• header

Stress

Hej allihopa! Jag är jäkligt stressad så det blir bara ett litet kort inlägg.

Plåtningen gick bra! Det tog lite tid med smink och hår men det var det värt för vi alla blev superfina. Plåtningen var jätterolig och av det lilla jag såg så blev det coola bilder. När jag var färdig så mötte jag upp Philip och så gick vi och handlade lite mat innan vi åkte hem hit. Nadia och Mika är också här så nu ska vi käka middag och förfesta lite innan vi drar ut och dansar. Det verkar vara rätt dött ute ikväll men vi hoppas på lite drag på Cafét!

Jag ska försöka komma ihåg att fota kvällens outfit mitt i all stress här sen. Ha en fin kväll, vi hörs imorgon! ♥


Jag glömde kameran hemma men tog lite bilder med mobilen. Här får jag fina lockar i håret!


Glamorous! Jag och Elin fotades först och sedan även med de andra två


Sedan plåtades jag ensam och bytte om till detta ovan


Såhär såg det ut ungefär!

255 Comments

Anonymous

Hej kenza, din blogg är jätte bra, du är en bra förebild och jag ser upp till dej.
Skulle vara roligt om du kunde blogga från det att du vaknar typ skriva något litet typ vad du ska ta på dej osv. sen att följa din dag även tråkigheter som typ kolla på tv och liten bilder när du är ute med armani :) det hade varit roligt om det var mer sånt, lite tankar om vårmodet och sommar modet.
Jag tycker också att du verkar vara en jätte stark person skulle aldrig orka flänga runt så som du gör men skulle vilja orka det.
Ha det så bra kram

Reply
Emma

Hej.. Jag ska resa till thailand.. Undrar vilket bolag du åkte med? Jag tänkte ta endast flygstol men är lite rödd av mig. Men är det lätt att ta sig överallt och är det många som hjälper en?

Jätte tacksam för svar snarast!!

Reply
i d a -

Apsnygg outfit på sista plåtningen när du körde ensam!
Dock ser det lite kul ut när din armbåge har försvunnit bakom ena lysröret, påminner lite om Kissies redigerade bilder ^^

Reply
...

är det dina kläder? :) kan du inte fixa lite bättre bilder på dem, för det var skit snyggt!

Reply
g.s

snygga outfits!

"…made my day, tackar så sjukt mycket.

P.S Jag hoppas att ni inte har glömt bort att det är torsdag idag. Snart/ikväll får ni reda på vem som blir veckans artist/band. Hoppas att ni kikar in och…" heyho.devote.se

Reply
IKK

Hej!
Vi är 60 st universitets studenter som pluggar internationell kris och konflikthantering vid umeå universitet.. Vi gör just nu allt vi kan för att samla in pengar till Haiti och vi behöver all hjälp vi kan få att samla in så mycket pengar som möjligt innan måndag! Hjälp oss att nå 50 000 kr!
Pengarna sätts in på SollefteåsOrganiseradeStudenters konto Swedbank 8420-2 903192007-8 och går därefter vidare till Röda korset eller läkare utan gränser. DU väljer!
Tillsammans gör vi alla skillnad eller hur? och visst känns 50 000 kronor i en klumpsumma betydligt mycket mer än 50 kr enskilt?
Hjälp oss nå 50 000 kr!!

Reply
Anonymous

du är skit snygg! gillar din stil biiiiiiiiiiiiiiiiiiig loooooove !(L)
du ser ut som leona lewis på bilderna längst ner :o haha :)

Reply
Sofia

jätte fin klänning du har på bilden med den blonda tjejen, den vita med en arm, vart kan man få tag på den ?? älskar din blogg !

Reply
Johanna

inte för att vara elak men du verkligen överglänsar den andra tjejen där ni poserar tillsammans! Snyggt Kenza!

Reply
Josefin

Först tänkte jag "men gud vad har hon på sig?!" när du fotades ensam. Men sen kollade jag lite närmre och kom fram till att det var riktigt snyggt :)

Reply
Bekah

Vart kommer den fantastiska vita klänningen ifrån?!
Trodde jag drömde när jag fick syn på bilden!.. =)

Reply
amanda

Hej Kenza.
Tycker verkligen att den vita kläningen var super snygg och skulle vilja ha en liknande. Vart har du köpt den ?
Tar studenten i år. Den hade varit super fin till studentkläning.

Ha det bra ..

Reply
Tessa

Hejsan! Vad är det för vit klänning du har på bilden???? Vart har du köpt den? Vrålsnygg!!! Helt fantastisk!!! ;) Kram Tessa

Reply
Linda

Du är fan det snyggaste som vandrar på denna planet=) Såååå jävla vacker=)

Reply
Sandra rundberg

Älskar verklingen klänningen du har på bilden. Vart har du köpt den om man får fråga?

jag tar nämligen studenten nu i vår och är ute eter en vit fin klänning, vet du någon bra sida där man kan hitta någon kanske? Tycker att det känns lite tråkigt att köpa en på gina eller nelly eller liknande eftersom de är så stor risk att hälften av dem andra tjejerna har samma. kram!

Reply
Bella

Oh my! DEn där vita klänningen som du har på dig är så SJUKT snygg, vad är det för märke?? Kanske en möjlig student klänning för mig :P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*