• header

Dags för middag vid havet

Efter att ha tagit det lugnt här i vår bungalow ett tag så ska vi nu göra oss i ordning. Eller ja, jag sitter här halvnaken så jag ska bara hitta något att ha på mig. Orkar varken bry mig om hår eller smink här nere i Thailand, speciellt inte nu när jag är röd som en tomat i ansiktet…haha!

Är iallafall grymt hungrig så det ska bli riktigt mysigt att sätta oss på en restaurang vid havet….jag och pojkvän. Kärlek. Klockan är snart åtta här så det är dags för middag. Idag ska jag fan ha en pizza! Är sugen på någonting riktigt fett och härligt efter att ha ätit nyttigt på stranden idag.

Längs stranden finns det nämligen ett par long tail-båtar som säljer mat, frukt och annat gott. Så det blev majskolvar, frukter, nudlar och kyckling till lunch där på stranden. Dock i väldigt små mängder… Jag har inte så stor matlust på dagarna för att det är så jäkla varmt men så fort solen gått ner så kurrar magen rejält.

Varför sitter jag här och babblar? Måste ha pizza NU!! ;-)


Bilderna är från idag. Här köper jag mat ur matbåtarna som jag kallar dem! Det borde finnas bajsbåtar också.. Vart fan ska man skita när man är på stranden ute på en ö och det knappt finns en enda restaurang? I vattnet? I en grotta? Hahaha.. Tyra och jag hade en allvarlig diskussion om detta idag.

249 Comments

carolina

jag håller me vill också se aleks <33 hehe men jag längtar efter värmen hoppas du tar med dig det hit<33

Reply
Pauline

Jag avundas dig så! Sitter och fryser här hemma.
Skulle också vilja gå på Tokio Hotel konserten här i mars men ingen vill gå på den med mig och gå själv känns lite drygt. Vem ska du gå med?

Reply
Frida som vill tacka

Vill bara säga tack.
Min bästa vän Zara vann halsbandet från en dina luckor och gav mig det i julklapp.
Så himla fint.
Tack så jätte mycket, för att du valde henne som vinnare :)

Reply
Emmy

Du är min idol! Älskar din blogg, du är jättevacker också!
Hoppas ni har en underbar resa!

Reply
nalina

du e så jävla äcklig, kan du lära dig prata som en fin tjej eller? gud, jag mår verkligen illa när jag läser dina texter…

Reply
Anonymous

Du är mitt stora fan kenza! När jag får bredband hemma ska jag starta en likadan blogg som dig :]

Reply
Natasha

kan inte du ta bild inne i eran Bungalow så man får se hur det ser ut inne? :)

btw, vacker du är och bra blogg! :)

Reply
Carro

Hej Kenza! Jag åker till Thailand för 4:e gången den 21 jan, älskar verkligen detta land:) Jag ska för första gången bo på Aonang och vi har 8 dagar kvar att boka på hotell. Jag ser att du bor på Palm Paradise Resort, jag tittat på det, skickat förfrågan o fått till svar att det finns ledigt. Det jag vill komma fram till är rekommenderar du att bo där, Bungalowsen ser ju supermysiga ut:) Hade gött!

Reply
Anonymous

vad heter thailands valuta och hur mycket pengar är 1 krona thailändska? :)

Reply
Anonymous

Varför är det en tjej som tog bilden på dig, man ser det i dina solglasögon

Reply
filippafredriksson.blogg.se

Åhh du är så söt!
Så avundsjuk, här sitter jag i kalla sverige medans du njuter i thailand!
Lägg ut en bild på din pååg, inte sett honom ju :)

Reply
olivia

Hej kenza, asså kan du inte berätta lite på bloggen om hur man ska beröätta för killen man gillar att man verkligen är kär i honom, ja vågar inte de, skulle du kunna vara snäll att ta upp detta på bloggen för ja vet att det är en fråga många tjejer vill ha svar på :D tack isåfall (L) puss

Reply
Sandra

Kenza, bjud till lite nu. Jag vet att privatlivet inte rör oss och att du vill hålla det hemligt, det ska respekteras men här är bara en åsikt. De flesta som läser FalskSannings blogg vet redan vem din kille är, hur han ser ut osv. (Sjukt snygg och verkar trevlig som bara den!) Så det är ingen idé, finns inget att gömma längre. Varför inte ta en bild på er tillsammans från semsetern och lägga upp i bloggen, vad är det värsta som kan hända? Din blogg är ju personlig, det handlar om dig, dina vänner, ditt liv, dina tankar, din vardag. Som han är en del av. Känns lite löjligt och envist att fortsätta smyga när uppgifter och bilder redan uppgetts. Du kan väl tänka på saken? Kramar

(detta är inget påhopp, är bara nyfiken och tycker det är synd att det ska behöva vara så för er)

Reply
LOUISE

Oj, gud vad konstigt att det inte finns toaletter. Fast man kaske hellre gör sina behov någon annan stans, för OM där finns en toalett är den nog inte så najs.

Matbåten ser ju kul ut i alla fall :)

Reply
sandra

Måste bara säga att du ska vara sjukt nöjd med din kropp! :) Skitsnygg har du blivit och de där "extra kilona" som du skrev att du gått upp har verkligen satt sig på rätt ställen!

Reply
Anonymous

-.-

om du inte bryr dig ett dugg om hur du ser ut i thailand, vrf har du då massa smink och lösögonfransar och kittet på kvällsbilderna ?

Reply
Bella

Tänk på att djuren slaktas jävligt brutalt i Thailand. Det är inte samma som här i Sverige. Jag fick se lite utav det i Thailand. De hade en gris på taket på en bil och körde jätte fort. Den stackaren var fastbunden med rep och levde. Sen frågade jag en Thailändare som jag åkte med i Taxin jag såg det hela från, vad som skulle hända med den. Då strök han ett finger över halsen. Dom skär alltså av halsen av djuren när dom lever, och låter dem blöda till döds. Tänk på det när du beställer kött. Säger inte att du ska strunta i att äta det om du nu vill, men att du tänker på det bara.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*