• header

Ut på havet!

Idag är vi uppe tidigt (klockan är halv åtta här i Thailand) för att vi ska nämligen ge oss ut på havet i en speed boat! Vi ska besöka Phi Phi-öarna. Sola, bada och snorkla. Det ska bli så kul!


På Chicken Island i måndags

101 Comments

S.C

bilden ser ut o va tagen från en film… underbart ser det ut! Tänk att det finns sånna ställen!

Reply
yonna

Härligt! Skulle du kunna tänka dig en läsarfika när du kommer tillbaka till Sverige?
Vore så otroligt kul att få träffa och prata med dig i verkligheten, du är verkligen döcharmig på bloggen!
Kram //Y

Reply
Robin

Fin blogg. Men nu har jag äntligen kommit på vad det är som du egentligen gör för att hålla dig på topp! ^^ Mer info hittar du på min blogg :) Kom gärna in och spana lite vettja! Ha en bra dag! Kram

//Bullmamma

Reply
Anonymous

hoppas du har det bra i thailand :) är själv jävligt avensjuk på dig, hehe! du är väligt vacker!

Reply
Nina

Något jag inte uppfattat är hur länge du ska vara kvar i Thailand? Underbara bilder btw. :) Kram.

Reply
Ida

Mitt i natten för en annan :) Hoppas ni har det mysigt!
Tycker inte du ska bekymra dig så mycket om dåliga rykten om dig. De flesta (de med tillräckligt innanför pannbenet) förstår nog att det som sagt bara är rykten!

Reply
marija

åker till thailand den 12 februari till krabi, väldigt väldigt taggad! :D skapligt mycket mer sugen man blir efter alla bilder !!

Reply
Felicia

åh. Jag kom precis hem från thailand, var på phiphi öarna och snorklade, jätte fint!!!

Reply
Emelie

hello!
är såå avis på dig just nu.. jag fryser:( haha
ja tänkte bara höra med dig om du har nån aning om vart man kan få tag i ett par snygga sandaler? såna brottarsandaler eller va de heter?
såg dom som du har, dom är supersnygga! och ja gillar att de är en sån där grej mellan tårna..
vart letar jag?
tack på förhand!
kram

Reply
olivia!!♥♥
2010-01-13 @ 07:40:16

Postat av: Absolut F

Åhhh, jag blir så avund sjuk!! Jag var i Thailand för ett par år sedan, och vi åkte oxå ut till phi-phi öarna, det var verkligen jättefint och jag skulle gärna åka tillbaka=) Det var så härligt! Hoppas du får det lika bra som mig, för det var perfekt=)!
Kram PS. Jättebra blogg! DS

Reply
Anonymous

IDAG ÅKER JAG TILL THAILAND =) kanske ser dig där fast jag vet inte när du åker hem men men :) även jag kommer blogga ifrån thailand så för dig som läser den här kommentaren och blir intresserad så gå in på min blogg och följ mig genom resan :)

Reply
Annika

Du ska vara så glad som inte är i Sverige nu. Här är et grått, kallt och tråkigt:) Hppas ni får en härlig dag.

Reply
julia <3

jag var där i höstas, phi phi islands ;)
det är jättefint där, men bada inte shoppingön , för att där går avloppsvattnet diräkt till vattnet, och det är jätteäkligt !

Reply
sg

ska ni bara vara i krabi? då skulle jag tröttna även om thailand är underbart. finns ju så mycket mer fint att se!

Reply
J och H

Hatar dem där speedboatarna, dem är inge bekväma och sköna alls om vågorna är stora.. Hoppas eran resa blir bra och skön.. Mvh J och H

Reply
LINDA

Måste bara fråga en sak, vad använder du för internet när du reser? Eller kopplar du upp dig på hotellets trådlösa? Ska själv åka utomlands snart och funderar på om jag ska ta med mig min bärbara. Kram

Reply
line

snyggast i sverige, är så avunsjuk på dej kenza.
SÄLJER NU MIN CANON TILL ETT JÄTTEBRA PRIS PGA NYTT KÖP AV KAMERA. Köpte den för 4200 och säljer den för 1799. Läs anonsen på min blogg för mer info! :)

Reply
LINDA

Visst vill man resa, visst vill man ha allt som en modebloggare har. MEn tjejer tänk om ni skulle ha allt ni kunde önska er. Hur tråkigt skulle inte det vara, man hade inte haft något att kämpa för. Vill ni åka igenom livet på en räkmacka och få allt ni vill ha istället för att skaffa erfarenheter och minnen. Istället för att Kämpa för något viktigt. Varför vill man ligga på dödsbädden med smink, kläder och pengar.. Känns inte livet meningslöst då? Vill man inte lägga sin energi på att rädda jorden, att bevara jorden så att så många fler människor ska få en chans att leva det liv du levt eller kommer leva? För vad finns det för mening att du änns lever om jorden ändå kommer att gå under? Fråga dig själv, är mina kläder, mitt smink och mitt ego värt andras liv?

Reply
Helene

Åh vad roligt :P Hoppas ni får en underbar dag :)

helenesjoberg.blogg.se – kika gärna in allesammans ;)

Reply
zandra

Ååh vad man längtar tillbka till Thailand när man ser dina och tyras bilder..Om ni vill testa något kul så åk till maya beach och sov där under stjärnorna på endast liggunderlag , såå mysigt och roligt för dom har byggt den liten mysig bar där!! Det är där filmen The Beach spelaes in!! Man får dyka där också om dom har utrustningen som man får låna,och massor med mer roligheter..

Åk dit om ni vill testa något annorlunda och kul eller stanna kvar på Phiphi och njut,det är så fint där!!

Reply
Sarah

Jag läste om att resa till Thailand att man bara får ta en stillbildskamera med 5 rullar film och en videokamera med 3 rullar film. Men digitalt då? Är det fritt fram? Vill ju inte bli av med min systemkamera! =)

Och sen läste jag även att det kan bli problem att ta in datorer, att man kan få betala en depositionsavgift för att ta med datorn =S Helt sjukt! Men du har ju med din dator, fungerade det utan problem?

Väldigt hårda konstiga regler.. =(

Reply
elina

åh, det gjorde vi också när jag och min familj var i thailand förra året i januari. Känner igen så mycket nu när man kollar på din bilder :)

Reply
iman

vaaad tråkigt att ni måste lämna värmen däär .. men välkommen tillbaka då säger bara du kommer frysa asset av dig :P

Reply
sara

OTROLIGT FIN BILD, H E R R E G U D!:o jag avgudar ditt utseende och alla dina bilder, men denna bilden slår fan allt!:)

Reply
Klara

Jag gungade ocksåååå i den gungan när jag var i thailand! Vi snorklade där precis som du :) Vill du också tillbaka?! Dum fråga egentligen XD

Reply
Anonymous

Väldigt fin bild måste jag säga. ser så härligt ut där du sitter på gungan! Keep up the good work, girl! ;) /Lisa.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*