• header

12e januari 2010 – i Thailand

God morgon allihopa! Klockan är strax efter nio här och Aleks har äntligen lyckats dra upp mig ur sängen. Vi skulle gå upp för en timme sedan men jag var omöjlig, hehe.. Nu är jag uppe iallafall och har precis hoppat i bikinin.

Strålande väder idag igen så det är bara att ge sig ut och spendera många timmar på stranden. Tyra och Patrik har checkat in på ett fint hotell på Phra Nang beach så vi åker nog dit för att leka med dem idag! Kanske vi gör en ny “videoblogg” också…. ;-)

Nu ska vi sticka iväg.. Efter stranden tar vi nog en massage så kika in här vid 12-tiden svensk tid så har jag nog bloggat igen. Ha en fin dag! ♥

106 Comments

Malin

Godmorgon =) Hoppas du och co får en underbar dag i solen och det kristallklara vattnet =)
Godnatt från Sverige =)

Reply
rb

hej kenza
jag drömde att vi bytade kropp inatt. eftersom du har så sexig kropp så skulle jag prova onanera (gör det annars aldrig vanligtvis) men det var ju lika bra o passa på när man hade kenzakroppen….blev skitbra… märkligt eller?
hoppas du har det bra i värmen..=)

Reply
bäääh

ha så kul och sola åt oss. godnaaaatt :) elr godmorgon för dig hihi. när kmr du hem btw?

Reply
ELA

Åhh, kenza jag är jätteavis på dig som är i värmen nu! Fusk. Brun är du också…….. ååh vafan liksom! En sak som jag verkligen gillar med dig är att du bjuder på dig själv. likaså tyra. Filmen va as go, gör en till! ;) Ha det bäst! Kram från ett ISkallt sverige!

Reply
Kerstin

Hm gör ni inget annat än solar och badar och går ut och äter? Om jag hade åkt skulle jag vilja se en massa saker som hör till landet olika sevärdheter med andra ord. När en annan bloggerska var i Thailand såg hon tempel, städer, ja en massa kända saker om du förstår hur jag tänker. Men det kanske ni gör fast du ej lägger det i bloggen.

Reply
Julia

GUD VAR HÄRLIGT! Saknar Thailand något så otroligt. Var där senast 2 år sedan, då bodde vi på Golden Beach resort, låter det bekant? I Krabi, Ao Nang iallafall, åkte även ut till de öar du varit på nu, som nästan hela svenska befolkningen men ändå hehe ;D

Reply
Maiha

ooh det låter så varmt och skönt. själv ligger jag hemma och spyr…
take care!

Reply
nyyyfiken

Hej! Hur mycket kostade er resa till thailand? Hade varit kul att höra lite vad saker och ting kostar där nere. Ha de bra!! :)

Reply
ny läsare.

hej, du har en jätte fin blogg och ska nog börja följa den! :)
ser riktigt härligt ut på bilderna i solen och värmen.
Här i sverige håller vi på att frysa ihjäl!
Men ha så kul på semestern.
längtar till solen jag med!
kram

Reply
Annica

Hej Kenza!
Du får hemskt gärna berätta lite mer om hur du planerade resan och var en sån resa som du gjorde kostade.

Du får gärna länka till mig då :D

Kramar och njut av värmen. Här är det -25 grader!

Reply
ABSOLUT BOSTON

det ser UNDERBART ut pa bilden!!
/josefina
absolutboston.se
kika garna in pa min blogg, har precis flyttat till london och har ett internship pa Escada. Idag kommer VOGUE hit for att titta pa klader :)

Reply
sofie

hahah, jag som är så glad för att jag vaknade av solen i mina ögon. Och s å ö'ser man om dig som ska hoppa i bikinin -.-

Reply
S

Kolla gärna in min blogg om vikthets, utseende och ideal. Det är en blogg för att hjälpa unga att stärka sitt självförtroende. En pepp-blogg :)

Reply
J och H

Ngn som har nåt bra tips om Bangkok, vi tänkte landa där nästa gång??? Synd att Kenza inte vågar sig på nåt nytt och testar Tiger Templet..:)

Reply
Tilda

det ser så jävla underbart ut! men snälla kan du inte berätta hur du har råd och hur du hanterar din budget varje månad? Jag är super nyfiken! hoppas det inte är en känslig fråga!

Kram

Reply
anonym

ja blir såå sotis av att se alla bilder från Thailand när man själv sitter här hemma i kalla Norden….!!! :/ :D

Reply
anonym

ja blir såå sotis av att se alla bilder från Thailand när man själv sitter här hemma i kalla Norden….!!! :/ :D

Reply
Clara

höjjhöjj!
så sjukt schyssta bilder!!

jag har funderat länge på att köpa en av dina skinnjackor by jofama, undrar hur dom är i storlekarna? är dom små eller stora?

är tacksam för svar!!

Reply
jessica

okej vi har sett dig i bikini nu, (å nej ja skriver inte så av avundsjuka) skulle va kul med några andra bilder bara, på ett frukstånd elr vad som helst.

Reply
helene

jag har precis tagit upp bloggandet igen, har inte haft motivation på typ ett halvår, så du kan vell ge några bra tips på vad man kan tänka på / göra för att hålla uppe glöden?:) eller bloggar du bara för att du måste, hur kommer du på vad du ska skriva om egentligen?

Reply
fern

…jag vill oxå åka till Thailand. Brukar åka dit varje år och hålsar på familjen, men inte i år få inte ta ledigt från skolan=/

Reply
Tove

Hej och välkomna till min blogg:)

Behöver du hjälp med att komma igång med din träning eller med din kost?
Kanske bara tips på hur man går ner några kilon. Då har du kommit till rätt blogg.
Jag skriver om träning, kost och hälsa..
Har du egna erfarenheter du vill delge mina läsare, eller tips på någon maträtt eller
träning får du gärna skicka iväg ett inlägg.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*