• header

GREAT DAY

Efter regn kommer ju solsken! Jag tänkte dela med mig av lite saker som gjort mig glad idag. Ni får mer än gärna göra det i kommentarsfältet här ni med. :D

– Jag jobbade bra idag. Flitigt, snabbt och fick mycket gjort.

– Det var fint väder ute och när jag satt i bilen med Bieber’s senaste skiva (jag erkänner! jag älskar den!) på högsta volym & med solbrillorna på näsan, så fick jag världens vårkänslor.

– Jag kände mig jättefin i mina snygga byxor & skor. :D

– När jag i parkeringshuset står vid automaten och precis ska köpa en biljett så stannar en bil på väg ut och frågar om jag vill ha deras biljett som det var flera timmar kvar på. Sånna människor!! ♥

– Jag överlevde tandläkarbesöket (knappt)! Åh vad det var skönt när det var avklarat.

– Jag fick ett väldigt spännande mail från en av mina favoritbutiker (som finns i hela Skandinavien) om att delta i/fronta en kampanj. Ja? Nej? Vi får se!

– Jag hämtade ut ett paket som innehöll ett par vintage-örhängen från Chanel.

– Jag var på gymmet!

– Jag lagade en FANTASTISK middag. Kan vara topp 3 någonsin? Aleks åt 3 portioner. :)D

– Nu ska jag pussas med min karl.

// Things that made me happy today: I did a good job at work. – It was lovely weather outside, got this HUGE spring feelings when I sat in my car and sang along to Bieber’s latest record (I confess! I love it!) – I felt really pretty in my jeans & shoes. – When I was about to buy a ticket from the parking meter, a man who was on his way out gave me his which had several hours left on. This kind of people!! ♥ – I survived the dental visit. – I got a very exciting e-mail from one of my favourite stores in Scandinavia, regarding a collaboration. Yes? No? We’ll see! – I received a package with a pair of vintage earrings from Chanel. – I was at the gym! – I made a FANTASTIC dinner. Maybe top 3 ever? Aleks ate 3 portions. – And now I’m gonna kiss  my man.

138 Comments

NOJDB

Tur att du älskar Justins skiva ;) Den ee grym!!
Nåt som gjorde mig glad idag var att jag färgade mina hårtoppar!! OMBRE!! Hahha jag är verkligen glad!!

Reply
Linnéa

Ååh! Kan man få se örhängena? :) Jag tycker också du var riktigt snygg i dina kläder idag (läs: alltid).

Reply
emma

åh låter verkligen som en toppendag! har även jag haft vårkänslor idag. dock är det väldigt slaskigt och halt uppe i umeå, men vi får hoppas på att det blir bättre snart;)
måste även tillägga att bilden ovan på dig var huuuur vacker som helst! kram!

Reply
Amanda

Härligt att det börjar vända för dig nu Kenza! Hoppas att det fortsätter så. Jag har åkt icekart med min pojkvän och två av mina syskon, var bland det roligaste jag gjort på länge. :)

Reply
Jess

Jag skutade jobbet tidigt idag. Jag umgicks med en av mina bästa vänner. Det var längesedan så det var kul. Träningen var så sjukt jobbig men ändå fruktansvärt rolig. Min hund kom hem till mig idag. Har fått höra fina ord av vänner idag.

Reply
Angela

Åh vad härligt Kenza! :) ja jag har också haft en sån dag!
– efter att ha varit arbetslös och därmed jävligt stressad o nere i nästan 3 månader så fick jag reda på att jag förmodlingen fått jobb! Lyckan där alltså!
– va ute på promenad med härlig musik i öronen och kände vårkänslorna!
– att få mysa med min man efter en lång dag utan honom, kan vara det bästa :)
Kram på dig fina!

Reply
S O F I A

Åhh vad kul! :D
Idag fick jag en kommentar på min blogg, då personen sa att jag var fin!! Då blev jag jättejätteglad! :D

Reply
A

oh and.. i also love these moments, when you know people can be so beautiful and not grumpy! This morning i tried to park in a small space, a car drove up behind me and could not pass but then tje guy got out and started helping me and smiled!
It wasnt necessary of course (hey im a Man you know, i dont need help haha) but it was the greatest feeling, just to know, some people… are really beautiful! Like you! Its exactly why we all like you so much… you would also give your parket ticket. Actually you, you would run after a guy for three street blocks just to give him the parking ticket. This is why we love you so much. At least me. And you look pretty in jeans, of course! :-)

Reply
isabelle

åh kenza kan inte du börja blogga lite om dina favorit recept och lägga upp på bloggen du verkar laga så himlans god mat!! Kram tack för bra blogg ha det bra

Reply
Lisa

Recept kanske? Vill pröva någonting nytt! Woho bra inställning Kenza, fortsätt så!

Reply
Lotta

Nej va ljuvlit att få såhär lyckliga och genuina blogginlägg av dig! det känns som om det var länge sen :) hoppas allt bra varar länge! Jag har också varit sjuk hela veckan, så det kändes heeelt fantastiskt att ta mig ut ur min sjukstuga och berget av täcken och fa på kvällstur till jobbet. Helt underbar känsla att “förmänskliga” sig :D kram på dig <3

Reply
Smiley

– Jag läste klart allt jag var tvungen att läsa till mitt seminarium imorgon
– Jag fick ett A på min förra tenta! (yay!!)
– Jag klickade hem fina saker från Zara och Asos :)
– Jag hittade en gammal, skitsnygg, fet silverkedja som min pappa hade på 70-talet – som numera är min!

– Sen åt jag bara en massa skräpmat hehe… Inte nyttigt men gott var det!

Reply
Julie

You know 2 weeks ago i started reading Beautiful Creatures because of you. I’m already half the 2d book. I just came back from cinema… OMG you were right the movie is awful!! never saw such a bad adaptation of a book, if we can call that an adaptation. as you said let’s get back inside our head where the story is closer to what it’s supposed to be.

Reply
Ellinor

Härligt att läsa! För mig var det
1. Långpromenad i solen med mamma
2. Fikade med en barndomsvän jag inte träffat på flera år
3. Fick positivt svar på jobbansökan.

Nåväl, alltid något :)

Reply
Agnes

Låter som en härlig dag! Själv var jag ute i skidspåren på en runda. Jag ÄLSKAR också Biebers senaste skiva. Jag älskar alla hans skivor, men ändå!! :)

Reply
Zelda Mårtensson

Du verkar haft en toppendag, bra. Du SKA känna dig fin också.
Vill bara slänga in en liten kommentar, du är sveriges vackraste kvinna enligt mig. Shit, sinne för mode har du också. Sök till nästa top model sverige, skulle lätt gå långt! Seriöst, man kan vinna mycket pengar och annat, och du har verkligen en chans!

PUSS VACKRASTE DU!!

Reply
aniq

det gör en hemskt glad att läsa!! Är glad för din skull :D Och gryymt snygg outfit i inlägget nedanför, finis!

Reply
Sofia

Härligt att höra att du mår bättre! Du har inte lust att lägga upp receptet på din supermiddag? :)

Reply
Annika

Åh, vilket underbart inlägg <3

Här är min lista:

1. Jag får se mina härliga vänner idag,äta en riktigt god middag och prata ut.
2. Igår fick jag ett jobberbjudande, ett riktigt bra sådant. Jag är hur nervös som helst, men det skall nog gå bra.
3. Jag pluggar på min drömskola
4. Jag överlevde spinningpasset och gjorde riktigt bra ifrån mej
5. Jag fick veta att jag kommer få åka till Bryssel i vår!
6. Har världens bästa kille. Fast vi inte kan ses så ofta just nu, då han befinner sig i armen(japp, alla killar i Finland har värnplikt, min kille skall vara där till december i år, ser honom bara på veckosluten…), finns han alltid där för mig. Små meddelanden med hjärtan i och långa maratonsamtal på kvällarna. Vi fixar det här, och snart är han hemma hos mej igen. <3

Reply
J

Det som gjorde mig glad igår var:
– Mitt tillfälliga jobb, älskar barnen och personalen
– Vädret! Solen sken och blå himmel med massa snö.
– Att vara ute i flera timmar och leka med barnen.
– Att åka buss själv i typ en timme med musik i öronen.
– Komma hem och få träna med min kille, endorfiner
– Att få somna tryggt brevid min kille, alltid lika fint att ha han omkring mig :)

KRAM PÅ DIG.

Reply
V

Igår var det en jobbig dag för att jag fick åka med katten till veterinären pga mycket kräkningar, och fick då dietmat som ska kanske hjälpa om det inte gör det så kanske hon måste opereras.
Annars så skulle dagen va perfekt.
Fick en cross träningsmaskin från min kille som tidig födelsedagspresent.

Har ätit jätte nyttigt och regelbundet denna vecka så har känt att mina kläder har blivit lösare på mig.

Reply
johanna

Vilken härlig dag! Du var verkligen jättefin i dina kläder igår. Hoppas den härliga dagen håller i sig i dag! Kram

Reply
izabelle

Fan vad glad jag blev av att läsa detta inlägget. Vet inte varför men fan vad härligt :D

Reply
marie

härligt kenza! fint att få höra små saker som gör en glad i vardagen, får en att tänka över alla guldkorn man själv har att tacka för. gärna mer sånt! :)

Reply
Mini

Du har en sådan bra och positiv inställning, jag avgudar dig! Vart får du allt ifrån? :D

Reply
SHOPPINGTIPSET

Efter en tuff vecka hade jag en lugn dag igår. Inga lektioner, utan satt bara hemma på soffan. Jobbade lite med bloggen, åt glass och drack te. Framåt kvällen var jag iväg och red, och kom sen hem till pojkvännen som lagat laxpaj. Perfekt dag, trots sin brist på produktivitet!

Gå gärna in på min blogg för att läsa om randiga byxor och gel-nagellack!

Reply
Christina

Så mycket bra som hände dig, fastän tandläkarbesöket kanske inte var det bästa :)
Jag hade en fantastisk utflykt med barnen på jobbet och fick njuta solen i många timmar innan det var dags för en timmas styrketräningspass med sambon. När vi sen kom hem fick jag en underbar middag lagad av han :) Ibland är det bra allt fint att vara sambo med en kock ;)

Reply
Mira

Sounds like a pretty great day. I hope the collab will happen. Really excited to hear about it :-)

xx

Reply
Carro

Måste verkligen säga att jag ÄLSKAR dig och din kille tillsammans! Verkligen äkta kärlek, man bara ser hur glad du blir av han på något sätt. Såå fina är ni tillsammans man, man smälter ju bara av att se er haha! Ni borde utses till det finaste paret hihi <3 btw, din blogg är grym, har följt den nästan sedan den startade :)

Reply
Monika

ÄLSKAR hur du tipsar om ny musik som är grym. Hänger aldrig med i svängarna förutom när man hittar tips i bloggar. Fortsätt med det! Gillar din smak!

Reply
Alice

Åh va kul det låter Kenza! Kan du visa de där örhängena i ett inlägg?
Jag älskar också Justins skivor! Han fyller 19 år idag!
Jag undrar också om du kanske kan ha en tävling snart? Det var ju ett tag sen sist.

Hoppas att du får en bra dag idag också! :D

Reply
Dixi Wonderland - Hemmafru vid 22 års ålder

Fan vilken underbar lista. Älskar personer som blir glada för ingenting :D

– Jag blev super happy när jag upptäckte att dom hade sushi i butiken så jag tog båda förpackningarna som fanns haha

– Jag fick mitt efterlängtade paket från ebay

– Hade en galet mysig tjejkväll

Reply
Therese

Du har mycket att vara glad för Kenza! Du har ju din kille som du älskar, en bra bostad, inte bara ett utan flera drömjobb, massa vänner, du är frisk och som grädden på moset är du sagolikt vacker. Ett riktigt drömliv enligt dom flesta. Glöm inte det när du känner dig nere.

Reply
lina

– Sol och vårkänslor
– Gjorde fint i köket med pastelliga färger – Vår!! :)
– Stressade INTE i stallet och pysslade lite extra med hästen. myyyys
– Överraskad med lasagne när jag kom hem från stallet, trött och hungrig. Fina älskling <3
– Semla till fikat idag, mums!

Reply
Ida

Jag hade en supermysig kväll med min pojkvän (som åker på skidresa i några dagar nu) och jag har börjat läsa The Devil wears Prada på engelska och fastnat totalt! Mysig kväll, helt enkelt :)

Reply
Hanna

Din dag fick mig att bli glad, haha. Underbart att kunna få njuta ibland. Kram!

Reply
Alexandra

1. Jag tog sovmorgon, råkade sova till 13.00..
2. Jag käkade subway :)
3. Jag köpte Powerking, som förövrigt är världens godaste dricka!
4. Jag avslutade kvällen med film & godis med min bästavän :)

Reply
Hilda

Min dag var gjord när min kära man smsade och skrev att han ville åka och simma, något han egentligen hatar men som jag har tjatat på i evigheter.

Kram på dig finis

Reply
nicole

det som gjorde mig överlycklig är att Justin bieber började följa mig idag, det gjorde min dag för igår dumpa min kille mig för en smalare o snyggare tjej ..lycka till kenza ha en bra dag.

Reply
sofia

Var inte du hos tandläkaren nyligen? Håller du fortfarande på och spänner din tandställning för ditt överbett?

Reply
Sanna

gud va härligt det är när man verkligen lägger märke till allt de där bra…de va ju som jag sa att de dåliga dagarna bara är där för att man ska njuta av de bra ;)

Reply
N

Choklad gör mig alltid glad.. jag förstår inte hur eller varför men.. choklad är lycka för mig.
Kärlek gör mig också glad och jag syftar inte på sex haha.. närhet med nära och kära, bara att vara nära dem gör en så lycklig ibland :D

Reply
Ellen Wärnsberg

mycket fick du gjort också! Vilka snälla människor som gav dig sin biljett sådär bara, man blir så glad av sånna. Dom flesta brukar ju bara ignorera andra på stan tex, så man blir ju alltid så glad bara någon säger hej!

Reply
christina

Jag är glad idag för att:
det är sol ute

jag äntligen vågade ha på mig en tröja som är väldigt annorlunda och jag älskade det !!!

Jag har underbara vänner som alltid gör mig glada!!

Det är freeeedaaag :D

Reply
Hannah Eriksson

Åh älskade Justin Bieber, ska du på någon av hans konserter? Kram

Reply
sanna

Åh vilken rolig lista, mer sånt! :D
idag är jag glad över att äta glass till frukost, att jag hälsat på min pappa som ligger på sjukhus och han mådde bra, att jag ska på nittiotals fest ikväll med en av mina finaste vänner, toppen!

Reply
Filippa

– Jag tävlade Hip Hop med fina vänner, och det gick super bra.
Jag fick äntligen göra ett “strawberry stick” under en choklad fontän (!)
Jag åt på resturang med min fina världens bästa mamma på stranden
Min katt som har varit sjuk har fått mediciner och verkar lite piggare
– Såg månen lysa otroligt vackert på himmelen, älskar att titta på stjärnorna

Så härligt positivt inlägg Kenza! Kramar till dig

Reply
Elli

Älskade Kenza! Du är värd all glädje för du sprider den till oss läsare VARJE dag. Idag skrev jag en tenta i psykiatri och min familj (mamma, pappa och lillasyster) kom till Uppsala och hjälpte mig att flytta. Vad hade jag gjort utan de? Sånt gör mig lycklig.

Reply
M

Ofta är det de små sakerna i livet som skänker mest lycka. Som idag – 1 mars och man kan gå ut med solglasögon och skinnjacka. Sitta på en brygga och dricka en kaffe i solen… Hur härligt? :)

Reply
Nathalie

Jag fick en stor “välkommen hem”-kram av min pojkvän när jag kom hem efter min värsta dag någonsin på jobbet. Då blev jag varm i hjärtat och insåg vad som är värt att lägga energi på!

Vill gärna veta det fantastiska receptet ;)

Reply
Lilla M

Underbar lista! Min bästa killkompis hjälpte mig med att hitta på ett nyårslöfte i år, “njut av dom små sakerna i livet”. Precis sånna här grejer har jag börjat uppskatta. Och visst kommer man på att man har mycket bra här i livet när man fokuserar på det lilla:)

Reply
Maja

Idag är jag glad för att det är strålande sol och 25 plusgrader i Californien, där jag bor. OCH, det är fredag. Så himla gött! Ta hand om dig :)

Reply
rebecka

1. första dagen på nya jobbet – över all förväntan :)
2. Fikade med bästisen
3. En av mina närmsta vänner flyttar tillbaka till samma stad i nästa vecka
4. Gjorde ett jättefint fotokollage till min bästa vän över hela vår vänskap :)
5. Köpte 2 nya kavajer, sjukt fina (MQ och HM)
6. Min lååångdragna finne på kinden är borta
7. Ska på middag till mina föäldrar ikväll
8. Våren har kommit till Malmö
9. Livet känns ganska problemfritt idag
10. Min lägenhet är helt städad!!!

Reply
Crazylikeazebra

Jag är i rom just nu o bara att vara borta från det kalla gråa Sverige med tråkiga skolvardagen så har jag det heeeelt underbart med vårväder, massa otrolig kultur och underbar mat! Jag mår mycket bra!

Reply
Alma

Vad som gör mig glad:
– det är ljust ute när jag vaknar, luften ute är så där klar och allt är så krispigt som det bara är såhär års, och hela mitt hjärta bara skriker DET-ÄR-VÅR-SNART!!!!
– att igår var det stjärnklart igen, sådär så man bara kunde stå där,fascineras och tänka att nu finns det väll ingenting som trycker ner förvirrade tonnårshjärtan längre, inte när det existerar något så vackert som det här.
– att personerna i min klass är dom bästa jag träffat nånsin, och att dom är precis som jag.

Reply
Anna

Låter som en super-härlig dag, själv har jag legat bakis heela dagen och det enda jag gjort är att sova. Känns inte jättebra :P Gillar sådana här peppande inlägg! :D

Reply
Sofie

Helloo :) nu blev jag väldigt nyfiken på vad du lagat för god mat?? :) dela gärna med dig. Härligt med såna dagar, du är värd att må bra och vara lycklig! Kram<3

Reply
Magda

Jag har också haft en jättebra dag :) 1 haft en väldigt bra dag på jobbet och spelat massa gitarr. 2 åkt bil i solskenet till bra musik med en god vän. 3 åkt skridskor (på skorna) mitt i Örebro och skriksjungit med en min “sambo”.

Reply
Marilyn

Du är perfektion Kenza!
Min dag i Top 5:
5) solen lyste när jag tog mig till bussen i morse
4) vårjackan från Zara användes istället för den tjocka vinterjackan
3) slutade skolan 14.10
2) det finns inte mycket att vara irriterad på idag
1) umgicks med vänner som jag är så otroligt glad över att jag har blivit vän med. Guld till dom!

Reply
Misha

Haha, jag klappar mig också på axeln och känner mig fånigt belåten när min pojkvän tar portion efter portion av det man lagat. Finns kanske hopp för mig i köket trots allt!

Reply
Lovisa

Jag blir glad av sådana här inlägg!
Plus att jag har haft otroligt härliga kunder idag på jobbet (jobbar i butik). Är så tacksam!

Reply
Frida :D

Jag vet inte varför, men att du älskar hans nya skiva gjorde mig skitglad, haha! Jag är också lite äldre än de flesta som älskar hans musik. Så mitt bland galna småbeliebers kommer jag in.. haha! Men blir himla glad över en bra dag! :D Hoppas det fortsätter i den takten! :)♥

Reply
Sara

Älskar härliga dagar! :D Jag är glad idag (lördag) för att..
– Det var super fint väder med sol, så min dag började med en härlig promenad tillsammans med min syster som jag saknat en massa!
– Sen träffade jag en kompis som kom hit ifrån Borlänge, har inte träffat henne på länge så det var super kul!
– Har haft en jätte mysig lördagkväll med god middag tillsammans med härliga nära och kära! Som sen avslutades vid Melodifestivalen såklart.. ;)

Reply
Emma

Åh så härligt att du är så glad! Man blir så glad av att läsa det och med tanke på hur tufft du haft det innan så blir man så glad över detta!! Puss

Reply
cathrin

Kenza, det var länge sedan din blogg kändes personlig och inte bara en massa yta. Innebär det här inlägget att du är tillbaka?! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*