• header

The last night…

Åh vad jag är deppig!! Det är dags att göra sig i ordning inför vår sista kväll här i Thailand. Buuu! Ni anar inte hur mycket vi ångrade att vi inte tog tre veckor. Nåja, det dröjer nog inte länge innan jag är tillbaka i värmen igen för i kalla Sverige mår jag inte bra.

Vi ska iallafall göra oss i ordning nu och gå ut och äta. Tyra har varit lite dålig idag så vi hoppas att hon mår bättre nu så att hon och Patrik kan äta med oss och kanske ta någon drink för sista gången här i paradiset. Vi ska även förbi skräddarn en sista gång och hämta våra plagg, en sista ändring behövdes nämligen.. Annars så blev klänningen superbra!! =)

Ha det bra allihopa, vi hörs ♥


Framme på Phi Phi Don idag. Klänningen köpte jag här i Krabi för någon dag sedan


Monkey beach. Vi tog en simtur in jag och älskling och promenerade längs stranden!


Snorkling igen. Flytvästen fick åka på för jag var helt slut i kroppen sen tidigare

336 Comments

g.s

fina bilder, tråkigt att åka bort från värmen..

"..grejer, bilder kommer.
Jag ville också säga att jag har bestämt att på torsdagar ska jag ha veckans artist/band, alltså jag ska skriva lite om artisten/banden som har fått extra mycket uppmärksamhet från mig, säga vad jag tycker och varför jag tycker om dem. Det kommer vara band/artist jag hört den dan, den…" http://www.heyho.devote.se

Reply
JUST ANOTHER CRAZY BLONDE - WITH JUST ANOTHER STUPID BLOG

THAILAND får man AAAAAAAAAAAALDRIG nog av.

Jag har varit där 8 månader nu senaste 4 åren och jag vill bara ha MEEEEEEEEER fast att jag har varit överallt i det landet nästan :)

Det finns en massa fler platser för er att upptäcka som är mycket finare än just Ao Nang och Kraib-provinsen :) Nästa gång får ni stanna längre! Thailand försvinner ju inte? ;)

//Caroline – Traveljunkie

Reply
Mrs Darcy

Härligt med en person med självförtroende!

Kolla in min blogg om livet, tankar om sex och män samt sådant man aldrig vågar prata om.

Reply
line

SÄLJER NU MIN CANON TILL ETT JÄTTEBRA PRIS PGA NYTT KÖP AV KAMERA. Köpte den för 4200 och säljer den för 1799. Läs anonsen på min blogg för mer info! :)

Reply
Castells

How nice it looks! I really miss Thailand, I've bee to almost all the places you're writing about and it's exactly as nice as you describe it! Now enjoy your last night!

Reply
anglalik

Hoppas ni får en härlig sista kväll där då! =) Du har gjort mej ännu mer sugen på en tur till thailand nu. Och då var jag inte LITE sugen innan.. Kram på dej

Reply
Therese Zätterqvist

NÄSTA VECKAS AKTIVITETER FÖR BLOGGJOGGEN KLARA!!

NÄSTA VECKAS AKTIVITETER FÖR BLOGGJOGGEN KLARA!!

För att följa med på SatsDance nästa vecka så gå bara in på Sats hemsida. Har länkat från min blogg.
Fyll i ditt namn och din e-postadress så får du träna gratis 5 ggr. Du kan boka pass först när du hämtat ut ditt kost på Sats.

Jag har valt att ha mitt kort på Odenplan och kommer att boka klasserna SatsDance nästa vecka – måndag och torsdag. Jag har även valt Yellow-kurser som är för nybörjare.

Det vore askul om du ville boka samma klasser, så att man kan gå fler personer tillsamman. Alltid roligt! :)

Hej så länge! Therese bloggjoggen!

Reply
RINA

kenza är fan bäst, palla kissie liksom:D riktigt snygg också:d ha de bra i Thailand:D

Reply
Nora

Guud vilka underbara bilder! och vilken värme du lär ha.. haha shock när du kommer till kalla sverige sen.. LÄS MIN BLOGG DEN ÄGER! ;)

Reply
Anonymous

använder du solskyddsfaktor? Eller vad rekomenderar du för att bli brun, vad gör du för att uppleva bästa bruna brännan?

Reply
evelina björk

hej Kenza! om du nu ser den här komentaren skulle jag bli lverlycklig om du svarade. du vet din egen designade korta svarta skinnjacka? var kan man köpa den?finns de någon sida man kan beställa den på en måste man åka till stockholm för att få tag på den, isåfall i vilka butiker? skulle bli jätte jätte glad om du svarade :) kram på dig!

Reply
anne

Inget fel att åka hem när man har det som bäst! Så får ni ju anledning att längta tillbaka och planera en ny resa! :)

Reply
linda

Det ser helt underbart ut =) tråkigt att folk ska sprida massor av saker, tycker du verkar vara en väldigt trevlig tjej men med lite skinn på näsan:P

kanon fin klänning..

Kramar/ Linda

Reply
Siggi

GUD vilken snygg klänning!!
En sån skulle man ha ;P
Fett synd att det snart är över, har aldrig varit i thailand, men det verkar ju så himla härligt så jag får väl se till att åka dit någon gång :)
Ha det nice nu sista tiden/kvällen, I don't know, som ni är där;P
Puss och kram!

Reply
Frida Utter Eriksson

Måste bara kommentera här igen. Jag blir så förbannad när jag ser vad folk har mage och skriva till dig!! Jag hoppas och tror inte du tar åt dig. För det är så typiskt svensk avundsjuka!! Tro mig jag har också stött på den suck. Så till er som skriver en massa dravell här, ni borde skämmas! Inser ni inte att att ni är pinsamma och er avundsjuka bara LYSER!!!!

Stå på dig:-)

Kram Frida

Reply
Klara

Åh vad härligt det ser ut! Jag vill också till väääärmen! Kan du inte visa en bild av din pojkvän, skulle vara roligt att se hur han ser ut! :)

Reply
Lina

Jag har förlorat min älskade mamma idag…hon hade psykisk ohälsa,jag trodde min pappa skulle dö före henne.Han är gravt alkoholiserad.Livet suger just nu!

Reply
ludvig

måste verkligen säga att det ser så himla sjukt skönt ut, stackars lilla jag har aldrig vart i thailand..
ha det gött :)

Reply
Irene

Må bare få lov til å si at du er en utrolig flink blogger, jeg elsker bloggen din! Du tar også utrolig bra bilder!! Og du har verdens peneste kropp, utrolig nydelig :)

Reply
Fredde

Hej, jag har precis gjort en ny blogg och skulle uppskatta om ni kollade in och gav mig tips angående designen! :D

Reply
nina

hoppas ni har haft det jävligt skönt där borta! men nu får ni komma hem o frysa som oss andra haha :D

Reply
felicia persson

usch kom inte hem till kalla sverige! det är så skööönt att läsa din blogg nu, glömma bort allt hemskt, men framförallt skönt att slippa tjatet om hur kallt det är. Nästan alla bloggar om hur kallt det är, hur förkyld och less dom är! Ha en bra sista kväll i värmen!

Reply
Anonymous

semestern verkar ha varit toppen!!!! sol o bad! så skönt! min pojkvän e där nu!! i thailand… snart 3v… ni kanske setts? who knows=)

HUGS!!!!

Reply
Nathalie

Vilka härliga bilder Kenza:) snorkling tänkte nog jag med passa på att göra när jag åker dit:) Förresten så verkar du va en helgo tjej, har följt din blogg sjukt länge nu!

Reply
erika

Oh fan man mår dåligt av att sitta och läsa och se dina bilder, Jag är där varje år och saknar det lika mycket varje dag som går. bästa stället att åka till. Ska dit om 3 månader så man längtar ju bara ännu mer av att se dina underbara bilder av värmen :) Ni ser ut att trivs iallfall :)

Reply
erika

Oh fan man mår dåligt av att sitta och läsa och se dina bilder, Jag är där varje år och saknar det lika mycket varje dag som går. bästa stället att åka till. Ska dit om 3 månader så man längtar ju bara ännu mer av att se dina underbara bilder av värmen :) Ni ser ut att trivs iallfall :)

Reply
Emma

Jag ska åka till Thailand i slutet på mars, och dina bilder gör då absolut inte så att jag längtar mindre ;)

Reply
Josefine

Åh monkey beach… där blev min mamma biten av en apa… tio min senare var vi på sjukhus där hon fick ta spruta mot rabies å skit.. blev en ganska dyr semester tillslut haha, men hon lever som tur är ;)

Reply
Finlandssvensk

hoppas tyra mår bra. är själv ännu i thailand ( 3,5veckors semester)

och har lidit av matförgiftning två gånger.. synd nog så har nästan 5 dagar gått till att vara sjuk under resan,men man får snabbt medicin från apoteken

Reply
Claudia §

Hej jag har precis gjort en ny blogg, och vill att ni ska följa den och komentera, jag e ny så jag ska försöka fixa den så bra som möjligt, designen kommer sen <3

btw: jag älskar din blogg kenza

Reply
kimie

FYFAN VA NICE, VILL OCKSÅ IVÄG TILL SOLIGA STÄLLEN (Y) KOLLA MIN BLOGG ALLIHOPPA, IFALL NI VILL SE UNDERBART FINA BILDER PÅ MINA CHÍHUAHUOR, LYSSNA PÅ BRA MUSIK OCH LÄSA MYSIGA INLÄGG! : ) VÄLKOMNA!

Reply
Anonymous

På bilderna ser det ganska molnigt ut och jag undrar om det är molnigt ofta där ? :D

Reply
emelie

hej, tack för att du gör en så grymt bra blogg, och jag måste verkligen säga att du är beviset på naturlig skönhet, :')

Reply
Emma

Gud.. jag hade heller ALDRIG velat lämna det ifall jag var där! Välkommen tillbax till kalla slaskiga sverige ! :D

Reply
Gabrielle

Gud vad den svarta klänningen var snygg! Själv har jag aldrig lyckats att hitta nåt fint i thailand. Men den var verkligen kanon.

Har följt din blogg när du varit i Th, eftersom jag just nu har ett sånt fruktansvärt ressug. Och det har sett såååå härligt ut.

Ska själv ut och resa den 25/1 till Kap Verde alla som är nyfikna på denna soliga sandiga ö i Afrika är välkommen att kolla in min blogg!

Välkommen hem!

Reply
Anonymous

*
*
*
tre veckor!? tänker du inte på amrmani?! bara på dig själv hela tiden! saknade du inte honom!? förstår inte varför småbrudar som dig skaffar hundar när ni inte tar hand om dom och inte ger dom den kärlek dom behöver!

sen skrev du nåt om att din mamma skulle gillat o vara där, varför bjuder du inte henne dit ist för dig du som har så mycket cash!? den stackarn har jobbat hela livet och fött upp dig, och nu när du har det så bra med alla pengar du har så tänker du bara på dig själv!? ge henne en utlandsresa ist!!!! ta med henne på en shoppingrunda där BARA hon får välja ut vad hon vill ha! det skulle jag ha gjort! men du tänker bara på dig själv, att du vill resa bort, att du vill ha dom skorna eller kläderna, att du vill vara borta 3 veckor! medans din stackars mamma tar hand om DIN hund! när du är ute och reser och alkoliserar ballen av dig varenda jävla helg!
fyfan för sånna som dig! jag HATAR själviska människor, det är fan det VÄRSTA som finns!
du som har så mycket pengar. sluta tänk på dig själv nån jävla gång och ge din mamma en utlandsresa på 3 veckor ist!

du jobbar ju inte precis arselet av dig och BEHÖVER en semester am i right?!

men ändå får du en lönjävel på säkert över 50.000 eller nåt. men det ända du verkar tänka på att du BEHÖVER en semester (på tre veckor) när din mamma har jobbat i hela sitt liv (för dig tex) och tar hand om DIN hund! som är DITT ansvar!
näe, hon får inget. eller ajuste, hon får en tanke från dig. va kul att du tänker på att din mamma skulle gillat det där! verkligen.
och sen när du kommer hem slänger du över hunden varje helg för att du ska supa ballen av dig med dina as korta klänningar och horhöga klackar! vad får lilla mamma av dig som tack för det? en tanke säkert.
jag skulle gett min mamma hela världen om jag vore du. hon verkar så snäll och ställer upp på allt. är hon inte värd en resa för allt hon gör för dig!?

inte tänker du på armani, din mamma eller andra.
bara på dig själv. vad DU vill och vad DU behöver!
hatar själviska människor!
*
*
*

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*