• header

Några timmar på isen

Hej allihopa!

Jag kom innanför dörren för en liten stund sedan och sitter här och försöker värma mina stackars frusna tår. Jag har haft en väldigt rolig dag iallafall! Mötte upp vännerna strax innan tolv och vi drog till Kungsan och åkte skridskor. Riktigt kul! Jag filmade en hel den och hade tänkt klippa ihop en liten video till er.

Efter att vi hade lekt isprinsessor på isen så käkade vi lunch på Fridays. Sedan var jag bara tvungen att köpa lite nya böcker innan jag åkte hem till lille Mani.

Bra dag, väldigt bra dag. Tack till mina fina vänner som alltid gör mig glad ♥

Jag, Jay och Mika lekte isprinsessor

148 Comments

Elin - den du kanske vill vara?

Är de någon av er som bantar?? kolla gärna in min blogg. den handlar om mina träningar som t ex boxning, mat – skriver va jag äter och hur mycke kcal de är i osv. film tips, videoinlägg (ibland) , dagens utseende .. aa ni hitter otroligt mycke. plus att jag är en trevlig tjej att skriva me..

Reply
Rebecca

jag och några kompisar ska ner till stockholm i mars, vet du om skridskobanan finns kvar då och hur mycke kostar det att åka? hyr man skor där? tacksam för svar!

Reply
Jenna

Hillo… jag har faktiskt funderat ett tag…. vem tar dina bilder? har du en liten filur som springer runt med en kamera hela dagarna :)? det hade ju vart nått!

Reply
angelica

hahah, sött att du och mika har bytt en varsin skridsko med varandra:D
du verkar ha haft en härlig dag, skönt! :)

Reply
r

Det är riktigt kul att åka åkte faktiskt idag haha. Vad har du för skridskor dom ser fina ut. Jag har helt vita haha men kan du lägga ut bild på dina skridskor?

Reply
kajsa

haha
åkte oxå skridskor idag!!
det va inte så kul för oss eftersom min skridskor va förstora och det va asskallt!!!
men du va vacker och verkar ha dte kul så va bra att din dag blev lyckad!!!(L):)

Reply
Nathalie

Där, i Kungsan, var vi och åkte skridskor för någon vecka sen med min klass! Kände igen det på staketet runtom och de fula skridskorna… hahaha! Vad bra att ni hade en trevlig dag i alla fall =)

Reply
kajsa

hahahahahaha!!(L)
åkte oxå skridskor idag fast det va inte så lyckat eftersom mina skridskor va förstora och det va snöstorm och kallt!! men du verkar ha en bra dag!!
önskar dig en fortsatt bra dag!!
Ha det gött!!(L)

Reply
Helle

Vill Nadia fortfarande inte vara med i bloggen trots att vi har sett hur hon ser ut redan? Och jag undrar också angående Jayson och engelskan!

Reply
Anonymous

hej! säg till nadia att hon inte alls är tjock som några sa förut!:)du med;)

Reply
Elin

Åh vad roligt! Att åka skridskor är det bästa som finns! Har åkt konståkning sedan jag var 7. I love it!

Reply
Petra

Hejjsan !

Nu ska jag ha en liten tävling på min blogg så passa nu på att vara med :)
Du kan bli månadens blogg just nu på Söndag !

MEr info hittar du på min blogg<3

BTW love your blogg !

Kramizzar!

Reply
E M M A

Hejhej! Hur gör man så att ALLA inlägg visas i bloggen? För i min visas det bara 15 st.. Det är lite tråkigt! :) Ngn som vet ? Skriv i mina kommentarer :)

Reply
von Erran

Damn va kul de såg ut, var verkligen länge sen jag åkte skridskor nu, kanske man inte ens skulle palla att hålla balansen längre ;)

Reply
Anonymous

Kan inte du skriva ett inlägg och berätta lite om hur du gick upp i vikt? :) Vi är säkert många som är nyfikna och behöver veta innan vi går av på mitten :) hehe

Reply
Anonymous

åh vad mysigt kenza:) har du läst totally.webblogg.se ? :P bara en fråga. en humorblogg för övrigt..

Reply
t

åh, de är alltid lika kul där vid … vad heter det oO GAAH! jag som alltid har åkt skridskor där, sedan 7 års ålder o nu har jag glömt vad det heter OO något med kung … haha

Reply
Mia

Haha vad duktig du är på skridskor. Jag kan ju knappast stå med de på :D Elr jo men jag e inte bra på de så.. :P

Reply
Nicole

Hejhej kenza, elskar din blogg, as grym 'r den! Kolla gerna in po min blogg d'r jag skrivit om mina favorit bloggare och du 'r sj'lvklart med der! L'mna gerna en kommentar s[ jag vet att du lest^^ Kra kram po dig!

Reply
Sonja

Men åh vilka fina skridskor, är det dina? isåfall vart kan man köpa såna???

Reply
elin linnea

har inte du kallat dig djurvän och så vidare? förstår inte hur du som hundägare kan bära en canada goose, pälsen är ju gjord av hund :S

Reply
Petra

Tror jag abslout måste köpa ett par skridsko till nästa vinter om vi ska fortsätta ha så här kalla vintrar. Ser mysigt ut och åka tillsammans med sina vänner.

Reply
Therese

Kan inte du berätta lite om Kreta? Vart du var och vad man kan hitta på? Ska åka till Platanias i sommar nämligen. Kram!

Reply
Elisabeth

Måste säga att jag älskar att du har din egen personlighet och verkligen lever. Det är många som lätt tappar det när de är vackra och framgångsrika, så tack för det

Reply
Esther

Önskar jag också hade en skitbra killkompis, haha alla killar i min ålder är helt wacko, typ hyper omogna och man kan inte prata med dom om nånting.
Fina bilder! :)

Reply
julia

jag udnrar om det där är orginal pälsen smo följde med jackan när du köpte den eller om du har köpt till en ny ?? vart ifrån isåfall ??

Reply
Louise

aa, fy fan vad harligt det ser ut !!! Jag langtar faktiskt till sverige nu, tro det eller ej… Iallafall for ett litet tag. Halsningar fran australien :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*