• header

En mysig dag

Bloggen hamnar åt sidan resten av dagen för nu blir det mys. Känner mig lite hängig och trött så jag antar att det är detta jäkla jetlag fortfarande. När jag var i New York så kände jag inte alls av jetlag, inte heller efter Kanada-resan, men jag antar att det var för att jag bara var där ett par dagar. Men nu, efter två veckor i Thailand så verkar det ta lite tid för mitt huvud och min kropp att gå tillbaka till svensk tid. Och svensk kyla…hehe.

Ha en jättefin lördagskväll allihopa ♥

341 Comments

Ariyana

jag har följt bryan's blogg ett tag nu. jag vet inte om du vet vem det är men jag måste bara säga att han ser jätte bra ut. ni båda skulle verkligen vara söta tillsammans, båda är stora bloggare också men du betydligt större såklart hahah. om du är nyfiken kan du kolla hans blogg. mulattobee.se

Reply
Ebba

Nu har jag setat och kollat igenom jättemånga inlägg från din thailandsresa. Det var hur roligt som helst att kolla, ni såg ut att ha det fint :)

Reply
Sandra

Forskning visar faktiskt att man blir olika påverkad av jetlag beroende på om man åker åt väst eller öst. Så det kan ju verkligen ha med det att göra – du åkte ju åt motsatt håll till Thailand.

Reply
Malin

angående jetlaget… USA och Thailand ligger ju åt olika håll med tanke på tidskillnaden… jag har hört att det är lättare att ställa om sig när man kommer tillbaka från då exempelvis USA än Thailand. däremot är det svårare att ställa om sig till amerikansk tid när man kommer till USA, och lättare att ställa om sig till thailändsk tid när man kommer till Thailand ;)

Reply
Mayah

Brukar inte kolla "kändis bloggar" eller några bloggar för den delen. Jag ville bara säga att du är en Gudinna jämfört med andra bimbos som verkar toppa listorna and extremely beautiful on top of that!!! Take care and Be safe

Reply
Jennie

Min lördag har varit väldigt mysig och underbar den också.

Längtar till thailand! Tack och lov ska jag inte åka än, blir först i maj, så temperaturskillnaden blir inte så enorm som du upplevde det :)

Hoppas din lördag var kanon i övrigt!

KraM!

Reply
emil

jävlar va nerknarkad du såg ut på grammisgalan :O brukar tycka att du är snygg men shit va du såg ut.. sen passar du verkligen inte i TV heller.. man märker från en mils avstånd att du läser manus och är helt tillgjord.. håll dig till bloggen snälla.

Reply
Elin

Du är superfin & jag älskar din blogg.:DDu har grymt bra stil också,du skulle verkligen passa som modell på heltid!;)

Reply
linnéa

Jättesnygg färg på håret!

Och jag behöver Makeup- & Hårmodeller i Sthlm! Läser till Makeupartist och Hårstylist på Mariart och behöver därför personer som vill ställa upp som modell! Är du intresserad, skriv en kommentar på min blogg! Vi ses!

Reply
LINA
2010-01-17 @ 13:43:30

Postat av: anna

KISSIES SVAGHET är att bli kallad för Pamela Andersson!!
Detta märkte jag när jag skrev på hennes blogg att hon liknade mest henne. Och varje gång hon har raderat de kommentarerna trots att hon brukar sällan göra det. Tänkte bara säga det till dig så att du vet ifall hon går dig på nerverna nästa gång.

Reply
Emma

ursäkta om jag svär men, FY FAN VA DU ÄR SNYGG! :D helt otroligt :) Puss och kram från en avundsjuk trogen bloggläsare ^^

Reply
elli

har aldrig vågat kommentera här, har varit lite rädd av någon anledning ;o men nu föll jag för den här bilden som fan, du är så himla vacker! och jag vill också vara brun :( Riktigt snygg! :)

Reply
mange

Nu har man sett en vacker tjej som ser äldre ut än 25 o visar sig vara 18? imponerande vacker o sexig inte o förglömma!!!men bli känd för o visa sig naken för fotograf o säkert har du gett honom/dem lite av de goda imellanåt!!???? synd oskam men de blir väl porrfilm eller nästa som ligger till paradise hotell !?ha sex med andra sk kändisar runar sörgard har ju visat sig vara poppis när de gäller o sätta på!men ide hela du har ju en body o kanske inget annat så du gör va du kan med den modellar betyder ju jobb o tjäna pengar samt göra rätt för sig i tidigt stadium även om de bara blir till o suga av några stycken o pippa ibland någon fotograf eller B-kändis?! visst raderas min kommentar för den e stötande o tar upp ett känsligt ämne! men lycka till du e bra på de du gör o har o kommer o följa din karriär o se om jag har fel eller får fel.

Reply
Johanna

asså jag vill bara säga att jag älskar din blogg :)
sen undra jag hur du kan få sånna lockar ? om det e någon speciell locktång eller något ? Har försökt med olika locktänger men har inte hittat nån som gör sånna lockar :)

Reply
Ida

Fin bild på dig! Du ser vacker ut. Gillar ditt hår, lite solblekt med lockar och det vita linnet mot den solbrända huden ;) Ska snart iväg till sydamerika i tre veckor hoppas på lite bränna då!

Reply
elin

asså kenza!!!!! så vacker. jag tror inte jag vet ngt vackrare! Jag jämför dej med jessica alba… du klår henne tror jag… adrianna lima.. aa där är du i likhet (på skalan dårå). heh nu vet du (och alla nadra dt ;) ) pusshej!

Reply
Anonymous

Kan du sluta vara så snygg uunge? ;p Haha. Menar bara att du är så naturlig. Kolla gärna in min blogg sofieeelin.blogg.se

Reply
Clara

DU ÄR EN OTROLIGT VACKER BLOGGARE OCH PÅ DEN DÄR BILDEN, VÄLDIGT LIK HILARY DUFF! (KOMPLIMANG!!) PUSS, HA DET BRA!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*