• header

31a oktober 2012

God morgon!

Kom in från morgonrundan för en stund sedan. Det är frost på marken och bara 1 plusgrad.. Kyligt som bara den! Så avundsjuk på min vän som är framme i varma Australien nu, MEN det är inte långt kvar tills det är min tur!!! Vi måste verkligen ta och boka snart då vi åker runt jul och en hel del svenskar flyr till värmen i december, men vi kan inte bestämma oss när vi ska åka och hur länge vi ska vara borta. Jag vill vara borta en hel månad men jag tror inte det går.

Måste försöka pricka in min mamma & min brors ledighet så att de kan ha vovven hos sig. Som tur är har de absolut inga problem med det utan tycker det bara är kul att ha honom hos sig, men det får ju inte krocka med jobb & skola. Lillen kan bara vara ensam hemma runt 4 timmar så man får sitta med scheman och kolla. MINST 2-3 veckor ska vi iväg iallafall!

Nu har jag ätit frulle och vid tolv är det dags för träning. Woho!

Sist jag och min kärlek var i ett varmt land. Jag älskar Italien och Sardinien var heeelt fantastiskt! ♥

 

96 Comments

Amelia

Verkligen jättefin bikini Kenza !

Kan du inte ha med dina jättehöga skor i en outfit snart, hade varit kul att se hur lång du blir :D

Reply
Nora

Håller med dig, det är verkligen kallt nu, usch :( Hoppas i alla fall ni lyckas boka en resa snart :D

Reply
Sara

Kan du inte lämna Mani på hunddagis så kan de plocka upp honom sen bara? Vet att det finns hunddagis nånstans i närheten av sonjas kiosk eller hemköp.

Reply
JOSEFINE

Du måste nog boka snart, många hotell(t.o.m hostel) börjar redan bli fullbokade, särskilt Sydney inför Nyår. Hoppas ni lyckas ta er hit, det finns så mycket att se o göra. Åkte själv hit för en långsemester, det var två år sedan och jag är fortfarande kvar haha!

Reply
Emma

Ska ni vara i Sydney under jul och nyår måste ni boka hotel NU NU NU! Allt blir verkligen uppbokat då det är klart bästa staden att fira nyår i :)

Reply
Justoneword

Sitter också och försöker bestämma allt det där! Allt måste gå ihop med jobb och sånt :) Men det blir Down Under för er eller?

Reply
.

Åh vad avundsjuk jag blir!! Är också helt galet sugen på att åka utomlands så en resa över jul vore ju inte helt fel..

Reply
Kajsa

Jag har själv bott och rest runt i Australien nu i snart två år (tiden bara flyger iväg!!) Vart är det din kompis är? :) Hon kommer få en fantastisk tid i Australien, och ni också när ni hälsar på. Om ni vill ha tips eller så så är det bara att höra av er! Hjälper gärna. Kram

Reply
Mickan

Gud vad härligt! Lite avundsjuk man blir på dig som planerar vara borta så länge. Själv blir man i kalla Sverige resten av året iaf. Hoppas på någon restresa i feb-mars! :)

Reply
amanda

Var har du köpt den bikinin ? och jag älskar din blogg och du är super fin! <3

Reply
hilda

åhh jag hade lätt valt Bora Bora. har inte varit där men på bliderna ser det ut som värsta paradiset ju! :D

Reply
rebecca

Så skönt att börja dagen med träning! Man blir verkligen pigg och full med energi efter lite morgonträning :D
För er som också vill träna kolla in min träningsblogg! :D

Reply
Erica

Känns det inte konstigt att ha en tatuering som symboliserar att man är prostituerad i vissa länder?

Reply
ems

är det bara jag som inte alls vill åka iväg i december :O det är ju då det är som mysigast med jul o allt :)

Reply
Dina

hejsan kenza! Vet du att du kan få din Pigmentfläck att få tillbaka pigmentet genom att blanda citron i vitlök tillsammans o sedan smörja på pigmentfläckar hela tiden varje gång det blir torrt elr varje morgon/kväll! Jag har själv några pigmentfläckar o jag smörjer varje dag o de håller på o försvinna! :) världens bästa blogg, puss!!!

Reply
Katrine

Heldig som skal til varmere strøk da! Håper dere finner ut av når dere skal reise og hvor lenge dere skal være borte :-)

Utrolig fint bilde av deg, elsker kroppen din!

Reply
Jasmine Brown

Samma sak här haha, ska vi turas om att vara hundvakter till varandras hundar så båda kan få åka varsin gång? Haha ;P nä men jag förstår ditt problem, det är ju lite krångligt det där men det brukar lösa sig ändå! :)

Hoppas att du får en jättebra semester när du väl åker, är inte ett dugg avis höhö :)

Reply
Lisa

Kan inte du göra ett inlägg där du skriver om dina favoritplatser i olika kategorier, som typ “Party”, “Sol & bad”, “Romantik” etc. Jag är egentligen bara nyfiken på platser att åka med min kärlek, men du har ju så många andra läsare som säkert skulle uppskatta andra kategorier ^^,

Reply
LillaJag!

Hej! Jag och min kompis ska åka till Florida och bo hos min pappa(ska bli jätte roligt) och jag undrar om du skulle kunna tipsa om vad man skulle kunna ha med sig eller vilka butiker som är värda att titta i.. Tacksam för svar!;) ps. Jag älskar din blogg läser den varje dag!<3

Reply
felicia

Hej! va kul att du ska till Australien. jag har varit där tre gånger och älskar det mer för varje gång jag är där. det är helt sjukt fantastiskt land, alla människor e så otroligt snälla och hjälp samma och för att inte tala om själva landet. det är så fint, när vi va där sist hyrde vi en bil och körde lite mer än 200 mil upp i landet och jag fick se platser jag inte trodde fanns så sjukt vackra platser. är lite avundsjuk faktiskt att du ska åka dit! jag e totalt kär!! men jag hoppas ni får en fantastisk och oförglömlig resa och fina minnen för det har jag :)
ha en fortsatt bra dag :) Kram!

Reply
Hanna

Vilken/vilka bloggportal/bloggsida rekommenderar du till oss som också vill börja blogga??

Reply
Ida

Jag rekommenderar dig att vara borta i 1 månad eller mer. När jag besökte det underbara landet var jag borta en månad och jag tyckte inte att det räckte, Dagarna går så fort där nere för att det finns massor av saker man vill se och besöka. KRAM

Reply
Anna

Var i Australien för ett par år sedan, i tre veckor över jul och nyår! Är ett helt otroligt underbart land och mindre än tre veckor ska man absolut inte åka enligt mig, speciellt inte eftersom resan är så lång! Och det finns så mycket att se!! Vill verkligen tillbaka och stanna ett par månader, men inte ens det räcker nog egentligen… Stanna så länge ni kan, kommer ni inte ångra :)

Reply
Emelie

Var har du och din kille planerat att åka någonstans? :)
Förresten om du åker till italien igen så vill jag rekommendera Versilia i Toscana! Underbar plats, speciellt under somrarna! :)

Reply
Martina

Ser riktigt skönt ut, tycker du borde testa på och åka till kroatien tror att du skulle älska de kram..Förresten grymt snygg bild!

Reply
matilda

kan du ta bild(er) på dina tatueringar och skriva lite om dem, typ varför du valde just den och vad de betyder osv? :))

Reply
aya

Hur kan Mani vara bara 4 timmar ensam hemma? :o min hund kan vara ensam typ 9 timmar om det är ett måste…

Reply
Lina Tsutsumi

Åh, de där bilden får mig att längta till värmen. Hade på mig converse och tights idag.. svinkallt! Tråkigt är man inte kan har på sig tunna kläder längre ):

Reply
paulina

oooh kan du inte skriva mer om dina resor? alltså, jag evt ju att du skriver mycket här. men typ göra något ämne där du skriver din favoritresa/ sämsta resa osv? vam som var bästa/sämst med dom du har varit på osv? jag vill verkligen höra mer om italien speciellt! det är jag väldigt itnresserad av :)

Reply
Sanna

Ser att det är många andra som frågat samma fråga, men din bikinitopp är underbart snygg!! Så vart har du köpt den/var är den ifrån? :) Uppskattar svar!
Kramisar

Reply
Lisa

Hej!
Jag tycker att ni ska åka till Singapore eller Malaysia! Testa något spännande! Finns mycket att se och göra där! Kram

Reply
Rebecka Linnér

Åh fy vad härligt med lite mer svennar här nere! Har vart i Australien 3 veckor nu och det är helt underbart :D välkomna! Vill ni ha bästa tipsen på utflykter, adda mig på facebook! Annars önskar jag er en trevlig resa :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*