• header

MAKE UP IN BED

Kenza_Zouiten_Makeup_05Kenza_Zouiten_Makeup_01 Kenza_Zouiten_Makeup_02Kenza_Zouiten_Makeup_03

Haha got my make up in bed!

Vaknade upp och kände mig lite sjuk och frusen (kom sedan på….helvetespollensäsongen börjar ju nu) så Mirre gick med på att sminka mig i sängen. Sån jävla lyx, kan man inte alltid ha någon som kommer och sminkar en på morgonen när man fortfarande sover typ. The life of the Kardashians, haha.

Några av er har undrat vad det är vi gör här i Paris, vi fotar lite samarbeten till bloggen osv och skapar content. Vi passade på över påsken när vi är lediga från jobb, skönt med lite miljöombyte också! :-)

Ha en fin lördag allihopa! Massor med kramar. <3

// I woke up and felt a bit sick and cold (then I remembered….the hell pollen season starts now) so Mirre said yes to do my make up in bed. Such a luxury, how nice would it be to always have someone who comes and do your make up when you’re like still asleep. The life of the Kardashians, haha.

Some of you have asked what we’re doing here in Paris, we’re shooting some collaborations for my blog etc and creating content. We thought it was a great idea to go over the Easter holiday when we have a few days off from work, and it’s nice with some change of environment too! :-)

Have a lovely Saturday everyone! Lots of hugs. <3

18 Comments

Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

För att slippa alla besvär med pollen så ska du börja i tid. Många börjar ta tabletterna när de känner besvär men då är de nästan försent. Man ska börja i tid och bygga upp ett bra försvar :) Var en läkare som medverkade i Efter 10 med Malou som gav mycket info om detta :)

Reply
Emma

Jag har skickat mail angående din allergi. Jag hoppas på svar efter att du läst det! Kramar

Reply
Karro

Åh så fina ni är på bilderna där ni skrattar, blev alldeles glad av att se :)

Reply
Rebecka Pedersen

Du är så sanslöst vacker! <3 Åh ja vilken lyx de hade vart om någon sminkade en i sängen på morgonen, hade ju typ räddat halva ens liv haha! ;)

Reply
Angelina

Hej! Vart kan man köpa läppstift paletten som Mirre har på bilden och vad “heter” den? Sjukt fina färger!
Kram ?

Reply
Rebecca Lundström

Hej kenza! kan inte du snälla göra ett inlägg om vilka ställen/restauranger/sevärdheter man MÅSTE besöka om man är i Paris. Jag och min pojkvän ska till paris i sommar (vi är 19 år) och vi har aldrig varit där innan så ingen av oss har någon koll. vore jättetacksam om du gjorde ett inlägg som handlade om bara Paris eftersom du har vart där så många gånger! Kramar <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*