• header

Grammisgalan

Herregud! Det finns inga ord som kan beskriva hur nervös jag var när jag skulle dela ut priset för Årets bästa video på Grammisgalan tidigare ikväll. Jag var så nervös innan jag gick ut på scenen att jag trodde att jag skulle dö! Och när jag väl stod på scenen var jag typ helt borta och bara babblade på, kommer knappt ihåg vad jag sa. Benen skakade och jag var säker på att jag skulle ramla ihop vilken sekund som helst.

Nej usch, min scenskräck är inte att leka med. MEN däremot så är jag väldigt stolt över mig själv att jag vågade göra det här och inte sprang iväg och gömde mig precis innan det var min tur. (vilket jag för en liten kort sekund tänkte göra, haha!)

Tack för alla era fina kommentarer, ni peppar och gör mig så glad! =) ♥

155 Comments

Jennifer

Hej Kenza!
Har väntat på att du skulle komma hem och fixa mailen. Har nämligen lite frågor ang. Thailand..jag och min pojkvän tänkte åka dit och vet inte riktigt på vilken ö vi ska bosätta oss på. Så om du har lite tips och så kan du ju maila mig på [email protected]..eftersom jag inte vet när din mail är fixad.

Hoppas du har haft det supernajs, vilket jag antar, i Thailand och att det gick bra ikväll.
Krams!

Reply
Anonymous

skulle vilja intervjua dig när är mailen fixad svara gärna i nästa inlägg :D
grym blogg !

Reply
jenny

jag hann o gå in på aftonbladet precis när du skulle gå fram på scenen, tur! jag tycker du var jätte duktig, du pratar så proffsigt! =)

Reply
CarmenB

wow for sure you were great on the grammy adwards! and your dress is awsome!

now that your email is hacked how can we contact with you?

hughs from spain! <3

Reply
LucyMoran

Vad roligt att du fick vara med och presentera! Jättefin klänning! Otroligt fin! Kan man se galan även i efterhand?

Kul att ha dig hemma igen! Kram!

Reply
Tove

Visst är det jobbigt att åka från den underbara värmen och komma hem till ett kallt, snöigt sverige? Men gud så fin du var och bra gjort med din presentation på grammisgalan!=) kramis

Reply
Lisa

oj vad du är vacker! :) ska hålla utkik efter klipp på detta! du är grym kenza, följer din blogg varje dag

Reply
Anonymous

Härligt att du är hemma igen Kenza. Missade dig ikväll på grammisen men vill gärna se dig i efterhand om det går. Var isf?

Reply
camilla

all cred för att du gjortde det trots nerverna!

tänk på mig! dör nästan av nervositet så fort jag står på scen… trots det utbildar jag mig till mäklare och har muntliga redovisningar inför ca 100 pers varje månad…
well… man lär sig

Reply
Bunny

Du var/är jättesöt, så det behövde du ju inte oroa dig för iallafall :D Skönt att det gick så bra!

Reply
Olivia

Du var jätteduktig. Men man märkte att du var en smula nervös. Men iallafall, så klarade du dig jättebra. Din söthet trollar bort allt det dåliga. Älskar dej Kenza <3

Reply
Rebecca

Hej! Jag missade ditt framträdande med några minuter! Det stör nu väldigt mycket! Kan man se det pånytt på typ youtube? :)

Reply
julia

Missade dig men det verkar som du var riktigt bra med tanke på kommentarerna. Kan du inte länka eller lägga upp något klipp så vi som inte såg också får se? Du passade jättebra i den där klänningen btw!

Reply
LIENE

Du var säkert jättebra ändå:)
och tänk på att nästa gång kommer bli mindre nervöst! bara att arbeta bort sin scenskräck.

Reply
Mejva
2010-01-15 @ 22:46:38

Postat av: jenny

njaaa, klänningen skulle vara perfekt för en partynatt i alanya – men på en gala i januari..?
där tappade du tyvärr ganska många stilpoäng hos mig

Reply
cajsa

Såg dig på aftonbladet.se och man hörde att du var nervös fast du var jätte duktig :) och jag fick nån jävla damp ryck när dom spelade Tokio Hotel när du kom ut XD

Reply
belle

Gud vad fin du är/var. Riktigt snygg och vacker :)

Tror du att du kommer komma över din scenskräck, eller nästan helt? Eftersom ditt jobb ju är just att intervjua och prata inför folkmassor? :)

Du skötte det i alla fall galant! cred!

Reply
emma (:

Du var säkert jätte duktig på galan :)Klänningen var verkligen jätte fin på dej med dina brunbrända ben :D.Ha de bra kram

Reply
Helen

Jag tyckte du skötte dig jätte bra, var lite mer jordnära och verkade inte lika nervös som dom andra prisutdelarna, dom verkade ju nästan kissa på sig av nervositet =P

Reply
Ida

Kenza! jag har följt din Blogg hela hösten, men jag har även läst ett par andra bloggar, Men jag går in på din mest för du verkar grymt ärlig, öppen och du älskar verkligen dina vänner/familj. Det är det viktigaste i livet tycker jag. Jobbar själv som undersköterska i hornstull och söker där av ingen uppmärksamhet som jag vet vissa kanske gör? Jag är från norrland, men bott i stockholm i snart tre år. Älskar stockholm och vill knyta nya kontakter. Du verkar vara en tjej i min stil, lättsam, social, partyglad, och kör ditt eget race, det är så vi är uppfödda/växta.. Kanske vi hörs, kanske inte ! / kram Ida :)

Reply
Annie

åhhhhhh då är så j*vla vacker Kenza önskar att jag såg ut so du!
btw du ahr klrt bästa bloggen!
xx

Reply
Sara

flicka lilla, du var ju jättenervös!! du kanske inte är en jättebra talare (… ÄN) men du kommer att lära dig! du skötte det stekfint ikväll, klänningen var super.

Reply
emm

Du var jätteduktig, såg dig förut på Aftonbladet!

Jag har själv en fruktansvärd scenskräck, vilket har lett till både kurator och tala-grupper. Så jag vet hur det känns, det är för jävligt! Jag tycker jag är duktig som nu för tiden vågar hålla korta föredrag i skolan (fast jag är HELT säker på att jag kommer trilla ner och dö innan av skräck), men du är ju grym!

Och det märktes inte alls att du var nervös, jätteduktigt :) kram på dig och lille vovven

Reply
Ida

Åh! Den klänningen hade varit perkfekt på min student! Något tips på vart jag kan hitta en liknande? ;)

Reply
rebecca

Hehe det syntes, jag kunde känna hur nervös du var ;)! Men du gjorde ett riktigt bra jobb, och du borde vara stolt hihi :) ha en bra helg och välkommen hem till kalla men underbara sverige !=)

Reply
Emelie

Jag måste bara fråga; Hur får du sånna himla fina lockar i håret? Eller lockar och lockar.. mer stora vågor! Skulle du inte kunna göra ett inlägg där du skriver hur du gör lockarna och vilka produkter du använder kanske? :)
Du har en kanonblogg, vilket du säkert har hört förr… ;) =)

Kram
Em

Reply
Mikaela

Hejsan gud vad fina skor du hade på dig då, vart är dom ifrån ja bara måste veta?:) krraamis

Reply
Malin

Så som du mådde innan du gick upp och under tiden så har jag det varannan dag… =( så jag vet hur du känner dig i dom stunderna! Strongt av dig att du fixa det!! =) Take care =)

Reply
Lizzie

Åh du är så tjusig och du verkar vara så snäll och trevlig. Fast man blir juh snygg(are) av att vara snäll helt klart;)

Reply
jenny

hej!! gud va vacker du!!:-) ser lite rundare ut på kinderna vilket e så himla fint!! i ansiktet ska man ha lite goa kinder…det blir så mycket finare och man ser synd och frisk ut!!

Reply
Sica

Jag tycker du skötte dig kanonbra. Du använde stödlappen som just en stödlapp och kollade upp på publiken mer. Antar att dina jobb för MTV på röda mattan hjälp till med det :)

Annars tyckte jag grammisgalan var .. sådär. Lite pinsamt svenskt på något sätt och rätt stelt. Satt mest och skämdes faktiskt och stängde av när Lets Dance började. haha. :)

Reply
Anonymous

Kan du inte länka sidan där man kan se grammy´s galan? Du blev jätte fin förresten

Reply
cassandra

det märktes att du var nervös men tyckte bara det var charmigt och inget som störde alls, bra jobbat :)

Reply
Jenny

För varje gång du utmanar dig själv, blir du starkare och självsäkare och vågar göra mer saker än du någonsin trott. :) Vad fin du var i din klänning! :)

Reply
Sofia

Gå in på AFTONBLADET TV (det syns ju till och med i bilderna Kenza har lagt upp att hon har kollat där, sen är hon med vid runt 22 minuter nånstans)

Reply
d:)

hej kenza, va fint det var med en vit klänning och så brun hy från thailand;) hoppas du inte ramlar i direktsändningen:) vilken tid, dag och kanal sänds det?<3

Reply
Daliana

Du var jätteduktig! Modigt av dig att våga gå upp där. Du såg inte ett dugg nervös ut. :) Snygg klänning hade du också

Reply
mikaela
2010-01-16 @ 13:45:02

Postat av: mikaela

hej du , undrar om du kan lägga ut en länk till videon som är print screenad i inlägget? grrrym blogg!

Reply
Vanessa

Hej Kenza! Jag undrar vad det är för locktång som du har när du lockar ditt hår? För ditt hår på den här bilden är jätte fint! Blir väldigt tacksam om du svarar! :)

Reply
NARCISS

HEJ KENZA
VAD ÄR DE FÖR SKOR DU HAR PÅ GRAMMISGALAN SKITSNYGGA! VART ÄR DE KÖPTA?

Reply
Solveig

Hej Kenza!
Du var grymmt söt på grammisgalan! :D tyckte du gjorde bra ifrån dig :D

Kram!<3

Reply
Anna

Du var inte så jättebra den här gången, du har gjort betydligt bättre tvframträdanden. Du pratade fort och man förstod inte riktigt om vad, och du svor OCH du sa och hela tiden med alldeles för mkt betoning. Men vatusan, man kan inte vara jättebra och jättesäker varje gång, och det märktes ju att du var nervös så det var därför. Modigt att du vågade!

Reply
Frida

Nämen gud så socker söt klänningen blev! kul att den blev bra tillslut!:)<3 du är så fin sötnos<3 kram på dig från frida i luleå!:D<3

Reply
evelina

snälla, säg att klänningen inte är från thailandet ? :) sjuktsnygg, en riktigt studentklänning :)

Reply
Anonymous

kenza snälla kan du skicka länk till detta på aftonbladet ? plissssss ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Anonymous

kenza snälla kan du skicka länk till detta på aftonbladet ? plissssss ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Frida :)

Verkligen en riktigt super duper vacker kläning :D ( och kenza ;)). Men SNÄLLA!! Kan du inte förrsöka göra så den kommer upp här så vi kan få se dig :'( pleeeaasse!

Reply
avundsjuk på riktigt..

guuud jag kan ju säga att du är den första stora bloggaren som jag VERKLIGEN är avundsjuk på.. i mina ögon är typ perfekt från tå till topp usch va ja önskade att man hade haft den turen..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*