• header

Ute på havet

Efter Bamboo Island så gav vi oss ut på havet igen i vår speed boat. Det var dags för sightseeing och snorkla! Vi åkte in i Maya bay men vi åkte aldrig in till stranden. Som ni säkert vet så är det där filmen the Beach spelades in så den stranden är mycket populär och fullproppad med båtar och människor. Det var ingen idé att åka in dit.

Vi fortsatte iallafall vidare runt Phi Phi Ley och stannade sedan för att snorkla. Jag som aldrig har snorklat förut var lite rädd… Jag är som ni vet rätt rädd för vatten och vågor, speciellt djupt vatten. Men tillslut hoppade jag i och WOW! det var tamejfan bland det coolaste och vackraste jag någonsin sett. Jag trodde sånt bara fanns på Discovery Channel, haha! Jag bara låg där i vattnet, stirrade ner och beundrade allt liv under ytan.


Maya Bay


Bakom ser ni stranden, Maya beach där the Beach spelades in!


Här snorklade vi första gången

157 Comments

svart bikni hela året runt

hur känns det att ha samma bikini under hela semestern? är det inte lite obekvämt? tacksam för svar :)

Reply
vera

eftersom du oftast går i snygga armlösa klänningar här hemma, så borde du iaf sola utan banden någon dag, så du får bort det vita där iaf :)

Reply
Lindzon

Finns det inte mega maneter där ute på djupt vatten? Det var min största räddsla när jag snorklade i svarta havet :S

Reply
Sara

Kan inte du berätta hur du sätter på lösgonfransar och vilka du använder, jag vet att du använder dem från fashion lashes med vilket nummer? Det skulle vara fett coolt om du gjorde ett videoinlägg när du sätter på dig dem någongång? Jag vet att många har frågat hur du gör och vilka du använder osv..

Reply
J

du är så vacker!
ser exakt ut som att du sitter med Taylor Lautner :*
Njut nu där borta riktigt ordentligt!

Reply
Mimmi

Hej! Vet inte hur många dagar ni har kvar. Men missa inte Khao lak, där de många svenskar dog under tsunamin. Finns mycket att se från tsunamin där. Kör inte dvdskivor om tsunamin bara – varning varning ihop klippta hemska filmer. Khao lak är dessutom en mysig liten "by". Dock inget kvällsliv att räkna med. Kram

Reply
nelly

kenza kan du inte visa hur plaggen från skräddarren blev ? Om ni nu har hämtat dem ? Vill gärna se om de är duktiga o så

Reply
Anonymous

det ser inte alls skönt ut! :p synd att man ej får se bilder av dig o pojken din. :) jag och min åker till paradiset i nästa vinter. kan inte hålla mig från att längta när du är tvungen o lägga upp alla bilder haha

Reply
Josefine

såååååååååååååååååååååååååååååååå avundsjuk på dig kenza!!!!!!!!!!! :(
vill också utomlands :( har aldrig varit det :(

ha det toppen! kram

Reply
raquel!

jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!! bild nummer 2, fyfaaaaaaaaaan vad fin. jag kommer börja gråta. hejdå.

Reply
Leah

Stokholmsjenna – Ja vi vet hur han ser ut men hon har ju sagt 100 ggr att han inte vill vara med på en massa bilder i bloggen, då kan vi väl respektera det och inte gnälla över att hon klipper bort honom..? Eller?

Reply
sofie

jätte fina bilder ! :)
gissar nog på att det är din pojkvän som du har klippt bort på första bilden? är det så att han inte vill vara med eller är du fortfarande privat med ditt förhållande?
tacksam för svar :)

& snälla!
ta bild på din klänning som skräddaren har gjort sen , kan du inte ha en frågestund snart så man kan fråga lite frågor osv. om thailand och mer?=)
kram!

Reply
amanda

när vi va i thailand så snorklade vi oxå där omkring där ni är,och gud!det var typ det häftigaste jag gjort;o

Reply
Francy

Det lilla man ser av din pojkvän ser bra ut. Ni ser jätte söta ut tillsammans. :D Glad för din skull! <3

Reply
Jennifer

Ååh vad brun och fin du är! Jag skulle inte kunna bli så brun ens om jag solade hela livet, är rödhårig.. :( ;_;

Reply
Ellen

Hej Kenza, en fråga bara, varför får vi inte se några levande bilder alls? På folk, miljö, mat, hotell, kvällarna, och LEVANDE bilder på dig, alltså, när du inte är BEREDD när kameran klickar. Ser nästan ut som att du bett Aleks ta kort man klickar in här och förväntar sig något nytt men 98 % av de här bilerna är på dig posade i en bikini. Väligt opersonligt och ytligt.

Reply
ellen

Hej Kenza, en fråga bara, varför får vi inte se några levande bilder alls? På folk, miljö, mat, hotell, kvällarna, och LEVANDE bilder på dig, alltså, när du inte är BEREDD när kameran klickar. Ser nästan ut som att du bett Aleks ta varenda kort. Man klickar in här och förväntar sig något nytt men 98 % av de här bilerna är på dig posade i en bikini. Väligt opersonligt och ytligt. Tråkigt att det ska vara så.

Reply
Anonymous

Hälrigt =) Men är det inte lite läskigt att lägga upp så många bilder på sejj själv i bara bikini?? <3

Reply
Sandra

gillar att kolla på bilderna från din resa. Ser underbart ut. jag älskar the beach, den stranden vill jag absolut besöka :)

Reply
Anonymous

jag blir nänstan ledsen när jag kollar på dina bilder, för nästan alla av de bländar du oss med din fina vältränade kropp. man blir ju lite småsur -.-♥

Reply
maria holmgren

Där var jag får några år sedan :) Jäklit coolt att snorkla där, det är så enoooormt stort!Dock var det miljoners små-maneter som man brände sig på! Mins när jag kom dit att jag blev väldigt förvånad över hur liten/ kort "the beach" stranden var.. för den upplevdes såå mkt större i filmen :)

Reply
Anonymous

vilket land kommer din pojkvän ifrån? Jag själv skulle gissa Bosnien/Serbien ? =P

Ha det bra =)

Reply
julia

Åh vad det ser härligt ut! Du förstår inte hur mycket jag längtar bort från Sverige när jag ser dom där bildern. Har också provat på snorkling och tycker det är jättehäftigt! Dock lite läskigt som du säger hehe =)

Reply
Elin

Jag var också där i december och snorklade, det är väldigt djupt där men det känns inte läskigt alls konstigt nog. Det är bara jättefint och massor av fiskar och väldigt klart och varmt vatten! :D

Reply
johanna

fan va sexig kropp, om man endå såg ut så liksom. får typ ångest, vet att ja aldrig skulle se ut även om man hade den kroppbyggnaden som du.. LAME asså
haha svart bikini året runt? haha driver hon eller

Reply
Evveliiina

så sjukt snyggt att vara så brun, och du har typ världens finaste kropp! jag undrar en sak bara, vrf har du aldrig med din kille på någon bild? vill han inte vara med? tacksam för svar :) kraam på dej<3

Reply
cassie

niceigit! låter grymt kul!! orättvist :O ehhe nej då :P
men hoppas att du får en otroligt kul resa hem sen :D
Ha de bäst!

Reply
Louise

jag är också as rädd för djupt vatten, tror alltid att det ska komma upp en haj och äta upp mig ;) härligt att höra att jag inte är ensam om det :D

hoppas du har haft det grymt trevligt

kram

Reply
mhalin

min svenska lärare i min förra skola var där när dom höll på med inspelningen av den filmen ! ;D lite coolt . haha

Reply
Marina

Postat av: Kenza svarar
Hahaha, aa! Den svarta färgen skär in i röva som fan…
Min respons: Bwahahahahahahaha!

Och apropå vad STOCKHOLMSJENNA sa: Så har inte jag sett din pojkvän och det gör mig ingenting heller. inte därför jag läser din blogg:P respekterar att du håller familjen och pojkvännen utanför om det är det dem vill och då för att skydda dem!

Reply
Rebecca

Alltså jag vill också dit igen! Var också vid de öarna, snorklingen är verkligen underbar där! :)
Förresten, hur tar du dina "dagen outfit"-bilder hemma i Sverige?
Och jag vet att du får hundratusen kommentarer per dag, men man kan ju hoppas på ett svar på frågan iaf :)
Hade bra!

Reply
Emma

kul med snorkling, jag också är rädd för det ^^ superfina bilder och du är så brun :O :) avis ^^
Har ni förlovat er, grattis i så fall :))

Reply
Jenny

Det är så sjukt kul att åka speedboat! Gjorde det första gången jag var i Thailand och det är en så härlig känsla när man nästan flyger fram över vattenytan. :)

Reply
Petra

Verkar som ni har haft en underbar resa, har följt din blogg hela tiden! Vilket jag i och för sig gör jämt annars också men. Keep up the good work Kenza!

Reply
Linnea

ååååååh, jag var där för ett år sedan, det är verkligen underbart att snorkla vid phi phi, bland de häftigaste jag vart med om!

Reply
Anonymous

varje gång jag kollar din blogg på en resa i Thailand så saknar jag thailand hemsk mkt, vafa ngör jag e asså när jag nu e en thai.
fina bilder Kensa,börjar kolla din blogg jämn, glad att du oxå gillar Thailand!

Reply
SA

haha , coolt !
var själv nyss i Thailand och var på en ö , på en strand som även kallades Monkey beach :)

Reply
Josefin

du passar med persing gör de ont att ta ? vad kostar de ? hur tar dom den ? :D kram/josefin Älskar din blogg !:)

Reply
Ebba

Åh! Thailand är så härligt, men tyvärr så var jag så liten och känslig att jag blev magsjuk/förgiftad första natten. Spydde under de hela två veckorna vi var där, så länge jag åt. Gick ner från 31 kilo till 27. Ush. Men snorklingen var ett av det bästa! Vi åkte ut på havet och stannade mitt ute (avspärrat såklart ;) ) och snorklade bland jättevackra fiskar, tyvärr var jag bara rädd för att hajar skulle komma, thaha.

Reply
Anonymous

DU ÄR SÅ SJUKT JÄVLA VACKER!!!!!!! Och din blogg är bäst. Ta aldrig åt dig av några negativa kommentarer från avundsjuka människor!

Reply
Anonymous

Du har bulle på 2:a bilden, haha. Sen undrar jag varför det bara är bilder på dig? Sjukt tråkigt.

Reply
Frannie

Vad underbart du verkar ha!!
Vi är tre tjejer som har radioprogrammet STILETTO på EastFm, en radiokanal i östergötland. Ni kan lyssna mellan 20.00-22.00 på eastfm.se. Gå in på vår BLOGG och läs om oss!!

Reply
Anonymous

Tjena kenza! måste bara säga att jag är inte den personen som kollar in allas blogg varjedag så sånt såg bara att det var ett par tjejer som var inne på din blogg idag så jag kolla lite runt i andras bloggar med, men din blogg tycker jag om mest eftersom att du är verkligen dig själv och på något konstigt sätt mår man bra av att besöka den!! Låter ganske sjukt men det är sant tror det är för att du sprider en jädra massa glädje. Kände att jag var tvungen att säga det! riktig go människa

Reply
ögglan

Kan du inte lägga upp några naturliga bilder? Alltså där du inte posar som en fotomodell, gör nåt lustigt eller hoppar upp i luften? Det blir lite tråkigt i längden.. Du kanske ska visa lite andra sorters bilder också, och inte bara på stränder/dig själv

Reply
Sandra

Hejhopp! Ja e så glad för din skull!!! Dina fruktansvärt fina relationer me dina vänner, att du har/haft en sån underbar semester o att du e lyckligt kär. Hoppas ja också får uppleva nåt av de eller alltihop! Blir glad av o läsa din blogg, att de verkligen kan finnas så fina saker. O tack för att du delar me dig o typ skickar oss på semester, fester osv. också, haha! Hoppas hemresan går finfint=)

Reply
Elin

Vilka härliga kärlekshandtag du var fått :D kul att se! Ja kroppen ändras ju efter man blir 17 tyvärr, då den ju som bäst!!

Reply
terese

shit va snygg kropp du har! och det ser såååå sjukt underbart ut. allting ser så… ba JAG VILL OCKSÅÅÅ!!!

Reply
nicole

när jag var i Thailand förra veckan, besökte jag Maya Bay. Fint ställe. Och jag är ganska säker på att jag snorklade på samma ställe faktiskt!
Visste inte vad stället hette. Vi åkte också speed boat med rätt så många andra. Och guiden Yoyo. Vet inte hur hans namn skrivs men så hette han i alla fall:)

Kram, Nicole

Reply
Lovisa

Fina bilder! Måste vara helt underbart att va i värmen! Här i kalla svergie är det typ -18 nu, kaaaaallt …….

Reply
Anonymous

hej, har också vart där, på maya bay och phi phi och många andra öar, är otroligt fint där. jag har redan vart i thailand 5 gånger och fler blir det. jag älskar thailand!

Reply
amanda

Jag måste bara fråga en sak, gör det ont att ta hål i naveln?:O Jag funderar på att ta det, men är as nervös :(! :D

Reply
Elin

Hej
Skulle inte du kunna berätta några smaltips på bloggen?:)
Vill veta hur du kan hålla dig i så pass form:)

Reply
amanda

hej! va konstigt de känndes o komma in på din blogg :D kom precis som du hem den 15. och var också på phiphi och maya bay samma dag som du! :)
har läst din blogg ett tag och blev lite fundersam på vart du skulle åka, men där ser man! då har vi säkert åkt förbi varandra. puss!

Reply
mary

oo, vad roligt, jag har också snorklat där som The Beach spelades in när jag var i Thailand för 3 år sedan ;)

Reply
sparris

wow. bamboo island ger mig sånna rysningar så det är helt sjukt. det var där jag höll på simma RÄTT in i den största manet jag någonsin sett. helt röd, med tentakler över 2 meter. bara jag tänker på det stiger pulsen. så går det när man traskar iväg och ska snorkla själv antar jag:P digg att du åkt dit iaf:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*