• header

En lugn dag på Poda Island

Igårkväll hade vi tequila race och hängde upp och ner i strippstänger. Ja, till och med våra grabbar….haha! Tyra, du har det på bild va? ;-) Vi var alltså lagom trötta imorse när vi vaknade efter bara 4 timmars sömn men det var bara att hoppa i badkläderna och ge sig iväg.

Jag och min fina pojkvän tog båten över till vackra Poda Island runt tio imorse där vi sedan spenderade hela dagen. Även denna gång gick vi till andra sidan ön till den lugnare och vackrare stranden. Det var en väldigt lugn dag med en massa pussar, bad och sol. Riktigt härligt! Klockan fyra gick båten tillbaka till Ao Nang och väl här kunde vi inte låta bli att käka indisk mat igen. Efter den väldigt sena lunchen unnade vi oss en timmes massage och efter det har vi varit helt sega och bara slappat.

Klockan är strax efter tio på kvällen här och vi hade tänkt käka nudlar nu och sedan se till att vi får bra med sömn inatt så att vi är pigga imorgon! ♥

327 Comments

Ida

Tycker väldigt mycke synd om dig ang. din mejl. Hoppas att det endå inte förstör semestern och att det fiksar sig. Kramar. Du skulle ju kunna krama aporna på Poda Island från mig också ;-)

Reply
E M E L I E

myyyysigt! själv åker man till thailand om 4 dagar! förra året åkte jag idag, 9 januari och var i ao nang precis där du är =) hoppas ni har de skönt! ser att de verkar vara lite trist väder ibland bara.. men men så kan de bli!

http://ewragne.blogg.se

Reply
J

Gud vad underbart det ser ut..!! Hur länge ska ni vara där? Riktigt avundsjuk, skulle nog gett min vänstra hand för att åkta till thailand med min dotter..! Semster behöver vi..!!! Njut av livet där..!

Reply
Milla

Hej Kenza! Din blogg är underbar och en tanke jag har burit på ett tag är vart du har köpt din jättesöta bikini någonstans? Maila gärna mig på [email protected] om svar. Hoppas att du får en fortsatt trevlig resa.
Mycket kärlek och många kramar från Milla

Reply
Nina Eklund

Va gör ni ao ang? det tråkigaste stället i hela thailand, åk till koh samui
, phuket eller phi phi, shoppa i bangkok innan ni åker hem. kram nina

Reply
HITTABLOGGAR

usch vad jobbigt med mailen:( ni verkar iaf ha det superhärligt i thaliand:D

lägg till din blogg på hittabloggar.blogg.se och få fler läsare, eller hitta en ny favoritblogg genom att bläddra bland kategorierna!

Reply
Virre

Du har en så fantastisk nydelig kropp :) Dessuten har du en kjempe kul personlighet. Haha, lo nesten så jeg gråt da jeg leste innlegget hvor du sammenlignet deg med Sid! Det gjør du altså overhodet ikke, men det viser at du har selvironi ;)
Ha en fortsatt fin ferie! :)

Reply
Helene

asså jag ÄLSKAR din bikini! Ska lätt åka å köpa en sån nu när jag vet vart affären ligger, har bara glömt bort för stunden om vad den heter xD

Reply
A

riktigt synd kenza att någon har hackat din mejl, att människor orkar lägga ner tid på att förstöra för andra :/

Reply
olivia

kenza, du behöver verkligen inte dra in magen när du blir fotad!! dels för att du är så smal och fin i alla fall, och dessutom så blir magen så mycket snyggare när den är avslappnad. ett litet tips bara ;) <3

Reply
Emelie

Åh, det ser riktigt härligt ut Kenza! När man sitter här hemma i kalla sverige och nästan fryser arslet av sig kan man ju inte undgå att bli lite avis! Haha, jag gillar din blogg och diggar att du verkligen bjuder på dig själv! Riktigt bra! :)

Reply
ida

inte dåligt att uppdatera så ofta även att du är utomlands!det är det som gör dig till en av sveriges största bloggerskor!

Reply
stina

Snygg du är!
Jag skulle kunna döda för den brännan;)
Tack för en rolig läsning och sköna mode-inspirationer!
Ha en underbar dag i värmen!!
KRAM

Reply
en dum fråga bara.. läs :)

vaxar du dig i armhålan? det är så att du alltid verkar vara fin där och jag vet att om man rakar för ofta får man röda prickar men det syns inte på din så du har väll något knep? :)

Reply
Sandra

Tänkte bara fråga hur länge du stannar där borta? har inte läst det någonstans…

Reply
Josephine

jag gillar värkligen att läsa din blogg:)
man bara längtar till att åka utomlands när man ser dina fina bilder och hur kul ni ha det:O)
ag har bara varit utomlands en gång (om man inte räknar med danmark)och då åkte vi till canarieörna, men jga kommer inte ihåg så mycket(jag var 8 år eller något och jag är snart 15 nu) så ha det gott och jag lovar att jag ska fortsätta att läsa den för det e du och bloggen värd:)

Reply
Jossan

Tycker din blogg är jättebra! Härligt att det finns någon storbloggare som bjuder på sig själv och känner att varenda bild inte behöver redigeras. Keep up the good work!

Reply
Johan

Tips ang mailen: Testa använda återställnings funktionen på hotmail. Det finns en stor chans att hackaren inte ändrat hemliga frågan/din alternativa e-mail adress! Hoppas det går bra och att svinet åker dit.

Reply
anni

gillar verkligen din blogg:) du är verkligen dig själv, vissa bloggare vågar inte vara sig själva som du:D du värkar ha det härligt i Thailand:D
kram

Reply
louise

första känner mig stolt:)
men får man fråga en sån är dum fråga om det skulle kunna gå att du skull hjälpa mig med min blogg alltså med header och sån??:)
svara som i en komentar på min blogg så skulle du vara jätte gullig:)
kram:)<3

Reply
Emma

vilka härliga bilder, och skönt med mys, sol och pussar (: Du är grymt vacker och så härligt brun :d och inte blek som vi andra^^

Reply
chris

jävlig snygga bilder :D
ngt som också är ganska snyggt är om man typ springer i vattnet och ngn tar foto :D

Reply
nicclas =)

Seriöst…

Jag tror inte att det finns någon sötare/snyggare än THE ONE AND ONLY Kenzaaa. Finns ingen annan i sverige som är lika söt & snygg som du. :)
Älskar din blogg. Lycka till & ha det bra! :) <3

Reply
simone

Hej! Jag ville bara säga att läser din blogg i vanliga fall, jag tycker jätte mycket om den.
Och måste bara säga att jag älskar Thailand inläggen. Det verkar så härligt. Och det får en att längta lite. En jätte motivation att spara pengar så jag själv kan åka nån gång :)

tack för en jätte bra blogg.

Reply
Anonymous

KENZA, hur får du din bena så hårfria under hela semestern? får du inte nån stubb? Eftersom du har alltid så snygga ben :)

Reply
Sarah

Kenza, jag ville bara tacka dig för att du gjorde ett inlägg om sheercover för ett år sedan. Jag läste den för ett tag sedan och bestämde mig för att prova och jag är super nöjd. Tack :) använder du det fortfarande?

Reply
C.L

heeej kensa jag undrar vad tyras blogg heter och jag undra fall du skulle kunna skriva den på din blogg ?????

Reply
sara

Det är sjukt bra att du kan vara dig själv Kenza. Det verkar som det inte är många bloggerskor som kan det!
Yo Go Girl!

Reply
Kaja

åhh.. va skönt ni ser ut att ha det. läser din blogg varje dag. Du låter till å vara en kul och snell tjej! Och du har utseende och stilen med dej :) Inspirerande! Ha en fin resa videre! kräm från Norge. Tjej88.

Reply
äwiiiis

Hujja vad galen ja skulle bli på detta hackare. Trist trist.

Förresten, du är verkligen i paradiset. Måste nog själv ta och åka dit nästa vinter ;)

Reply
Jessica

Du är så otroligt vacker Kenza! Helt sjukt…
Hoppas att du har det bra på din semster, men det
är väl en ganska så dum fråga… du är så lyckligt lottad! :D

Reply
fia

åh, kenza vad underbart ni verkar ha det <3
jag vill krypa in i bilderna och hoppas jag kommer ut i solen :)

Reply
sanna

Hej Kenza, härligt att vara i Thailand, spec nu när det är så satans kallt här hemma i Sverige!

Tänkte ge dig ett tips om ni gillar vackra öar att ni checkar ut Bamboo Island, så himla vacker ö och jättehärligt ställe att snorkla på. Så känner ni att ni har råd och lust så ta en dagstur dit och snorkla och sola om ni får härligt väder. Tror inte ni kommer ångra er, en skojig ö att utforska!

Ha det UNDERBART resten av tiden i Thailand.. :-)

Reply
"Michan"

åh så härligt det värkar! Är SÅ avundsjuk!
Hoppas ni har det skitbra! :)

Reply
linn

hej!
har letat efter precis såna solglasögon som du har men inte hittat…
om man får fråga så vart har du köpt dina?

Reply
Emma

Först måste jag säga att din blogg är väldigt bra och intressant. Väldigt kul just nu eftersom man känner igen sig på bilderna där du är nu :)

Det jag tänkte fråga dig var hur du fick ditt hår till den fina färgen du har nu, från det svarta du hade innan?( Vilekt också va fint)
Syftar från tiden du hade svart hår till året efter då du hade en fin brun färg (som dessutom ser helt naturlig ut!)

Hoppas på svar;)
Ha det bra i Thailand,kram Emma.

Reply
Emelie

Var ni trötta efter bara 4 timmars sovande ?? jag älskar din blogg kenza!b<3 kolla gärna in min blogg och lämmna gärna efter en kommentar :D <333

Reply
Anna

Jag tycker att du har perfekt hud, inga bristningar o så. Skulle du kanske kunna berätta om vilka produkter du använder? Skulle vara väldigt uppskattat från min sida.

Reply
andrea nilsson

Hej bra blogg. :)
Jag bara älskar dina kläder.
Jag tycker du är en blandnig och Agnes Karlsson och Leona Lewis och det är en väldigt fin blandning tycker jag. :)
Jag skulle vilja se lite mer inlägg om outfites.
Det är kul att hitta insperation av någon annan och sedan prova sin egen klädstil.
Lycka till med allt.
Kram.

Reply
emelie

Heej Kenza!! Sjukt fin blogg du har!! Jag är mäkta avdunsjuk på er som är i Thailand! Här hemma går det knappt att vara ute…. På tal om att resa är min kille och hans jobb med i en tävling där de kan vinna 2 biljetter till Sydafrika, och tävlingen avgörs imorgon så det är slutspurt. Det går ut på att få så många views på youtube som möjligt, så jag skulle vara tacksam om du tittade på deras film så att han får chansen att åka till värmen oxå! TACK!!! Enjoy – den är faktiskt riktigt fyndig! Värd att se!

http://www.youtube.com/watch?v=SG3vTkTUKDo

Reply
nelli

nej ditt hår är ju blont igen! skulle du färga det till mörkare igen när du kom hem ? Du var så fräsch med mörkt hår ! Och dessutom har vi aldrig sett dig mörkhårig + pepparkaksbrun, ditt hår burkar alltid vara ljust då! Aja njut av thailand hörru för här fryser vi häcken av oss !

Reply
Madelene

Så härligt det ser ut. Det är så man längtar dit i denna kyla. Det var minus 22 grader här i morse. Titta gärna in i min blogg. Kram.

Reply
Felicia Bonna

Gud, vad härligt det ser ut som att du har! (: Jag gillar din blogg jätte mycket och läser den nästan varje dag! Själv hoppas jag kunna locka flera läsare till min blogg, men jag vet inte om jag behöver mer bilder eller vad!

Jaja, fin blogg, och hoppas du har det härligt på Thailand!

Kramar Felicia Bonna

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*