• header

4e januari 2010 – i Thailand

God morgon! Jag försökte blogga igårkväll efter middagen men det gick inte att logga in. Nu är det iallafall morgon här i Thailand, klockan är nio och det är dags att äta frukost.

Igårkväll åt jag och älskling middag på en jättemysig restaurang med takterrass. Det var en väldigt lugn kväll och efter middagen promenerade vi längs strandgatan och huvudgatan och kikade in i alla småbutiker. Det finns så mycket fina och billiga prylar! Vi ska också in till ett köpcenter någon dag när det inte är badväder. Jag är inte direkt här för att shoppa men jag vill köpa med lite presenter hem till mina nära och kära! Men vi ska inte hem på ett tag så det behöver jag inte tänka på nu.

Nu måste jag hoppa i bikinin. Vi hörs efter stranden! ♥


På restaurangen


Mat!


Jag hittade en fin strandhatt =)

148 Comments

Emily

Är det inte "onödigt" att inte publicera bilder på dig och Aleks när det ändå är såpass offentliggjort vem han är? :)

Reply
Elvira

Ååååh så häärligt ni ser ut att ha det! Jag äälskar thailand, måste åka dit igen!

Kolla in min träningsblogg, finns bilder på min valp där också!

Reply
Ellen Robinson

åååååååh enza vad jag är avundsjuk på diiig!!! jag vill också till thailand och bli bruuun!!:O:O

Reply
isabella

vet du om man kan lämna tbx en locktång, som man öppnat förpakning på och använt EN gång? har bara haft den sedan i julas. tacksam för svar! :)

Reply
Anonymous

det är nog många svenskar som är vakna nu som kollar på jvm semifinalen

Reply
sara lötgren

njuuuut av värmen så mycket du kan, för kylan här i sverige vill du inte njuta av ! <3

Reply
Malin

Å va mysigt, kommer ihåg hur utlandsvärme är på kvällarna och nätterna =) helt underbart =) Hur många veckor är det du har lyxen att vara borta?
Godnatt från snöiga Göteborg

Reply
Ellinor

åå.. har rest runt i thailand nu i sju veckor och idag är det dags att åka hem. Ao nang är ett fantastiskt ställe, och jag ser att ni redan har åkt runt en del, trevligt! vill bara passa på att rekomendera den bästa thaimaten i ao nang, de är tuk-tuk maten och en som heter sara, alla vet vilket de är så de är bara att fråga. De är många thailändares favorit och de har bra och billig mat, testa deras massaman curry! Ha det grymt, och de kommer ju inte bli lätt att åka hem till sverige och läsa om livet i ao nang.

Reply
Onyx

Looks like you're having lots of relaxing fun!

When you get back to Sweden, you should take a look at AllSaints' website. They're having an amaaaaazing sale and I'd love to see your fashion picks!

Reply
monika

Vad mysigt du har det. Hur länge stannar ni?

Gott nytt år!

//Ung mamma i Örebro

Reply
Jade - Ao Nang tips!

Hej!
Den bästa restaurangen i Ao Nang är TANTAS som ligger typ i den vänstra "svängen" (vänster med ansiktet med vattnet). Bästa "gatumaten" är på gatuköket, lilla lilla gatuköket mitt emot Tantas. Bästa massagen och servicen har dom på det lilla massage stället vid ett stort hotell, med höga fönster och en liten typ "terass" och gungssoffa på stranpromenaden mot apberget.

Lite dåligt förklarat, men var bara tvungen att dela med mig lite! Hoppas ni njuter ordentligt, här är det kallt!

Reply
Lina

Åh, vad härligt det ser ut! Jag kom själv hem ifrån Thailand förra veckan och längtar tillbaka dit. Var är ni någonstans? Om ni inte har bestämt hela vistelsen kan jag rekommendera den mysiga ön Koh Lipe.

Reply
Jenni

Du är vacker utan smink också :) Men ååh vad härligt att vara i värmen och inte behöva tänka på så mycket överhuvudtaget :) Vill också.

Reply
skinnyjo

SHOU Fröken K!
sitter i valet och kvalet om att dra vidare mot värmen. men im a workoholic så de stretar.
VARJEFALL – jag har en svin snygg hoodklänning som jag designat och är mycket mycket stolt över som jag vet att du skulle vara GÖRSNYGG i ..
orkar inte ta hela balettten här.
är du intresserad av att höra mera kontakta mig på [email protected]
DOIT!
småkika på gamla hemsidan http://www.skinnyjo.se
MVH SKINNY
ps. ha de fortsatt toppen in thai.

Reply
linnea

Kan du vara snäll och berätta vart du köpt skorna du har på dig på bilden längst ner :) hoppas du har det bra i thailand!

Reply
Anonymous

Kenza, du är inte på charter på Kreta nu. Sluta ligg på en handduk på stranden hela dagarna. Ut och upplev Thailand ffs! :)

Reply
Ester

Härlig & snygg outfit Kenza!
Du passade i hatten. =)
Hoppas att ni har det riktigt skönt i värmen, säger bara NJUT! Kram.

Reply
jessica

Gud va skönt de måste va att få ta fram alla sommarshorts å linnen å för å inte tala om SOMMARSKORNA, ååhhhh… längtar, själv får man vänta te sommarn ;P

Sen ville jag bara säga att du e så sjukt lik jade ewen! kolla själv! e läskigt likt, speciellt när du har lockat håret!
http://www.youtube.com/watchv=QTos6sAXJ_Q&feature=fvst

Ha de fint!

Reply
emma

heej!

du jag bara undrar varför har du inga bilder på din pojkvänn det e ju bara du på bilderna och dina kompisar ! asså inget illa menat

ha det skit bra i thailand =) <3 <3

Reply
cattis

är dom skorna från åhlens? deras egna märke "att"?
+ sjukt najs hatt, letade också efter en liknande när jag va utomlands i somras men hittade ingen!

Reply
Emma

Maten ser jättegod ut och häftig hatt :D
när kommer bilder på aporna?:)
hoppas ni hade det mysigt (:

Reply
Anonymous

hej kenza , min åsikt är att du abosolut inte är så vacker utan smink ? … aja hare bra puss!

Reply
felicia

Jag tänkte först skrika som alla andra över att jag har första kommentaren. Men så är inte fallet. Många andra har säkerligen kommenterat innan mig, bara det att favorit Kenza inte har godkänt dem än. Så ligger de till, haha! Hoppas ni har en bra dag allesammans, kolla gärna in min blogg. Få igång en disskution!
http://missfee.blogg.se

Reply
Linn

Vad fin du är! =)

Skorna var fina, hade gärna köpt dom om det inte var för att jag snart ska satsa på Late Night när de kommer ut till våren.
Kan du inte berätta i bloggen när resten av skokollektionen kommer ut så man vet det. Jag tror nämligen att det är VÄLDIGT många som undrar! =)

Kramar!!!

Reply
mathilda

Hej Kenza! Maten såg riktigt god ut. Skulle gärna vilja åka till Thailand någon gång men har tyvärr inte råd… Om du har tid så kolla min blogg, jag vill gärna ha tips och råd om vad man kan skriva om och hur man får mer läsare varje dag. Ha det bra :)

Reply
Karmen

Snygg hat, god mat, underbar semester, solen , all badandet, shopping…Kan det bli bättre!?
Njut som in i den, Kenza. Och ha en underbar semester! =-D

XxXx Karmen

Reply
Anonymous

du e verkligen söt osminkad! Coolt att du inte påpekar det heller typ "idag är jag osminkad!" för det är ju egentligen helt oviktigt. Men inte för fjortisarna som använder upp en mascara tub på en vecka. Inte ska man behöva sminka sig i… vad är det 38 graders värme? Det förstör ju ändå bara huden!

Okej basics: fyfan va du e härlig! :D

Reply
Lena

Hehe söt osminkad Kenza :) Btw, hade dom tillagat grönsakerna eller var dom liksom "råa" ? För utomlands ska man inte äta grönsaker om dom inte är kokta, stekta, grillade eller så..man kan bli jättesjuk om man äter dom otillagade :/

p o k

Reply
jenny

Jag vill bara säga tusen tack till dig Kenza. Även fast du är på Kärleks semester med din pojkvän så delar du hela tiden med dig av din resa med hos läsare. Vilket jag tror att alla dina läsera uppskattar mycket och vi är glad för de :) Sen vill jag faktis säga tusen tack till din pojkvän för att han accepterar att du bloggar :)

Reply
Camilla*

Du har faktiskt väldigt små ögon utan smink:P

nu ser man vad lite makeup kan göra ;)

Reply
MAGGIO

DU HAR FÅTT VÄRSTA FORMERNA OCH MER KÖTT PÅ BENEN :D
SEXIT VÄRRE. SÅ SKA DET SE UT!! RIKTIG KVINNA :P

PUSS PÅ RUMPAN KENZO

Reply
sanna

Du ser ut som en exotisk snygging i din hatt;) vilket underbart långt hår du har kvinna, växer som sagt fort i värmen, är lite smått avis här i köldkalla sverige, ha en underbar semester:)

Reply
frida

jag måste få fråga en sak, är du lesbisk? för du säger att "jag och älskling" gjorde det och det… men du har dock bara bilder på dig och Tyra.

du kan väll skriva ett inlägg om din sexuella läggning så man får veta, många polare har undrat samma sak som jag säger nu…

hare bra i thailand! kram

Reply
Sofia

Lägg ut lite bilder på din boyfriend också! Ni är väl ändå tsm? Bilder av dig får man ju se varenda dag. :)

Reply
Jessika

heej! kezna du jag är ett fan av diig jag läser dina blogggggarr varje dag (L) i love u du är jätte sööt puss(K)

Reply
jessika

heej! kezna du jag är ett fan av diig jag läser dina blogggggarr varje dag (L) i love u du är jätte sööt puss(K)

Reply
marie

om man vill lägga upp flera bilder i samma inlägg hur gör man då? har likosm inte fått det att funka än, tack för en fantastisk blogg!!!

Reply
livia

Hej! Jag vill bara säga att du är verkligen helt fantastisk kenza. Det kan inte vara lätt att driva en sådan stor blogg.

Reply
tanya

du har bara bilder på dej o tyra, men inte på din pojkvän?? vill du inte avslöja hur han ser ut??

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*