• header

Iväg till skräddarn

Klockan är halv tio här i Thailand och vid den här tiden brukar vi normalt sitta proppmätta på en restaurang… Men jag har mått så jäkla dåligt ikväll så vi har bara legat i sängen. Jag vet inte om det är så att jag har ätit något dåligt eller om det är solen för fan vad jag har spytt. Usch.

Nu mår jag iallafall bättre och vi ska klä på oss och ta en tuktuk ner till strandgatan. För ett par dagar sedan var vi nämligen hos en skräddare! Jag beställde en klänning (blir den som jag vill att den ska va så blir den grymt snygg!) och Aleks beställde en kostym. Lika bra att passa på att göra det här nere!

Vi ska dit nu och prova våra kläder och sedan ska det göras ändringar om det behövs. T.ex. lite tightare, kortare osv.. Ni fattar! Sen är nog plaggen färdiga om någon dag eller två! =)

Ha en fin kväll allihopa, vi hörs imorgon ♥


Jag för ett par dagar sedan – på den mysiga restaurangen/baren vid vattnet!

286 Comments

Anonymous

Alltså du är snygg, men dina höfter o midja ser inte bra ut. Tur att ingen är perfekt

Reply
Isabella

Du ser ut att ha fått en riktigt fin bränna! Funderar på att åka till thailand nästa år över helgerna, rekomenderar du det? :) kram!

Reply
Anonymous

jag sydde upp en kavaj där och dom är verkligen sjukt duktiga! så det blir oftast som man vill:)

Reply
Janina - gravid som 16 åring, nu 18

Inte roligt att bli sjuk på semestern!
Det är väldigt vanligt att bli matförgiftad när man är utomlands, speciellt i ett sånt varmt land som Thailand, så det är förmodligen det. Jag och min lilla familj åker ner dit nu på torsdag, så jag har riktigt resefeber just nu :)

Hur som helst, jätte fina bilder som du har lagt in från er resa! Ni ser ut att ha det riktigt bra :) Krya på dig!

Reply
sa

hej , riktigt fin blogg du har !

frågestund på bloggen !
kika in och ställ en fråga vetja ! :)

Reply
rebecca

ser att länkar raderas men det är en tjej som är sjuuukt lik dig, du kanske vet vem dessie är och det är hennes kompis. hon heter rebecka (rstahl.devote.se) det är inte jag vi har bara samma namn :P, tänkte att du kanske ville se.. hon har själv skrivit ett inlägg där om att folk skrivit att ni är lika. ta en titt de inlägget ni är verkligen lika, samma min allt. aja just so you know :D

Reply
rebecca

ååh jag längtar tillbaka när jag ser alla era bilder :) njut av paradiset innan ni kommer hem till kylan igen!

Reply
sanna

Stackars dig att må dåligt när man är på semester, usch sådant suger, varje gång jag reser får jag drika en vätska 2 veckor innan vi reser, som gör att man inte blir sjuk av maten man äter och kan drika vattnet och äta grädde, som det brukar vara problems med när man åker iväg, drik det nästa gång du reser för den hjälper så bra=) hoppas klänningen och kustymen blir bra, glömm inte att visa sen på bloggen:)<3

Reply
Elin

Hahahahahah! Om man översätter inlägget till engelska med Google translate så översätter den Aleks till Aleksandra ;) fail?

Reply
madeleineee

Vilken himlans SNYGG klänning du har på dig Kenza :D vart har du hittat den någonstans? :)

hare fortsatt bäst i thailand, KRAM :)

Reply
anonym

ofta du plötsligt mår illa och har spytt och legat i sängen hela dagen när kissie har gjort det? ;s vetu jag brukade se upp till dig innan du blev en kallad "copy-cat" , jag tycker inte bara det för att kissie tycker du är en, nejnej… utan att man märker ju sjäkl det! kan du snälla bara vara dig själv ?

Reply
pern

Hej! precis hemkommen från thaiand och aonang. har två tips. 1. om du fortfarande mår dåligt, gå till dr.Somboon. han ligger ganska långt upp längs hvudgatan, gå förbi mcdonalds och fortsätt uppåt. mådde själv illa, berodde på "turistmage" han ger magen lugnande tabletter, lista på bra mat och är allmänt jätte duktig, och trevlig! tipps 2. har ni tidöver så ska ni åka till Phi Phi islands. det vackraste jag sätt. underbart, men det tar ca 1,5 timme med "slowboat". så det är verkligen en heldag, finns många butiker, många skit, men en del är riktigt mysiga! lugn ö, inga bilar. perfekt paradis! åk! /pern (finns inga bilder på min blogg än.. men tro mig. jätte fint!)

Reply
denice

Var där för något år sedan i två veckor och låg magsjuk i 1 o ½ vecka. Fick någon superkur av läkare och efter vissa om och men blev jag bra. Hoppas det varar kortare för dig! Kryapå dig

Reply
Karin

Hej Kenza!
Jag tittade igenom din blogg och såg en bild där du klappar en liten katt och säger att du skiter i sjukdomar eftersom de blir så glada. Det var fint tycker jag och jag skulle vilja uppmärksamma dig på att ett katthem i Sverige brann ner till grunden den 1/1 i år. Nu behöver de allt stöd de kan få i form av pengar och hjälp med att sprida ordet. Om du vill får du jättegärna hjälpa till med att skriva något eller länka till dem med en banner. Deras hemsida är http://www.katthemmetkompis.se Det skulle vara enormt uppskattat! Tack för mig.

Reply
Anonymous

tjena precis skaffat mig en blogg skulle vara jätte gulligt om du kunde kolla på den och säga vad du tycker och tipsa :) P&K by the way är HEL

Reply
Tobbe

Här samlas nätets bästa länkar för att du lätt och smidigt ska hitta din sida och de du söker efter.

Reply
Anonymous

Ber för dig gumman, men skönt att du mår bättre;)
vill höra ifall dina plagg blev lyckad?! kramar kenzaaa, you are really really good and nice girl.

Reply
elsa

hur kommer det sig att du har piercing i naveln på vissa bilder och andra inte? nu syftar jag inte bara på thailandsbilderna :) tacksam för svar! har gått och grubblat på det jätte länge.

Reply
Sandra

Tänk på att inte äta de inbjudande frukterna de säljer på stränderna, för det gjorde jag och låg sen på hotellrummet i 2 dagar. De tvättar de med vanligt vatten och sen ligger de framme i värmen på stranden. Tips!! Kram

Reply
Natalie

Du är så fin! :)

Det du ska ha reda på i Thailand är att, de skär oftast sallad och kött med samma kniv, och att de sköljer kniven i deras egna vatten, för när jag var i Thailand 2007 hände samma sak, och jag spydde också! Så tänk på det när du går ut och äter :)

Reply
vanessa

Man brukar ofta bli sjuk när man är i thailand för att dem har andra bakterier där nere som inte vi är vana vid.
Hoppas att du mår bättre ni iaf! :)

Reply
Amanda

kul, men bara det att sådana skrädderier använder sig av barn som syr kläderna på nätterna för någon krona i timmen….

Reply
I s a b e l l a V

Det ser så underbart ut att jag snart börjar gråta! HAHA :D Fan, lyxlirare ;) Åh, så härliga bilder och störtskön film , aaah, ojoj, o här sitter jag o fryser. Man blir nääääästan varm av bilderna iaf :)

Reply
Anonymous

tänkte fråga om det är Mr. Sing på Ao nang villa som syr era kläder, nämligen "familjekompis" till min familj. skulle vara lite kul :P

Reply
linda gräns
2010-01-12 @ 16:59:08

Postat av: linda gräns

hej kenza,
snälla berätta vart du har kört din klänning som du har på bilden, den e riktigt fin!
kram linda :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*