• header

RIVER ISLAND HOLIDAY POSTCARD

KenzaZouiten_RiverIsland_outfit_blog-5 KenzaZouiten_RiverIsland_details_blog-3 KenzaZouiten_RiverIsland_closeup_blog-1 KenzaZouiten_RiverIsland_c-1 KenzaZouiten_RiverIsland_details_blog-5 KenzaZouiten_RiverIsland_outfit_blog-2 KenzaZouiten_RiverIsland_details_blog-1 KenzaZouiten_RiverIsland_closeup_blog-3 KenzaZouiten_RiverIsland_outfit_blog-4KenzaZouiten_RiverIsland_details_blog-2 KenzaZouiten_RiverIsland_details_blog-4 KenzaZouiten_RiverIsland_closeup_blog-2

Top here // skirt here // shoes here // bag here // watch here // earrings here // feather ring here // chain bracelet here // cuff bracelet here // sunglasses here

Så kul att göra ett samarbete med en av mina favoritbutiker! Här är jag i Thailand klädd i River Island från topp till tå. De har en holiday shop med allt du behöver för semestern och jag själv blev helt förälskad i den här blommiga kjolen. Älskar även kombinationen blått, vitt & orange. Mer färg åt folket! Kika in hos River Island HÄR för att se mitt lilla semesterkort från vackra Thailand, och här hittar ni mina RI-favoriter. :-)

// So much fun to do a collaboration with one of my favorite stores! Here I am in Thailand wearing River Island from top to toe. They’ve got this holiday shop with everything you need for your vacay and I fell in love with this flower printed skirt. I also love the combo with blue, white & orange. More color to the people! Check out my holiday postcard from beautiful Thailand here. And my RI favorites here. :-)

Inlägget är i samarbete med River Island.

99 Comments

Bella

wow!!!!! LOVE the bag, it looks like a very very expesive designer bag doesnt it? SO chic. wow could really be a prada or someting. and the skirt is also super pretty. awesome outfit kenza!!!

Reply
D. DeMarkey

Ah men fy vad vansinnigt snyggt och vackert! Hela kombinationen, ja snacka om att dom som gör det där jobbet med att matcha och kombinera VERKLIGEN kan sitt jobb. Så snyggt och med dig som modell, du och sakerna bara smälter ihop. Man får lust (på allvar) att klicka hem ALLT.

Reply
Eva

Not to sound creepy or anything but where do you buy your bra? I wish my bust looked liked that :)

Reply
Netti

Jag förstår att företag vill samarbeta med dig för du är expert på att lyckas med dessa snygga outfits. Man blir helt uppslukad av plaggen du har på dig att de säljs som smör. Jag älskar också kombon med färgerna orange, blått och vitt och mer färger ska det bli :-).

Reply
DArling

WOW vad snyggt ! Liknande kjol finns på BIKBOK, snyggt monster :) Du jag har en fråga ! Vill skriva där här och inte till din mejl då du säkert har en full inkorg men jag gör en undersökning(ska skicka ut enkäter imorgon) och vore jätteglad om du hade velat svara på en fråga I min blogg I första inlägget, eller om du hade velat länka till min blogg eller lägga ut detta bara så att dina läsare kan svara? Hade hjälpt mig jättemycket I min undersökning och mitt framtida projekt. Det är endast en fråga och tar max en minut, handlar om mode :) Tack så jättemycket på förhand !

Kram

Reply
Emelie

Du är verkligen jättefin på bilderna, jag älskar kombon av kläderna! Känner mig jätteinspirerad i för våren❤️

Reply
Malin

Du är så vacker Kenza.
Jag undrar vilken storlek du har i din Carin Wester REVA bomberjacka? :) den är så galet snygg!!

Reply
Laura

there’s just one word to describe you Kenza, and that word is PERFECT! in every way. you seem so kind and sweet person and on top of that you’re the most beautiful person i know! also you’re succesfull, funny, down-to-earth, etc etc. i hope you’ll have a wonderfull life and we are gonna get to read your blog for a hundred years to come, haha! best greetings from your neighbour country Finland, you have loooots of fans also in here! :) :) xx

Reply
Julia

Jag förstår verkligen inte hur du kan se så fantastisk ut i, i princip vad som helst! Gud vilken dröm det hade vart att vara född så ;)

Reply
Christie

Amazing outfit. One of your best! That skirt is awesome on you, and love the accessories. :)

Reply
Sofya iden

I love the look so much it’s colorful and beautiful. Do you have a link where we can order the skirt online? The link that you posted does not seem to work well. Thanks alot!

Sofya

Xoxo

Reply
Cornelia

Detta var nog en av de vackraste outfits du burit! Så kreativt och glatt! Och galet sugen blev man på semester… <3

Reply
Elise

Är kjolen slutsåld eller fungerar inte bara länken? Skitsnygg var den iallafall (:

Reply
hej!

Jag såg en outfit-bild för ett tag sedan och jag älskade din grå/vita halsduk från ivyrevel! Jag vill jättegärna köpa den, men jag hittar den inte på hemsidan. Har den utgått?
Ps. Älskar din blogg, din personlighet och ditt utseende dödar <3

Reply
Emma

Hej! Jätte fin tröja. Jag undrar bara vilken storlek du har i den, förstår mig inte på storlekarna så bra :)

Reply
Ines

Hey girl! Loved this outfit!! One question, I’ve been following you on snapchat (and omg you’re so funny ahah) and been wondering what mascara do you use?! I’m Just in love with your eyelashes…

Thank you, xx ❤️

Reply
Sofia

Aaaaah, gode gud! Jag älskar verkligen River Island! Helt klart mitt favoritmärke. Fick nyligen hem min äckligt snygga väska från RI.. Kärlek vid första ögonkastet, haha.

Det måste vara en ära att få modella för ett så grymt märke! :D You go girl!

Reply
Bella

Du är så hiiiiiiiiiiiiimla VACKER Kenza! Speciellt när du klär dig i starka färger, du passar grymt bra i det!

Reply
Lina

Såg din retweet från Playboy igår och tyckte bara det var så himla häftigt! Ser verkligen upp till dig för att du står för en hälsosam livsstil “trots” att du är modell. Jag tror det kan vara bra för många tjejer där ute att hitta till din blogg och se att du både tränar och äter sunt och samtidigt att man inte måste klä av sig för att få uppmärksamhet. Du är verkligen en förebild! :)

Reply
carolin

Hi Kenza,

The button, where i can find the skirt has no function and can not find the skirt. Please help! because the skirt is sooooooooooooooooo nice !!

Reply
Leta

I’m in love with this outfit. So classy!

Fashion blogger, freelance stylist and photographer, interior designer, photo model and music production student. Check out my fashion blog http://letucc.blogspot.com/ Great and big things are coming!

Reply
Martina

Nu är det här inlägget så pass gammalt och det lär inte vara jättemånga som läser det, men jag känner att jag bara MÅSTE dela med mig av min upplevelse här. Efter att ha sett dina fina semesterbilder med den superfina bikinin från River Island med stenar på beställde jag genast en likadan fast ljusblå. Det var första gången jag beställde från River Island. Jag reflekterade inte över fraktalternativen då jag aldrig haft problem med leveranser från andra länder innan, men tydligen innebar standardfrakt att man inte kunde spåra paketet. Om jag hade vetat.. Efter att ha väntat i en dryg månad utan leverans som skulle ta typ fem arbetsdagar så hörde jag av mig och fick beskedet att paketet var “lost in transit”. Visst, surt som fan men ingen jättebig deal. Beställde nytt och valde nu expressfrakt istället. Hämtade ut mitt paket idag och jag kan knappt skriva det här för det är fan det äckligaste jag har varit med om, men bikinitrosorna osade doft från en annan person (typ som att dom har suttit på någons kropp väldigt länge) och dom var använda OCH smutsiga. Tamigfan det vidrigaste att dom inte kontrollerar vad dom skickar ut till sina kunder, speciellt när dom uppenbarligen fått det i retur från någon annan. Kommer ALDRIG beställa något från dom någonsin igen! Spyr.

Reply
serpil

Hi kenze

I followed the link for the skirt however it doesn’t seems to work! have you recently purchased this skirt from RI ?

please could you provide us with the correct link

thanks

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*