• header

FOR GREECE

KenzaZouiten_kollage-1

ADLINKS in collaboration with NELLY: Inflatable flamingo HERE // Polo Ralph Lauren bag HERE // embellished sandals HERE // bikini HERE // Marc Jacobs bracelet HERE // Le Specs sunglasses HERE // beach kimono HERE

Sitter och klickar hem lite nytt inför Grekland i juli! Är väldigt sugen på sakerna ovan. Vi har pool vid villan så en uppblåsbar luftmadrass är ju ett måste haha! Speciellt när de är sådär söta. Har även en i form av en vattenmelonskiva hemma, den ska också med. Jag tycker det är så jobbigt att ligga på en solstol och svettas, föredrar att ligga på en madrass i vattnet och kunna rulla i när jag vill. ;-)

// I’m ordering some new stuff for Greece in July! I’m craving for the stuff above. We have a pool at the villa so an inflatable flamingo is a must haha! I also have one shaped as a watermelon at home, I’m gonna bring that one too. I hate sweating on a sunbed, I prefer being on a mattress in the water so that I can roll in whenever I want. ;-)

18 Comments

Julia

Hej Kenza! Jag älskar din blogg och dina fantastiskt fina bilder. Så jag undrar vilken app och hur redigerar du dina bilder, är det något speciellt filter mm. Kram

Reply
Sofie

Länken till bikinin fungerar inte… ? Någon som vet vad det är för varumärke?
Ha en fin dag!

Reply
Ellen

AKUT NÅGON SOM VET VAR DET FINNS ATT KÖPA VATTENMELON BADMADRASS, BEHÖVER EN INOM KORT!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*