• header

Slappar på terrassen…

Efter en dag på stranden och klättring i berg/skog så sitter vi nu och slappar på terrassen. Vi är helt slut! Jag får berätta mer om klättringen senare för nu har jag lite tråkigheter att ta itu med. Någon har startat upp störda hemsidor om mig och även min pojkvän….fan att man inte ens får ha semester i lugn och ro!

Tack för alla era fina kommentarer iallafall. Ni ska veta att jag endast bloggar här nere i Thailand på min semester för er skull! Så jag hoppas att ni tycker om mina uppdateringar här nerifrån även om de blir lite få, för jag hade inte alls tänkt blogga flera gånger om dagen här. Men ni ger sån fin respons och det är så roligt när ni blir glada – för då blir jag glad! Självklart är det mycket roligare att blogga då, och såklart när man har en massa härliga bilder att visa.

Tycker om er, hoppas ni vet om det! Vi hörs om en stund ♥


Idag på stranden

226 Comments

Anonymous

din pojkvän är jävligt snygg :P såg precis ett klipp där han är med i vem kan slå filip och fredrik! hans yrke och namn (med den stavningen) avslöjade att det var just din pojkvän :P

Reply
fanny

du är så superduper fin och jag ser verkligen upp till dig! tycker det är superkul att du bloggar så mycket som du faktiskt gör!
så kul när man går upp vid , så vet man att det gått en stor del av dagen för dig redan, för då har du hunnit blogga massa :D du är bäst kenza!

Reply
DINA

aww tack så hemskt mkt kenza vi vet att du älskar oss o du älskar oss nt bara för att vi läser din bloggg utan oxå att vi visar respekt de e lungt du har åkt ditt för att ta semester ta din semester du behöver du e nt falsk som fula kissie säger asså snälla hon e rkt skämmi åhhhhhhh du e den ända som nt redigerar dina bilder du e inte fejk iallafal du e rkt söt fin o allt e perfekt ajjt peace brushan (L)

Reply
elin

Tycker det är gulligt att du tar dig tid att blogga på din semester :) Då man bara vill ligga och sola och ha kul :)

Reply
Jennifer

Det spelar ingen roll var du är någonstans, sjukt kul att läsa din blogg! Och sååå himla roligt att du skriver ifrån Thailand :)

Reply
Lina

Du är underbar Kenza! Hoppas att du inte förstör din semester genom att blogga bara, jättekul med uppdateringar men jag förstår ju om du vill ta ledigt från bloggen liksom. Hittills verkar det i alla fall som om du hinner med båda väldigt bra! Ha det bäst och var rädd om dig!

Reply
Helena

Jag tycker att det är jätteskoj att läsa din blogg när du är på semestern :D Man har verkligen fått en hel del semestertips ;) haha.

Reply
Sandra

Tycker det är patetiskt att dom skriver sånt om DIG, innan läste jag aldrig bloggar för jar har bara läst sånna som "kissie" t.ex. hon skryter ju bara om sitt utseende osv, och tycker det är löjligt. Men sen visade en kompis mig din blogg och jag tycker det är kul och intressant att läsa din blogg. Jag går in varje dag nu för att läsa och se vad du gjort och hittat på för något roligt :) Tycker du är en toppen bloggare och hoppas du har en super semester! :)

Reply
Julia

Jag älskar att läsa din blogg. Du skriver så bra.
Idag sa jag faktiskt: Nu ska jag hem och läsa Kenzas blogg. Man fastnar liksom framför skärmen.

Reply
Ina

Jag älskar Phranang Beach!! Vi bodde på hotellet Rayavadee i en villa nära stranden och det var underbart! Kom hem igår faktiskt =) Kul att du har lagt upp så mycket bilder därifrån!

Reply
Anonymous

Du e Super Truper Fiin <33 jaa älskar din blogg Men Sorry fokis Ligger # 1 Byte ILY <33//din blogg ÄGER fett mkt

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*