• header

27e januari 2010

HERREGUD!! Eftersom att jag gick upp så himla tidigt igår när jag hängde med Hakim & Knappen på NRJ så tänkte jag unna mig en sovmorgon idag. Strax efter åtta började byggarbetarna borra som fan precis utanför min lägenhet. Det låter så högt att det känns som att de borrar i mitt huvud, haha! Precis när det tystnar lite och man tror att de är färdiga så börjar de igen.. Det låter så högt att Armani står och skakar med svansen mellan benen.

Jag hade tänkt möta upp vännerna vid 11 och åka skridskor men jag kan inte lämna lillskiten ensam här när de borrar såhär högt. Hoppas att de är färdiga snart! ♥


Jag och grabbarna igår

64 Comments

saris

haha näe för du får väl nästan aldrig sova ut?=) du kliver ju upp före två såååå ofta:)eller så inte

Reply
Lovisa

Usch jag vet hur det känns. Jag har byggarbetare här ibland och första gången när de höll på att borra (när jag hade min sovmorgon!) förstod jag inte vad det var som lät för det lät som de höll på att riva min lägenhet. Saknar att bo på landet…

Reply
jenny

Lite störrigt när dom börjar borra kl 08:00.. Men det är sådant man får ta.. Hoppas dom slutar så du kan åka skridsko. Och lila söta armani kan vara hemma själv :) Kram

Reply
Sanna

fan va störande sånt är när man planerat att sova och så är det andra som bestämmer att man inte kan göra det

Reply
Sarah

Haha I know the feeling! Flyttade in i ett område som höll på att byggas upp o bodde där i ett år, borrande VARENDA vardag i stort sett i ett år, man blev ju lagom less! =P Från kl 7-9 o hela dagen :P

Reply
Lella

Gaah! Så var det hos mig igår, i lägenheten ovanför.. Jag har också hund, hon blev orolig och sprang mest omkring. Tänk om de ändå kunde förvarna innan, tänk om man hade haft en liten bebis..?

Reply
Lisa Olai

Hej Kenza!

Jag är en glad hippietjej på nästan 22 vintrar vars största intresse här i livet är konst. Jag målar mycket på fritiden samtidigt som jag går en folkhögskola där jag bara kladda oljefärg och lera hela dagarna. Underbart.

Jag brukar läsa din blogg nästan varje dag och tycker den är superbra och en frisk fläkt bland alla halvtråkiga/halvstörda bloggar.

Allra bäst är din underbara personlighet och ditt lite mysiga och spännande liv. Jag tycker om att läsa om din färgstarka vardag, kan man säga!

Nu kommer min fråga till dig; om jag ville måla ett porträtt på din vovvsing Mani, skulle du låta mig det? Du kan kolla in på min hemsida, där har jag ett hundporträtt jag gjorde i somras, men min stil har utvecklats en del sen dess och det kan man se på de allra nyaste tavlorna.

Tänk på saken! Om du vill, är det bara att maila mig en originalbild som du vill få avmålad.. Om du själv vill vara med på bilden så ska jag göra mitt bästa!
MVH Lisa Olai.
http://lisaolai.se/

Reply
Helene

Hoppas du får en underbar dag. :)

helenesjoberg.blogg.se – titta in den som har lust, alltid roligt med nya människor ;)

Reply
iickaa

Awwe lille plutten då. =( Stanna hemma med honom du. Typiskt sånt där, samma sak på nyår och valborg. De stackars små djuren vet inte vart de ska ta vägen.

//iickaa – En 21 årig tjej som lever ett storslaget liv i en småstadsidyll!

Reply
julia

Neej vad jobbigt! Usch jag hatar verkligen när något mekaniskt väcker mig som motorsågar och borrar. Haha, då vaknar jag garanterat på fel sida.

Reply
Emma

Du verkar lämna din hund ensam hemma väldigt ofta och väldigt länge. Hur tänker du egentligen då? En hund är ingen leksak. Den behöver massor med social stimulans och kan inte vara ensam hur många timar som helst. Du har ju pengar. Varför lämnar du honom inte på dagis. Jag tycker verkligen så himla synd om honom just nu :(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*