• header

I badet

20121031-141234.jpg

Jag är helt öm i kroppen. Ligger i ett varmt bad och försöker mjuka upp min stackars stjärt och mina lår som fortfarande värker efter måndagens styrkepass. Och dagens.

Drog till gymmet vid halv tolv och värmde upp lite innan jag testade på ett Core-pass (mage & rygg). Det var rätt jobbigt eftersom att jag hade ont i röven och knappt kunde sätta mig ner, men jag tog mig igenom 30 min och efteråt sprang jag nästan en halvtimme på löpbandet. Svetten bara rann!

Nu ska jag läsa lite här i badet och senare ska vi iväg till veterinären.

51 Comments

Uma

Hej fina, vad använder du för app till redigering av bilder som denna? Kramar!

Kenzas svar: Hej! Pixlr-o-matic. Finns både som app och på datorn/internet. Kram!

Reply
Fanny

Det är bra att du tränar! Det lönar sig i slutet, tänk på det! Just nu är man själv på gymmet och kör lite armar nu, kändes bra med en liten paus men nu ska jag fortsätta:) kram på dig och hoppas din stjärt träningsvärk försvinner snart ;)

Kenzas svar: Tack! Kör hårt!!

Reply
Mickan

Core är jätte bra och roligt att köra ! Kul att höra att du kommit igång så bra nu, hoppas de håller i sig ;)

Kenzas svar: Det var tufft! Roligt vet jag dock inte haha. Men 30 min gick fort så jag ska lätt köra detta igen. Är så dålig på att träna mage/rygg annars (för jag hajjar inte alla maskiner) så det är bra för mig att gå på Core där man bara apar efter instruktören. :)

Reply
Linnea

Alltså badkar!! Det är nog det jag saknar mest från min gamla lägenhet!! :)

Kenzas svar: Finns inget bättre!! :)

Reply
Alan

Håll igång träningen bättre så slipper du träningsvärk.

Kenzas svar: Kan/vill inte träna mer än vad jag gör, 3 gånger i veckan räcker för mig. Fick träningsvärk nu för att jag testade på något nytt, antar att jag tränar för enformigt. Därför börjar jag variera mer nu! :)

Reply
Mari

Ta och träna lite mer, stretcha kan du ju också göra :) tänja iaf…. Så lättar värken lite =)

Reply
bardha

hej, kan du inte ha nån tävling eller något så man kan vinna nånting som kanske bara ligger o skräpar hemma hos dig i din garderob?
Älskar din stil och kulle jätte gärna vilja vinna :(

Reply
Jonna

Kan inte du lägga upp en bild på alla dina tatueringar och skriva när du gjorde dom och om dom betyder något speciellt för dig? :) Kram <3

Reply
Moa

jag tycker att det är så himla roligt med core! även om det är så sjukt jobbigt haha. men det lönar sig förhoppningsvis! :)

Reply
Hanne Kuppcake

Du er en ren inspirasjon innen fashion og stil, må bare få sagt det først! jeg har ikke fått lagt inn noe kommentar tidligere, så slenger det på her =)

Du er flink som presser deg uansett om kroppen verker :) jeg jobber som PT i Norge og er fan av mennesker som kjører hardt, med stil! ;)

klemmer fra norske Hanne

Reply
Mamma/fashionista

Du e riktigt duktig Kenza som har förstått vad träning går ut på! Och det är inte enbart att ha snygg kropp, för det har du ju redan:) Utan framförallt för bättre hälsa!
Kör hårt! Det syns på din hållning nu att du tränar..
kram

Reply
Anita

Akta bara så du inte får mer ont imorgon, har hört att musklerna slappnar av i värmen men att det sen blir värre för att man inte har låtit musklerna slappna av “naturligt” alltså utan värme. Hände mig när jag badade kunde knappt röra på mig dagen där på haha, men alla är vi olika så förhoppningsvis händer d inte dig :). Kramelikram

Reply
Hanne Kuppcake

Tror det klikket når jeg skulle legge igjen en kommentar, så prøver igjen :)

Du er en ren inspirasjon når det gjelder fashion og stil! =) jeg har ikke lagt inn en kommentar på bloggen enda, så slenger det ut her først =)

Det er supert å lese at du presser deg selv om kroppen verker :) jeg jobber som PT/Gruppeinstruktør i Norge og er fan av mennesker som kjører hardt med stil! :)

klemmer fra norske Hanne

Reply
Elvira

Vi har precis skaffat badkar och det är så skönt att man nästan aldrig vill gå upp !:D

Reply
Elvira

Vi har precis skaffat badkar och det är så skönt att man nästan aldrig vill gå upp !:D kram !

Reply
Elin Andersson

Det är alltid lika skönt att lägga sig i badet men bubblor och en bok. Efter träning, efter en lång dag, eller när man är sjuk! ÄLSKAR ATT BADA :D

Reply
Sandra

Hej! Du är så himla vacker Kenza och jag älskar din blogg! Jag har en fråga, jag är ganska blyg och rodnar lätt i ansiktet. Jag brukar se ut som en tomat i skolan och det är jättejobbigt. Så jag undrar om du vet några knep som minskar rodnad och ger mig bättre självförtroende?

Reply
Emelie

Kul med träningen! Men man måste ju unna sig goda saker också. Vad unnar du dig helst? Vill ha tips på goda grejer?

Vilken är din favoritmaskin på gymmet? Ska kanske börja gynna nämligen

Reply
S

Hej!

Har också jättesvårt med att få träningen att “stanna” i mitt liv, ledsnar fort. Just nu är jag inne i en icke-träningsperiod och har sådan sjuuk ångest. Hur ska man motivera sig själv?

Pluggar på universitet, jobbar och är engagerad ideellt och har tusen saker om dagarna, sitter i skolan 08-16-17, jobbar på helgerna, och kvällarna består ofta av ideellt jobb. Sedan är jag heelt slut på em då jag kommer hem från skolan så då blire såklart soffan! Har du några tips på hur man motiverar sig att träna? :) Vore suuper!

Reply
Fia

Hej! Lite konstig fråga men är ute efter ett bra bubbelbad, vad är det för något du använder, ser jätte bubbligt och bra ut? :)

Reply
kyra

Hejsan Kenza!
Jag undrar vart du har köpt dina iphone vantar?
Så himla fina!
Hälsningar Kyra

Reply
Lena

Hvordan går det med balsammetoden? Er ute etter å prøve den selv viss den funker :) Merker du forskjell?

Reply
Isabelle

Vad tycker du om boken fifty shades of grey än så länge? Visst läser du den? :) jag gillar dom, ska strax börja läsa den tredje på engelska!

Reply
Emelie

Hej Kenza!! Härligt att höra att ni är så många i bloggvärlden nu som tränar för hälsans skull! Skitbra då ni influerar många unga tjejer, som förhoppningsvis tar efter.
Tänkte fråga om inte du kan uppdatera lite mer om BM? Har själv börjat för ett tag sen, men är alltid kul att höra hur det funkar för andra o så :) Kramar

Reply
Sofia

Åh, så härligt med ett badkar. Det vill jag ha i nästa lägenhet. Jag får nöja mig med tvättmaskin i lägenheten och en veranda så länge, hehe :-)

Reply
Sara

Hej Kenza! Du skrev ju för ett tag sen att du skulle börja med balsammetoden men jag har inte hört något medör om det. Kan du inte skriva synpunkter och visa resultatsbilder? Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*