• header

Bye bye paradise

Hejdå paradiset. Vi ses snart igen! ♥

Klockan är 08.30 här i Thailand och det är dags för poolhäng i ett par timmar innan den långa flygresan hem till kalla Sverige drar igång. Landar vid 22.00. Puss!

344 Comments

maria

Det var en mycket vacker bild måste jag säga! när man fotar snygga människor kan bilden fortfarande bli tråkig, men den där var verkligen vacker! :D

Reply
Kim

Hej!
Jag tänkte bara fråga dig om vilken sorts kamera du använder (märke´och modell), för du har fantastiskt vackra bilder här på bloggen!?!?!!

=)

Reply
Jenny

Vad jobbigt att komma hem till kalla Sverige efter två veckor i Thailand. Men ni verkar ha haft det superkul där borta iaf :D

Reply
Cecca

Fyfan vilket lyyyx du har haft :) Jag är galet avensjuk. Men vi fick ju njuta utav Thailand genom dig :) Verkligen jätte kul att du har orkat vara så flitig med bloggen medans du har varit där nere :)

Reply
Jonas & Sara

Du måste erkänna att du är lite ego? :O asså det är ju bara bilder på dig! nästan aldrig en enda bild på nån av dina vänner. isåfall är du med på bilden. wtf. lite irriterande faktikst :O

Reply
Nadia

Hej kenza! ♥
Nu har jag en ganska personlig fråga, eller hoppas du kan svara på den så fort som möjligt på min mejl! Blir jätta tacksam.
Asså, du säger ju att du aldrig har mens? Du tar typ något piller va? Vad är det för piller och vart kan man köpa det och hur mycket kostar det? Finns det någon åldersgräns? Och om man slutar använda det, får man tillbaks mensen då? Åter igen blir jätte tacksam för svar =) <3

Reply
:)

trevlig hemresa! :)
till EMMI: vafan? om du inte vill läsa om bara henne å Tyra gå och läs nån annan logg då? en smula AVUNDSJUK kanske??

Reply
jessica

hejhej, jag måste bara fråga. du är as vältränad !
Vad tränar du för att ha så fin kropp?

och jag älskar din blogg verkligen, keep going strong ;)

Reply
Annie

guuud vad härligt vill också!
p.s älskar din blogg, du ahr klart den bästa!
kramx

Reply
martina

Jag kan tänka mig att det kan kännas lite segt, men då har du iaff nått att se fram emot till nästa vinter xD

Reply
Sara

du är i sååå stort behov av att visa upp din kropp. Det är inget overkligt speciellt med den om du tror det.. lite hull på magen men smal men absolut inget originellt…. du är PINSAM. visa upp din kropp för din pojkvän istället och inte för 100.000 personer… usch. slampahost

Reply
Hedwig :)

Hejhej :D

Först, var det inte hemskt att åka till ett land där det pågår Trafficking? Jag åker inte till Thailand för att det är trafficking där…

Sedan, Hur var sanden?! Var den underbar eller helt enkelt underbar?!

Kram <3

Reply
Sara

Med dom där äventyren och minnena blir du inte deprimerad av vintern, snön är förresten jättevacker nu! =)

Reply
cecilia

hehe, jag funderade senast igårkväll när du ska komma hem från paradiset :)
Hoppas du haft det riktigt skönt i värmen, här har det iaf varit riktigt kallt!

sköt om dig :)

Reply
Lisa Bergman

Jag måste säga att du har vart otroligt duktig på att sköta ditt jobb samtidigt som du är på semester! Det är verkligen inte alla som gör!
som jag ser har du haft en fantastisk semester och genom att läsa din blogg har jag verkligen insett vart jag vill åka på semester om jag ska någon stans ! THAILAND!
Puss och kram!<3

Reply
JFR

http://www.JFR.webb.se – Nitar, döskallar, läder & klackringar är bara några utav vinterns heta trender – alla lika värda att haka på! JFR erbjuder snygga klackringar och läderarmband för 99 kr! Vi har även mycket andra stilrena smycken m. budskap!

Välkommen att besöka oss på http://www.JFR.webb.se! Just nu har vi ett special erbjudande till ALLA bloggare, passa på innan det tar slut! :)

// JFR
http://www.JFR.webb.se

Reply
serena

shit, vilka härliga bilder från Thailand!:)
det måste ha varit suuper skönt att åka på sol semester, medans vi är här i kalla sverige!
hoppas du börjar blogga mer nu när du komer hem hit till Sverige!:)
kram!

Reply
Francesca

Hej!! Vi är tre tjejer som har radioprogrammet STILETTO på radiostationen Eastfm i Östergötland. För er som inte bor där kan lyssna på oss vi ewbben på onsdagar mellan 20.00-22.00 på eastfm.se. Vi snackar kändisar, mode, tjejsaker helt enkelt. Besök även vår BLOGG där ni kan läsa om oss och våra liv;)
Vi diggar dig och din blogg Kenza, välkommen tillbaka hem i -20 Sverige, du är iallafall brun som en pepparkaka!

Reply
..

skit bra blogg värkligen! men ja tror att man kan se ditt bröst typ.. hehe ja ville bara varna :P

Reply
Ellen

Hej! Jag åker till Krabi nästa vecka. Jag söker med ljus och lykta efter en stråhatt men har inte hittat någon snygg vare sig på nätet eller i butik. Köpte du din på plats? Du är verkligen supersnygg i din!!

Reply
Niki

Det ser ut som att du blivit skjuten i foten, utan blod, du kommer HATA sverige btw, slask slask slask och

slask!

Reply
hey

Hej, har precis spelat in när jag sjunger.. vore kul med en kommentar, jag tar kritik. det är mest en kul grej.. haha, vore gulligt om du ville kolla in! :)

Reply
märta

Hallå Emmi, är du dum, du kan ju inte säga att hon tar för lite bilder på allt där och att hon tar för många på sig själv, vad ska hon ta för bilder då, hon har ju bilder på annat än sig själv, och hon är ju på semester, då kan ju inte folk bli arga på grund av hennes bilder. Hon tar vilka bilder hon vill och jag tycker att det var jättefina bilder :)

Ha en jättetrevlig resa hem Kenza <3

Reply
märta

Och jag tror inte på alla elaka rykten om dig Kenza, du har varit en förebild för mig länge och det kommer du fortsätta att vara länge :)<3

Reply
Sheila

Måste säga att det var kul att följa dig under den underbara resan! Fina bilder och det ser riktigt fint ut där! :D

Hoppas ni "solbrända" får en bra resa hem till det kalla landet ;P
Kram

Reply
sofie

Hur fick du en sån din bränna?? :O:O AVIS! jag börjar alltid fjälla innan jag ens kommer hem :P hur hög solskyddsfaktor använde du? :) Jättenyfiken!

Reply
Pierre

Sugen på att tjäna pengar på din blogg? Klicka in på http://klippans.blogg.se för att läsa hur du enkelt kan få kända varumärken att annonsera på din blogg. Passa samtidigt på att lösa dagens tankenöt och vinn en länkning. Trevlig kväll!

Reply
Sofia

Personligen skulle jag få panikångest i samma sekund planet landat och jag sticker ut näsan från flygplanet på Arlanda, vänder på klacken och hoppas på en returresa tillbaka till värmen. Troligtvis

Reply
Anonymous

hahahahahha. jag vet att detta kommer verka konstigt. men din axel ser ut som ett tredje bröst. hahahahahahahha.

Reply
kimpart

Har kollat egenom alla dina bilder från Thailand, damn, blir man nå avis eller? shit.. vill också åka, men ekenomin ska ju räcka till den också, haha:) hoppas att du har haft en trevlig resa!

Reply
Miccis

Välkommen hem till Sverige och kylan! :D

Någon som vill ha en gitarr eller vet ni någon annan som vill ha en?? Besök då whore.blogg.se !!!

Besök gärna min blogg också! :D

Reply
anna

Först vill jag börja med att du är min förebild. Jag ser verkligen upp till dig. Du är så jävligt fin oxå! Sen vill jag säga att jag har inte vart utomlands på 2 år och jag började gråta när jag såg den bilden på dig, jag förstår inte varför, men jag kände värmen mot min kropp & lyckan i min själ. Jag skulle verkligen göra vad som hellst för att se ut som dig & ha de livet du har. Du är verkligen bäst kenza.

pussar & kramar , jag avgudar dig.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*