• header

Nyheter

Nu sticker jag till veterinären med vovven. Han ska få en liten spruta bara. Medan jag ändå är i Nacka tänkte jag åka förbi mamma och laga middag. Hon ligger nämligen sjuk i bihåleinflammation och jag tycker synd om henne, så middag + Grey’s + chokladpudding it is!

Förresten, ni har väl inte missat att det kommit ut lite nya nyheter från mig hos Guldfynd? Enkla fina ringar, halsband och armband. Mina favoriter är de mönstrade ringarna där man kan välja en mindre storlek och ha den ena som en “fingertopp-ring”. Det kommer lite fler nyheter snart, mer stjärnor! :) Alla mina smycken är i äkta silver.

100 Comments

Josefine

Man behöver inte vaccinera varje år, bara varannat! Tänkte bara så att du vet! ;)

Reply
Sara

Hur länge finns dessa i butik? Och om de tar slut, tar ni in fler då? Tänkte att man kanske kan köpa i julklapp om de finns kvar närmre december.

Reply
Sofie

Ska ni till Nacka Djurklinik? De har världens bästa veterinärer där! Opererade bort 6 st djuvertumörer på min älskling där i somras och fick så mycket hjälp och stöd därifrån! Trots att jag var världens nojigaste matte och ringde varje dag för att kolla det ena efter det andra, till och med efter att stygnen togs:D

Reply
Läsarfråga

du verkar typ aldrig träffa din mamma eller bror utan umgås bara med dina vänner på fritiden. varför inte?

Reply
Josefine

Jag fick den vänstra ringen i den översta raden som 20-års present av min pojkvän!
Så otroligt fin, liknar andra ringar jag har sett på Weheartit. Dom ringarna finns såklart inte i Sverige, men så designade du just en sådan. Lycka :)

Reply
Suana-Fotoblogg som drivs av en sprallig & glad tjej♥

KENZAAAA. Vet du hur glad jag blev när jag såg att du har släppt infinity-ringen? Den längst upp i vänstra hörnet. Åh, jag sprang runt som en galning. Ska åka till Guldfynd och köpa så snart jag kan. Åh, du gjorde min kväll tusen gånger bättre. Tusen tack för en sån underbar blogg och för dina fina ringar. Älskar dig! ♥

KRAAAM :’)

Reply
Tyra

Hej Kenza!
Tycker att du har så sjukt snygga ögonbryn så skulle inte du kunna göra en videoblogg där du visar hur du fixar dem elr blogga om vilka produkter du använder? Älskar din blogg och tack på förhand <3

Reply
ssssss

finns det smala silver armbandet med ett litet kors kvar att köpa någonstans? har kollat med hittar det inte

Reply
Linda

Hej kunde du göra ett inlägg på din modellkarriär? Är så intresserad av hur du kommit igång med de? Vet att du haft dit första modelljobb på JC mn typ inget mera. Har du måsta betala för portföljen och var elite första agenturen du fick kontrakt med? Fick du mycket jobb i början hurdana och fick du bra betalt? Har massor med frågor mn om du kunde göra fast en önskerubrik : min modellkarriär? Vore det super! Jag skulle behöva lite tips och fakta för att jag själv är först nybörjare med det här. Tror det är många andra som också är intresserade om det här:)

Puss och kram från finland!

Reply
Jennie

Hi Kenza,
first: i love your blog since a few years!!
second: you inspire me because of your style…
and now i love the rings you’ve posted!!

If you like, you can visit my new, first own blog…zauberleben.blogspot.de

Love, Jennie

Reply
Maria

Inte så jättesnygga faktiskt. Ser ut som allt annat som finns ute i butikerna ju. Hoppas du släpper något mer unikt snart

Reply
Klara

Kan du inte fixa lite rabatt till dina läsare? Det är väldigt mycket snyggt men eftersom det är äkta silver så är det ganska dyrt.? :)

Reply
Sofie

Ojnej, stackars din mamma! Hoppas hon kryar på sej snart. Och vilka sjukt snygga ringar!! Älskar allihop. Kram

Reply
Hagar

Åå måste kollas in! Älskar din smyckeskollektion, speciellt dina ringar har nämligen två av de ;)).

Blev riktigt sugen på att skaffa mig de på bilden ;D

Kram!

Reply
Vix's vanity

Vad kul och riktigt fina saker! Kenza, jag blev helt kär i en av dina tidigare ringar som fortfarande är en av mina favoriter och som används minst en gång i veckan, den med en stor svart symetrisk sten. /V

Reply
Helena

Säger som alla andra, ÄLSKAR infinity-ringen, och har haft på mig den ända sedan jag köpte den :)Såg såna på weheartit och ville ha en själv, kul att just du designade den. Har en jacka av dig också. Du är awesome!

Reply
Elin

Har varit på jakt efter en sådan “evighetsring” länge så nu blir jag superglad! Ska så lätt köpa den!

Reply
fardus

Men åh, vad trevligt det lät! Snäll du är! Ha kul hos din mamma :) jag kollar på greys nu också! Så braaa.

Reply
THERESE

Sjukt fina smycken! :)

HAHA till en annan kul grejj, har du sett att när man går in på “nyheter” på ginas hemsida så har dom döpt plagg till “Tyra blouse” och därefter “Kenza top” hahahhaha ja dog lite!!

Reply
Sara

ååh, dom är så himla fina! men tyvärr lite för dyra för mig :( men man kan ju alltid önska till julklapp .. ;)

Reply
Malin

Haha jag kollade på Grey’s förut oxå! Det är så sjuukt, jäla bra! :D

Armbanden var förresten supersnygga :)

Reply
vendela

hej! Jag undrar vart du köpt shortsen och linnet du har på din meny bild, speciellt linnet! :) tack i förhand.

Reply
alma

Jätte fina kläder blir jätte inspererad av din smak och stil.
Hur många tatueringar har du och kan du fotta alla och lägga upp på din blogg? :)

Reply
Marica

Sjukt fina smycken! Kan du inte ha en tävling där man kan vinna dina smycken någon gång? Det hade varit jättekul för oss fattiga som inte har råda att köpa dom! :)
Kram! <3

Reply
Karolina

Skit snygga!

Kika gärna in på våran blogg! Vi är två tjejer som båda älskar och fota och går på en ovanlig sport.

Reply
Kirsti

Hei! Smykkene dine er sååå min stil. Dør for å eie det med kors. Selges de i Norge? I såfall, hvor? :-) *Krysser fingrene*

Reply
Ellinor

Keeeenzaaa, vart kan man få tag på “time you enjoy wasting is not wasted time”-armbandet? Har letat på en massa Guldfynd… Hade aldrig hört citatet innan men nu är det ett av mina favotitquotes, funderar till och med på att tatuera in det på min högra fot.. :)

Reply
Lea

Hej!

ÄLSKAR ringarna! Har en fråga, jag bor i USA och vill gärna ta del av din kollektion (göra lite gratisreklam här borta ;)) och undrar om jag kan köpa dem här på något sätt? Eller en onlineshop? Du får gärna maila mig :)

Kram!
Linnea

Reply
Alva - FOTOLUST

Jag fyller 14 idag och fick ett par triangel-örhängen av mamma och pappa ur din smyckeskollektion i Guldfynd, superassnygga och tummen upp för äkta silver!
Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*