• header

Monthly Archives: October 2012


Nyheter

Nu sticker jag till veterinären med vovven. Han ska få en liten spruta bara. Medan jag ändå är i Nacka tänkte jag åka förbi mamma och laga middag. Hon ligger nämligen sjuk i bihåleinflammation och jag tycker synd om henne, så middag + Grey’s + chokladpudding it is!

Förresten, ni har väl inte missat att det kommit ut lite nya nyheter från mig hos Guldfynd? Enkla fina ringar, halsband och armband. Mina favoriter är de mönstrade ringarna där man kan välja en mindre storlek och ha den ena som en “fingertopp-ring”. Det kommer lite fler nyheter snart, mer stjärnor! :) Alla mina smycken är i äkta silver.

I badet

20121031-141234.jpg

Jag är helt öm i kroppen. Ligger i ett varmt bad och försöker mjuka upp min stackars stjärt och mina lår som fortfarande värker efter måndagens styrkepass. Och dagens.

Drog till gymmet vid halv tolv och värmde upp lite innan jag testade på ett Core-pass (mage & rygg). Det var rätt jobbigt eftersom att jag hade ont i röven och knappt kunde sätta mig ner, men jag tog mig igenom 30 min och efteråt sprang jag nästan en halvtimme på löpbandet. Svetten bara rann!

Nu ska jag läsa lite här i badet och senare ska vi iväg till veterinären.

31a oktober 2012

God morgon!

Kom in från morgonrundan för en stund sedan. Det är frost på marken och bara 1 plusgrad.. Kyligt som bara den! Så avundsjuk på min vän som är framme i varma Australien nu, MEN det är inte långt kvar tills det är min tur!!! Vi måste verkligen ta och boka snart då vi åker runt jul och en hel del svenskar flyr till värmen i december, men vi kan inte bestämma oss när vi ska åka och hur länge vi ska vara borta. Jag vill vara borta en hel månad men jag tror inte det går.

Måste försöka pricka in min mamma & min brors ledighet så att de kan ha vovven hos sig. Som tur är har de absolut inga problem med det utan tycker det bara är kul att ha honom hos sig, men det får ju inte krocka med jobb & skola. Lillen kan bara vara ensam hemma runt 4 timmar så man får sitta med scheman och kolla. MINST 2-3 veckor ska vi iväg iallafall!

Nu har jag ätit frulle och vid tolv är det dags för träning. Woho!

Sist jag och min kärlek var i ett varmt land. Jag älskar Italien och Sardinien var heeelt fantastiskt! ♥