• header

6e januari 2010 – i Thailand

God morgon alla läsare! Klockan är tio här i Thailand och vi har precis ätit frukost. Det var så jäkla svårt att kliva upp idag! Det blev en hel del drinkar igår nämligen… När klockan ringde ville vi bara sova vidare men sedan öppnade jag ögonen och såg att det var jättefint väder ute så jag skuttade upp ur sängen! Igår hade vi ju regn hela eftermiddagen..

Eftersom att jag inte hinner föra över bilderna från igårkväll nu så får det vänta till senare….efter stranden. Istället kan jag berätta lite om vårt äventyr igår!

Vi hyrde som sagt en egen båt + chaffis igår och gav oss ut på havet. Vi åkte till Hong Island som var en riktigt fin ö. Där matade vi fiskar, solade, badade, träffade på varaner, Tyra skar upp sin tå och jag var såklart den som var tvungen att hålla hennes hand när de tvättade såret. Undra vem det gjorde mest ont på….mig eller henne? Hehe..

Äh, låter bilderna tala! ♥


Påväg ut på havet!


Matade fiskar


Vackra Hong Island


Hej turistnäsa…. Helt vit, haha! Brände sönder den första dagen så jag har kört på ett tjockt lager med faktor 50 på, men idag är den nästan helt läkt


En fet varan!


Närmare än såhär vågade jag inte gå…


Här lämnar vi den fina ön och begav oss mot en lagun där vi hoppade från båten och badade. Men det är en annan historia som jag får berätta senare när vi kommer tillbaka från stranden!

175 Comments

erika

fan diggar att du uppdatarer så pass bra som du gör när du är på semester!! skitkul att läsa och följa eran resa. have a nice day!

Reply
alexandra

Hehe ligger och tittar på första säsongen av OC :) anade att du skulle vakna snart ! Hehehehe

Reply
Becks

Oh så härligt att vara i thailand, antar att det är grymt varmt där?
Här i uppsala där jag bor är det banne mig MINUS 20 grader . Inte speciellt skönt ..
Hoppas du har en trevlig vistelse i thailand, önskar att jag befann mig i värmen :|
Kram Becks

Reply
Alice

Hejj! Vad kul de verkade vara pa den stranden. Jag och min familj ska ocksa till den. Hur lange ska du vara i krabi?. Vad kul om jag och min syster Ebba skulle traffa dej vi har traffat foki.

Reply
hellen

såå nice du verka ha det i thailand…
btw. är det dyrt med resorna dit?? Hört att det är billigt att leva där. men resan dit ör dyr.

bless

Reply
She believed she could, so she did

weeeiii kom precis hem från en grym utekväll, trettondagen här hemma ju (=röd dag –> we like!!) ;-) Älskar dina updates från Thailand, jag var precis där du är nu för precis ett år sen, wanna go back!! :-) Pusss<3

Reply
Sofie

härliga bilder! :) är också i thailand, så himla skönt nu när det är vinter i sverige!
ha det bäst!

Reply
monika poppy

jag tror jag är den enda som ens är vaken för att se detta inlägget nu
tenta, i hate you!

x
x
Love from M Poppy
LIVING IT UP IN LONDON

Reply
Emma

Hej Kenza! ville bara säga att jag älskar din blogg som f*n! kul å vara första som kommenterar ;> hihi, puss pårej! :)

Reply
Jenni

Åhh!! Blir så avundsjuk. Här i Sverige är det kallt som satan och ens piss i urinblåsan fryser nästan till is. Man kan knappt gå ut för då kryper sig kylan på. Kanske är jag den enda som är vaken just nu? Men vad ska man göra, det är inte lätt när man har influensa och hostar som en uråldrig farfars-far.

Hur länge ska ni vara borta?
Hur känns det med tidsrytmen?

PS. Om du bränner sig igen, ta på yougurt. Det brukar hjälpa!! ;)

Reply
Janne

Hej Kenza!:)
Jag hittade din blogg just nu för första gången. MYCKET TREVLIG LÄSNING! Fina bilder, jag har också varit Krabi. Hjälp oss att få många klick på länken, det är en tävling som vi tävlar mot andra butiker. Mest klick vinner:) Då får du bra priser när du kommer o handlar av oss.

Härliga bilder förresten!

Reply
Karmen

Bada, sola, åka runt med en egen båt+chaffis, träffa på varaner och jättefina fiskar och se underbara berg…Vad mer kan man önska sig?
Ha det göööött, Kenza!

XxXx Karmen

Reply
Sophia

bränd näsa är bättre än en hel bränd baksida som jag har lyckats få idag!
Svettiga hälsningar THAILAND- Koh Lanta

Reply
emma

du vet väl att varaner är jättefarliga :O en droppe saliv och du dör inom en timme! det var iallafall vad dom sa till oss när vi var där. förövrigt är hong en helt underbar lite ö! :)

Reply
Malin

Ser så himla härligt ut! Va det inte lite kittligt att mata fiskarna, du står ju mitt i dom, dom måste ju kittlat benen? Jag gillar att du gått upp lite i vikt och fått lite former, det passar dig bra! =)

Reply
Emilia

Riktigt härliga bilder! Alla som ngn gång har varit i underbara Thailand måste längta tillbaka. Snyggt med matchande bikinis och ni börjar bli bruna. Kanske en tripp till solarieöarna skulle sitta fint idag..? Fortsätt njuta tjejer!

Reply
Paulina

Ooh.. jag vill också sola och bada!^^ kan det inte bli sommar här i kalla sverige? i stället är det -20 :] burr!

Reply
Jenny

Skillad på vädret kan jag lova! Här hemma där jag bor har vi just nu -32 grader!

Reply
Emma

Gud vad härliga bilder och vad brun du är :) man blir nästan avis då man ser, hoppas ni har det bäst (:

Reply
Annika

Vem är den här Tyra? Har ni träffat henne där nere, eller är hon din kompis från hemma? Eller är ni typ kusiner? haha ni är jätte lika…

Reply
Ems

när jag var i thailand såg vi också varaner, men den sov så vi kunde gå ganska nära ^^ men man var tydligen tvungen att akta svansen för den slår dom tydligen ganska hårt med ^^

Reply
Han som luktar illa.

Du borde börja träna. Du skulle gått från jävligt snygg till fruktansvärt snygg efter litet ett tag. Du skulle troligtvis kunna leva på ditt utseende i ett par årtionden framöver då.

Reply
OKEJ??

TREDJE KOMMENTARER JAG SRKIVER NU OM DETTA. eftersom du sägs vara en så himla bra bloggare varför skriver du då i varenda VARENDA inlägg, men dom bilderna får ni se sen? väntar fortf på bilderna vi skiulle få se sen för typ nästan en vecka sen!! du har aldrig tänkt på att de e bättre att inte skriva något alls istället eller? och sen bara visa bilderna? trodde ju lite bättre om någon så "stor" bloggare.

Reply
M

Hejj kenza , härmar du inte foki lite ?:)

Mata fiskar , åka runt som hon gjorde å så .
I grottor .

Svara gärna ;D

/ M .

Reply
Elin<3

hej hej. Jättehärligt! Jag har frågestund i min blogg. Ställ gärna en fråga. Tack på förhand//Elin<3

Reply
Kerstin

Grym blogg Kenza!!!
En fråga bara…ja ska snart flytta till Stockholm å börja jobba där! Tänkte höra om din kompis Tyra är personlig tränare lr något! Vill försöka få mig en när ja kommer upp!!
Ni verkar ha en grym semester så sola på, dock hoppas ja på svar =)
Kram

Reply
Anonymous

såå avundsjuk man blir vill också ha värme här i skåne snöar det bara :(

ha en bra fortsatt dag kenza <3

Reply
J V H

Jag älskar din magtröja! Men hur vågade du vara så nära fiskarna? Jag är skitskraj för fiskar, haha!

Reply
J V H

Jag älskar din magtröja! Men hur vågade du vara så nära fiskarna? Jag är skitskraj för fiskar, haha!

Reply
Anonymous

Är de bara jag som vågar vara ärlig här.Nu ska jag vara riktig ärlig .Detta är rent av en skrytblogg. En tjej som tror hon är så jävla snygg men skiljer ej sig från många.Ps dina läppar ser hur konstiga som ut men de är inte huvudsaken men eftersom hon tror hon är så snygg så borde hon få veta bara hur konstig hon ser ut.Och en sak till, du ser ut som en liten unge.ser bara konstig ut ,så alla ni små tjejer som ser detta som en förebild och mår dåligt av att ni ej är så "smala" take it easy för kenza har sj en gång i tiden varit rund .And whos wanna be so weird like this dude som inte kan sse verklighetsuppfattningen!Lycka till du är "snygg"som en anka i röv-dina läppar e skam

Reply
Jessica

Gud !! jag hade dött om ja haft så många fiskar runt mig. Det ser ut som om ni har det jättemysigt i alla fall.. Vill osså till Thailand

Reply
Anonymous

det ser verkligen inte som att du har gått upp i vikt som du skrev innan, elr så har du redan tappat allt igen! :o

Reply
julia

Usch vad läskigt det låter att hon skar upp sin tå. Haha får rysningar! Thailand verkar helt otroligt!

Reply
lisa

jag har varit på samma ö , när jag var i thailand för 2 år sedan , vi såg också veranen men när vi var där gick han längs med stranden och la sig på min handduk :P

Reply
Minnie

Åh, vad kuuul du åkte till Koh Hong! Säkert bara på grund av mitt tips.. som du kanske inte ens såg… hahaha! ;-)

Kan ju passa på att tipsa om en plats till i Thailand då, Khao Lak, ligger en bit ovanför Phuket! Tag där en båtfärd ut till Similan Islands, underbar snorklingsplats!

Reply
Matilda

fy fan kenza.. Det ser faaantastiskt ut! Hoppas du har så jävla roligt. Och sola lite åt mig med! Älskar din blogg btw. :) Love ya!

Reply
anna

Hej kenza, måste bara ge dig ett stort + för att du kan blogga BRA fast du är utomlands!
Läser vääääldigt många bloggar och när de åker på semester så blir deras bloggar hur tråkiga & ointresant som helst. Men inte din! Din är minst lika bra nu(om inte bättre) som när du är i Sverige ;) Och nu märker man verkligen att du är en "bra" bloggerska som kan sin sak!

puss och kram hoppas du har det bra :)
/ Anna

Reply
Emma

Hej kenza! :) jag undrar över vart du köpte dina shorts? Har letat efter ett par såna för jätte länge nu, men aldrig hittat. Skulle vara tacksam för svar :)
kram

Reply
Anonymous

kan man aldrig få se bilder på din pojkvän , du borde ta bilder på dig och din pojkvän men lite mera åpå din pojkvän :)

Reply
Johanna

Du gör ju allt som foki gjort? Hon la upp en bild där hon matade fiskarna, precis som du. du är en wannabe -.-

Reply
Mr. Boombastic (Mr. lover lover)

KENZAAA!!! HOW DID YOU GET AN BODY LIKE THAT?
sexbomb

Reply
Amanda

Åh va härligt det ser ut! :) Ett tips, använd inte solbrillor. Dom gör så att solen reflekterar rakt ner mot näsan och därför bränner man sig. Jag gjorde samma misstag när jag var i Thailand.

Ha det bäst där borta, kram!

Reply
linn

jättefina bilder , ser verkligen jätte skönt ut :)
en fråga om det är okej ?:)
vad ska man göra om man vill få upp tittare på sin blogg fast man ganska nyligen börja blogga ? :)

Reply
Anonymous

kul att du posar "modellt" på vissa bilder
kinda lame
som fjärde bilden
HAHA

Reply
Anonymous

på den 3ee bilden ser det ut som du lyfter berget!
avundsjuk på dig som är i värmen här sitter jag och eldar för fullt för att inte frysa haha…

Reply
j

kan du snälla inte göra en kategori som heter typ "thailand 09/10" eller något. skulle vara mycket lättare att följa din resa då:)

Reply
E

Matar man fiskar så dör dem. De tror att det finns mat där i framtiden och stannar. Sen dör de.

Reply
isabel

gud vad kul ni måste ha det!
varaner nu blir jag lite rädd kenza, dom är väldigt farliga, eller vad vet jag?
hoppas ni får det bra!

Reply
Alex

Skoja inte att jag har lust att åka till Thailand nu. Jag fryser som bara den här.
Och, Kenza, du ser jäääävligt bra ut =P

Reply
Hanna

Jag har för mig att det inte är bra att ha ett sådant tjockt lager solkräm, det blir värre då. Solen är så stark så att det börjar "koka" under lagret… Jag vet ju inte om det är sant, men man vet aldrig.

Reply
ida

oooh vad härligt du ser ut att ha det! :D
jag har inte följt din blogg förut men nu tog jag mig en titt, och ooh nu har jag BÅDE en ny superbra förebild och en ny jättebra blogg att läsa!

och så måste jag säga att den vita och svarta klänningen var väldigt fin!

Reply
kristine

haha! såg också den jävla äckliga grejjen på den ön när vi var i Thailand.

Reply
p

Jag hoppas du vet att ett varan bett dör man av. Så man ska inte gå allt för nära ..

Reply
Jas

Tur att du inte var för nära varanen..
1. Dem är grymt aggressiva
2. Dem älskar kött
3. Dem är giftiga!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*