• header

Läsare i Thailand!

Det är lite knäppt men självklart väldigt roligt att jag här nere i Thailand träffar på läsare varje dag! Alla otroligt gulliga och trevliga såklart. Har jag inte världens bästa läsare? Ni gör mig så himla glad!!

Nu ska vi möta upp Tyra och hennes pojkvän för middag på ett av Tyras favoritställen här i Ao Nang. Sedan blir det ett par drinkar. Ta hand om er, kramar!


Jag och ett gäng läsare igår på Phra Nang Beach ♥

257 Comments

Malin

Hej vad härliga alla bilder är! Jag undrar när och var man kommer att kunna köpa den rosa skinnjackan som du har designat?

Reply
Paulina

Tänkte på en sak, i förra inlägget hade det vart någon som fråga om du hade gått upp i vikt. Är det inte as läskigt att folk är så besatta av dig att dem till och med märker när du går upp några kilon? Jag har en kompis tex. som är helt besatt av en annan bloggare (foki) och hon är riktigt läskig! hon vill typ vara henne och köper typ allt hon köper. I fall jag var en stor bloggare skulle jag vara skitskraj att tusentals människor går runt och försöker vara mig.. Tänkte på det :)

Reply
Anonymous

Kan göra dig medeveten om att den dam som driver bracy.se inte betalar sina levrantörsfakturo som hon ska. Du kanske inte border skylta med ditt samarbet med en sådan person.

Reply
Anonymous

hoppas du har det riktigt skönt där borta, själv sitter men fast i snöstorm här hemma :P sola lite åt mig också.. puss och kram

Reply
Anonymous

gud. Är du utomlands? Orättvist :) Men tänkte bara att du och alla läsare kunde gå in på : Reply

Jolene

Måste säga att du verkar vara en sån härlig och äkta tjej! Verkligen kul att du tar dig tid på din semester! Fortsätt i samma stil, din blogg är grym!

Reply
Jolene

Måste säga att du verkar vara en sån härlig och äkta tjej! Verkligen kul att du tar dig tid på din semester! Fortsätt i samma stil, din blogg är grym!

Reply
Amanda

kenza, jag bara undrar en sak.. är det inte jobbigt att ha fans ibland? asså kan dom bli för jobbiga och så? eller är det bara kul? :)
Kram! ps. jag tror att en av tjejorna är min mosters kompis :)

Reply
Yoanne

Haha, lustigt att folk kommenterat att du lagt på dig några kilon när jag tycker att du blivit mycket smalare. Hehe, konstigt ibland! Du är i alla fall jättefin hur mycket du än väger. Och man går ju automatiskt upp lite i vikt när man "går in i en" vuxnare kropp. Det säger min mamma!

Du är väldigt söt tycker jag! Och former är så JÄVLA snyggt btw. Mh, älskar riktiga ghettomamas med bröst och rumpa och kurvor. Riktigt sexigt!

Reply
KANITA

DU SER HELT ANNORLUNDA UT. DET SER UT SOM DU HAR FÅTT RYNKOR OCH DINA LÄPPAR… VAD HAR HÄNT MED DINA LÄPPAR, HAR DE BLIVIT MINDRE?

Reply
Linnea
2010-01-03 @ 00:57:32

URL: http://neahlinn.blogg.se/

Postat av: Rebecka

Asså jag vill också utomlands. Jag tänker hela tiden på att jag ska tjata på min mor, men så har jag inte gjort det. Hon kommer ändå bara säga nej. Kärring. Aja, ha en suuupeerbra semester!

Reply
yaaarule

En fråga: Vrf sa kartin, du vet de där om rami. hon sa ju även på the vocie att hon läser din blogg bland osv. OM hon gör det så borde hon veta att du har din pojkvän Aleks ? skumm människa. (katrin…)

PS. folk måste accseptera att du har ett privat liv!

Reply
Lara Tjoeng

I'm going to Thailand in two weeks. I can't waitttt for a) The beaches, b) The food, c) The beautiful scandinavians! Hahha :) xxx

Reply
isa westling

åååh, krabi & ao nang. vi bodde där oxå för ca 2 månader sen, bodde på hotellet "wannas place" mitt ovanför ao nang stranden, det är underbart där! jätte kul att titta på dina bilder och känna igen sig att man precis suttit där, vet hur underbart det är och nu vill man bara tillbaka! kram isa

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*