• header

Railey beach

Vilket jävla väder! Vi hade strålande sol och 40 grader från klockan tio till fyra idag (klockan är snart halv fem här i Thailand nu) men alldeles nyss växlade det om till oväder. Blixt, åska och spöregn. Så himla sjukt hur det kan ändras så snabbt!

Dagen var iallafall helt underbar. Det kan nog inte bli något annat när man är med sin älskling, sina fina vänner (det fattas dock tre underbara tjejer….saknar er!!) och solar och badar. Vi bestämde oss för att testa på Railey beach idag som ligger ungefär bredvid Phra Nang beach. Kul att ligga på en ny strand eftersom att vi varit på Phra Nang två gånger nu! Railey beach var fint men inte alls lika fint som Phra Nang och vattnet var fullt av vattenloppor eller vad tusan det nu är…..bits gör dem iallafall, så dit åker vi nog inte igen. Däremot vill jag gärna till vackra Poda Island igen och såklart Phi Phi Island och alla andra paradisöar. Det gör vi när vädret är mer stabilt!

Eftersom att det förmodligen kommer regna hela kvällen så passar det utmärkt att åka till ett köpcenter som ligger ca 45 minuter härifrån. Vi ska möta upp Tyra och hennes pojkvän klockan sex (om ca 2 timmar) så nu ska vi koppla av lite här med chips och böcker.

Ha det bra och ta hand om er, vi hörs! ♥


En glad Kenza på Railey beach idag!

182 Comments

linnea

hej kenza. när jag var i thailand för två, tre år sedan så bodde vi oxå vid railey beach. jag ville bara tipsa dej om en snorklingsutflykt som man kan ta där som är helt fantastisk. den börjar med snorkling sen åker man till en ö som bara är strand där de lagar middag och slutar med att man tar ett dopp i havet på natten o då händer det något jättevackert. :)

Reply
Anonymous

jag var precis i thailand, det där är inte vattenloppor det är minimaneter…

Reply
sofia

åh va fint det är! thailand är så himla fint. hoppas du har det underbart, njut utav tiden du är där:) älskar din blogg

Reply
Maria

Varit flera gånger i Thailand. Av alla ställen är Poda, den bästa! Speciellt long-tail båtarna dit, supermysigt

Reply
Elin

Har en liten frågelåda på min blogg :D titta in på blondish.blogg.se och ställ några frågor ;) <33

Reply
cissi

när jag var i thailand blev min kusin också biten av sånna lopp grejor! så hon fick röda märken, men så va det en vänlig tant som gick fram och sa att det hjälpa om man kleta in papaya elr nåt på kroppen, lite wierd, men det funkade

Reply
LucyMoran
2010-01-04 @ 10:53:40

Postat av: absolutjohan

Inte alls snuskigt att vara där nu. Själv drar jag i maj en månad till Thailand, funkar det med.

Reply
LucyMoran

Gud vad mysigt det låter! Jag vill också vara på en solig strand just nu istället för att halka omkring på isfläckar här i kylan!

Till och med att mysa med böcker och chips låter mycket mysigare i Thailand än i Sveige!

Reply
Anonymous

nu ser det ju ut som att du har gått ner i vikt!! haha

meen kan du inte färga tbx håret till ljust!! så mkt finare :D

Reply
emelie

härligt det ser ut, man längtar verkligen till sommaren när man ser den där bilden, även fast det inte är riktigt samma sak här som i thailand haha :P

Reply
Sophia

"Vattenlopporna" är krossade maneter :) Dom blir påkörda av longtailbåtarna, och "krosset" flyter in till stranden och det är det som sticks och bränns =) Så det är beroende på hur mycket vågor det är osv hur mycket kross det kommer in =)

Reply
maria

När jag var i thailand så fick jag höra att det var små maneter/små manetdelar som brändes och inte loppor:)Alltså inget farligt och ger inga bett!

Reply
ida

Jag har alltid förr tyckt att du vart så himla fin trots att du vart så smal. Men nu har du ju fått kurvor, fan vad fint! :D

Reply
babby

Var på Rialae beach när jag var i Thailand, och då var det helt UNDERBART!! Tror att det kan vara mini mini mini maneter som är i vattnet oh bräns, men det hade inte vi några när vi var där!

Njut nu av resten av tiden!!!

Reply
linn

alltså, kenza, phi phi är fint, men du MÅSTE åka till hong island. det är så vackert så man grååter. phi phi är ändå liiite exploaterat nu – det finns mycket resturanger, några hotellanläggningar och sådär… ta en båt till hong island över en dag – det är paradiset, det måste ses. take care!

Reply
Emma

Åh vad häligt bild och så brundu är :O :) gud att det kan ändra så snabbt, nåja nu får ni lite shoppingtid ;) jobbigt med loppor i vattnet..

Reply
ed

åk inte till phi phi, det var en STOR besvikelse för mig.. ön är förstörd efter tsunamin tyvärr. puss på dig

Reply
Louise

Ser underbart skönt ut! Det som ni tror är vattenloppor kan har varit trådar från brännmaneter. När jag var i Thailand var det de i vattnet och det stack till på kroppen hela tiden.

Reply
belle

låter underbart, bortsett fråpn strandens vatten xD.
gud vad jag älskar den bilden på dig, kolla vilka sexismexi höfter! be aleks dela med sig lite, vavaavva ;D

Reply
Elin

Det är inga vattenloppor. När vi var där beskrev thailändarna det som 'yellofish', och vi kom på efter ett tag att dom menar ju jellyfish – maneter. Dom strimlas av båtarna och bränns satan efteråt också. Så akta dig för dom stora bitarna, kan med erfarenhet säga att dom ger ärr :P

Reply
Hannah

Du är inte bara vacker och framgångsrik utan inspererande och rolig. Jag tittar in här varje dag och blir alltid lika glad :) Tack för att du delar med dig :)

Reply
ellen.

neej, railey är ju den finaste stranden av alla, min favoo:D ! poda var det ju bara sjukt mkt turister..men testa hong beach någon dag, där är det superduperfint:D massor med fiskar:) kram.

Reply
mary

shit kenza!! du har verkligen finaste kroppen jag någonsin sett! dina höfter!!! SÅ jävla snygga!!! alltså dina höfter är typ min exakta ideal på hur jag vill att mina höfter ser ut. sorry att verka hysterisk men du är så fin.

Reply
Sara

Det är inag loppor utan små små manetr som du inte ser. Helt ofarliga men det svider till då & då. Snart kommer jag också till Thailand!!!! :D Tjoho!

Reply
Fatima

Dina nya kurvor syns verkligen, särskilt på benen. Trodde inte det var möjligt för dig att bli ännu snyggare, haha!

Reply
Karmen

WOOOOW! Skit coolt berg ju.
Ha det bra!
Tråkigt med vattenlopporna :(, Hehe…
Ha det supergött. ;)

xXxX Karmen

Reply
e

du har aldrig fin kropp på låångt håll. men på nära är den to die for! så där se du nå kontsigt tjock och degig ut

Reply
Anastasia

Hejhej Kenza, förra året var jag i Thailand (Ao nang, krabi) och jag var faktiskt och badade på Railey Beach! visst är det fint?! Har du lust så ta en titt på min blogg! hejdå hälsningar Anastasia

Reply
Melinda

Det var nog yellowfish som ni fick känna på då. Det är ungefär små maneter med små trådar som bränns, men man kan inte se dem.Vilket är konstigt men så är det. Men de gör så satans ont och svider. Finns en del av dem i Filippinerna med.

Reply
koanfk

är lite avundsjuk på dina fina former :o och på att du är i thailand också , såklart x)

Reply
Linda Cathrine

Det där med vädter är roligt, när jag bodde i Malaysia så blev det riktigt hemska oväder nästan varje dag prick klockan fyra och efter kanske en kvart var de över och det var strålande sol igen.

Ha det bra

Reply
Sandra

Hahah det blir så sjukt roligt när man översätter allt till engelska med googlegrejen :D där det står det kan inte bli bättre när man har sin älskling blir: when youre having a baby!

Reply
tove

jag vill se aporna!! hahah har typ längtat efter bilderna på dem! kan inte du snälla lägga upp? haha

Reply
emma berg

oooo du har perfekt kropp på allvar!!!!! och jag är en flicka inte en pojke :DDD

Reply
iza

haha, det är faktiskt små små brännmaneter som "bits". känns riktigt obehagligt. Du verkar förrestn ha det riktigt härligt.

Reply
hanna

det är inte vattenloppor, det är små magneter som bränns :p jag hade jätteproblem med dom nästan överallt i thailand och vissa känner inte av dom alls!

Reply
Sarah

Jag vet inte vem som har lurat i dig att det finns "Vattenloppor" i vattnet men det är inte sant! Haha! xD Det är maneter som skjuter ut minismå taggar som bränns. Du har antagligen inte sett någon manet men de finns en bit längre ut i vattnet än där man badar, och vattnet för dem in till där man badar där man blir stucken. =)

Reply
JOHANNA

Åh! Så himla mysigt ni verkar ha det där borta – ha det superbra i värmen och njut lite åt oss andra hemma i sverige!

Reply
zandra

Åhhh vad jag saknar Krabi och Thailand när jag ser dina bilder..kan inte du ta mer bilder på själva krabi så man får längta tillbaka lite :) ha en toppen semester :)

Reply
e

dessa loppar du pratar om är söndertrasade maneter som båtarna gjort sönder när de har kört fram och tillbaka, så sa de iaf när jag var i thailand! (:

Reply
Lollo

Hej! När jag var i Thailand sa de att det som "bits" i vattnet är maneternas långa trådar som blivit avhuggna av long tail båtarnas propellrar ;) alltså små manettrådar som bränns i vattnet :P

Reply
ellen swärd

åh, var ni på raley beach!
jag var där dagen då tsuunamin kom! det är ett fint ställe, men varje gång jag hör namnet raley beach får jag som liten hjärtattack:P haha.

Reply
Gunilla

Nej åk inte till Big C eller Lotus, ni kommer ånga er. Helt värdelöst! Bara skit rent ut sagt

Jag säger det återigen, det finns en outlet, med äkta märken, säljer bland annat callaway och en massa annat. Men frågor du folk om det så säger dom såklart inte vart det ligger iomd att det är så jädra billigt. Dom vill ju hellre att ni köper deras kraffs ;) Men kolla på kartorna, borde vara utmärkt på en del iaf.

Reply
Sofia

Lopporna du pratar om är småsmå maneter som bränns, jag själv bodde vid en och samma strand i 2 veckor, vi hade såna små där varenda dag! :/

Reply
Anonymous

kul att du också får uppleva vad fint det är i thailand!:):)
har varit på alla dom där öarna och stränderna, sjukt fint äre, mkt bättre än ao nang för den stranden är eeew

Reply
sophie

ni missade nog en sida av raily beach, den har nämligen blivit utnämnd till världens vackraste strad… otur som ni missade den sidan. den är fantastisk.

Reply
Bellaaa

Så skönt att vara utomlands. Speciellt nu då det är så kallt här i Sverige. Hoppas du har det trevligt i Thailand (:

Reply
f17

du har fått skit fina former (Y) :D och riktigt snygg är du!!
/en 17 årig tös haha

Reply
Sofie

har varit i thailand 4 ggr. de är inte vattenloppor, de är minismå maneter som sticks. :P

Reply
sandy

Jag har precis samma kropp som dig! förutom att jag har lite längre ben och lite smalare och liten rumpa :( har dåligt själförtroende över min kropp ibland, men jag är 15 år och mina kurvor har väl inte växt ut helt antar jag. Jag borde nog va glad.

Reply
evebodin

Hallå där, vattenlopporna du skrev om är faktiskt jätte små maneter som har blivit förstörda av bla. vattenskotrar och motorer i båtarna, som jag har hört! därav varför dom är så minimaliskt små! Have fun!

Reply
Stephanie

Jag vill också åka utomlands! Det är tråkigt väder här i svergie… Hoppas ni har tur med vädret här framåt! :D

Reply
Hanna

Det är inte loppor :)
Det är maneter som typ blir splittrade av alla båtar som åker, så åker liksom delarna in bland stränderna, så det är delar av maneternas trådar, fick nästan en hel tråd på mig en gång :P

Reply
Anonymous

hej ville bara fråga dig om du har skolios! alltså om du har använt korsett eller något! för dina ena höft vid midjan verkar mer innåt! undar om du har det för känner någon som har skolios och det ser exakt likadant ut. ta inte illa upp eller något undrade bara, tack för en bra blogg PUSS

Reply
Jenny

Besökte den stranden när jag var i Thailand i höst med min bästa kompis. Märklig upplevelse dock. Vi åkte båt klockan fyra från Ao nang och var framme runt tjugo över. Väl framme frågade vi när båtarna gick tillbaka. Klockan fem. Vi hann gå på toa, kolla i butikerna, hoppa runt lite på stranden, sen åkte vi tillbaka igen.

Reply
Jenny H

när ni kommer till Phi Phi, ta en longtail 10 minuter till Long Beach, underbart och inte så mycket folk som det är inne på Phi Phi!

Reply
Anonymous

tycker att du fått så fin kropp nu efter att du gått upp i vikt! Ta det inte på fel sätt men tycker verkligen den är finare nu och mer kvinnlig :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*