• header

Slappar på terrassen…

Efter en dag på stranden och klättring i berg/skog så sitter vi nu och slappar på terrassen. Vi är helt slut! Jag får berätta mer om klättringen senare för nu har jag lite tråkigheter att ta itu med. Någon har startat upp störda hemsidor om mig och även min pojkvän….fan att man inte ens får ha semester i lugn och ro!

Tack för alla era fina kommentarer iallafall. Ni ska veta att jag endast bloggar här nere i Thailand på min semester för er skull! Så jag hoppas att ni tycker om mina uppdateringar här nerifrån även om de blir lite få, för jag hade inte alls tänkt blogga flera gånger om dagen här. Men ni ger sån fin respons och det är så roligt när ni blir glada – för då blir jag glad! Självklart är det mycket roligare att blogga då, och såklart när man har en massa härliga bilder att visa.

Tycker om er, hoppas ni vet om det! Vi hörs om en stund ♥


Idag på stranden

226 Comments

AROSA

Vi älskar att du bloggar på semestern Kenza=) jag tycker att du är otrolig som tar dig tid för det..
Kramar till Kenza

Reply
anonym
2010-01-08 @ 11:49:38

Postat av: Nathalie

Vad tråkigt att det finns sånna idioter:(

Tycker det är jätte kul att du bloggar och tar dig tid därifrån, det första jag gör på morgonen är att gå in på din blogg:) här är det bara massa snö och svinkallt så att läsa din blogg ljusar verkligen upp min dag!

Reply
F

hej jag tycker det är jätteroligt att du bloggar nerifrån thaland. :) men jag undrar hur mycket kostar convers i Thaland ?

Reply
Elin W

Hoppas att du har det bra på din semester i Thailand och att du får njuta så mycket som möjliugt. Jag ville bara säga att jag älskar din blogg och tycker du är bäst. Du har en kanon bra blogg och sprider så mycket glädje genom den, you go girl.

Jag önskar att det fanns fler människor som du, du ger så mycket till oss läsare. Tack för en kanon bra blogg och hoppas att allt löser sig för dig.

Stor kram från en trogen läsare.

Reply
olivia

Jag förstår inte hur ditt hår fortfarande kan vara så mörkt och så snyggt? Borde det inte ha blekts lite efter en vecka? :)

Reply
emma ,

jag tycker det är sjukt kul att du bloggar
från thailand ! :D det första jag gör när
jag har vaknat är att kolla på din blogg !
det ser ut att va så underbart där och jag
hoppas att både du och din pojkvänn njuter
av en semester ! det är ni värda :)

Reply
Ellen

Jättefina bilder!
Påminner mig om mina 3 Thailandsresor.
Hoppas att du har det bra, jag läser din blogg varje dag, det går nästan inte att sluta läsa.
tack för en bra blogg! :)

Reply
belle

åh… vad kul med såna sidor då…
vad arg man blir. Du är på semester, du gör allt för att skydda dina nära och kära för att utsättas för sånt här skit så gör folk så ändå. Så jävla idiotiska och omoget. No-lifers.
Hoppas du kan glömma det medan du är på vacation och njuta!
Vi uppskattar som fan att du uppar, och jag tycker du uppar ganska mycket (2-3 ggr/dag) och vad mer kan man begära av någon på semester? Begär ingenting egentligen, just för att du är på semester, så 1gång/dag skulle räckt bra med. Men det är ju skitkul att hänga med på allt!
Dessutom blir det nog lite lättare för dig istället för att ta allt när man kommer hem liksom :P

Puss på er! Ta hand om er!

Reply
A.N

fjäskar in dig hos dina läsare så dom ska fortsätta läsa, så du kan tjäna pengar på det. jag tror att du är lika falsk som kissie säger.

Reply
therese

hej kenza! Riktigt fint av dej att du tar dig tid att blogga på din semester. Sjukt kul att läsa om eran resa och måste ju erkänna att det minskar abstinensen efter Thailand lite. Allas paradis!
Men jag har ett litet tips också, när ni åker till Poda nästa gång, tycker jag ni ska be chauffören att köra er till Chicken island först. Där är två jättesmå öar som sitter ihop med en sandbank mitt ute i havet. Ascoolt och fantastiskt vackert! Men åk dit på förmiddan för på eftermiddagen är det för mkt tidvatten!
Ha en fortsatt härlig semester och njuuut. Finns ju massa fint att se. Kram

Reply
Caroline

Thailand verkar va sjukt fint! jag vill dit :(
jag tycker dt är riktigt kul att du uppdaterar så pass mkt där nere!:D

Reply
Therese

hej kenza! Riktigt fint av dej att du tar dig tid att blogga på din semester. Sjukt kul att läsa om eran resa och måste ju erkänna att det minskar abstinensen efter Thailand lite. Allas paradis!
Men jag har ett litet tips också, när ni åker till Poda nästa gång, tycker jag ni ska be chauffören att köra er till Chicken island först. Där är två jättesmå öar som sitter ihop med en sandbank mitt ute i havet. Ascoolt och fantastiskt vackert! Men åk dit på förmiddan för på eftermiddagen är det för mkt tidvatten!
Ha en fortsatt härlig semester och njuuut. Finns ju massa fint att se. Kram

Reply
sofia

förstår inte hur man kan göra något sånt, så himla respektlöst! tycker du uppdaterar bra i thailand, och du har alltid så fina bilder:) älskar din blogg! kram

Reply
Elin

Det finns sjuka människor till allting.
Fan vad töntigt att hålla på så, åh!
Det är jättekul att läsa din blogg och följa eran resa(och hälsa att Tyra att jag läser hennes också). Det är så kul, för pga tidsskillnaden så har man nästan alltid nya inlägg att läsa hos er när man vaknar. Drömmer sig bort till varma Thailand här i minusgraderna – som är alldeles för många. Kram!

Reply
Linnéa

Jag älskar dessa uppdateringarna :D men kan du inte blogga "nu" något inlägg, liksom en webcam bild från exakt nu osv :D haha

Reply
Therese

Jag tycker att det är jättekul att se bilder fån Thailand för då får man lite sommarkänslor:) Hoppas att det löser sig med den där sidan!

Reply
Emma

Jag uppskattar verkligen dina uppdateringar. :) Hoppas att resten av era dagar i Thailand blir grymma!

Reply
Anonymous

Det är helt underbart att du vill visa hur du har det på semestern! man blir sååå avundsjuk fast är ändå glad för att du har det så fint! ta vara på de sista dagarna & njuuut! det är du värd :D

Reply
LarsS

Jaha, vad härligt väder ni har det då. Orättvist! :( Ta hit värmen tack?! :)

Ha det förtjusande i solen!

Reply
Emma Hidling

Jätte kul att du tar dig tid att blogga nere från Thailand, roliga inlägg också och man blir SÅÅÅÅÅÅ avundsjuk på värmen. Så lägg in många bilder, allid roligt att se :)

Reply
malin

jag älskar att läsa din blogg men jag skulle aldrig lägga ner tid på att göra en massa sidor om dig och din pojkvänn osv, när jag läst din blogg är jag nöjd och glad, and thats it, .. jävla rövhål det finns egentligen!

och btw, jag äääääääääälskar alla dina bilder från krabi, jag var där själv för 3-4 årsedan, min kamera dog två timmar efter vi landat i sverige, så jag får drömma mig tillbaka nu och känna igen mig (:

Reply
Emma

jag uppskattar dina uppdateringar riktigt mycket!
bättre med en liten upptadering än ingen alls, eller hur? :)
väldigt synd att folk ska förstöra för dej.
hoppas du kan njuta av resan i alla fall! <3

Reply
Helena

Så himla kul och se alla fina bilder :)
Vart i Thailand är ni?

Ha det så bra! :P

Reply
Anna

Hej Kenza,
Tack för att vi får ta del av Din semester. Känns nästan som man är med dig fast ändå inte. ha ha

Reply
Helene

Usch vad tråkigt att de finns såna människor som bara vill förstöra :S

Vi läsare tycker om dig också :)

Kramar

Reply
Josefina

du är sjukt jävla snygg kenza :D hoppas du vet om det! jag önskar att jag också var i värmen nu. -17 och snö är inget för mig.

passa nu på att njuta av semestern det sista :D din blogg är grym och jag blir lika lycklig varje gång du har lagt upp ett nytt inlägg, du är på semester och ÄNDÅ bloggar du fullt ut. det gör dig guld värd!

tycker även det är ett bra beslut att inte visa/ berätta så mycket om aleks. det kanske kan funka längre fram i förhållandet men just nu är nog väldigt många ute efter att förstöra så låt dom inte få en chans till det :)

Reply
My

Vilka "störda" bloggar syftar du på ? Skvallerbloggarna? Men vaafan Kenza,GE DEJ!

Reply
Hanna

Folk är förjävliga ibland! Du förtjänar det inte ska du veta. Fortsätt vara underbar! Kärlek till dig.

Reply
ida

Jag älskar din blogg. Jag är sjukt tacksam att du skriver lite varje dag. Jag menar det är den semester då du egentligen ska glömma allt och bara ta det lugnt. Men jag är jätte tacksam för uppdateringarna. Man börjar nästan drömma sig bort lite när du skriver om varma dagar tillsammans med din Alekz!
Underbart! :)

Reply
fanny

måste säga att jag tycker att du uppdaterar jättebra från thailand, väldigt kul att läs!

Reply
Malin

Hej Kenza!
vill bara säga att du är otroligt vacker och du verkar ha en sån himla skön personlighet, du verkar vara jordnära och skämtsam, en riktig kompis, man "märker" verkligen att du är genom go, har inte sett eller hört nå tråkigheter men hoppas verkligen att du och din pojkvän får vara ifred tycker ni borde få det, för du provicerar ju inte på nått sätt, du är ju bara genom god. däremot kissie förstår jag varför folk "hänger ut"
Och du och Tyra verkar ha så roligt( säkert killarna också, så klart dom är världens lyckligaste män som har så härliga och sköna tjejer vid sin sida) jag önskar jag var er vän, och att jag var i thailand, gud här är det minus 30 grader och man ligger i sängen och fryser sen kollar man in på era bilder varje dag och det värmer i hjärtat! :D att se hur bra ni mår och hur fint thailand verkara vara!! TA HAND OM ER, OCH NJUT och dont let the bastard take you!

Reply
sofia

Det är ju bra folk som är avundsjuka som håller på så, det är verkligen inget att bry sig om.. Njut av semestern istället! Du har en bra blogg!
Kram

Reply
Kaltrina

Hejsan Kenza!
Tycker att du har en superblogg och att du uppdaterar jättebra trots att du är på semester!! Skitkul!
Tråkigt med hemsidorna eller vad du säger om dig och Aleks, dålig uppfostran får man ta och skylla på!
För övrigt får du ha det jättebra!! :)

Reply
julis

De är jätte kul att du bloggar när du är i Thailand! :) De är också kul att se alla bilder du tar ! :)Kramar !:)

Reply
alicia

sag er igarkvall:D fast kom inte pa att det va ni forran ni hade gatt forbi:(:P

Reply
s

tycker det ät jättekul när du bloggar från semestern, dels för att det är så underbara bilder och dels för att det är så kul att drömma sig bort till värmen :) hoppas ni får en fortsatt bra vistelse i thailand (se till att vila upp dig lite också)

Reply
linnea

tycker det är synd att du bloggar så mycket som du gör när du har "semester" kankse 2g i veckan.. de hade räckt..för alla andra har semester utan krav.. varför kan inte du ha det.

Reply
SofiA

Jättekul att du tar dig tid och uppdaterar på din semester!! uppskattas verkligen:D de är så kul att se bilder där nerifrån och på vad ni har för er:D

strunta i alla idioter! dom kan göra all skit som faller dom in, men du kommer ändå vara bäst!!

stora kramar!

Reply
Louise börjesson

Jag förstår inte varför du inte slutar blogga om det är så jobbigt ?
Jag säger inte detta för att vara nån elak och avundsjuk person men om det påverkar dig så mycket så sluta då kan du få mer tid och jobba med andra saker som din kollektion och mm är det verkligen värt att blogga när du dessutom skriver ganska sura och tråkiga inlägg ?!

Reply
sara

bry dig inte om alla dumma människor!

du förgyller verkligen min vardag med dina inlägg. vet inte varför men jag blir så glad när jag får läsa dina texter och titta på dina bilder. du är bäst kenza! :D

kram sara

Reply
hanna

åh palla folk som bara ska förstöra!!:/ hoppas allt löser sig vilket fall som helst!

och tack för att du bloggar även fast du är på semeter och egetnligen bara ska ha semester, men du har dock ett roligt jobb kan jag tänka, så det är väl inte en så jättestor tjänst du gör oss? :)
annas ha det bra sötis

Reply
frida

Precis lagom uppdatering från thailand, man ska ju ha semester också! Skitkul att läsa om dina utländsäventyr

Reply
Anonymous

Brukar aldrig kommentera men läser din blogg ofta! Och idag känner jag för att jag ville säga att din blogg är super bra och det är riktigt kul att du uppdaterar från thailand så man får se och höra hur bra du har det! Du verkar ha det otroligt mysigt :) Du är jätte fin och din blogg är jätte bra! Ta hand om dig!

Reply
Angelica

Få ? Jag tycker du uppdaterar jättemycket därifrån och det är jättekul att läsa :D Synd bara att du endast gör det för oss läsares skull, känns som att du känner dig pressad just för att skriva och så ska det inte vara.

Reply
mikaela

Du är grym Kenza, den enda kvar i bloggvärlden som har personlighet kvar! Keep up the good work, underbart att se bilder från Thailand! Njut nu

Reply
caroline

fantastiskt att du bryr dig om oss muppar när du befinner dig i paradiset – det bevisar bara vilken fin människa du är kenza!

Reply
emma

aw vad gullig du är kenza! vi gillar dej med<3
enligt mej är det skit kul att du bloggar på din semester;) hoppas du har det bra förresten, fast som man ser det på bilderna så verkar du ju ha det:D haha
kramar

Reply
Anonymous

det är underbart att du bloggar på semestern! jag hade självklart förstått om du la bloggen vid sidan under semestern, men jag är väldigt glad att du inte gjorde det :)

Reply
Anonymous

Jag längtar till dina inlägg för att få se fina bilder =) så du lägger helt klart inte ner tid i onödan på bloggen. tråkigt det där med hemsidorna.. Folk har verkligen inget liv. Och knappast att dom mår bättre av det där. Dom mår säkert bara sämre för dom måste jävlas med andra hela tiden..

Reply
sara

det är verkligen jätte kul att du bloggar även fast du är på semester! :D och två till tre ggr också ;o
SUPER (y)

Reply
Jenny

Jag tycker att det är jättekul att du bloggar från Thailand också och tar dig tid till det! Din blogg är bäst, Kenza!!!

Reply
tess

Så tråkigt för er ! Men låt inte detta förstöra er semester! Anledningen är avundsjuka . Ni är framgångsrika och ser ortoligt bra ut och är väldigt fina tsm ! Vilket sticker i ögonen på folk bara för att dom själva vill ha det som er! Keep up =) och njut nu av er semester

Reply
julia

Du är bäst Kenza! Synd att det finns idioter som inte kan erkänna det och låta bli att förstöra. Skit i dom, du är grym!

Reply
isabul

Tråkigt det där med hemsidorna…. Att folk ens orkar lägga ner sin tid på att förstöra för andra! Förstår mig inte på sånt där…. Hoppas det löser sig iallafall!

Njut av er resa, ni verkar ha det grymt bra där nere!
Och tacktacktack för en bra blogg Kenza, du är så jävla bra!

Reply
Isabel

Klart man blir glad när du uppdaterar!:)
Vilka idioter det finns förresten, hoppas det ordnar sig!

Reply
Pernilla - en liten blogg om min häst med mera :)

Jag tycker det är riktigt imponerande att du bloggar fast att du är på semester i thai! Är förvånad faktiskt :D Du är grym! Och det är superkul att läsa när du skriver om thai och visar bilder därifrån.. Det är mitt favoritland, har inte varit där sedan dec -07 nu :(

Hälsa från mig! :D

Kram Pernilla

Reply
cissi

härliga bilder ville ja bara säga.ska åka t thailand i mars i 2 veckor.Till kamela beach,
undrar var du köpt den svarta bikinin? de e precis en sån ja skulle vilja skaffa
du kan väl skriva t min blogg vart du köpt den?
ha de så skönt:)
mvh cecilia

Reply
Rebecka

Jättekul att läsa din blogg, man blir så sugen på Thailand! Du verkar vara en toppentjej så du vet, naturlig, söt och rolig! kram Rebecka.

Reply
Frida

Folk har verkligen inget liv om de håller på sådär! Din blogg är bäst ingen protest!! :D <33

Reply
Anonymous

är jätte tacksam till ditt bloggande, verkar underbart i Thailand! Så det är jävla schysst att du bloggar på din semester när du kunde göra ngt annat! tack :D <33

Reply
Malin

Jag går in flera gånger om dagen och kikar efter en uppdatering, det är alltid lika trevligt att läsa dina inlägg.
Särskilt nu också, eftersom jag själv var i Krabi i våras. Vi spenderade en hel lång dag ute bland Hong Islands, det är ju en hel grupp med öar som borde ses allihop. Jättefina :)

Reply
Sophie

Att det finns såna personer! Har dom ingen hjärna.

Ni värkar ha en jätte skön semester och jag vill vara där du är för det värkar så skönt!!!!!!

Reply
Anna

Är jätteglad att du uppdaterar, fast du är på semester – uppskattar det, ska du veta! :)

Reply
amanda

låt inte den där korkade hemsidan förstöra er semester, men det tror jag inte att den gör ! för hur mycket kan stämma egentligen, haha !;)
kram :)<3

Reply
fanny

Det är jätte roligt att du bloggar nere i thailand. Det är så himla roligt att se alla bilder också! :)

Reply
emmy

"Dagens hoppbild – check" är den bästa bild (av alla dina miljontals) som finns på dig! Ville bara påpeka.. Ha det gött!

Reply
Cecilia

Kenza, din blogg är bäst, extra trevligt då du gör så personliga inlägg och kul att vi får följa med på din semester!! det uppskattar nog de flesta oss, dina läsare!(:

Reply
N

Din blogg är så intressant, tack så mkt för att du bloggar även där i Thailand. Ha de bäst=)

Reply
Tove

Jag tkr det är så jäkla underbart att du bloggar överhuvudtaget trots att du är på semester!(L)

Reply
Emily

Hej Kenza o sooooliga Thailand!

Du är så fin =) Alltid trevlig o snäll mot dina
läsare. Hoppas du får en fortsatt kanon semester!
Puss på dig :)

Reply
emelie

hej kenza:) tycker att det är jätte snällt att du lägger ner tid på dina läsare även när du är på semester, jag o många fler uppskattar det verkligen! :) så härliga bilder man blir så sugen att boka en resa dirket;)

Reply
alva

fan vilka idioter som håller på! du ska ju få leva ditt liv på din semester utan massa idioter som håller på för du är ju som vilken människa som helst?! xd
ha den bästa semstern, kram!

Reply
emelie

hej kenza:) tycker att det är jätte snällt att du lägger ner tid på dina läsare även när du är på semester, jag o många fler uppskattar det verkligen! :) så härliga bilder man blir så sugen att boka en resa dirket;)

Reply
S

tycker det är skitkul att läsa din blogg nu
när du är i thailand. man blir så glad av att
se alla bilder. super! kram

Reply
Sanna

Det är jättekul att du vill låta oss vara med på ett hörn av din semester!
Jag hungrar efter alla dessa härliga solskens bilder men självklart ska du ju inte ägna hela din semester åt att blogga!

Ta det i din egen takt, vi kommer finnas kvar här, bleka och frusna och vänta tålmodigt på inlägg!

Reply
tilda

jag verkligen älskar alla dina inlägg ! och tyckr att det är roligt att du gör så många även om du är på semester !
är verkligen helt beroende av din blogg.
för när man är ledsen så gör du en alltid på bra humör med din lama humor och roliga inlägg ;)

Reply
Josse

Uppskattar verkligen att du tar dig tid till att uppdatera flera gånger om dagen på din SEMESTER! Jag hade knappt velat röra en dator om jag fick chansen att komma iväg från verkligheten sådär. Så verkligen en massa cred till dig för det :) Strunta i de negativa jävlarna för de är bara avundsjuka :) You rock <3

Reply
ela

hej.du e jätte söt. sjukaste jag läst på din blogg är att folk skrivet VAD FUL DU ÄR UTAN SMINK, SÅ BESVIKEN JAG BLIR…Vad e det för STÖRD MÄNNISKA SOM SKKRIVER SÅ, sjuka idoter..Vacker e du Kenza.

Reply
Karmen

Väldigt omtänktsamt av dig att blogga för vår skull. Vi tycker om dig också och ha en superduper semester!
Tråkigt med det där med hemsidorna om dig och din kille. :(

XxXx Karmen

Reply
Solveig

Hej Kenza! :D
Du har den absolut bästa bloggen! Och det är jättekul att du skriver när du är i Thailand, det ska du ha cred för ;) Tråkigt att höra det med hemsidan -.- Iaf, du har fått jättefin färg! :D

Kram!<3

P.S glöm inte att njuta av din semester ;)

Reply
alexandra

jag tycker att det är roligt att läsa din blogg den är skit bra jag är en flicka på 12 år min moster läste din blogg varje dag så jag läste med henne så nu lÄser jag dn hemma HOPPAS DU FÅR DET BRA I THAILAND KOM INTE TILL BAKA TILL SVERIGE DET ÄR FAN MINUS 18 SNART MEN PUSS O KRAM :)

Reply
doris

vad tråkigt att det finns sånna som skriver elaka saker :( du är så himla snäll och lägger in inlägg för jag tkr det äe jätte spännade att läsa :D<33ha en bra semester:)

Reply
Maria

Usch, tycker de är hemskt att man inte kan få ha lite semester och kärlek någon gång utan att någon ska komma å hitta på en massa skit. Jag älskar dina uppdateringar från Thailand, så himla härliga bilder! Och jag blir så himla sugen på att boka en resa själv. Njut av semestern nu, de är du värd!

Reply
E M E L I E

fan vad trist att folk orkar försöka förstöra för er! hoppas ni kan lägga det bakom er och njuta av underbara thailand ist!

Reply
bape

Klaga inte flicka lilla!
Asså Om det är så jobbigt, kan du ju lika gärna slippa blogga. Då får du all tid i världen och då behöver folk inte "viska" .
Säger bara sså du inte KLAGAR hela tiden.

Eller om det är jobbigt, skriv inte i bloggen, inte så kul om man säger så.

Reply
Lisa

Jag tycker det är otroligt fint av dig att lägga så mycket tid på oss. Tack för att du är en sån fin människa. Du lär mig. Ha en fantastisk semester.

Reply
Emma L

skitkul att du skriver så mkt om din semester! visst blir man avundsjuk (haha) men det är sjuktt kul ändå! :D

Reply
Anonymous

Helt fantastiskt att du bloggar när du är iväg, jag tror jag skulle strunta, men verkligen cred till dig för att du gör det. Jätteroligt att läsa! HUGS

Reply
Emma

Det är verkligen jätte kul att du bloggar där nerifrån! Hoppas att du har det toppen bra där nere.
Kramar <3

Reply
k

du är vansinnigt generös med att blogga på din semester, en stor eloge för det..! jättekul att få se va ni gör och hur gott ni har det…
/41årig madame som följer din blogg slaviskt…s

Reply
Ellen

tycker det är jätte kul att följa din härliga semester:).. Gud så fina bilder ni har tagit, vill bara åka dit nu. Ha det jätte bra!

Reply
Lina

Har inte sett sidan men det är ju helt sjukt vad folk håller på. Jag är en av dem som VERKLIGEN uppskattar att du bloggar under semestern, härligt att drömma sig bort till Thailand när det är -27 grader här hemma i Norrland, haha. Ha en fin semester :) Kram

Reply
Emilia

Dom startade antagligen hemsidorna p.g.a avundsjuka… Inte Okej att göra sådant!
Försök njut av din semester iaf och jag tycker det är great att du uppdaterar med massa bilder och allt! :) Hoppas ni har det bra!

Reply
Kristin

TACK för att du låter oss vara en del av ditt liv, även på din semester. Hoppas du har det fantastiskt skönt och får lite härlig tid tillsammans med din love :) Kram

Reply
Idunn

Hei Kenza!
Vil bare si at jeg elsker bloggen din! Du virker som en utrolig vakker person, både innvendig og utvendig :) Håper du har det fantastisk i Thailand, det fortjener du!

Klem(haha, nei ikke på rumpa :D) fra Idunn

Reply
bella :)

Fan vad tråkigt! att nån inte nån har något bättre att göra. Jag hoppas du har det skit skönt i värmen. När jag var på spa i turki fick jag chockolad massags över hela kroppen, det var skönt, man ville nästan äta up sig själv. Hoppas du blir riktigt bajsbrun :) många kramar bella <3

Reply
Anonymous

Fan vad tråkigt! att nån inte nån har något bättre att göra. Jag hoppas du har det skit skönt i värmen. När jag var på spa i turki fick jag chockolad massags över hela kroppen, det var skönt, man ville nästan äta up sig själv. Hoppas du blir riktigt bajsbrun :) många kramar bella <3

Reply
Anna

Tråkigt att höra Kenza. Hoppas det inte stör dig allt för mycket (helst inget alls) på din semester, du är värd en lugn och endast rolig sådan! Jag har tänkt på det varenda gång du uppdaterat, att du är himla fin som gör det. Tar det för mycket tid så strunta i det, dina läsare finns här ändå.
Jag uppskattar VÄLDIGT mycket att du bloggar, det är en bedrift när man är på en sådan resa som du!
Jag önskar dig allt gott, massa kramar!

Reply
Emma

Gu vad brun du är, fiint :)
jag är jätteglad att du bloggar från thailand, och jag är förvånad men jätteglad att du uppdaterar så mycket, det är uppskattat :)<3

Reply
rang...

asså helt seriöst jag har inte sett ngn finar än dej eller ngn stare än foki <33

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*