• header

Bye bye paradise

Hejdå paradiset. Vi ses snart igen! ♥

Klockan är 08.30 här i Thailand och det är dags för poolhäng i ett par timmar innan den långa flygresan hem till kalla Sverige drar igång. Landar vid 22.00. Puss!

344 Comments

Helena

Åh va tråkigt att åka hem för dig. Det verkar som du haft det riktigt underbart i paradiset =) Har blitt varm och glad bara av att se bilderna. Hoppas du har haft det jätte bra.

Jag har velat kommentera mer men du har alltid så mångga kommentarer haha. Nu är jag nog först. Ha en bra flygresa hem. Många kramar från kalla Sverige

Reply
Wilda

Trevlig resa!

Du, missa inte en sväng till norra Thailand nästa gång du kommer hit! Chiang Mai är underbart! (Jag bor här) Sen måste du ju besöka Bangkok också såklart.

Reply
Emelie

Hoppas du haft det jättebra i Thailand!♥ Vill också vara utomlands ^^
Inte komma hem nu när det är svin kallt :/=S
ha det bra!♥//emelie

Reply
Emmi

OOOOOOOH! En till bild på dig! I en BIKINI!.. PÅ en SANDSTRAND! :o Det hade vi inte väntat oss. Nej nej. Så ovanligt av dig att lägga in såna bilder.

Fan.. Två veckor och inga bra bilder på hur det ser ut där borta!? Alla bilder består av dig, dig, dig, tyra och dig.

Reply
Rebecca

Gud vilka härliga bilder du lagt upp :) Själv bor jag i USA och planerar en resa till Florida, det är ju nästan lika häligt där, har jag hört ;)

Reply
Ida

Åh, vad skönt det ser ut! Bra att du kommer hem nu, man blir ju skapligt avis på att se de här bilderna varje dag ;)
Hoppas resan går utmärkt!

Reply
AA

tråkigt att komma hem till detta kalla skit vädret. jag måste snart gå ut i kalla sverige här nu :(

Reply
beata

stackars er :( Jag vet hur det känns när man ska åka hem därifrån ;) inte så kul. Och när ni kommer hem, bered er på en chock. DET ÄR SVINKALLT!! haha<3 Puss på dej kenza

Reply
Annika

Lider med er! Alltid jobbigt att lämna en plats man trivs på. Särskilt när det är ett varmt och skönt ställe… Välkommen hem dock, trots att jag förstår att du inte vill hem:)

Reply
cassie

ååhh jag vet att du inte vill hem, för de skulle inte jag heller vilja eftersom de är typ 10 – här i sverige nästan varje dag :(
Men tänk på de posetiva (familjen, armani, friendsen :D m,m.. finns här in sveden
Ha en trevlig resa kenza!! :D

Reply
Daniella

Hoppas att du haft en bra resa och fått med dig massa fina minnen. Önskar er en bra resa hem :)
Glöm inte att ta fram en VARM tröja när ni kommer till Sverige bara brrrr.

Reply
Ine Henriksen

Hoppas att du haft en underbar resa!
Ska bli roligt att du kommer hem igen. För det är det vardagliga bloggandet som är roligast att läsa :)
Ha en fin dag, och hoppas att resan går bra!
Kram

Reply
ABSOLUTBOSTON

UNderbar bild!! här i london regnar det men kan tanka mig att det är svinkallt i sverige! :)
/josefina
absolutboston.se
kika gärna in på min blogg och läs om min flytt till London och mitt internship på Escada :)

Reply
Linda

http://www.soidog.org/

till alla som åker eller bor i thailand och är katt och hundmänniskor.

Vi adopterade hund från koh lanta efter ha sett hur hundar dödades dagligen på de mest groteska sätt. om ni åker längs vägarna i thailand och ser en kartong eller säck liggandes på vägen eller utmed vägkanten är det garanterat en "bunt" med katt eller hundvalpar som "avlivas" genom att låta bilarna köra över.

Reply
charis

Du kommer i alla fall ha mycket minnen kvar som aldrig försvinner. Det ser helt underbart ut på alla bilderna. Välkommen hem till kalla sverige nu, jag förstår att du hellre stannar kvar, jag hade gjort detsamma. :D

Reply
Ida

Förstår inte folk som kan respektera andra. Att hacka en Mail är så onödigt. Jag hoppas att du haft en uderbar semester i alla fall. Klänningen på bilden var det den du hade special sytt eller hade du hittat den i en butik? Snygg var den i alla fall!

Reply
helene

* du kommer verkligen få ångest när du kommer hem! kallt och eländigt, fy fan avd jag hatar det här klimatet, vill ha sommar!!! lysllos dig som sluppit det i 2 veckor iallafall :), vad kostade det dig att leva där nere? är det fortfarande lika billigt som det har varit eller har det blivit dyrare?*

Reply
Anonymous

varfö lägger du bara upp bilder på dig själv ?
asså ninget illa menat :)
men det hade varit roligt att se lite andra bilder ifrån thailand :)

Reply
olssonj.blogg.se

Vi hoppas du pakat ner dunjackan, det är väl ungefär 60 grader kallare här i sverige..:) kolla in våra bilder från Ao Nang, Kenza har gått i våra fotspår..:)

Reply
Bella Manson - kom ihåg namnet!!

härlig avslutningsbild Kenza!!!

Gillar du Emo, Punk, Goth, Rock, Lolita kläder?? Jag har hittat en asbra sida med sådana kläder, kolla in på min blogg för länk och lite bilder på kläderna :)

xoxo Bella Manson

Reply
Elin

kommer du lägga ut en bild på klänningen som skräddaren har sytt? är väldigt nyfiken på hur den ser ut? :)

Reply
Jag på bloggen

En ny spännande blogg på gång! SanningsBarometern kan vara värd att kolla in! Här skrivs det rakt från hjärtat. Sveriges ärligaste blogg!

Reply
Angelica

Förstår det känns tungt att lämna Thailand mot kalla svergie. :) Men det positiva är väl att graderna stigit liiite iaf. Haha! Nu är det bara runt -12.

Angelica – fotoblogg

Reply
Zagnex <3

äntligen får jag vara den första som komenterar på kenzas blogg!!! gå gärna in på min och komentera!! det vorre jätte kuul!!! ;D

Reply
linnéa s

Du är snygg! Jag blev så glad när jag läste att du var stolt för din kropp! Önskar jag fick läsa det från tjejer oftare!

Reply
Anna

Jätte fint kort! :)
Hoppas flygresan går bra!
Kolla gärna in min blogg, har en slidshow ;)

Hehe

Puss

Reply
Therese Zätterqvist

MINI-BLOPPIS HOS MIG!

3 PAR FINA SKOR SÄLJES I UPPSALA ELLER STHLM! TA EN TITT! :)

MINI-BLOPPIS HOS MIG!

3 PAR FINA SKOR SÄLJES I UPPSALA ELLER STHLM! TA EN TITT! :)

THERESE

Reply
lisa

Vet hur det känns Kenza! Lider med dig buhu,:(
Här i Sverige har det vart svinkallt med 2 dm snö -4 till -15 varje dag, tjohoo…

Reply
Tess

jag kom hem från thailand i söndagsmorse. är lika deprimerad som du… vilket paradis! kändes som att allt var så mycket lättare där. men jag kommer definitivt åka dit igen! :) kram.

Reply
m

johankuppa.blogg.se

kolla in denna. du är 1a på top 10 snyggaste i sverige :) haha

Reply
Anonymous

åh det känns lite sorligt för mig med när du hade det så bra där borta! haha :) när både du och foki nu kommit hem så kan inte jag läsa mkt mer om thailand ju!

Reply
Anonymous

hoppas ni haft roligt :)
btw, sviiinkallt här hemma :s
iaf i skåne :S haha !

Reply
anna

kanske ska fundera på att åka till thai i sommar? väldigt fint där då, inte lika mycket turister heller:)

Reply
ABSOLUT BOSTON

Underbar bild! Nu langtar jag till sommaren!
/josefina
absolutboston.se
kika garna in pa min blogg om London och mitt internship pa Escada :)

Reply
Ida

Passa på att njut av de sista timmarna här är det snö och iskallt! Lycka till på flygresan!
/ Kram Ida

Reply
Camilla

Haha Hej, jag måste bara berätta om min dröm som jag drömde i natt.. (Observera att det var en dröm så den är något osammanhängande:P)

Den börjar med att jag och min mamma ska gå på bio.
Den här biografen låg tydligen i ett ganska stort nöjescenter med flertalet olika aktiviteter där man förutom nöjen även erbjöd barnpassning, vilket jag tydligen arbetade med.
För när jag och mamma står i kön till filmen kommer en mycket stressad kollega fram till oss med en liten kille i handen och ber mig ta med honom på filmen, då de har helt fullt på avdelningen. Efter en liten diskussion ger jag med mig och pojken får sitta i mitt knä under filmen. Av kollegan hade jag fått information om pojken bara talade och förstod engelska, vilket jag tänkte va bra, då filmen va engelsk men textad. Då skulle han ju i alla fall förstå, då pojken va alldeles för liten för att kunna läsa. Denna information visade sig dock efter filmen va slut inte stämma, då mamma talade svenska med honom och han verkade förstå alldeles utomordentligt. Redan där fick jag en underlig känsla av att något va fel..

Filmen va som sagt slut och vi bestämde att jag ensam skulle ta pojken till barnpassningsavdelningen medan mamma väntade i biografens lobby.
På vägen blir jag stoppad av två vakter som frågar om barnet, om pojken är min och vart jag ska ta det. Jag ger dom den lilla informationen jag har och vakterna låter mig gå, men efter några meter märker jag att vakterna följer efter oss och innan jag hinner reflektera vidare över det så hoppas dom över mig. Vakterna spänner fast mina händer i handbojor och skriker att de lagt en bomb på mig, så rör jag mig sprängs jag. Den ena vakten tar pojken och försvinner medan den andra övervakar mig.
När den andra vakten kommer tillbaka bär de upp mig arm i arm, i armkrok, och bär mig till något som liknar en rättegångssal.
Jag blir förhörd och får berättat för mig att jag står åtalad för kidnappning av barnet, som tydligen varit försvunnet och efterlyst i närmare ett år.
Trotts mitt nekande understryker domaren att fängelsestraffet jag har att vänta kommer att bli långt..
Jag blir lämnad ensam i rättegångssalen i väntan på att min dom ska visas på en stor plasma-tv. Ljuset släcks och tv:n sätt i gång och upp kommer… Du Kenza (du kan föreställa dig mitt ansiktsuttryck i drömmen;)) och du berättar att jag blivit blåst.
Tillsammans med ett större företag håller du på att spela in en stor reklamkampanj som går ut på att blåsa människor..

Efter denna händelsen fortsätter drömmen med att jag blir uppring av bla. Blondinbella, Nils, Kissie m.m, vilka alla hade sett reklamfilmen och ville kommentera och ge positiv respons..

Haha.. Min natt har helt klart varit underhållande..
Om jag är fast i bloggvärlden? Jo tack ;)

You rock girl! Camilla.

Reply
...

Det har varit väldigt roligt att få följa med dig till Thailand. Hoppas ni alla har haft en underbar resa och vilka vackra bilder ni tagit! Tror inte alls på allt elakt snack om dig, du är en förebild för tjejer i alla åldrar och du har varit det för mig. You go girl!

Reply
Anonymous

omg, vad fin bild!! hoppas du får en fin och bra resa hem!!! längtar tillbaka till ditt vanliga bloggande hemmaifrån:D

Reply
Nadja-coolish-99

varning!!! kallt i sverige!!! men du har ju solbrännan kvar:) förtsätt att ha en bra blogg:)

Reply
Agnes älskar gnagare

hej kenza! synd att åka tillbaka till sverige. din blogg äger!!!

Reply
amanda

alltid lika trist att åka hem när man så gärna vill stanna kvar! hoppas ni har haft en mysig och rolig resa :)

Reply
g.s

jag känner på mig att snart kommer du åka tbx dit igen för att här i sverige är det apkallt och finns ju inte så mycket att göra på vinert..

"Okej så här är det: På torsdagar ska det bli "VECKANS". Det betyder att varje torsdag ska jag skriva om en artist/band som har fått…" http://www.heyho.devote.se

Reply
EMILIA

Vilka otroligt fina semsterbilder du har tagit, ni verkar ha haft det riktigt skönt.

Välkommen hem till ett kylslaget Sverige!

Reply
sandra

Härliga bilder du lagt upp! Men du kankse kan lägga in lite fler på omgivningen också? Bilderna är fina, men inte så intressanta..

Reply
Emma

fan vad härlig bild ! :)
Jobbigt att det är sista dagen :/ Hoppas ni fick en bra och lugn hemresa !

Reply
cattis;)

va tråkigt:/
fubbo dej, hade gärna villjat åka dit!! vilket allri kommer hända -.-
när kommer bilder på era klänningar?:D
kram kalla svergie

Reply
Karmen

Neeeeeej, vill forsätta komma hem från skolan och se dina underbara paradis-bilder. Buhuuuu! :(
Ha (buhuu) en bra (buhuu) flygtur.

XxXx Karmen

Reply
sofie

jag diggar dig. du är fett cool :) varje gång jag är inne på datan, så måste jag kolla på din blogg!
en väldigt bra blogg. + du verkar vara en härlig brud :)

ha d bra.

Reply
Basicstyle

HEJ!
Har du en blogg och har tröttnat på ditt bloggutseende? Att alla har en blogg som ser ut precis som din?
BasicStyle är ungdomsföretaget på Bildningscentrum Facetten som fixar din blogg så den blir personlig för ett väldigt bra pris.
Kolla vår hemsida http://www.basicstyle.webb.se
Där hittar du all information du behöver och länkar till bloggar vi gjort.

Reply
Emelie

Hej<3 Nu har jag frågestund på min blogg så checka in den när ni har tidd och ställ massor av frågor<3

Puss Emelie

Reply
Cissi

Underbar bild!
Äsch, klaga inte, du har iaf fått vara i värmen ett tag haha… medan andra känt på 20 minus ;) But, i know how it feels!

Reply
Sandra

Hej, vilken fin blogg du har :) va tycker du om min ? Jag ska ska försöka höja tjejer&killars självförtroénde genom min blogg, den kommer också handla om skönhet och mode. Och veckans modell, kan bli du ? kika in Kram !

Reply
Ella

Gud vad vacker och harmonisk bild.. man blir så lugn och man kan nästan känna värmen som steker :)

Reply
sofia

jag har märkt att på dina tokio hotell bilder vid sidan att alla killarna har samma klöder på båda bilderna så jag undrar om det var samma dag

Reply
LinaSöder

kenza ska göra ett skolarbete om dej!!
är det okej? :D:d. måste ha svar. svara
genom att lägga ut din hotmail/typ ja det
är ok att du gör ett skolarbete om mig.
a, tack på förhand kenza! STOLT OM DU LÄSER
DETTA !! :D:D:D<3 omg kenza tänk så läser du
precis vad jag skriver just nu :D ! LOVE YOU!<3

Reply
Moa

dluta klaga på att hon lägger upp bilder på sig själv hela tiden, det är hennes blogg och det är väll ändå hon och hennes liv hon skriver om inte sant? sen tycker jag själv att bilder som bara visar en bit strand och havet inte är så värst kul i längden att titta på, jag vet själv för jag gjorde det misstaget att bara ta bilder på omgivningen när vi varit utomlands, inga bilder på oss direkt, skit tråkigt att titta på, då är det ju bättre med en bild på sig själv stående eller liggande elr sittande ler va man nu vill på den där stranden och se den fina bakrunden, det blir så mycket mer en BILD istället för bara en strand, fattar ni? men det är min åsikt, sen att ni klagar på att kenza bara har bilderp å sig i bikini? ja vad tror ni man har på sig den mesta delena utav tiden därborta? jo just det BIKINI? so what? sluta störa er på sånna fjantiga saker, det är hennes blogg och hon får lägga ut bilder som visar henne och hennes vänner så mycket hon vill! det gör väll ni och i era bloggar?

tack för mig:P

Reply
Anne

åh , jag saknar verkligen thailand.
jag var där i 3 veckor för ett år sedan..
ville verkligen inte åka hem den dagen då jag skulle det..
hoppas att du har haft det bra (y)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*