• header

Bamboo Island

Vårt första stopp idag (efter ca 30 min) ute vid Phi Phi var Bamboo Island! Det var precis så lungt och vackert som man sett på bild…..i ca 10 minuter. Sedan kom 50 andra speed boats och vips så var det fullsmockat med människor på hela stranden. Men väldigt fint ändå såklart!

114 Comments

Cecilia

Va ni ute vid ap-ön också? Där man fick mata aporna. När jag var där var de helt galna! En apa bet mig, haha! Det bästa var att vi fick det på film :P

Reply
CarolynAh

I'm freezing to death here. Longing for sun…
These photos are just making me so close to buy a ticket to …somewhere, doesnt matter.
Hope you are having fun!

Reply
Laura

Är det din klänning från skräddaren? Sjukt snygg! Det ser ljuvligt ut där, jag vill också!
Hoppas du har det kul!

Ps. När åker du tillbaka till Sverige?

Reply
mikaela

en liten fråga :) hur lågt tid tog det för er att åka dit och me vilket bolag åkte ni och ungefär hur mkt kostade det??
jag e grymt sugen på att åka dit e ju verkligen så vackert där ser underbart ut :)
kram

Reply
Fanny

Hej Kenza jag älskar din kollektion på jomfama men jag som bor i en liten håla undrar vart man kan köpa te.x den supersnygga skinnjackan kenza 3 i rosa ?

Reply
stina

Reste runt i thailand vår nästan ett år sedan med några vänner, och det är så roligt att se att du besöker samma platser som vi var på :) Känner igen alla platser från dina bilder, får massa härliga minnen!

Reply
Johanna

Fy fan vilken snygg/het bild på dig när du ligger ner och posar på stranden.. Grymt snygg bild! Jätte fin bakgrund å allt!

Reply
Christine

Snyggt Kenza! Jag ar pa en o i thailand nu som heter Koh Samui, varit pa Phi-phi oarna innan, visst ar det vackert? Hoppas du njuter lika mycket av solen och varmen som jag gor! Mna far passa pa sa lange det varar! Kram Christine

Reply
Pauline

Var inte ledsna över att få komma hem igen, Thailand finns alltid kvar :) Det ser iallafall ut som att ni har haft en supermysig tid i Thailand och det har ni säkert. Jag älskar alla fina bilder du lägger ut och de roliga filmerna du och Tyra gjort!

Om du hinner se detta innan kvällen så kan väl du ta lite kort på ao nangs shopping-gata, är väldigt nyfiken hur det ser ut där? Har nämligen vart på samma ställe som er två gånger och alltid lika kul om de ser precis likadant ut eller om de gjorts ändringar :)!

Ha en fin flygtur imorgon, Kramar!

Reply
petra

hej! vart har du köpt den fina sommar klänningen du har på dig på vissa bilder? :)

tack på förhand! kram

Reply
monalisa

jävlar så snygg kropp du haar :(,har alltid önskat mig få sån kropp.. hur får du sån kropp ?:(

Reply
Anonymous

din kropp är ju inte alls perfekt.. ååh skulle dödat för den fan jävla bajs!! :P

Reply
Jenny

Åker till Thailand 13:e mars i två veckor! :) känner glädje! Saknar värme, sol och sommar!

Reply
lansha

ååh gud vilken härlig biiiiiiiild! den sista asså. skit snygg kropp har du mashallah. fan va ja okså vill :(. ha så kul!

Reply
Jasmina Aziz

Försök ta er in i människors hjärnor och filosofera!
Vet ni? Vi människor dömmer alla. Vi dömmer alkolister, drogmissbrukar, vi dömmer porrstjärnor, vi dömmer unga flickor, gamla kvinnor, någon som ska gifta sig för tidigt, någon som gifter sig för sent, någon som skiljer sig eller någon som inte tjänar nog. Vi dömmer dom som spenderar för mycket och även dom som spenderar för lite.
Vi dömmer hon som har dåligt självförtroende och irriterar oss på hon som har för mycket! Vi tar avstånd från problematiska liv och står inte ut med att vara kring dom som är perfekta. Så herregud säger bara var inte rädd för att vara du, för även om du är någon annan, så kommer du bli dömd

Reply
Marina

Håller med felicia persson!
Sista bilden på dig i sanden var riktigt vacker! Hade passat som banner på bloggen! :3 <3

Tycker det är kul att du ser så lycklig ut på alla bilder!Är nog kombinationen av underbara Thailand och din pojkvän :3 Kul att ni fortfarande håller ihop du och din fina Mr. Secret :P

Reply
Helen

Håller med några andra här, den sista bilden är sjukt snygg! Måste väl berömma fotografen också!:)

Reply
svar till anonym

Postat av: anonym
fy vad du ska ha bilder på din kropp hela tiden.

Skriver det här för att jag är trött på folk som inte har bättre för sig än att leta fel och för att jag bajsar snett på såna som dig.

1. Men vad i helvete hade du tänkt dig. Tjejen är på solsemester i Thaliand. tycker du att hon ska klippa bort allt utom huvudet på bilderna eller? eller tycker du att hon ska springa runt i jacka och täckisar på stranden i 30 grader eller var det är?
2. Om du känner dig obekväm med att se bilder på snygga kvinnokroppar, läs inte bloggen för tillfället. för det är inget "fy" med det alls.

Reply
steffie;)

hej kenza är du fortfarande i thajland jag heter stephanie jag är 9år kanse konstit u kanse vet väm jennifermatei.blogg.se är om du har kolat henes blogg pussar från stiffi<3<3<3

Reply
Josefine

hej!!
vilka härliga bilder du har =) jag ska oxå utomlands fast till Turkiet i maj med mina kompisar efter vi tagit studenten =) ska bli härligt.'
jo har du några tips till mig som bloggar för att jag ska få mer besök =D

Reply
matilda

där var jag ock¨så.. helt otroligt fint och härligt det är att snorkla vad stranden :)

Reply
tess

åh exakt den där båtturen har jag också varit på, sjukt härligt i thailand!

Reply
Alexzandra

Bambu island var ju helt fantastiskt vackert :) Tror bestämt jag såg dig gå in på vårat hotellområde en gång för några veckor sen, paradise spa? På phiphi. Hade ingen aning om att du va där och när jag nämde för vännerna att det såg ut som du sa de att du va i thailand så förmodligen va det du. Du ser ut att ha haft en lika härlig resa som oss och hur skulle man inte? hehe :) Synd bara att brännan försvinner på en gång..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*