• header

IVYREVEL SWIMWEAR COLLECTION

– In collaboration with Ivyrevel –

I’m so in love with our new swimwear collection! Check it out HERE

Har ni inte sett vår nya badkampanj än så måste ni göra det. Är så kär i både kollektionen (jag tycker det är vår bästa badsäsong hittills!), modellen och location! Vårt team åkte iväg och fotade i Mexico och den här serien är fotad vid den kända rosa sjön. Så himla häftigt, hade så gärna velat se. Tanken var att jag skulle med men jag fick hoppa det pga lite olika anledningar. En annan gång! :-)

Vad har ni för er idag? Är ni lediga? Jag började dagen med ett barre-pass och sedan har jag suttit och jobbat från soffan. Nu tänkte jag dock ge mig ut på en promenad i solen!

// If you haven’t seen our new swim campaign yet you have to check it out. I’m so in love with both the collection (I think it’s our best swim season so far!), the model and the location! Our team went to Mexico to shoot and this campaign is shot by the famous pink lake. So damn cool, I really wanted to see that. I was planning on joining them but I had to skip it because of some different reasons. Another time! :-)

What are you up to today? It’s a Swedish holiday today so some are off from work. I started the day with a barre workout and then I did some work from my couch. Now I’m gonna go out for a walk in the sun though!

33 Comments

Fanny

Lite vidrigt att ett företag flyger hela vägen till andra sidan jorden för att fota en location som har ett “rosa hav” som man LÄTT kunde gjort i photoshop istället…

Reply
Fanny

Baddräkten med knyt på ärmarna är ju typ exakt likadan som den Matilda Djerf designade för Ete Swimwear.

Reply
Lina

Asså jag skulle gärna vilja veta vad för halsband hon har på sig – heeelt fantastiska!

Reply
@inredningsdesign

Älskar mycket av era kollektioner, men har reflekterat över en sak. Era modellera kroppstyp är ofta långa och smala (likt majoriteten av modevärlden). Har ni någon gång funderat på att ta in mer variation? Tänker på att ni förespråkar mode för unga kvinnor och att modevärlden ser ut just som den gör… :)

Reply
Stina

Hej Kenza!

Jag undrar om du har tänkt att använda dig av större modeller i framtiden för att plåta IvyRevel? Hur tror du att det skulle stå sig rent inkomstmässigt och businessmässigt? Skulle IvyRevel ha färre kunder om man använde sig av en större modell? Jag själv blir väldigt glad när jag ser större modeller för att jag är en strl M.

Kram

Reply
Bella Lisa

Väääldigt lik baddräkt som Matilda Djerf X Ete swimwear kollektionen som släpptes förra året?..

Reply
Anna

Hej! Tack för en så bra, genuin, öppen och peppande blogg!
Du är verkligen en sann förebild och jag tror att du är så viktig i dagens samhälle, eftersom du visar en sida som många inte gör. Att du är “vanlig” och underbar precis som du är.

Jag har bara funderingar kring Ivyrevel. Vad är din roll i bolaget och hur mycket styr du där? Kan du inte berätta hur det startades och vad din roll är? Jag tycker det är så coolt men jag förstår inte riktigt om du är med och äger det eller var du med och startade det och är en anställd nu? Haha dålig koll men… Jag har tänkt på att du skriver som att du är ledig på helgen och röda dagar och sådär och det skiljer sig lite från hur andra beskriver att det är att ha företag och så, tänker typ på Isabella Löwengrip. Jag tycker du är grym oavsett men vore intressant, plus att det också bidrar till att du sprider en positiv känsla och sundhet till all press som finns där ute på att man ska jobba non stop och allt sånt.

Jag önskar att fler var som dig. Tror att unga tjejer framförallt behöver se att man kan lyckas och ändå fortsätta vara genuin och längta efter en kväll hemma på soffan ;). Tror det bidrar med så mycket och ger en bra kontrast till många andra bloggar som bara skriver om resor, utekvällar och shopping. Jag tycker du har en bra mix!

Svamligt, men tack för en grym blogg!

Reply
Louise

Hej! Det skulle vara intressant om du kunde skriva mer vad du gör i företaget en vanlig dag! Alltså inte ”häng med mig en dag på jobbet” utan lite successivt, det vill jag läsa om! Inte bara när det kommer nya kollektioner.

Kram Louise

Reply
Fanny

Tycker det är tråkigt att ni kopierar Matilda djerfs baddräkt hon gjort med ete swimwear rakt av!!! Hade det varit omvänt att hon hade gjort det från dig hade du blivit sur och irriterad. Trodde ni influensers tog hand om varandra och inte högg varandra i ryggen.. Hon har upprepade gånger visat att hon är ledsen över detta. Dåligt av ivyrevel

Reply
Tella

Hej! Vad heter den textstil som på era inbjudningskort står “save the date” ? :)

Reply
Sara

Nyfiken på hur du ställer dig till att Matilda Djerf (influencer) tycker att ni har stulit hennes design rakt av? Den på första bilden. Läste att hon var väldigt ledsen och upprörd och många har hört av sig till henne och påpekat det.

Reply
KJ

Den översta röda baddräkten är extremt lik Matilda Djerfs kollektion för eteswimwear. Känns ju rätt tråkigt när andra (nelly.com även bland annat) släpper nästan exakt likadan modell.

Reply
Bella

Asså när jag kollar in i hennes ögon blir jag alldeles varm. Jag ser hennes vackra leende och jag kan inte förstå hur någon sådan otroligt vacker varelse kunnat skapas. Så symmetriskt och mystiskt vackert ansikte, som inramas av en vacker och glänsande frisyr. Ögonen tindrar likt tusen stjärnor och jag blir helt stel av att se ngt så vackert. Vem är denna underbara människa. Jag faller för henne. Hon är så otroligt vacker…. Och sen inser jag, att jag stirrat i min egen spegelbild hela denna tiden.

Ladies, it’s time to love yourself.

Reply
Julia

I wish I could model for ivyrevel with these beautiful collections and locations 😆. Really love it! 💖💖💖

Reply
Annie

Den dagen ni varierar kroppstyper på era modeller kanske jag får för mig att köpa något. :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*