• header

3e januari 2010 – i Thailand

God morgon bloggen! Ni ligger väl hemma i Sverige och sover (eller dansar?) men här är klockan halv tio på morgonen. Vi har precis vaknat upp efter en rätt kort natt.. En drink igår blev tre….som blev lite tequila också…hmm.. Jag är iallafall pigg ändå!

Vi kikade precis ut och ser att himlen är helt molnig idag. Så tråkigt! Det var lite molnigt igår också mot slutet men solen lyckas kika fram ändå bland molnen. Men idag däremot verkar den vara helt gömd. Nåja, det är nog bara bra för både jag och Aleks har bränt oss så det blir nog bara skönt med lite skugga. Vi ska självklart dra iväg och bada ändå! Vi orkar inte åka så långt ut till fina öar eftersom att det kan börja regna så vi tar nog Phra Nang beach idag igen.

Vi hörs efter stranden. Puss! ♥


Tyra och jag älskar att hoppa på stranden! Bilden är från igår på Poda Island

102 Comments

Amanda (;

första kommentaren :D<3

haha, jag sover inte, och dansar inte heller (;
klockan är 03:37 men jag ska gå och lägga mej nu
för jag är jättetrött ;P

jag vill också vara i thailand..;( i värmen…
här är det typ -20 ;/ usch!

jaja, hoppas du har det bra!

Reply
johanna

åh vad mycsigt. jag vill också åka till thailand! :( hoppas ni får en bra dag då!

Reply
Anna

Precis kommit hem från nattklubben och ska strax sova :P ändå helt sjukt att man vaknar vid denna tiden på andra sidan jorden.. väldig avis på er som får njuta av värmen medans vi i malmö och övriga sverige fryser arslet av oss.. sola för mig med :)

Reply
Sandra

Det är så konstigt att jag läser "god morgon" och här är det fortfarande kväll, haha. Jag bor i New York så ligger ju 12 timmar efter Thailand.

Reply
SisterHazel

Kan vi inte få se lite bilder på pojkarna med, nu när vi vet vilka de är?

Reply
Julia
2010-01-03 @ 04:26:59

Postat av: Julia

Åh Gud vad härligt ni verkar ha det! Tror inte det finns en enda människa som inte blir avundsjuk när de läser din blogg ;) Hoppas ni får en fortsatt fantastisk resa, puss på dig :)

ps. Alla ni som tjatar om att ni vill se bilder på Kenzas kille Aleks, skaffa lite respekt för andras privatliv för fasiken!

Reply
LucyMoran

Herregud vad det verkar mysigt! Njut är värmen för oss också!!! Vi vill också ha varmt!!!!

Borde Ivanhoe ha valt Lady Rowena eller Rebecca? Rösta gärna på min blogg! Kram!

Reply
Emelie

akta så ni inte bränner er även fast de är monligt solen tar som fan även fast man inte tror det. :P det misstaget gjorde jag å glömde smörja mig för det var ju molnigt :P

Reply
Emma: TILL ALLA SOM VILL VARA MED OCH BESEGRA CANCER

Hej Kenza!

Ni ser ut att ha det riktigt härligt, vi är nog rätt många som är lite avis…idag är det -15 grader till och med här nere i södra Sverige.

Jag skriver denna kommentaren i hopp om att du eller i alla fall någon av dina läsare ser och följer min länk, väljer att publicera den på sin blogg eller skickar vidare till en vän.

Jag vet att din blogg är en glad, positiv och jäkligt rolig blogg och att detta kanske inte är något du vill skriva om. Eller att du får hundratls sådana här förfrågningar om publicering varje dag – och jag förstår att du i så fall inte kan ta hänsyn till dem. Men samtidigt så handlar min länk om livet…..och det är vi ju alla intresserade av….

Länken går till en insamling för att stödja cancerfonden. en insamling startad av mig som heter "Älska Livet" . För det är precis vad vi alla borde göra, varje dag! Älska livet och varandra. Alla kommer vi någon gång i livet att bli drabbade av den sjukdomen som kallas cancer. direkt eller indirekt. Det kan vara vänner, bekanta, eller familj som drabbas. Så gör ditt livs bästa investering….ge ett bidrag till Cancerfonden. Via min insamling eller starta din alldeles egen.

Vänligaste hälsningar,
Emma

Reply
tove

hej :) jag har själv varit i krabi/ao nang flera gånger, fast det var några år sedan. jag ville bara tipsa om att åka till öar lite längre ut, t.ex. hong island som är ett naturreservat och tar ungefär en timme med long tail båt. superfin verkligen! ha en fortsatt bra semester!

Reply
Iga

oh God, i Love ur blog. The best think in it is that u write here every single day, it doesn't matter u are in Sweeden or somewhere.
xoxo

Reply
Anna

glöm inte att smörja in dig ändå! solen når dig även om det är molnigt! har råkat ut för det själv…

Reply
Anna

Hej! Ser verkligen jättehärligt ut :)

Hur länge ska du vara nere och ska du vara i ao nang hela tiden?:) Bara nyfiken på om du ska redsa runt lite eller så?

Puss Anna

Reply
lina

fina bilder du lägger ut :)
dock lite tråkigt att vi inte får se alex, men kul att du kan posa med nån annan som tyra då ;)
Hoppas du har det bra och att du blir brun (och jag är galet avis! ) sola & festa lite åt mig :)

Reply
olivia

åå va kuul ni har det, va skönt att vara på ett varmt ställe, vi fryser arslet av oss här i sverige :D

Reply
patricia

asså du gör mig så avendsjuk så jag blir galen du gör det fast du inte är utomlands utan att du är så fiiin!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*