• header

2a januari 2010 – i Thailand

God morgon allihopa! Klockan är strax efter nio här och vi har precis vaknat. Tänkte börja med att svara på lite frågor som dykt upp under natten!

Om jag inte kan säga vad klockan är i varje inlägg för att det är lite förvirrande – Det har jag ju gjort! Haha.. I nästan varje inlägg ju! Annars så får ni tänka att Thailand är 6 timmar före Sverige!

Om jag inte kan visa en bild på min pojkvän eftersom att jag är här med honom – Jag vet att många av er redan vet hur Aleks ser ut men han vill verkligen inte synas här i min blogg och då får jag respektera det och jag hoppas att även ni får göra det. Vi har tagit en massa fina bilder ihop här men de sparar jag för mig själv.

Vem det är i rosa bikini som tog bild på mig igår – Min pojkvän har varken rosa bikini eller tuttar, ni förstår väl att det är Tyra! Tyra är också här i Ao Nang med sin pojkvän. Jag och Tyra är goda vänner och hennes pojkvän och Aleks klickade på en gång. Superkul!! =)

Om jag har gått upp lite i vikt – Jajjemensan! Har väl gått upp något kilo eller två och jag älskar det. Äntligen har jag fått lite former!

Om jag inte kan sluta snacka bajs för att jag måste vara en “fin” tjej – Haha, what?! BAJS BAJS BAJS!

Med det klart, så tänkte jag berätta lite om vår nyårsafton för det har jag ju inte hunnit göra! Vi började med middag på en thailändsk restaurang. Jag och Aleks. Sedan kom Tyra och hennes pojkvän och så beställde vi in en massa goda drinkar. När tolvslaget närmade sig gick vi ner till stranden och som jag berättade förut så stod vi i havet vid tolvslaget med champagneflaskan. Kyssar vid tolvslaget. Himlen var full med “ljusballonger” och vackra fyverkerier. Vi släppte upp egna khom loys och det var så himla fint!

När vi var färdiga med att stå på stranden helt förvånade och säga “herregud….vad vackert det är” så drog vi till en bargata där vi drack goda drinkar, kall öl, dansade och hade det jättekul. Tyra och hennes pojkvän är otroligt härliga människor och vi är så glada över att de åkte ner samtidigt som oss. Vi har jättekul ihop!

Riktig härlig nyårsafton iallafall. Det har blivit lite lite sömn på sistone (4 timmar på 2 dygn, rättare sagt) men igårkväll la vi oss tidigt så idag har vi vaknat upp pigga och är redo för stranden! =)


Tyra och jag på restaurangen


Med champagneflaskan på stranden


Jag och Aleks släppte iväg en Khom loy tillsammans


Kul i vattnet!


Så jäkla härlig bild!


Tyras pojkvän glömde posa….


“Cocktail take away” – vi var ju tvungna att köpa varsin!


På en bar


Dags att gå hem….

128 Comments

MADELEINE <3

Haha, så utrolig moro!

Jeg så bildene på bloggen til Tyra, det var et som var helt sykt. Fra det stedet med strippestengene hvor det var to par på hver sin side som rotet heftig! Haha :p

Thailand kan faktisk være utrolig harry, men også fantastisk :p Nyt resten av dagene! Heldiggrisen :)

Reply
Lisa

Hej :)
Du, jag undrar en sak – Priserna som står efter drinkarna på din bild, är det bath, dollar, svenska kronor, eller vad är det för valuta? :) Tacksam för svar!

Reply
elin

Verkar som om du har det trevligt iaf, bra det ju :) Tycker du kan sola åt oss i Sverige också, haha.

Reply
Pauline

Mysigt och kul ni verkar ha det! Jag hade varit i Ao nang två gånger och älskar stället! Så himla mysigt och nära till alla vackra öar!

Gott nytt år på er! :)

Reply
Sara

Godmorgon Kenza!.
vilken härlig nyårsafton :D, själv så har man haft en tråkigt nyår :/

Reply
Camilla

Haha, vad spelar det för roll när man skriver inläggen. Det SISTA jag kollar på är tidpunkten en bloggare skriver. För det allra mesta berättar man om något man antingen gjort eller ska göra så tiden man skriver på spelar ju ingen roll!? What?! Annars blir det "hej, nu sitter jag vid datorn, och klockan är 18.00" who gives a f.. Och hur svårt ska folk egentligen ha det med att respektera att du håller din pojkvän utanför bloggen. Är det så, så är det bara så! Då märker vi om han någonsin dyker upp här, troligtvis inte, och gör han det är det på grund av att han ändrat sig sagt att det är okej, inte att någon tjatar. Jag själv vet hur din pojkvän ser ut för att andra människor skriver om och visar det, vilket känns jävligt orättvist mot dig. Men ja, då vet jag hur han ser ut i alla fall och det var ju kul, vill man ta reda på det så kan man. Men är man läsare vet man att han inte visas i bloggen, that's it. Hade jag inte sett hur han såg ut hade jag varit nyfiken, men det är allt. Bara för att man inte får veta, liksom. Men hade jag inte sett det så hade jag bara accepterat att det är så. Jag har ingen rätt till ditt liv, jag ska istället vara glad för det du delar med dig. Men har man iq över 10 kan man ta reda på hans utseende själv, och vet man hur han ser ut finns det ingen mening i att fråga.

Reply
Gole fran kordistan

jag inta första hur du kan dricka much elkohl. inte min^Âsna i kordistan drack much mer elkohl.. du er veldig vaker person kenzah! ja hoppas du fortstar.

Reply
susanna / sissi

jag tackar så mycket för svar på min fråga.
det var kul i alla fall att du la upp en bild på att man fick se på ett ungefär vad han hade för stil och var för kille.. typ om du förstår :)

hoppas ni har det bra där borta. här är klockan 05:15, omvänt dygn så har inte somnat än. nu blir dte film och sen vaknaupp här i kylan. har haft upp till -28!

KRAMAR

Reply
Rebecca

Vad jag är avundsjuk på er som får vara där. Vill också! Känns som alla åker dit haha.. ;)

Reply
My

mest töntiga jag hört att du måste sluta säga bajs för att du skall vara en fin flicka, haha! säger som du BAJSBAJSBAJS!!!

Reply
Lady K

Folk tycker tydligen inte att du som är storbloggare ska ha ett privatliv.. och att alla fortsätter tjata om aleks.. Låt snubben vara, klart Kenza respekterar att han inte vill vara med i bloggen, man måste inte hänga ut sin pojkvän.. faktiskt.
Älskar din blogg! ^^

/ Kajsa

Reply
hanna

Härliga bilder! Thailand är underbart, men själv ska ja till Kenya imorgon – följ med mig på bloggen! ;)

kramar!

Reply
FÄRJAN-RUTH

Snygga och härloga foton. Tyra ären skönhet såsom du själv är!
Ha en fantastisk dag i Thailand.

Ktam. Färjan-Ruth, Båtpastorn. Ska ni inte hälsa på min vän bartendern Håkan Hallin i Håkans bar i Patopg i Phuket? Vi är Färjan-profiler båda två, han har öppnat en egen bar, tv filmar, Håkans bar ska gå på Kanal5 senare!.Åk och hälsa på och HÄLSA från mej! Bra tips va????Svara gärna vad du TYCKER KENZA OM DETTA!
God bless… Båtpastorn, Färjan-Ruth

Reply
gotteochvi♥

GUD, DINA LÄSARE HAR VERKLIGEN RÖNTGENSYN! JAG SER ABSOLUT INGA KILON SOM VÄXT FRAM PÅ DIG…..??!! SJUKT ATT ALLA ÄR SÅ UTSEENDEFIXERAD!

Reply
emelie

Fan vad härligt det ser ut! Och jag föredrar sådana där "risballonger" framför oljuden vi har hemma i sverige.

Reply
casandra

ooohh… låter grymt kul!!
man blir ju lite avis! :P
heheh man vill ju liksom hellre vara i ett varmt land en kalla sverige! men, men
Ha de bra kenza!
simma lungt XD

Reply
Virre

Det ser ut som om dere har det supergøy :) Håper dere får en fortsatt fin ferie!
Og jeg synes du har en flott kropp, slank og med kvinnelige former! :)

Reply
jossee

Du är så otroligt fin. Din kropp är perfektion! platt mage men ändå lite boobs! Det gillas! =) Hoppas ni har det underbart =)

Reply
Precioso.se

Hej Kenza!

Nu har jag öppnat min blogg och kan nu skriva min adress i ruta här ovan. Så tänkte jag ska beundra dig för dig och din blogg. Du är verkligen super duktig. Jag gillar att läsa om vad du sysslar med om dagarna. Men dock är jag ingen mode tjej som tycker om att läsa om mode osv. Men du skriver verkligen innte BARA om det så som många andra gör. Därför jag fastnat för din blogg. Följt dig sedan ja skaffade min (sep 09). Öppnade min igår för allmänheten. Där skriver jag om min bearbetning efter att jag blivit våldtagen/misshandlad och mobbad som tonåring. Som lett till andra saker osckså.. (kolla bloggen).

Sköt om dig och ha det fortsatt trevlig i Thailand.

Kram!

Reply
sanna

gått upp i vikt? du är ju modellsmal, du skulle gott kunna gå upp ett par kilo till
men inget måste såklart
du är vacker oavsett om du är spinkig eller ha mer former, även om det sista alt är mer smickrande för dig

kram

Reply
Anonymous

Haha, pissar på mig snart! Skit roliga bilder.
Den sista är väl bara bäst!
Vad skönt att ni har en sån bra tid där borta.

XxXx Karmen

Reply
Jess the Actress

KENZA KENZA KENZA KENZA KENZA KENZA KENZA KENZA KENZA KENZA KENZA KENZA KENZA KENZA!

Hoppas att du läser detta! :) Var i Ao Nang i Februari och fick reda på två fantastiska ställen att dricka drinkar och festa på. Den ena hetta Hippiebar om jag inte minns fel, de har riktigt fina Fireshows och grymt uppträdande varje kväll! Dit måste ni bara dra!

Sen finns det en nattklubb som har öppet till kl 3, som heter Luna bar, de spelar den musiken man vill att de ska spela och man har riktigt roligt där. Testa och spela biljard med Tuktuk förarna, de älskar att spela mot roliga Svenska flickor..

Ahh, drömmer mig verkligen tillbaka när jag sitter här och skriver! Vill tillbaka NUUUUUUUUUUU!

<3 <3 <3 (Speciellt eftersom jag träffade min första kärlek där!) <3 <3 <3

Reply
J

Haha, cocktail take away, varför har vi inte såna hemma? ;D

Superfin klänning btw och Tyra är ju så söt!

Reply
belle

fyfan vad extremt härligt allt verkar vara…. till och med så att JAG känner för att skita i min flygrädsla och hoppa på ett flyg till thaithailand

om något… vill vi ha mer bajs! men jag undrar om inte kisset känner sig lite utanför…

btw: din kille är supersupersöt/snygg, verkligen. Jag är en sån att när jag ser två tillsammans så börjar jag fundera hur deras barn skulle se ut, hehe. Och jag tycker inte att ni borde skaffa barn- någonsin. Det vore inte rättvist mot alla andra små skitungar :( ^^

i alla fall! s¨jävla ballt att du har kul :D

Reply
emma

för er som frågade kenza om hon gått upp i vikt.. skit på er! hon har fasen fortfarande sjuk snygg kropp och herregud det är mänskligt att ha lite underhudsfett! kenza du är toppen!

Reply
Latte Liten

Vad härligt det ser ut! Här är det snö och kallt, blir sååå resesugen. Finns det bra partyställen, eller är det bara vackert och mysigt? Ska lämna Göteborg inom kort men har inte bestämt destination ännu…

Reply
jennie

jag rekommenderar att ni skulle åka till karon beach en dag, det är verkligen galet, kul, härligt ställe! och då om ni åker dit måste ni bara gå till baren med han som sjunger, ni missar inte! :D

Reply
betty

hahaha det var lite kul, såg det inte förräns nu (rosa bikinin i dina glasögon alltså) YE BAJS BAJS BAJS!!!

Reply
julia

varför fianns det inget kort på din pojkvän? ett enda kort kan du väl lägg upp :)

Reply
emmy

Men varför frågar folk egentligen om du kan vara en "finare" flicka och inte snacka BAJS? Man är ju för f*n precis den som man själv vill vara :P

Reply
Ellen M

Kan du inte göra en kategori som heter "Resor 2010" eller något i den stilen, då kan man ju se allt frn din Thailandsresa till alla andra resor du (troligtvis) kommer göra i år! :)

Reply
Nathalie

Vem fan har frågat om du gått upp i vikt? Isf är det som du själv säger bara snyggt med lite extra kurvor :)

Reply
emma

jag måste bara säga hur bra jag tycker det är att du säger att du är nöjd över att äntligen ha fått former, all creed till dig!

Reply
Ronja ♥

kul att du gått upp i vikt! satt och fundera lite på fall du hade gjort det igår, sen fundera jag också på bilder med din pojkvän men jag vet ju redan varför och de respekterar jag och säkert dom flesta :)

Reply
Maria

Det är väl SJÄLVKLART att fina flickor pratar bajs! Eller nä, enligt många kommer det små fina blommor och doftar gudomligt när vi sitter och skiter. Men välkommen till verkligheten pojkar! :D

Reply
Jassy

Dem där två bilderna med dig och Tyra när ni står i vattnet ÄR SÅ JÄKLA FIINA! x)

Har tagit liknande bilder själv me kompisar..
Det är både kuul och så är det de finaste sättet man kan ta bild på när man är på ett sånt fint ställe :] LOL :P

Reply
mia

fyfasen vad gött du verkar ha det :)
förstår att aleks kanske inte vill synas i din blogg. men kan du inte bara berätta lite om honom? typ ålder, var han kommer i från och arbetar med? :)

Reply
jennie

vemfan kommenterar " eh haru gått upp några kilon" ? helt sick ju.. Hon är ju förfasen fortfarande hur smal som helst… ser det inte friskare ut att ha lite kött på kroppen än att vara som ett skelett ? Istället för att påpeka andra personers utseénde,vikt osv kolla på er själva ? =)

Reply
Anonymous

det handlar nog inte om att man inte ska snacka om bajs för o va en fin tjej utan för att du skämmer ut dig.. visst du försöker va "galen" rolig hit och dit och avslappnad men ibland är det bara pinsamt

Reply
hilda

hur kan du hålla dig så smal trots att du inte tränar? berätta gärna vad du äter om du äter nyttigt alltid eller inte osv?
DIN BLOGG ÄR BÄST.

Reply
elin

Kenza, du är en av de vackraste tjejerna jag vet! so what, upp ngt kilo eller ner ngt kilo, du ser perfekt ut!! säger ngn ngt annat så är det av avund :)men det vet du säkert. kram

Reply
Paulina

åh gud folk hittar ALLTID nått att klaga på. klockrena svar kenza!!! du är störtskön (: hoppas du har kul i thailand! xo

Reply
Anonymous

Gått upp i vikt? seriöst,vad är det för fråga när du är en så smal (riktigt smal) tjej med super fin kropp.
Så jävla löjlig fråga rent ut sagt. Det syns ingenting. Och två kilo hit eller dit? Det gör ingen skillnad. Det kan någon omöjligt se.
Antagligen är det de som är större än dig i kroppen som påpekar det av avundsjuka. För att någon smal skulle säga det kan jag inte tänka mig. Är man nöjd med sig själv är man heller inte rädd för att ge andra komplimanger. Så ser jag det!

Reply
linn

du är en jätte bra förebild kenza, du är så jävla skön, när du visar röven i bloggen, när du säger att du är glad att du gått upp i vikt, sitter och vräker i dig massa chips och allt. älskar din personlighet, fler borde vara som dig! GO KENZA

Reply
Lisa

heej!
jag har hört att du använder linser, och nu är du ju i thailand o så, men kan något hända när man använder linser och ligger på stranden o solar, eller överhuvudtaget är på stranden? att man får sand i ögonen eller är det en liten risk? eller du använder nt linserna när du går till stranden?
snälla svara, för ska åka snart på semester och vet nt hur jag ska göra!!!

Reply
LAJSEIY

KENZA!!! jag är också i Thailand, Jag heter lajs, är bekant med några av dina vänner.
vore kul att ses och ta en bild eller en drink eller något.

kommentera min blogg eller skriv till min mail. :)
Puss.

Reply
sara

Gud allt ser så himla härligt ut! om du har gått upp i vikt eller inte ser jag inte men fy fan du ser grym ut! perfect body, smal fast ingen size zero! och Tyra ser också grym ut såklart:) hoppas ni får en underbar forsatt resa, Ska spara ihop pengar till resa i sommar nu!

Reply
Isabella

du har jätte fina läppar, men jag måste bara säga att du verkligen inte passar i sådär rött läppstift. det skär sig mot din gyllenbruna hy och är för skarpt för att forma dina jätte snygga lips… men du är jätte fin! :) btw, så ser du ut att ha helt galet stor mun på sista bilden! :P

Reply
Julia

åh, jag ska också till thailand, den 22 februari. längtar! ni verkar ha det jättekul därnere, förresten! jag tror du skrev fel.. thailand går sex timmar efter! :)

Reply
Josefine

Åh! jag var där för 2 veckor sen det är det bästa jag har varit med.. allt var bara så ovärkligt man kan inte beskriva med ord hur bra det var där.. hoppas ni har det bra / Jossan

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*