat visa upp en kick ass-snygg outfit men nää… Jag går runt i pyjamas, haha. Den här söta pyjamasen köpte jag på Primark i London för typ 50 spänn! De har inte så snygga kläder men är man ute efter billiga underkläder (t.ex. bh:arna kostar från 25 kr) & söta sovkläder så är Primark perfekt.

När det gäller sovkläder har jag gärna små barnsliga set med Snobben eller någon annan figur på. Det blir ju mycket roligare! :D