• header

Monthly Archives: November 2012


MAKE UP

Såhär såg det ut när Sarah sminkade mig idag! Lånade bilden från hennes blogg.

Jag kände mig friskare imorse när jag vaknade, men efter en dag med plåtning & kyla (har fått gräva fram min bil ur snön 2 gånger idag! så jäkla kallt!) så mår jag dåligt igen. Kände mig sämre och sämre ju mer dagen gick och nu ligger jag däckad i soffan. Bihålorna och huvudet gör ont, för att inte tala om visdomstand nr 3 som håller på att komma igenom. Jag kommer förmodligen få dra ut dem allihopa eftersom att de sitter helt fel. *ångest*

Ska ta och lägga mig i ett varmt bad nu, sedan blir det en lugn och mysig fredagskväll. Behind the scenes-bilder från plåtningen får ni imorgon.

Ha det fint ♥

81

Det var många som frågade vart den här t-shirten kommer ifrån som jag hade på mig på plåtningen idag. Den är från REPLAY’s vårkollektion så den kommer inte ut förrän nästa år. Ska försöka haffa ett ex jag med! Sjukt snygg var den. Och köper man en eller två storlekar större kan man lätt ha den som klänning.

Ni kommer få se mer härliga kläder i februarinumret (tror jag, eller kanske det var mars) av VeckoRevyn. Jag påtades nämligen i massor med fina vår-outfits idag! :)

PHOTO SHOOT

Jag hann inte blogga imorse innan jag drog iväg, skulle vara här klockan åtta men det tog ett tag att gräva fram bilen ur snön så jag var 20 min sen. Vi håller på och fotar för hela slanten iallafall! Omslag och modeserie.

Bästa Sarah sminkar och fixar hår, har jobbat med henne flera gånger och hon är så himla duktig. :)

20121130-111419.jpg