• header

23e mars 2012 – i Spanien

Hej på er!

Jag har suttit i en halvtimme nu och försökt ladda upp bilder, fick upp EN (som jag förminskat i paint och allt haha). Att lägga upp bilder som jag tagit med min systemkamera lär ju vara omöjligt.. Bloggen kommer med andra ord lida lite när jag är här nere, får ta igen det när jag kommer hem. Ska iallafall försöka uppdatera några gånger om dagen även om det blir med bara en bild. :)

Igårkväll var vi ute och dansade! Vi träffade upp Mikas kompisar på en bar där vi hängde en stund, sedan gick vi till en stor klubb som hette Buddha. Flera våningar, fullt med folk och grym musik. Vi hade så jäkla kul! Här festar man till klockan sju på morgonen men klockan fem kände jag fan att det räckte haha..

Nu ska vi ge oss ut i det härliga vädret! Käka massa mat och sola. Sjukt varmt idag. Puss! ♥

Behöver jag ens säga hur underbart det var att gå ut och dansa i SHORTS igen?! Upptill hade jag ett grått linne och min neongula trekantsbh som fick kika fram lite.

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*