• header

Marilyn Manson

La mig i ett varmt bad tillsammans med Marilyn Manson. Ok, nästan då…..menade med hans bok Den långa vägen ut ur helvetet. Jag har konstigt nog inte läst hans självbiografi än men idag köpte jag den äntligen och började läsa den i badet.

Jag hann läsa bra många sidor innan vattnet blev kallt och jag klev upp ur badet. Boken verkar bra, väldigt bra. Jag var ett riktigt stort Manson-fan när jag var yngre. Jag lyssnade alltid på hans musik (som jag fortfarande älskar), jag gick runt med t-shirts och hoodies med honom på och jag såg honom live här i Stockholm på Hovet. Jag älskade honom samtidigt som jag var lite rädd för honom. Jag var ju bara 12-13….hehe


I badet med Manson

188 Comments

elssa

så snygg du är :)
varför har du slutat med dagens fråga? Det som var så kul och intressant =)
börja med det igen :D

Reply
Lotta

Du har fått en award i min blogg för din blogg! Du var värdig en för din självdistans och humor. Hur du bjuder på dig själv.
:)

Reply
Jeanette

den ska tydligen vara jätte bra.. min pojkvän läste deni thailand..:)
Själv läste jag michael jackons självbiograf där nere..:) jätte bra

Reply
Natalie

Hahahahaha han är lite läskig ändå… Hans bok lär vara intressant. Älskar att läsa självbiografier, det är liksom nåt extra när det är verkligt! Tänk vad människors liv skiljer sig.

Reply
isabell

den dära boken är as bra, jag vart helt fast i boken när jag var i kroatien med min kompis, jag var lite osocial i nån dag… haha satt helt fastklistrad!

Reply
Josephine

åh jag såg också han på hovet förnågra år sedan och så har jag läst hans självbiografi. underbart sjukt bra är den. hej psykopat lite grann så hehe

Reply
Mikael Elias teoretiska gymnaisum

hejsan kenza!
det är så att vi har ett uppdrag i min skola att samla ihop pengar på olika sett till katastrofen i haiti. Jag tänkte bara göra ett test här och höra om du ville vara snäll och skänka 50 kronor det ända du behöver göra är att smsa AKUTSP1B till 72900 Det vore så otroligt gulligt av dig om du skulle kunna göra det men absolut inte så att jag tvingar dig. Tack för hjälpen i vilket fall!

Reply
Sofie

Är det dina egna ögonfransar? För övrigt vill jag bara påpeka att ditt utseénde slår det mesta. Du ser riktigt bra ut :-)

Reply
malin

BRA KENZA!
har fått lite ny respekt för dig nu när du läser så otroligt bra böcker ;)
såg honom också på hovet, bästa dagen i mitt liv, delat med den dag jag såg Slipknot.
men bra, mer metal-Kenza åt folket!

Reply
Lisa

Nu såg jag att du hade haft en frågestund, attans! För jag har då ALLTID velat fråga dig en fråga som jag gått och tänkt på så länge och du är ju verkligen den som KAN svara på det, för du har varit där!

När du var yngre så såg ju du ut och klädde dig som en "hårdrockare" med tuppkam, nitar, kedjor, stora kängor och ja, du fattar grejen. Tycker man att det är en SNYGG stil eller klär man sig så för att man vill ha uppmärksamhet?

kan vara en av de dummaste frågorna du fått och jag själv har INGA problem med folk som väljer den stilen, men jag vill bara veta hur dom tänker :-) För uppmärksamhet, det får man ju för det mesta!

Tack för en underbar blogg och jag måste säga att man kan inget annat än älska dig och bli smått avundsjuk!:-)

Reply
bella

han är skum den där saken alltså.. kan tänka mig att det står mycket sjuka saker i den där boken..:P

Reply
.x.x.x.x.x.x.x.x.x.Y

hej jag undrar hur du håller i boken när du ligger i badet. jag har försökt läsa medan jag badar ett par gånger med det slutar anntingen med att boken blir blöt eller att jag får kramp.

Reply
Madde

Härligt att höra att vi har liknande musiksmak :) Jag lyssnade också väldigt mycket på honom när jag var typ 13 år och hade lite kris eller vad man ska säga.. Har förstått att det var något liknande för dig! Lyssnar också fortfarande på honom och måste nog erkänna att han på något sätt fascinerar mig.. Kanske skulle man köpa hans bok?! Tåls att funderar lite på!

Reply
gabbi :D

har läst början på den boken.. han är heeeeelt.. skum, fast endå cool :D

Reply
sigrid

hatar honom.. hur normalt är det att ha med en liten hundvalp upp på scen och säga till publiken"jag fortsätter inte spela förrän ni har dödat hunden" vad tror du publiken gör? jo dödar den stackars valpen!! USCH

Reply
Felicia

Åh fuck.. Den ligger här på min byrå (jävligt snygg som prydnad över min Mötley Crüe bok) och bara väntar på att bli läst.. Har legat där i fyra månader.. Nej nu skäms jag nästan lite.. Men fan han är riktigt bra!! Älskar det senaste albumet!

Reply
L I S A

JAG ÄLSKAR DIG KENZA!
DU ÄR DEN BÄSTA "KÄNDA" BLOGGERSKAN!
LIXOM KISSIE SUGER RÖVHÅL >:
FOKI E SÅ HIMMLA TRÅKIS!
AMIR ÄR SÅ WANNABE KISSIE!
KENZA, DU ÄR HELT PERFEKT!! :d

Reply
S*

konstig nog att du gillar rnb hip hop på en klubb…men läser marilyn manson och diggar hans musik

Kul att du mixar så där..intressant kan man säga=)

Persoligen, så hatar jag hans musik och enligt mig e han den fullaste mannen på jorden

Reply
Lina

Bara och bara… jag är 13 år och jag tycker faktiskt inte alls att det är lite! Så det så! Du får det att låta som om vi är småungar, så små är vi inte. (;

Reply
Evelina

Jag köpte den för några veckor sen men har inte hunnit ta mig tid att läsa den, men den verkar otroligt bra!

Reply
Lina

åhh jag vill läsa den.. haha usch jag är livrädd för han men han är ju rätt cool ändå. Ibland. Och heartshaped glasses, åh älskar'n!

Reply
lillan

den är verkligen värd att läsa! Man får en helt ny syn på honom när man har läst boken.

Gillar verkligen honom och kommer aldrig glömma när han var på Hovet 2007. Grymt bra!

Reply
Malin

Hade också en period med Marilyn manson musik när jag var 15,16 tror ja =) hehe
snart 10 år sedan, piiuuh =)

Reply
Sandra (parole)

Manson är så sjukt cool och smart!! Är inget fan av hans musik (men vissa låtar tycker jag är grymma). Men han är verkligen en ikon – lite som Alice Cooper!!

Reply
Annie

Du skulle behöva vårt badkar. Det håller värmen så man kan verkligen ligga i tills man är ett russin! Underbart! :o)

Reply
Tove

KENZA!! har du också flagat bort typ all din färg sen thailand?
för de har jag gjort:( ush man vill ju vara lika brun som man var där nere:)
kram!

Reply
nina

han är ju lite läskig, men rolig på samma gång haha!
Boken är tydligen skitbra, både mamma&pappa har lästen och älskade den :)

Reply
Pierre

Haha..

Kika gärna in på min blogg och läs mina inlägg om storbloggarnas ansvar och skillnaden mellan påhopp och kritik i bloggvärlden. Du kan också passa på att rösta på sveriges fulaste rum! http://klippans.blogg.se är adressen!

Reply
cissi

Kenza, när kommer din självbiografi ut då? "Den långa vägen upp från badkaret" ? Bättre fantasi än då hade jag tyvärr inte. Huursomhelst,boken är riktigt bra, lite grotesk och hemsk stundvis, men man får en väldigt bra inblick i hans liv :)

Reply
cassandra

Var också och såg honom då. Boken är sjukt intressant när man får veta hur han funderar och tänker. Sen är det kul att se hur själva Marilyn Manson skapades. Men en sjukt grotesk bok i övrigt också! Men mycket mycket bra!

Reply
Respekt till MUSIK

NÄMEN OH KENZA! Vad fint att du nångong har lyssnat på musik som kan kallas musik, och ännu till BRA musik! Sen går du och blir ett galet fan av Tokio Hotel… r u fucking kidding me? sorligt faktiskt. de skulle ha varit kul om du hållit din stil som du hade förr, samma musik samk osv. nu har du också gått och blivit en i mängden. tråkiga kanada goose jackor, uggs, bruna koftor och ett par ljusa jeans. och de fakto att du ennu till lyssnar på tokio hotel.. beam me up.

Reply
sofie

Började läsa den en gång, men jag är så dålig på att läsa böcker så la av efter ett kapitel eller två. Tycker han är en av de mest intressanta personerna i världen.

Reply
Jennie

Michael Jacksons självbiografi är bra! Så passa på och läsa den efter denna, nu när du ändå håller på med en annan menar jag ;)

KRaM!

Reply
Ellinor Landal

Hej!

Om du någonsin läser detta så vill jag jättegärna att du svarar på frågan: Hur och när började din kometkarriär? Jag tycker detta är väldigt fascinerande.

Reply
Anna

Kika på min blogg sötnosar!
Har precis börjat, så kika gärna in och säg vad ni vill läsa om, eller säg bara hej =) Pusspuss

Reply
Wristdesign

KIKA IN PÅ VÅR BLOGG OCH KOLLA IN VÅRA SNYGGA (OCH BILLIGA!) ARMBAND!

Vi driver ett UF-företag och tillverkar och säljer egna armband. Vi följer en moderiktig och snygg design och är mycket billiga om man jämför med andra liknande armband ute på marknaden!

Reply
jenny

Åhhh fan nu fick du ännu mer plus poäng hos mig ;D
Jag älskar manson! totalt besatt i honom.. även fast jag är humm 21 haha..
Boken är förövrigt bäst!!!

Reply
Amanda

Hej Kenza! Måste börja om att säga att jag beundrar din blogg den e skit bra! :D
Jag har en liten fråga jag går i nian och ska välja gymnasie o linje innan 1feb. Har världens största ångest et erkligen inte vasd jag ska välja :(
Undrade vilken linje du läste på gymnasiet?

Reply
johanna

Jag är inget stort Manson fan.. Men det är tamigtusan den bästa bok jag läst! :)

Reply
Sandra

WHAT! Den vill jag läsa . .
Minns att jag lyssnade på Marilyn Manson riktigt mycket i början av tonåren, Haha :)

Reply
Svea

Såg att någon redan frågat ngt liknande men jag måste också fråga: hur kan du läsa i badet? Blir inte boken blöt? Haha jag vill också läsa och bada :P

Reply
Tara M.

En jättebra bok som alla mm älskare måste läsa. Även dem som tycker så illa om honom. Då vet dem varför han är som han är så kanske dem kan sluta hata/ogilla" honom. Han är ju verkligen vacker, tycker jag! Härligaste rösten med dem finaste låtarna.

Gillar din blogg förresten ;)

Reply
hanna

är de lösögonfransar du har utan mascara eller är de bara mycket mascara och otroligt långa och fina ögonfransar?

xo

Reply
Tina

Jag hade också ett mysigt bad idag.
CHECKA in min blogg folk, jag ska ska gå ner i vikt och behöver ert stöd<3/

SMALTINA

Reply
Eleonor

Den är så sjukt bra!! har läst den, läste ut den på två dagar typ och då var jag fast i den. Marilyn Manson är en väldigt inspirerande människa för människor att våga tänka annorlunda och se annorlunda ut. Dessutom är han snygg (vacker) på ett annorlunda sätt :)

Reply
BUNNY!

BOKEN ÄR iNSANE! Fast det är ju Manson också, så det kanske man borde förväntat sig liksom haha!
Den är riktigt läsvärd oavsett om man är Manson-fan eller inte :D

Reply
Angelica

Det här angår inte ditt inlägg men är väl värt att nämnas! Jag har precis joinat twitter, å vad hittar jag! Typ hur många som helst som heter något med Kenza och de har alla bilder på dig. Så jävla dålig stil tycker jag… Blir så himla arg…

Reply
Emma

Hej!
Ville bara tacka dig för att du har inspirerat mig till att starta en blogg där jag skriver om min kamp mot anorexin!
Tack så jättemycket / Emma

Reply
HANNA

Han är ju helt wierd. Gillade också han när jag var yngre men insåg med åren hur dåligt producerad hans musik är och alla hans fjantiga texter "Babble, Babble, Bitch, Bitch, Rebel, Rebel, Party, Party,
Sex, sex, sex, and don't forget the violence" HAHA !

Reply
Emilia

hej du har väl träffa jonas brothers för ett tag sen:) jag tror att du skulle gilla filmen jag hittat på en av bröderna när han för söker dance som justin eller beyonce?! haha titta så får du se galet kul! MVH Emilia

Reply
D

hahaha du e sjuk :D

btw!!! när kan man köpa dom där fina sommar sandalerna med typ nitar och kejdor på?????? I WANT

Reply
matilda

jag måste bara säga att du är otroligt vacker! masterpiece så att säga haha :)

Reply
Anonymous

Manson-boken är grym! Men Marilyn Manson är ett band så det är lite orättvist att säga att "jag lyssnade på "hans" musik" när det faktiskt är ett band som skapat musiken tillsammans. De andra i MM får oförtjänt lite uppmärksamhet.

Reply
.

Har lika dan kamera som du har o tänkte bara påpeka att den inte alls är dålig utan blixt. Det beror på vilken inställning du har på den ;)

Reply
elin

har också läst den.. På började at läsa den iförrgår igen, den är värd att läsa två gånger :)

Reply
Em

SNÄLLA, du måste läsa JENNA JAMESONS självbiografi – att älska som en porrstjärna. Den är skitbra översatt och hon berättar bla om hur det var att ha sex med Marilyn Manson medan hans version i sin bok är helt annorlunda.
Om du tycker hans bok är bra då kommer du älska hennes! Man kan inte lägga ifrån sig den. Den är grym!!!!!

Reply
Malin

var helt galen i manson när jag var i samma alder :D träffade pa davarande gitarristen (john5) pa mcdonald's i sthlm dagen innan en av deras spelningar da och trodde jag skulle dö av lycka. haha, aaawww, sa skön nostalgiiiiii !

Reply
Nelli

Heeej! Den boken är skibra! Jag älskar också Manson och hans bok! :) jag har alla hans skivor och jag har läst väldigt mycket om honom. Han är bra skit ;p

Reply
Anonymous

Det är den ända boken jag läst ut och jag är 20 och tjej haha :P

Sjukt grym bok, den är ibland så störd att du inte kan sluta haha.. riktig beroende framkallare

Reply
Isabella

du är lika fin ovasett vilken min du gör helt otroligt! =)
Tänkte höra har du inte fått någon ELLE bjudan?!?!
Massvis medkrammar

Reply
Julia

Marilyn in my heart! Den boken är bra, väldigt bra, en bok jag kan läsa om och om igen! Man blir fängslad av sättet det berättas, hans sätt att se på vissa saker och bara hur han allmänt är! Förhoppningsvis tycker du om den lika mycket! :)

Reply
Eleonor

Den boken är jättebra, även om det är mycket snusk.
Men det är väl Brians sätt att uttrycka sig, synd att den inte kom ut tidigare. Den är ju skriven för ett x antal år sen.
Men man får ju läsa om vad som är sant och vad som är myt.
I like it :)

Reply
Anna

Jag älskade också han när jag var typ 11-12. Och fortfarande! Fast jag har alltid haft svårt för han (typiskt va?).

Reply
Tante Jul

Hei, kan jeg få komme med et boktips? Du som liker skrekk og slikt burde lese Styggelsen av Amanda Hellberg! Jeg har fått med meg at det er mest sanne historier du leser, men denne KUNNE vært sann…

Reply
Alicia

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR Marilyn Manson, läste ut den dära boken på typ 3 dagar. Så du lyssnar fortfarande på hans musik? :-P. Vilken är din favoritlåt med MM?

Reply
Alicia

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR Marilyn Manson, läste ut den dära boken på typ 3 dagar. Så du lyssnar fortfarande på hans musik? :-P. Vilken är din favoritlåt med MM?

Reply
Emma

haha shit. hur många lyckas vara snygga i den där vinkeln, med den där belysningen och den frisyren? you geek, jag ivll också

Reply
Sofie

Manson<3 boken är bäst! har en tatuering som manson har på handleden men jag har den i nacken ett hjärta från eat me drink me skivan. han är bäst!

Reply
vanessa!

hej kenza!
Kan inte du lägga upp ett foto på hur du såg ut när du var yngre, runt 13-17år, vill helst gärna se det. mina kompisar säger att du var helt annorlunda? buut i love your bloogg and you!! :D<3 puss

Reply
Vanessa!

hej kenza!
Kan inte du lägga upp ett foto på hur du såg ut när du var yngre, runt 13-17år, vill helst gärna se det. mina kompisar säger att du var helt annorlunda? buut i love your bloogg and you!! :D<3 puss

Reply
Andreea

Åh, jag läste faktiskt nyss ut den boken, i torsdags för att vara mer exakt.
Man kan nästan inte sluta läsa och jag kan passa på och säga att du är väldigt söt! :*

Reply
Anonymous

kenza, du är så himla fint sminkad:) du är helt naturligt och fint sminkad och det gillar jag! vet du något sminktips eller kan du kanske visa hur du sminkar dig? kram <3

Reply
Frida

Åh, älskar Marilyn Manson <3 har också boken, men har dock inte läst hela. Vet inte om jag bara tröttnade. Den var lite konstig ;) Var på scandinavium o såg han för några år sen <3 LOVE!!

Reply
linda

hej! måste säga du e så söt!

men ialla fall , jag har läst en bok som heter * för bra för att dö* den e sjukt bra, ! hemskt med mobbning usch

o jag såg någon gång i ett inlägg att du ville ha tips på filmer, HONEY e fett bra , den måste du se

kramar från mig

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*