• header

SUMMER FAVORITES

– In collaboration with Nelly.com –

unnamed

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE 

Lite favoriter inför sommaren från NLY Trend! Gillar att deras plagg känns prisvärda och i trend, samt att de fyller på med nyheter ofta! Längtar iallafall tills man kan gå lite tunnare klädd hemma också, men igår var det till och med snö (!) i Stockholm så det lär dröja lite haha.

Nu har jag precis kommit till hotellet efter en rundtur på HQ och en trevlig middag med gänget. Vet knappt själv var jag är någonstans haha, en hemlig liten stad i Tyskland… :-) Ska ta en dusch nu och sedan lägga mig så att jag orkar med en heldag med jobb imorgon!

// Some summer favorites from NLY Trend! I like that their clothes feels praiseworthy and on trend, and that they add news very often! Anyway I can’t wait to wear summer clothes at home too, but yesterday it even snowed (!) in Stockholm so that will have to wait haha.

I just got to the hotel after a tour at the HQ and a nice dinner with the team. I barely know myself where I am haha, a secret little city in Germany… :-) I’m gonna take a shower now and then go to bed so that I’ll be ready for whole work day tomorrow!

– This post is in collaboration with Nelly.com

14 Comments

emilia

Roliga är att jag för ca 2 veckor sedan såg jumpsuiten på Nellys hemsida och tänkte “Den skulle nog Kenza gilla” haha.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*