• header

CHRISTMAS PARTY FAVORITES

– In collaboration with Nelly.com –

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE // 10. HERE

Ni har väl inte missat min senaste julkampanj med Nelly? Om ni har det så hittar ni den HÄR! Ovan har jag samlat några av mina favoritplagg från kampanjen, så sjukt snygga klänningar, jumpsuits och toppar för fest. Ikväll när vi ska ut och käka julbord funderar jag på att sno look nr 9 fast med en röd topp (jag bestämde att vi skulle ha jultema ikväll hehe) istället. :-))) Förresten, missa inte Nellys julkalender som drar igång på fredag!

PS. IDAG ÄR DET BARA 25 DAGAR KVAR TILL JUUUL!!!

// Have you seen my latest Christmas campaign with Nelly? If you haven’t – check it out HERE! Here are some of my favorite pieces from the campaign, so many pretty dresses, jumpsuits and tops for party. Tonight when we’re heading out for Christmas dinner, I’m thinking about stealing look no.9 but with a red top instead (I decided that we’re gonna have Christmas theme tonight hehe). :-))) Btw, don’t miss Nelly’s Christmas calendar that starts on Friday!

PS. TODAY IT’S ONLY 25 DAYS LEFT TIL CHRISTMAAAAS!!

– This post is in collaboration with Nelly.com

7 Comments

Jessi

Hej fina du! Vad hände med svaren på frågestunden som du hade för mer än en månad sen? du skulle ev göra en video o svara? Är det på g? ? o så skulle det även komma en liten video Från bröllopet? Vet att du har fulltupp men ville bara påminna :-)) allt kul med videos o svar på läsarnas frågor, kramar!!!

Reply
Jelena Andjelic

Jag säljer splitternya oöppnade ”Heli” biker boots med prislapp kvar från kenzas märke Ivyrevel för 1499kr. Storleken på dem är 37. Kontakta mig på telefon: 0760892140 eller via mail: [email protected]

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*