• header

En mysig dag

Bloggen hamnar åt sidan resten av dagen för nu blir det mys. Känner mig lite hängig och trött så jag antar att det är detta jäkla jetlag fortfarande. När jag var i New York så kände jag inte alls av jetlag, inte heller efter Kanada-resan, men jag antar att det var för att jag bara var där ett par dagar. Men nu, efter två veckor i Thailand så verkar det ta lite tid för mitt huvud och min kropp att gå tillbaka till svensk tid. Och svensk kyla…hehe.

Ha en jättefin lördagskväll allihopa ♥

341 Comments

emelie

sååååå snygg!! min första kommentar på "kändis blogg" haha men du är så vacker så tkr du borde få veta!

Hug!

Reply
eliina

hehe:P aa dt är ju så varmt o skönt i thailand:) och så kommer man hem till sverige:( kolla gärna på min blogg om du har lust:) <3

Reply
hanna W

kenza du är en trevlig och härlig tjej, men är det inte dags att klippa sig snart? Det börjar se lite vildvuxet ut. ;)
Tycker du ska köra på en lång svepande sidolugg!

Reply
Emz

Hoppas du får en underbar lördagskväll^^
och jag måste säga att du blivit otroligt fin i den bruna färgen :)

Reply
julia

Fin bild! Jag skulle nästan göra vad som helst för att få komma bort från Sverige nu så jag förstår hur du känner. En resa till Thailand skulle inte vara så fel…

Reply
amanda

Hej kenza :D
Idag såg jag din sko kollektion här i den lilla stan.Super fina så när dom öppnar på måndag måste jag in och kolla :P Kram

Reply
ABSOLUTBOSTON

Vad fint hår du har på den här bilden!
/josefina
absolutboston.se
kika gärna in på min blogg och läs om mitt London life och mitt internship på escada :)

Reply
Sandra

Hej :)
Du jag ville bara säga att du är med i picture star som handlar BARA om Tokio Hotel :D du kanske vet det men jag ville bara söga det. Vågade inte maila för att din mail är hackad hehe. Men om du vill så kan jag maila bilden senare om du vill… Kram

Reply
Vicky

det är så snyggt att vara brun! Ska själv försöka tvinga med min pojkvän på en resa snart, blir dock bara en weekend, några tips kanske? =)

Kram

Reply
elin

hej kenza!
skön blogg för det första. såg att du varit i krabi under två veckor, jag åker dit i mars och skulle vara jätte glad om du kunde ge lite tips på bra ställen/öar att besöka. en ista kanske=)
tusen tack/e

Reply
l.

haha jo det är sant, tänk dig då mig efter 1månad, eller dom som bor där nere och sen åker hem efter nå månader, haha de är niceeee

Reply
Sanna

haha jetlag? Jag har varit i sverige i 11 månader, och har nog fortfarande jetlag, för jag känner mig konstant hängig och trött ;)

Reply
Michi

härligt det ser ut att ha lite färg på kroppen :) Jag VET att det är fult men jag är avundsjuk haha!

Reply
mia, snälla svara ?

du jag är jätternyfiken på svaren till de här frågorna:

– har du svårare för att bli vänner med folk för att du har blivit lite känd ? Alltså att DU accepterar dom som vänner ?
Visst finns det töntar som bara tänker på kändisskap(men det ser man ju oftast från början), men har du aldrig tänkt på att vissa kan bete sig mot dig på samma sätt vare sig du hade vart kändis eller inte, helt enkelt för att de gillar, diggar DIG? Precis av den samma anledningen som man blir kompis med någon från början?
Så himla synd att du nu har blivit känd….

– Vad tycker du att en kille ska göra för att charma dig ? VAd är det finaste något gjort ?

SKulle vara super om du kunde dela med dig lite av din erfarenhet !

Reply
Anonymous

asså herregud vad otroligt jävla fin du är!, hoppas du vet om det;)

kram<3

Reply
mizimiz

åh så skönt att du kommit hem haha, vart SJUUUUKT less på dina utomlandsbilder och grejer haha :D men nu kanske det blir dom vanligt igen

Reply
saandis

har för mig att jetlag är värst när man åker åt ena hållet, så då lär det väl vara så att från new york och kanada är det "rätt" håll, men thailand ligger ju på andra sidan, så då blir det "fel" håll :)

Reply
alma

Hej. Supernice blogg. Jag känner typ äntligen en bloggare som är kul att följa av en normal glad trevlig tjej som inte måste bitcha sig och sån för att folk ska tänka: wow. Man blir så sjukt trött på're. Lägg att jag ska följa din . :)
Hare bäst, kram ♥

Reply
julia

Vad gör dig gladast?
Hur är du som person?
Vad är du bäst på?
Hur fick du jobb som modell?
Hur känns det att vara stor bloggare och en stor förebild till många?
Jag skulle bli så tacksam om du svara på detta för jag har funderat på allt det här haha och jag tycker du är en bra person och du är en jag ser upp till och en bra förebild önskar att jag får göra lite av det du gör nu när jag blir lika stor=)
kramar!

Reply
Jessica

Du är jätte fin! Skulle också vilja ha så långt hår ; ) Ha en bra kväll själv <3

Reply
Linda

Har du färgat håret igen sen du var i Thailand? Ser så mörkt och fint ut, inte alls blekt av någon sol. Tacksam för svar!

Reply
Madde

Jag bor i USA och jag tycker alltid det är jobbigare att komma tillbaka hit efter att ha varit i sverige än tvärt om. Californien är 9tim efter sverige och thailand är väl 6tim före sverige lr nåt sånt? Iaf så tycker jag alltid att det är svårare att åka 'tillbaka i tiden' än framåt och jag är jetlagad i flera dagar.

Reply
sibrina

JUST DET! tänk hur bra vihar det här i Sverige jämfört med vissa andra länder. SLUTA KLAGA PÅ DET KALLA VÄDRET, DET ÄR BARA ATT KLÄ PÅ SIG LITE kröhmm. För min del kan alla som klagar på vårt land flytta till afganistan, där har ni ert varma klimat! Ja verkligen, afganistan. om ni faktsikt har så små problem, FÖR ATT DET ÄR KALLT??? SOM SGT KLE PÅ ER O GÅ INTE UT MED "KLÄNNINGN" SOM KNAPP TÄCKER RÖVEN PÅ ER! fy för såna otacksamma ungar, USCH. heldre "lider" man av lite kyla (som man kan "bota" med att kle sig vädermessigt) än att typ vara haiti och lida av att inte ha ett hem o hela landet är upp och ner.
Säger bara kenza, du verkar som en klok männska, sluta klaga på sverige och köp ett bar långkalsonger (eller byxor att börja med).

ursäkta, börjar bara bli trött på männskor som alltd ska klaga på detta underbara land!

Reply
Lovisa

Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
Du vet att du vill kolla!

Lovisassecerts.blogg.se

Reply
Lina

Hej Kenza!
Jag älskar ditt hår! Jag ska också ha en riktig myskväll hemma hos mig och önskar dig en trevlig myskväll!

Puss, L

Reply
Emelie

Ville bara säga att du är en fantastisk tjej (trots att jag inte känner dig). Du ska vara stolt över dig själv över hur bra du har lyckats att att du kunnat behålla att vara dig själv genom blogge, du är inte som alla andra så som BabySeniorita, Kissie osv, dem är bara yta och mycket snack. Du verkar äkta och dig själv, och det är det som gör det så roligt att läsa din blogg. Jag blir glad varje gång jag läser dina inlägg, och du ger mig inspiration i livet, inte för att jag bloggar själv, men bara överhuvudtaget. Fortsätt som du gör. Lycka ger framgång! Kram / Emelie från Göteborg

Reply
Lisa

Hejsan kenza!!!
Du är alltid sååå söt, men på denna bilden
var du verkligen otroligt otroligt vacker!!!
Ta åt dig av alla fina ord… Det är du värd!
Simma lungt.

Reply
g.s

sjukt fin bild!

"Har försökt att göra en inlägg men Devote jävlas med mig, vägrar ladda upp bilder, har försökt hela dan, håller på att bli gaaalen! Funkar det bra för er? Just nu kollar jag på…" http://www.heyho.devote.se

Reply
amanda :).

ja hade världens jetlag när ja kom hem från canada. ha en mysig kväll.
till ni som kommenterar om ni vill läsa om SKVALLER så gå in på min blogg. ja uppdaterar er med det nyaste skvallret nästan varje dag.
SKVALLER?
amandabrown.blogg.se
amandabrown.blogg.se

Reply
Amanda

Hej på dej :) ! Du har Jätte fin blogg!! Jag läser den ungefär varje dag! :)
Om du vill och har tid,så kan du besöka min blogg!:) jusst nu har jag frågestund,fråga om du vill vetja!

Puss & Kram /Nosis

Reply
p

så sjukt vacker!

GILLAR DU KÄNDISSKVALLER? kolla då in readgossip.blogg.se och lämmna gärna en kommentar om vad du tycker. vore as snällt:)!

Reply
louise

hej kenza!om jag ska va ärlig är jag sjukt dålig på att läsa bloggar, jag är väldigt neggativ (stava kan jag inte heller, men man kan ju inte va perfekt hehe) på just bloggar. Tänker bara på tjejer som använder den för att vika ut sig eller bli idiotförklarade och sedan kända. Din blogg va nått annat. jag fastnade nog för att du va så vacker. kläderna du bär är perfekta, sitter fint och alltid det senaste modet. din blogg har påverkat mig possetivt (JA! jag kan inte stava!).om jag ska gå ut en fredag, frågara jag min själv: Hummm vad ska du trycka på dig ikväll louise? En klänning som du drunknar i eller ett par byxor som går till knäna för du är så jävla lång?..Nej! första tanken är då alltid: in och titta på Kenzas blogg, få tipps! Fuckyeeah! måste bara säga det igen, hur vacker du är. tro nu inte att jag är nån lesbisk stalker. (har aldrig kommenterat en blogg innan..tycker nog det är lite pinsamt, men ska va diskret hehe ..BRA louise. en av sveriges största blogg du är inne och skriver på hehe.) ha en fin kväll /loouise

Reply
I s a b e l l a V

Åh, du är så vacker och en så fantastisk bloggare. Jag vet inte vad det är men varje gång jag besöker din blogg, vilket blivit varje dag XD, så blir det en viss känsla. Allt känns så bra och du inspirerar verkligen!! Med att alltid känna den känslan är det inte konstigt att du är så populär tycker jag! :):) Keep it up ;)

Reply
pia

Så himla vacker!

GILLAR DU KÄNDISSKVALLER? kolla gärna in readgossip.blogg.se och kommentera gärna vad du tycker. vore

Reply
Anonymous

måste du tjöta om den jävla kylan? Ja detta är sverige och vi har det kallt på vintrarna

Reply
Linnéa
2010-01-16 @ 20:51:19

Postat av: Linnéa

Hello, det brukar alltid vara jobbigare att åka tillbaka från öst än att åka tillbaka från väst. Det beror självklart på att man plussar på timmar åt öst.

Jättefin bild, och du är skitsnygg i håret (och med brännan till :) ). Kramar

Reply
simone

Lät inte helt fel alltså, själv ligger jag i pojkvännens boxer, äter chips och dricker bileys, haha hot mama!

Reply
elin

vackra människa! :) Det sägs att det tar 1 dag/timme att ställa tillbaka sig till normalt. Så on Thailand är 6 timmar före Sverige så kommer det ta dig cirkus 6 dagar innan du känner att du är tillbaka på svensk tidsrytm igen.

Reply
SÖNDAGENS FRÅGA ??

vad gör du för att ditt HÅR ska bli så långt nått SPECI… ????

MITT VÄXER ALDRIG! :((://

Reply
Anonymous

uuuussh, du måste ändra profilbild. den ser för hemsk ut, alldeles suddig och ful är du på den också.

Reply
fur is dead

Är du den enda modebloggaren som inte använder päls?
Jag har inte hittat någon bild på dig med päls nämnligen, bara på din hund och det är ju bra att han/hon får behålla den. Aja tänkte bara säga att det är ett klokt val, tack för att du respekterar och har lite medkänsla för djuren som torteras i pälsindustrin! Bär aldrig päls!

MVH

Reply
LO

Hej!
Fin blogg du har!
Kika gärna in på min nystartade blogg för inspiration och trevlig läsning om du/ni gillar Polo Ralph Lauren och allt vad det innebär!:)

Reply
Hannah

hahahah vem fan var personen sibrina ? Skämtade hon eller…!?

Hhahah, whatever, read my blog cause I read yours :)

Reply
Rebecca

Jetlag är jobbigt! När jag kom hem från Thailand ifjol så var jag yr och konstig i en hel vecka! Hoppas du mår bättre snart :) Jag vill också ha bränna!

Reply
Anonymous

hur mycket kostade din resa till thailand och vart i thailand va du ? snälla kan du svara

Reply
Anna

Grym klänning! :-D Så läcker!!!!

Har bara velat lägga mig ner och dö idag men det lättar alltid upp lite att gå in på din blogg, smittas lite av ditt härliga humör! :-) <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*