• header

MAKE UP

Såhär såg det ut när Sarah sminkade mig idag! Lånade bilden från hennes blogg.

Jag kände mig friskare imorse när jag vaknade, men efter en dag med plåtning & kyla (har fått gräva fram min bil ur snön 2 gånger idag! så jäkla kallt!) så mår jag dåligt igen. Kände mig sämre och sämre ju mer dagen gick och nu ligger jag däckad i soffan. Bihålorna och huvudet gör ont, för att inte tala om visdomstand nr 3 som håller på att komma igenom. Jag kommer förmodligen få dra ut dem allihopa eftersom att de sitter helt fel. *ångest*

Ska ta och lägga mig i ett varmt bad nu, sedan blir det en lugn och mysig fredagskväll. Behind the scenes-bilder från plåtningen får ni imorgon.

Ha det fint ♥

63 Comments

Alexandra

hur gör du för att se så bra ut på alla dina bilder? har du nått special knep du kan dela med dig av? blir nämligen så himla frustrerad när jag själv alltid ser ut som en mupp på alla bilder hur hårt jag än anstränger mig!

Reply
J

Man kan få massa konstiga symptom när man håller på att få visdomständer! Mår lika piss som du, krya på dig!! :(

Reply
MICAELA

Jättefin sminkning :)

Usch… Jag har dragit ut en i underkäken för några veckor sedan… Fy fan vad jävla ont jag var haft! Önskar ingen den smärtan.

Hade ont i två veckor och knaprade voltaren (Alvedon funkade bara i början). Det har fortfarande inte växt igen helt så får skölja med koksaltlösning några gånger i veckan. Men tydligen är det normalt att det tar ett tag innan det växer ihop helt. Men ändå, kul att hitta en liten bit köttfärs där haha

Reply
LINDAS BLOGG->

Vad fiin makeup! Och plåtningen ser jäkla kul ut:) älskar din blogg och du är en rolmodell för mig!

Kolla in min blogg för inspiration av mode, beauty osv.

Loveisintheair-linda.blogspot.com

Reply
sanna

Drog ut tre visdomständer för några veckor sen, Inte alls så farligt som folk säger. Tog alla tre på en gång. Var inte alls farligt tog typ en halv minut per tand och gjorde inte alls ont knappt efteråt heller då bedövningen släppte. Fick dessutom skära upp tandköttet för att plocka ut tänderna och endå kände jag knappt något efteråt! Var lite jobbigt att ha tre hål i munnen när man skulle äta men annars tyckte jag inte alls att det var så farligt.

Reply
Smalltowngirl

Finns typ inget värre än ont i käften. Det liksom gräver sig in i skallen på en! Jag fick ont sist när jag hade 2 dagar kvar på Aruba-resan förra vintern. Gissa hur kul det var med flygresa hem i 9 timmar? ;)
krya på dig nu K! Jag slänger iväg några krya-på-dig-tankar!

Reply
Katrine

For en fin make up du hadde! Håper formen din blir bedre da, dårlig å høre at du har blitt dårligere igjen! :(

Reply
Mathilda

Åh så synd, jag hoppas att du blir frisk snart då! :) Ser fram emot att se plåtningen, vart säkert jättebra!:)

Reply
Sandra

Otroligt vacker bild!

Vill du känna mer glädje i ditt liv?

Vill du känna att du duger?

Du blir vad du tänker!

Reply
Carrooo

Du får klä dig bättre så du inte fryser. Tänk på att vi i “södra” Sverige har det varmare än dom i norr ;) men back to kläder, klä dig ordentligt så du slipper bli sjuk (eller slipper klaga på vädret :P)

Reply
Emma

Älskar din blogg och du verkar vara en trevlig människa :) är du säkert. Gillar bara dig som du verkar vara haha.

Reply
Hanna

Hej Kenza! Tänkte att jag skulle varna dig om att det finns en hemsida som livnär sig på så kallade “homework slaves” gör läxor till collage studenter. Denna sida använder en bild på dig på sin hemsida (bilden där du bär baseballjackan, shortsen och den vita bustiern) för att göra reklam för tjänsten. Jag tolkar det som att bilden på dig och en annan (för mig okänd) kille skall porträttera de “coola” kidsen som använder tjänsten för att utnyttja “nördarna” i fråga som också finns på bild. Misstänker att du och ditt varumärke inte vill kopplas samman med detta så du kanske bör ta dig en titt: http://homeworkslave.com/.

Ha en trevlig kväll!

Reply
Louise

Stackars krake! Men oroa dig inte för att dra ut visdomständerna. Jag var helt kissa på mig nervös när dom skulle dra mina. Vilket gick helt smärtfritt på nolltid :) lycka till å krya på dig!

Reply
Freja Aminoff

Hej Kenza, läst på flera ställen om att du är en svensk finsk marockansk bloggare. Stämmer det att du är halv Finsk?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*