• header

Iväg till skräddarn

Klockan är halv tio här i Thailand och vid den här tiden brukar vi normalt sitta proppmätta på en restaurang… Men jag har mått så jäkla dåligt ikväll så vi har bara legat i sängen. Jag vet inte om det är så att jag har ätit något dåligt eller om det är solen för fan vad jag har spytt. Usch.

Nu mår jag iallafall bättre och vi ska klä på oss och ta en tuktuk ner till strandgatan. För ett par dagar sedan var vi nämligen hos en skräddare! Jag beställde en klänning (blir den som jag vill att den ska va så blir den grymt snygg!) och Aleks beställde en kostym. Lika bra att passa på att göra det här nere!

Vi ska dit nu och prova våra kläder och sedan ska det göras ändringar om det behövs. T.ex. lite tightare, kortare osv.. Ni fattar! Sen är nog plaggen färdiga om någon dag eller två! =)

Ha en fin kväll allihopa, vi hörs imorgon ♥


Jag för ett par dagar sedan – på den mysiga restaurangen/baren vid vattnet!

286 Comments

karmen

Uscch! Det är jättejobbigt när man mår dåligt på semestern. U know what I mean, girl.
Hoppas att klänningen blir grym!
Ha en underbar dag.

XxXx Karmen

Reply
Anonymous

Snällasnälla kenza :)
berätta var klänningen/body+kjolen kommer ifrån?
Skulle så gärna vilja ha en sådan då jag går ut 9an nu till sommarn.,
Hare bäst!

Reply
Deei

Vad brum och fin du har blivit :) och filmen var skoj. haha går ju inte att göra annat än skratta:)

Reply
Ida

Börjar med att tacka för en bra och inspirerande blogg! Ska resa till Asien om fyra veckor och vara iväg i 4 mån, ska bl.a. till Thailand! Har du tips på bra öar och stränder? Ni verkar ha det jätte härligt där ni är! Ha det fortsatt fint! :)

Reply
Anonymous

man kan ju bli magsjuk om man inte druckit en sak innan man åker iväg. du kanske inte drack det? :) kraammm älskr din blogg !!

Reply
Dom tre

Tjenare kenza vi ser att du har det mysigt där borta :) helt underbart men jag har en fråga är det viktigt för dig att alltid säga att du är halv marockan ? en enkel fråga bara :)

Reply
Anonymous

Tjenare kenza vi ser att du har det mysigt där borta :) helt underbart men jag har en fråga är det viktigt för dig att alltid säga att du är halv marockan ? en enkel fråga bara :)

Reply
anonyymi

I hope that you someday translate the text, i dont understand swedish very well (i have to learning it in the school (i live in finland) but…). Btw, you're awesome! I found that blog yesterday and i'm in love!

Reply
haiwan

HEJ LÄS GÄRNA OM SD I MIN BLOGG OCH GE DIN KOMENTAR- Ni kan påverka sverige och leda det till en ljusare framtid

http:/haiwanmusik.blogg.se

Reply
Sandra

Hur fungerar det med språket för er i Thailand? Antar att ingen av er pratar Thai… Tänkte speciellt på när ni beställer kläder, då är det ju viktigt att allt blir rätt, eller när man beställer mat osv.
Kramar

Reply
hanna

älskar att du bjuder på dig själv, asså flumbilder och utan smink, du är helt klart bästa bloggaren. Folk som säger att du är tråkig är bara besatta av dom patetiska fjortisbloggarna ;)

Reply
annapanna

ska ni gifta er där nere eller :P ;) kostym o klänninghihi (hör bröllops sången)

Reply
LIENE

usch, väldigt passande att må dåligt när man är på semester, men skönt att du mår bättre nu:)
ska bli kul att få se klänningen sen!

Reply
Karin

Usch jag känner igen de där, var i Thailand under jul och nyår förförra året. Blev magsjuka hela bunten. Har nog aldrig spytt så mkt. Dessutom kom de ur båda ändarna samtidigt hahah ;D Hoppas du kryar på dig :)
Kram

Reply
Anna

Åh jag är så avundsjuk på dig!! Innan lockade inte Thailand mig det minsta men nu vill jag ABSOLUT åka diiiit!!! <33

Reply
Anonymous

de e de som e så jävla trist med utlandssemestrar, att typ 80% blir magsjuka!! va fan! hur lagar dom sin mat där borta?? Kräkningar o diarrer i thailand e mer en regel än ett undantag… skit dåligt!! min pojkvän e där nu o har också varit kass i magen.

tur du e bättre nu!

Kram !!!!!

Reply
julia

Hoppas Thailand är/var bra, har en tjejkompis som nyss var där :).
Sköt om dig gumman, din blogg är BÄST! :)
puss puss

Reply
issakis

gå in på issakis.blogg.se det är den bästa bloggen som finns bara om du vågar ni som är kända brukar aldrig gå in på andras bloggar,vi har gjort en video om kissie på arkiv och tryck på december månaden 2009 den är jätte rolig!

Reply
Linda Katainen

jag kom hem ifrån thailand igår, var också i ao nang! måste rekommendera chang bar, som ligger på "strandgatan", vid alla affärer, seven eleven och det dära. sjukt bra bar, och om det hänger ett par kalsonger där som det står "lycka till game! / Bella, linda, fredrik och ebba" på eller om du ser en snopp-askkopp så är den ifrån oss :D gå dit, annars missar du någonting! Puss :)

Reply
Emx.. ^^

Vi var i Thailand för ungefär två år sedan, då blev jag också magsjuk .. :S
Det är inte kul.

Hoppas att du blir bättre, ni ser ut att ha riktigt kul! Här det kallt, närmare 15 minusgrader (Uppsala), så det ser riktigt skönt ut på bilderna!
Ha det bra :D

Reply
linnea

ååh gud vad kul! jag skulle också vilja göra så..
men att gå till en skräddare i sverige skulle väl kosta en förmögenhet :P

Reply
Anna

Har ni beställt kläder hos ''King'' (såg att tyra och hennes kille varit där) så var försiktig med vad ni säger, han kan svenska bra, men erkänner det inte direkt.
Vet inte varför, kanske han vill kunna höra då vi svenskar diskuterar pris tex.

Sen tror jag att illamåendet beror på vätskebrist.
Dom har bra mat i Thailand och då jag följde med min sambo till en läkare där nere så sa läkaren att vi i dom allra flesta fall blir dålig av vätskebrist och inte dålig mat.
Men tänkt på att du inte ska ha is i drickan.

Reply
Malin

Trist att nagon hackade din email! Jag far min facebook hackat from time to time och ar nu sa trott pa det att jag i princip inte anvander den langre.

Reply
Anonymous

Hej!
Tänkte bara fråga om du har slutat med "Dagens fråga"? Eller gör du inte de just nu för du är i Thailand?

Reply
Becca ^^'

gud så mysigt du måste ha det :DD<3
sista sovmorgonen för mej vare idgag dåe -.-'

Reply
Lovisa

Hej, jag undrar (om du vet) när man gör ett inlägg på blogg.se och laddar upp bilder och sen sparar inlägget, så undrar jag om du kanske vet hur man gör så ingen kan spara bilderna så ingen kan gå in på min blogg och spara bilder jag laddat upp,
Min fråga är vet du hur man gör så ingen kan spara mina bilder jag laddat upp?

JÄTTE TACKSAM OM JAG SKULLE KUNNA FÅ SVAR DET ÄR SÅ VIKTIGT FÖR MIG!!!! :D :D :D

snälla svara! :D Svara gärna som en komentar eller i ett inlägg, tack för mig :)

Reply
Lina

Har du ätit glass eller något? För man kan lätt bli magsjuk av glass där nere eftersom den antagligen har smält, sedan fryst igen, sedan smält och sen igen fryst osv.

Reply
Vickan

Jag läste på aftonbladet igår att det är når speciellt som går i Thailand nu, många har varit kräksjuka osv :(

Reply
Anonymous

Kenza vet du att du blivit nominerad till ett mode blogg priset:) såg det jusst hos Elin Kling:P<3
puss å hoppas att du hare bäst där nere<3

Reply
Anonymous

åh tråkigt, men det är VIKTIGT ATT DRICKA MYCKET, det kanske är anledningen? Brukar vara den vanligaste anledningen i alla fall. Hellst ska man ju drick 2 liter om dagen, men när det är extra vart ska man nog dricka de dubbla. Och så har du nog rätt, det är ganska farligt att va i solen för länge.

Reply
dollie

lite B att vara på exakt samma ställen, alltså exakt! som Foki. får ni pengar för att åka till thailand eller?

Reply
Sandra

hej! Hoppas verkligen du kan svara på min fråga trots du är utomlands. Jag undrar bara vilken modell du har på dina ray-ban? Tacksam för svar.

MVH Sandra

Reply
Cash

Hej! kan ni som är medlem på YouTube rösta på mitt, mina vänner Ebbzz och Lojsan samt min lillebrors videoklipp på YouTube inför en stor tävling?
Tack på förhand!
Länken hittar ni direkt på startsidan på min blogg!

Reply
Amanda

Alltså vet du bara om tightare och kortare? Man behöver inte vara så himla lättklädd hela tiden! Okej i Thailand där det är varmt, men i Sverige då?

Reply
julia ♥

vad bra att du mår bättre nu då :)
hoppas också att klänningen blir snygg,
du måste lägga upp en bild på den sen!

kram ♥

Reply
Gustav

Härlig gunga där!

Jag skulle dock vara rädd för ormar på marken och i träden!

Jag blir typ rädd bara av att tänka på det! xD

Reply
Anonymous

Varför drack du inte Dukoral innan du åkte? Det är ju extremt viktigt att göra.

Reply
Maja

Bah, jag vill också åka till värmen. Ska iofs utomlands i mars, men då bär det iväg till irland och där lär det varken bli ap-matning, solgassning, havsbad eller något mer exotiskt än brun mat och en och annan guiness..

Men kanske kommer klämma en karaoke i alla fall.

Reply
sara

usch, jobbigt :/ men hoppas de blir mkt bättre ! ;)

btw varifrån kmr din klänning på bilden, den va jätte söt =)

Reply
cassie

åååh va tråkigt att du inte mår bra :(
Du tjejen,,, jag ska BE för dig!!!
hoppas att dom andra dagarna kommer att bli bättre :)
Ha de bäst!

Reply
Thilda

Kan du lägga ut bild på klänningen/klänningarna du beställde? har nämligen varit i Thailand och jag undrar om skräddarna är duktiga så nästa gång kanske jag beställer kläder också?
Snälla kenza!

Reply
diana

du har väl inte druckit vatten från kranen? .
man måste vara super noga med det när man är där, ni fka helst inte ens borsta tänderna med vattnet från kranen och när ni beställer vatten på en restaurang/hotellet så är det viktigt att ni ser till att vattnet inte kommer från kranen. När jag var där förut så hade jag tydligen fått i mig vatten fårn kranen och fhan va jag spydde och haha bajsa :$. inte skönt alls va sjuk i typ en vecka..

Reply
Ida

Jag lät sy 2 silkesklänningar åt mig då jag var i Ao Nang. Himla fina blev dom! Och det är såååå mycket billigare än att göra det i Finland.

Reply
JOHANNA ARREMAN

Skulle vara jättegulligt om du försökte svara på det här – vad använder du för solskydd i thailand? märke/faktor osv? ska dit om någon månad och jag är helt lost i solskyddsvärlden :O:O:O

Reply
Anonymous

VIKTIGT!!!
Det är viktigt att du inte har is till drickorna. Vissa anställda i barer osv. i Thailand använder kranvattnet till att göra is och detta vattnet är giftigt! Vissa påverkas mer och vissa blir inte alls sjuka av det.
Jag fick nämligen magsjuka i Thailand och då berättade doktorn att det kan vara tack vare all is i drickorna…

Krya<3

Reply
Bitchassness

okej.eeeeh…fan va smart du är och reser när sverige blir lika kallt som sibirien. de har ju aldrig vart såhr kallt på säkert 50 år. och så slipper du vinterdepressionen på köpet. win win win win

Reply
N

Nemen, usch! Det är verkligen inte kul att var sjuk när man är på resa, jag vet hur det känns. Skönt att du är bättre! :)
Hoppas kläderna blir bra… :)

Reply
lovisa

Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
Du vet att du vill kolla!

Lovisassecrets.blogg.se

Reply
Lovisah

Snälla ladda upp en bild på kläningen?!

själv beställde jag en när jag var där förra året, men de vart en FLOPP ! :< hoppas inte du oxå råkar ut för de..!

Reply
Ley

erkänn du har diarre? haha jag får alltid de utomlands and that's a bitch for your stomach!!:P

Reply
maggie

hahaha! det är så kul att läsa när det är översatt till engelska, tokigt haha. aleksandra står det till och med! ;P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*